Teroristički napadi u Šri Lanki: Više od 100 mrtvih, preko 400 ranjenih
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Teroristički napadi u Šri Lanki: Više od 100 mrtvih, preko 400 ranjenih
Meni samo nije jasno koji kurac ti primitivci iz monoteističkih religija našli da se obračunavaju u budističkoj zemlji? Brate široka vam Evropa, Afrika, Amerika, itd...
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Ne mogu vjerovat,ali Longi me preduhitrio i napisao na ovoj temi sve ono što bih ja inače napisao,tako da ja sad nemam šta za reć.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
melkior wrote:To je osveta za Novi Zeland (a možda i nije), ali nema veze, dođe nam na isto.
Bitno je da su četnici na aparatima.
crvenkasti-
2014-04-17
vi se po običaju veselite gdje god vaša braća po čakiji ubijaju katolikecrvenkasti wrote:melkior wrote:To je osveta za Novi Zeland (a možda i nije), ali nema veze, dođe nam na isto.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa do prije stoljeće-dva,katolici su klali cijeli svijet,eto,sad se okrenulo i svi kolju njih.michaellcmacha wrote:vi se po običaju veselite gdje god vaša braća po čakiji ubijaju katolikecrvenkasti wrote:melkior wrote:To je osveta za Novi Zeland (a možda i nije), ali nema veze, dođe nam na isto.
2015-07-23
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma jašta, u nepune 4 godine u dva navrata katolici su poklali samo na balkanu milijun i 700 tisuća, što nejači, što ni krivih ni dužnih...סמאל wrote:Pa do prije stoljeće-dva,katolici su klali cijeli svijet,eto,sad se okrenulo i svi kolju njih.michaellcmacha wrote:vi se po običaju veselite gdje god vaša braća po čakiji ubijaju katolikecrvenkasti wrote:melkior wrote:To je osveta za Novi Zeland (a možda i nije), ali nema veze, dođe nam na isto.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a onda su ih ovi što ne vjeruju u ništa dotukli u vrlo kratkom intervaluסמאל wrote:Pa do prije stoljeće-dva,katolici su klali cijeli svijet,eto,sad se okrenulo i svi kolju njih.michaellcmacha wrote:vi se po običaju veselite gdje god vaša braća po čakiji ubijaju katolikecrvenkasti wrote:melkior wrote:To je osveta za Novi Zeland (a možda i nije), ali nema veze, dođe nam na isto.
2014-04-15
Kršćanstvo je istrijebilo cijele kulture,civilizacije i religije,dok nevjernici nisu.Osim toga,od svih kršćanskih crkvi,katolička je najzločinačkija,te broj zločina katoličke crkve daleko nadmašuje sve zločine fašističkih i komunističkih režima.n_razbojnik wrote:a onda su ih ovi što ne vjeruju u ništa dotukli u vrlo kratkom intervaluסמאל wrote:Pa do prije stoljeće-dva,katolici su klali cijeli svijet,eto,sad se okrenulo i svi kolju njih.michaellcmacha wrote:vi se po običaju veselite gdje god vaša braća po čakiji ubijaju katolikecrvenkasti wrote:melkior wrote:To je osveta za Novi Zeland (a možda i nije), ali nema veze, dođe nam na isto.
