Teroristički napadi u Šri Lanki: Više od 100 mrtvih, preko 400 ranjenih
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Teroristički napadi u Šri Lanki: Više od 100 mrtvih, preko 400 ranjenih
E ovdje se slažem s tobom.Već sam koji post gore ranije rekao mu,,nije toliko bitan Papa,koliko logistika i mešinerija koja dovodi do njegovog ustoličenja'' samo Miha i ti zaboravljaš nešto važno.Ne možeš promatrat cjelokupnu katoličku crkvu kroz prizmu crkve u Hrvatskoj.Katolička crkva je kompromitirana i diskreditirana a mnogi biskupi su na povocu jer ih se drži nečim u šaci.Svaki onaj koji otkaže poslušnost,uvjek mu se iskopa neki pedofilski skandal ili nešto slično.michaellcmacha wrote:ma slabo ti kužiš kako to funkcionira na terenu... u dijecezi su najvažniji biskupi oni su operativni linijski zapovjednici kršćanske vojske i oni na samom terenu biraju i ustanovljuju satnike koji vode župe...s obzirom da sam ja osobno poprilično dobar, pa preko njega i upućen, sa biskupom sisačke biskupije mogu ti reć da u cijelom svijetu ima jako puno biskupa poput njega, a onako iskreno i iz prve ruke vrlo je/su opak/i i dobro je da su takvi... kad zagusti on i njemu slični će na terenu voditi i Crkvu i katolike u to budi/te uvjereni... a koliko je Franjo dobrica evo samo činjenice da je biskup Košić prijavljen nunciju, pa svetoj stolici i osbno papi franji da veliča ustaštvo i da je nacifašistički pobornik i to kontiunirano unazad nekoliko godina ali nikako da dobri Franjo pokrene opoziv ustačkog biskupa...RayMabus wrote:Ne nego je baš dobrica. Papa Franjo je bez ega.michaellcmacha wrote:ma nije ni Franjo dobrica samo se tako češlja... jedno je što on govori u glas a drugo što misli... a nedao Bog da pokrene proces sprovođenja misli u djela... ili Dao...RayMabus wrote:Pa Francek će usrat stvar jer je dobri Papa. Nama treba zli. Taj će se birat na idućoj konklavi.סמאל wrote:
Samo,mnogo toga se može dogodit do iduće konklave a dobri Francek može napraviti dosta toga u međuvremenu.
Benedikt je imao ego. Nakon Franje biramo opet jednog koji ima ego.
Zli Papa.
Crkva je premrežena infiltriranim elementima koji će je uništit iznutra.
Volio bih kad bi ovdje mogao postaviti slike iz jedne mađarske crkve,gdje se po danu služe tradicionalne sv.mise a po noći razuzdane sexualne orgije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
michaellcmacha wrote:pa ti si imao osobna iskustva sa ustašama, pa sam bio slobodan da te u tom kontekstu spomenem... ali ako ti spomen na ustaše stvara grč želucu i ako zbog tog noću prosnivaš ili mokriš u krevet, evo ti reci pa neću više... i kako ti vidiš sve što ja napišem... pa nisam te tagirao... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
to ti je kao da valoriziraš dobre i loše ustaše... a evo pitaj crvenkastog pa ćeš čuti iz prve ruke da nema dobrih ustaša...
Vidim da neprestano misliš na mene. I ja tebe volim.
Pa i ja sam ustaša, to je sad normalno. Hrvat, ustaša, isti kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Jeli može jedna tema bez ustaša i partizana ? Ovo je duhovna tema vezana uz najveći kršćanski praznik,,Uskrs'' te tu nema mjesta za ustaše i partizane.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa ti si imao osobna iskustva sa ustašama, pa sam bio slobodan da te u tom kontekstu spomenem... ali ako ti spomen na ustaše stvara grč želucu i ako zbog tog noću prosnivaš ili mokriš u krevet, evo ti reci pa neću više... i kako ti vidiš sve što ja napišem... pa nisam te tagirao... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
to ti je kao da valoriziraš dobre i loše ustaše... a evo pitaj crvenkastog pa ćeš čuti iz prve ruke da nema dobrih ustaša...
