Budi podstanar u Splitu : 500 eura a letiš vani kad dođe sezona
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Budi podstanar u Splitu : 500 eura a letiš vani kad dođe sezona
Eto pa se rugaj
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/600016/trazite-podstanarski-stan-u-splitu-na-duze-vrijeme-ako-ga-naete-to-je-kao-da-ste-dobili-na-lotu-39posteni-krov-nad-glavom-ne-mozete-uzeti-ispod-500-eura-a-ljude-se-izbacuje-cim-stignu-turisti39
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/600016/trazite-podstanarski-stan-u-splitu-na-duze-vrijeme-ako-ga-naete-to-je-kao-da-ste-dobili-na-lotu-39posteni-krov-nad-glavom-ne-mozete-uzeti-ispod-500-eura-a-ljude-se-izbacuje-cim-stignu-turisti39
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Budi podstanar u Splitu : 500 eura a letiš vani kad dođe sezona
evo gledam
za 500€ mjesečno, možeš dignuti kredt na 30godina, i plaćati 500€ mjesečno. i imaš svoj stan. eh iznos kredita 120 000€
za 500€ mjesečno, možeš dignuti kredt na 30godina, i plaćati 500€ mjesečno. i imaš svoj stan. eh iznos kredita 120 000€
Da oni imaju para za toliki kredit ne bi bili podstanari.
2014-04-11
onda neka sele ča iz splita.
irska i njemačka prektički blizu
irska i njemačka prektički blizu
jebiga sve ima dvije strane. Ako se u Splitu stanovi mogu skupo rentat, onda jasno da skupo i koštaju.
tržište određuje cijenu.
gradnja kuće je skuplja u bednji nego u splitu.
tehnički gledano. no u splitu ćeš stan prodat jučer u bednji ne buš do martinja.
gradnja kuće je skuplja u bednji nego u splitu.
tehnički gledano. no u splitu ćeš stan prodat jučer u bednji ne buš do martinja.
2014-12-30
Ima u okolici Splita staniva za 300 eura , dobro ovo kod mene je šema za 200 eura , novogradnja , tip top stanovi ključ u ruke al nekome za kog znam da će mi pazit nekretninu , dobro ovaj veći stan će sad rodica iznajmit pa je to njoj 1250 kuna al inaće dvosobni stan , 60 kvadrata , namješten , novogradnja , odlična lokacija , to neš nać baš u oglasu koliko god se trudija.
U Splitu ako nemisliš pljunit 350 eura pa naviše nemoj ni tražit stan za podstanarstvo a van Splita od 250 eura pa naviše s tim je to najniža cijena dok se u biti vrti oko tristotinjak eura.
U Splitu ako nemisliš pljunit 350 eura pa naviše nemoj ni tražit stan za podstanarstvo a van Splita od 250 eura pa naviše s tim je to najniža cijena dok se u biti vrti oko tristotinjak eura.
2014-04-11
A tako nešto. Split nije za podstanare slabije kupovne moći.marcellus wrote:jebiga sve ima dvije strane. Ako se u Splitu stanovi mogu skupo rentat, onda jasno da skupo i koštaju.
2014-04-11
gušti se uvika ploćaju. ako misliš nanoge do rive, ili si komunjara pa si dobi stan ili ploti.
2014-04-16
Gušti?To je relativno.Netko ti neće badava živjet u centru nego će radije biti malo aut pa imati svoj mir i prostor.aben wrote:gušti se uvika ploćaju. ako misliš nanoge do rive, ili si komunjara pa si dobi stan ili ploti.
vili40-
2015-08-02
ako imaju za podstanarstvo imaju i za ratu kreditaRayMabus wrote:Da oni imaju para za toliki kredit ne bi bili podstanari.
immortal-
2014-04-16
logicnomortal wrote:ako imaju za podstanarstvo imaju i za ratu kreditaRayMabus wrote:Da oni imaju para za toliki kredit ne bi bili podstanari.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
takva potražnja a mabuse ti to svoje ejftino daješ
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tko garantira tom mužu i ženi da će 30 godina radit i uspiješno to otplaćivati ? Netko od njih doživi nezgodu i nisi u stanju otplatit kredit do kraja. 30 godina je puno.mortal wrote:ako imaju za podstanarstvo imaju i za ratu kreditaRayMabus wrote:Da oni imaju para za toliki kredit ne bi bili podstanari.