2015-07-23
potkrijepi brojkama, jer samo jedan režim tuče "zločine KC" za debelo ako pogledamo semaforסמאל wrote:Kršćanstvo je istrijebilo cijele kulture,civilizacije i religije,dok nevjernici nisu.Osim toga,od svih kršćanskih crkvi,katolička je najzločinačkija,te broj zločina katoličke crkve daleko nadmašuje sve zločine fašističkih i komunističkih režima.n_razbojnik wrote:a onda su ih ovi što ne vjeruju u ništa dotukli u vrlo kratkom intervaluסמאל wrote:Pa do prije stoljeće-dva,katolici su klali cijeli svijet,eto,sad se okrenulo i svi kolju njih.michaellcmacha wrote:vi se po običaju veselite gdje god vaša braća po čakiji ubijaju katolikecrvenkasti wrote:
2014-04-15
Potražit ću,znam da sam to vidio,ali i meni je danas neradni dan,pa mi se ne da sad gnjavit s tim glupostima.U međuvremenu evo ti https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/treba-li-hrvatska-zabraniti-upotrebu-katolickog-kriza-jer-su-pod-tim-simbolom-muceni-i-ubijeni-brojni-hrvatin_razbojnik wrote:potkrijepi brojkama, jer samo jedan režim tuče "zločine KC" za debelo ako pogledamo semaforסמאל wrote:Kršćanstvo je istrijebilo cijele kulture,civilizacije i religije,dok nevjernici nisu.Osim toga,od svih kršćanskih crkvi,katolička je najzločinačkija,te broj zločina katoličke crkve daleko nadmašuje sve zločine fašističkih i komunističkih režima.n_razbojnik wrote:a onda su ih ovi što ne vjeruju u ništa dotukli u vrlo kratkom intervaluסמאל wrote:Pa do prije stoljeće-dva,katolici su klali cijeli svijet,eto,sad se okrenulo i svi kolju njih.michaellcmacha wrote:
vi se po običaju veselite gdje god vaša braća po čakiji ubijaju katolike
2015-07-23
pa ti se uglavnom tim glupostima samo i baviš...i navijaš za klanje katolikaסמאל wrote:Potražit ću,znam da sam to vidio,ali i meni je danas neradni dan,pa mi se ne da sad gnjavit s tim glupostima.U međuvremenu evo ti https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/treba-li-hrvatska-zabraniti-upotrebu-katolickog-kriza-jer-su-pod-tim-simbolom-muceni-i-ubijeni-brojni-hrvatin_razbojnik wrote:potkrijepi brojkama, jer samo jedan režim tuče "zločine KC" za debelo ako pogledamo semaforסמאל wrote:Kršćanstvo je istrijebilo cijele kulture,civilizacije i religije,dok nevjernici nisu.Osim toga,od svih kršćanskih crkvi,katolička je najzločinačkija,te broj zločina katoličke crkve daleko nadmašuje sve zločine fašističkih i komunističkih režima.n_razbojnik wrote:a onda su ih ovi što ne vjeruju u ništa dotukli u vrlo kratkom intervaluסמאל wrote:
Pa do prije stoljeće-dva,katolici su klali cijeli svijet,eto,sad se okrenulo i svi kolju njih.
a ovo su sve slabe cifre, jedan osrednji koncentracijski logor u 3.Reichu ili tjedan dana u Gulagu su napravili više štete
2014-04-15
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-ne-postoji-dan-zrtava-katolicke-crkve/801869.aspx evo ti još.n_razbojnik wrote:pa ti se uglavnom tim glupostima samo i baviš...i navijaš za klanje katolikaסמאל wrote:Potražit ću,znam da sam to vidio,ali i meni je danas neradni dan,pa mi se ne da sad gnjavit s tim glupostima.U međuvremenu evo ti https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/treba-li-hrvatska-zabraniti-upotrebu-katolickog-kriza-jer-su-pod-tim-simbolom-muceni-i-ubijeni-brojni-hrvatin_razbojnik wrote:potkrijepi brojkama, jer samo jedan režim tuče "zločine KC" za debelo ako pogledamo semaforסמאל wrote:Kršćanstvo je istrijebilo cijele kulture,civilizacije i religije,dok nevjernici nisu.Osim toga,od svih kršćanskih crkvi,katolička je najzločinačkija,te broj zločina katoličke crkve daleko nadmašuje sve zločine fašističkih i komunističkih režima.n_razbojnik wrote:
a onda su ih ovi što ne vjeruju u ništa dotukli u vrlo kratkom intervalu
a ovo su sve slabe cifre, jedan osrednji koncentracijski logor u 3.Reichu ili tjedan dana u Gulagu su napravili više štete
Ne navijam ja za klanje ljudi,tu se varaš.Ne treba uništavati ljude,već tu usranu religiju kao ideju.