2015-07-23
U ovoj zemlji ne...Nego, što ima na tamnoj strani...Vidim revno radite...סמאל wrote:Jeli može jedna tema bez ustaša i partizana ? Ovo je duhovna tema vezana uz najveći kršćanski praznik,,Uskrs'' te tu nema mjesta za ustaše i partizane.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa ti si imao osobna iskustva sa ustašama, pa sam bio slobodan da te u tom kontekstu spomenem... ali ako ti spomen na ustaše stvara grč želucu i ako zbog tog noću prosnivaš ili mokriš u krevet, evo ti reci pa neću više... i kako ti vidiš sve što ja napišem... pa nisam te tagirao... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
red wolf-
2016-02-10
U protestanskim zemljama. Već sam ti to objasnio. Ne kužiš mapu.סמאל wrote:Briga me za islam,jednako kao i za kršćanstvo,radujem se uništenju oba a najbolje uništenje biti će to kad se međusobno unište akad budu oslabljeni i jedni i drugi,tad mi dolazimo kao spasitelji,ponudit alternativu razočaranim masama zgađenih surovošću i brutalnošću abrahamskih religija.RayMabus wrote:Da , samo zaboravljaš da će antiislam koji ne mora uopće biti vezan za kršćanstvo ( vidi Kina primjer ) doći prije.סמאל wrote:Takav papa neće doći još barem za narednih 10 god. a do tada će katoličanstvo bit dodatno oslabljeno,e onda će i meni odgovarat zločesti papa,da se započne nova etapa procesa koji je osmišljen prije 300 god.RayMabus wrote:To je samo međupapa koji se bira iza jakog pape ( Ivan Pavao drugi ) i star je. Zato su ga i izabrali : samo da popuni prazninu do novog a taj je Franjo.סמאל wrote:
Pa već ste imali jednog zlog papu,pa gdje je sad ?
Nije sam Papa bitan,koliko infrastruktura koja je dovela do toga da za života promjene papu.
Znan više o funkcioniranju KC nego šta ti misliš.
Idući Papa će biti zločko.
Jedna loša stvar je ta što sam ja za razliku od mojih kolega,nestrpljiv.
Ovaj će doći nakon toga samo da da dodatni vjetar u leđa antiislamu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zar se vidi ?red wolf wrote:U ovoj zemlji ne...Nego, što ima na tamnoj strani...Vidim revno radite...סמאל wrote:Jeli može jedna tema bez ustaša i partizana ? Ovo je duhovna tema vezana uz najveći kršćanski praznik,,Uskrs'' te tu nema mjesta za ustaše i partizane.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa ti si imao osobna iskustva sa ustašama, pa sam bio slobodan da te u tom kontekstu spomenem... ali ako ti spomen na ustaše stvara grč želucu i ako zbog tog noću prosnivaš ili mokriš u krevet, evo ti reci pa neću više... i kako ti vidiš sve što ja napišem... pa nisam te tagirao... ;)crvenkasti wrote:
2015-07-23
O vidi se vidi, ako znaš gledati...Pogotovo ako znaš u koje vrijeme trebaš gledati...סמאל wrote:Zar se vidi ?red wolf wrote:U ovoj zemlji ne...Nego, što ima na tamnoj strani...Vidim revno radite...סמאל wrote:Jeli može jedna tema bez ustaša i partizana ? Ovo je duhovna tema vezana uz najveći kršćanski praznik,,Uskrs'' te tu nema mjesta za ustaše i partizane.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
pa ti si imao osobna iskustva sa ustašama, pa sam bio slobodan da te u tom kontekstu spomenem... ali ako ti spomen na ustaše stvara grč želucu i ako zbog tog noću prosnivaš ili mokriš u krevet, evo ti reci pa neću više... i kako ti vidiš sve što ja napišem... pa nisam te tagirao... ;)
red wolf-
2016-02-10
Nikako da naučiš
Dok ti mozgaš ja osvajam Hesen , srce. Njemačke i financijsku prijestolnicu Europe
Dok ti mozgaš ja osvajam Hesen , srce. Njemačke i financijsku prijestolnicu Europe
2014-04-11
Znam,sjećam se mape i obrazloženja,ali zar ti stvarno misliš kako ćemo si mi zadovoljit mrvicama i pristat na nekakve granice koje bi nam netko nametnuo.RayMabus wrote:U protestanskim zemljama. Već sam ti to objasnio. Ne kužiš mapu.סמאל wrote:Briga me za islam,jednako kao i za kršćanstvo,radujem se uništenju oba a najbolje uništenje biti će to kad se međusobno unište akad budu oslabljeni i jedni i drugi,tad mi dolazimo kao spasitelji,ponudit alternativu razočaranim masama zgađenih surovošću i brutalnošću abrahamskih religija.RayMabus wrote:Da , samo zaboravljaš da će antiislam koji ne mora uopće biti vezan za kršćanstvo ( vidi Kina primjer ) doći prije.סמאל wrote:Takav papa neće doći još barem za narednih 10 god. a do tada će katoličanstvo bit dodatno oslabljeno,e onda će i meni odgovarat zločesti papa,da se započne nova etapa procesa koji je osmišljen prije 300 god.RayMabus wrote:
To je samo međupapa koji se bira iza jakog pape ( Ivan Pavao drugi ) i star je. Zato su ga i izabrali : samo da popuni prazninu do novog a taj je Franjo.