2014-04-11
Pa dobro ovaj veći stan će uzet rodica , udaje se i trudna je tako da je to unutar familije.epikur37 wrote:takva potražnja a mabuse ti to svoje ejftino daješ
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa dobro ovaj veći stan će uzet rodica , udaje se i trudna je tako da je to unutar familije.epikur37 wrote:takva potražnja a mabuse ti to svoje ejftino daješ
dobro to je ok
no u kaštelima recimo jednosoban stan ne bi trebao dati ispod 2000
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A imaće rastavu braka nakon 3-7 godRayMabus wrote:Pa dobro ovaj veći stan će uzet rodica , udaje se i trudna je tako da je to unutar familije.epikur37 wrote:takva potražnja a mabuse ti to svoje ejftino daješ
Ki će to platiti posli
Najbolje ne imati posla sa rodbinom.
osiguranjeRayMabus wrote:Tko garantira tom mužu i ženi da će 30 godina radit i uspiješno to otplaćivati ? Netko od njih doživi nezgodu i nisi u stanju otplatit kredit do kraja. 30 godina je puno.mortal wrote:ako imaju za podstanarstvo imaju i za ratu kreditaRayMabus wrote:Da oni imaju para za toliki kredit ne bi bili podstanari.
bar je ovdje tako
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Moj je dvosoban , 60 kvadrata , ja u životu nisan tamo prispava a iman ga već deset godina.
Netaknut a na lokaciji. Novogradnja.
Moš se tuč nogon u guzicu šta ima vakog rođaka kojeg nekretnine nezanimaju nula posto a ima ih.
Sad će beba , pir je u sedmi misec , stari kupija kužinu na rate tako da ima i kužinu komplet pa nek uživa.
Netaknut a na lokaciji. Novogradnja.
Moš se tuč nogon u guzicu šta ima vakog rođaka kojeg nekretnine nezanimaju nula posto a ima ih.
Sad će beba , pir je u sedmi misec , stari kupija kužinu na rate tako da ima i kužinu komplet pa nek uživa.
2014-04-11
Ja u to ne ulazin pajdo. Šta ja znan šta će oni za godinu , dvi , pet , deset. Nisu to moja posla. Imaš svaki misec 1250 kuna i režije su tvoje i brige mene oćeš ti sad tu godinu , dvi , pet il više. Kako ću ja to znat ? Pa neću se s time bavit. Dok joj triba joj. Iman ja i manji odma do. Nije podstanar vječan al je njima bitno da ih se ne izbaci priko noći a meni je bitno da mi ne stoji prazno , da se uredno plaća rata i režije i da se pazi a to će tako i bit.Yehudim wrote:A imaće rastavu braka nakon 3-7 godRayMabus wrote:Pa dobro ovaj veći stan će uzet rodica , udaje se i trudna je tako da je to unutar familije.epikur37 wrote:takva potražnja a mabuse ti to svoje ejftino daješ
Ki će to platiti posli
Najbolje ne imati posla sa rodbinom.
Iman ja tih nekretnina još , to je tek kap u moru. To je za đeparac da ne moran radit ništa ako neću.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Neviđen luksuz na Zapadnoj obali: ruski milijunaš u Splitu 'parkirao' jahtu vrijednu sto milijuna eura
» Biznismeni iz dijaspore vjeruju Oreškoviću: ‘Spreman sam odmah uložiti 10 milijuna eura u hotele u Splitu, Zagrebu i Osijeku’
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Biznismeni iz dijaspore vjeruju Oreškoviću: ‘Spreman sam odmah uložiti 10 milijuna eura u hotele u Splitu, Zagrebu i Osijeku’
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
Page 1 of 3