2015-07-23
Dan žrtava KC standardni imbex i stivo za one sto ujutro mrze sebe a popodne sve oko sebe... a dan žrtava Rimskog Carstva, dan žrtava Džingis Kana, dan žrtava dinosaura itd...סמאל wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-ne-postoji-dan-zrtava-katolicke-crkve/801869.aspx evo ti još.n_razbojnik wrote:pa ti se uglavnom tim glupostima samo i baviš...i navijaš za klanje katolikaסמאל wrote:Potražit ću,znam da sam to vidio,ali i meni je danas neradni dan,pa mi se ne da sad gnjavit s tim glupostima.U međuvremenu evo ti https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/treba-li-hrvatska-zabraniti-upotrebu-katolickog-kriza-jer-su-pod-tim-simbolom-muceni-i-ubijeni-brojni-hrvatin_razbojnik wrote:potkrijepi brojkama, jer samo jedan režim tuče "zločine KC" za debelo ako pogledamo semaforסמאל wrote:
Kršćanstvo je istrijebilo cijele kulture,civilizacije i religije,dok nevjernici nisu.Osim toga,od svih kršćanskih crkvi,katolička je najzločinačkija,te broj zločina katoličke crkve daleko nadmašuje sve zločine fašističkih i komunističkih režima.
Ne navijam ja za klanje ljudi,tu se varaš.Ne treba uništavati ljude,već tu usranu religiju kao ideju.
Nego ,de ti meni ovo baci na papir, koja se brojka zbroji na kraju
2014-04-15
Nastojat ću,ali treba mi vremena,a kako je danas neradni dan i meni je neradni dan.Koliko mi je samo trebalo vremena dok sam proveo vlastito istraživanje i izračunao broj žrtava od ustaškog režima u NDH,mogu samo zamislit kako opsežan posao bi bio izračunati zbir svih žrtvi počinjenih od strane katoličke crkve.n_razbojnik wrote:Dan žrtava KC standardni imbex i stivo za one sto ujutro mrze sebe a popodne sve oko sebe... a dan žrtava Rimskog Carstva, dan žrtava Džingis Kana, dan žrtava dinosaura itd...סמאל wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-ne-postoji-dan-zrtava-katolicke-crkve/801869.aspx evo ti još.n_razbojnik wrote:pa ti se uglavnom tim glupostima samo i baviš...i navijaš za klanje katolikaסמאל wrote:Potražit ću,znam da sam to vidio,ali i meni je danas neradni dan,pa mi se ne da sad gnjavit s tim glupostima.U međuvremenu evo ti https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/treba-li-hrvatska-zabraniti-upotrebu-katolickog-kriza-jer-su-pod-tim-simbolom-muceni-i-ubijeni-brojni-hrvatin_razbojnik wrote:
potkrijepi brojkama, jer samo jedan režim tuče "zločine KC" za debelo ako pogledamo semafor
2015-07-23
Prvo ti je bilo lahko, jednostavno pitaš srpske izvore i njihove historičare...ne slažu se u točan broj, ali nema ni toliko odstupanja od mlogo... kao i kod KC, gdje je mnogo najčešći realni broj koji se spominje...doduše metodika u tih stoljeća haranja KC (a i ovo je izuzev križarskih ratova i inkvizicije teško genereliziranje i pojednostavljivanje, ali aj igrajmo igru) bila je kudikamo slabija nego one režima prošlih stoljeća, a da ne kažemo danas, kada se jednim pritiskom dugmeta može napraviti "šteta" kojoj bi KC trebale stotine godinaסמאל wrote:Nastojat ću,ali treba mi vremena,a kako je danas neradni dan i meni je neradni dan.Koliko mi je samo trebalo vremena dok sam proveo vlastito istraživanje i izračunao broj žrtava od ustaškog režima u NDH,mogu samo zamislit kako opsežan posao bi bio izračunati zbir svih žrtvi počinjenih od strane katoličke crkve.n_razbojnik wrote:Dan žrtava KC standardni imbex i stivo za one sto ujutro mrze sebe a popodne sve oko sebe... a dan žrtava Rimskog Carstva, dan žrtava Džingis Kana, dan žrtava dinosaura itd...סמאל wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-ne-postoji-dan-zrtava-katolicke-crkve/801869.aspx evo ti još.n_razbojnik wrote:pa ti se uglavnom tim glupostima samo i baviš...i navijaš za klanje katolikaסמאל wrote:
Potražit ću,znam da sam to vidio,ali i meni je danas neradni dan,pa mi se ne da sad gnjavit s tim glupostima.U međuvremenu evo ti https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/treba-li-hrvatska-zabraniti-upotrebu-katolickog-kriza-jer-su-pod-tim-simbolom-muceni-i-ubijeni-brojni-hrvati
2014-04-15
Pa i križarski ratovi vođeni su od svjetovnih vladara, na papinski poziv "oslobođenja Kristova groba" iako nije posve pogrešno krivnju za zlodjela pripisati izričito KC nije ni realno
2014-04-15
[size=40]MUSLIMS CONVERT TO CHRISTIANITY IN SYRIAN TOWN ONCE BESIEGED BY ISIS[/size]
KOBANI, Syria - A community of Syrians who converted to Christianity from Islam is growing in Kobani, a town besieged by Islamic State for months, and where the tide turned against the militants four years ago.
The converts say the experience of war and the onslaught of a group claiming to fight for Islam pushed them towards their new faith. After a number of families converted, the Syrian-Turkish border town's first evangelical church opened last year.
OBANI, Syria - A community of Syrians who converted to Christianity from Islam is growing in Kobani, a town besieged by Islamic State for months, and where the tide turned against the militants four years ago.
Though Islamic State's ultra radical interpretation of Sunni Islam has been repudiated by the Islamic mainstream, the legacy of its violence has affected perceptions of faith.
KOBANI, Syria - A community of Syrians who converted to Christianity from Islam is growing in Kobani, a town besieged by Islamic State for months, and where the tide turned against the militants four years ago.
The converts say the experience of war and the onslaught of a group claiming to fight for Islam pushed them towards their new faith. After a number of families converted, the Syrian-Turkish border town's first evangelical church opened last year.
OBANI, Syria - A community of Syrians who converted to Christianity from Islam is growing in Kobani, a town besieged by Islamic State for months, and where the tide turned against the militants four years ago.
samo ti traži... i nadaj se da će se Hrvati odreći Rimokatoličkog Križa... mada bi trebao moliti Boga kojeg god da ga se hrvati nikad ne odreknz jer tek bi onda okolna žgadija obrala bostan...סמאל wrote:Potražit ću,znam da sam to vidio,ali i meni je danas neradni dan,pa mi se ne da sad gnjavit s tim glupostima.U međuvremenu evo ti https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/treba-li-hrvatska-zabraniti-upotrebu-katolickog-kriza-jer-su-pod-tim-simbolom-muceni-i-ubijeni-brojni-hrvatin_razbojnik wrote:potkrijepi brojkama, jer samo jedan režim tuče "zločine KC" za debelo ako pogledamo semaforסמאל wrote:Kršćanstvo je istrijebilo cijele kulture,civilizacije i religije,dok nevjernici nisu.Osim toga,od svih kršćanskih crkvi,katolička je najzločinačkija,te broj zločina katoličke crkve daleko nadmašuje sve zločine fašističkih i komunističkih režima.n_razbojnik wrote:a onda su ih ovi što ne vjeruju u ništa dotukli u vrlo kratkom intervaluסמאל wrote:
Pa do prije stoljeće-dva,katolici su klali cijeli svijet,eto,sad se okrenulo i svi kolju njih.
2015-08-08
AUPM
Svaka tema se zasere sa usrašama i češnicima
i kud baš srbudim usraelac da to kažeYehudim wrote:AUPM
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Teroristički napad nožem u Britaniji : troje mrtvih , dvoje ranjenih
» TERORISTIČKI NAPAD U NICI: Troje mrtvih i nekoliko ranjenih u napadu nožem kod crkve! Sumnja se da je jednoj žrtvi odsečena glava
» Napadi u Šri Lanki odmazda za napad na Novom Zelandu
» Novi teroristički napadi!
» Teroristički napadi u ožujku 2019.
» TERORISTIČKI NAPAD U NICI: Troje mrtvih i nekoliko ranjenih u napadu nožem kod crkve! Sumnja se da je jednoj žrtvi odsečena glava
» Napadi u Šri Lanki odmazda za napad na Novom Zelandu
» Novi teroristički napadi!
» Teroristički napadi u ožujku 2019.
Page 3 of 10