Znan više o funkcioniranju KC nego šta ti misliš.
Idući Papa će biti zločko.
2015-07-23
Vi imate svoje planove a mi naše,pred nama je da vidimo tko će pobjedit.Ezekijel je objektivniji i nepristraniji po tom pitanju,jer ne navija ni za jednu stranu.Pitaj njega tko će pobjedit,tvoji ili moji.RayMabus wrote:Nikako da naučiš
2015-07-23
Morat ćeš se zadovoljit. Zar se nesjećaš da sam rekao onima u Bosni da ću ih istrijebit točno onoliko koliko ih je glasalo za Komšića treći put ?סמאל wrote:Znam,sjećam se mape i obrazloženja,ali zar ti stvarno misliš kako ćemo si mi zadovoljit mrvicama i pristat na nekakve granice koje bi nam netko nametnuo.RayMabus wrote:U protestanskim zemljama. Već sam ti to objasnio. Ne kužiš mapu.סמאל wrote:Briga me za islam,jednako kao i za kršćanstvo,radujem se uništenju oba a najbolje uništenje biti će to kad se međusobno unište akad budu oslabljeni i jedni i drugi,tad mi dolazimo kao spasitelji,ponudit alternativu razočaranim masama zgađenih surovošću i brutalnošću abrahamskih religija.RayMabus wrote:Da , samo zaboravljaš da će antiislam koji ne mora uopće biti vezan za kršćanstvo ( vidi Kina primjer ) doći prije.סמאל wrote:
Takav papa neće doći još barem za narednih 10 god. a do tada će katoličanstvo bit dodatno oslabljeno,e onda će i meni odgovarat zločesti papa,da se započne nova etapa procesa koji je osmišljen prije 300 god.
Prvo ja pa ti onda radi delireligiju koliko oš.
2014-04-11
Islam će skršit kršćanstvo a nakon te dugotrajne i iscrpljujuće bitke,i sami će bit oslabljeni,te neće imat snage susprostavit se novoj religiji luciferijanstva.
2015-07-23
Njegovi neće pobijediti jer se neće miješati u stvari na Zemlji...Njihov interes je Zemlja, a ne ljudi i njihovi problemi...סמאל wrote:Vi imate svoje planove a mi naše,pred nama je da vidimo tko će pobjedit.Ezekijel je objektivniji i nepristraniji po tom pitanju,jer ne navija ni za jednu stranu.Pitaj njega tko će pobjedit,tvoji ili moji.RayMabus wrote:Nikako da naučiš
red wolf-
2016-02-10
Ne postoje u ovoj igri moji i tvoji. Mene boli kurac za religije. Ja samo užasno osvetoljubiv i pravedan.סמאל wrote:Vi imate svoje planove a mi naše,pred nama je da vidimo tko će pobjedit.Ezekijel je objektivniji i nepristraniji po tom pitanju,jer ne navija ni za jednu stranu.Pitaj njega tko će pobjedit,tvoji ili moji.RayMabus wrote:Nikako da naučiš
Tko meni stane na žulj taj najebe.
2014-04-11
Pa zapravo, upravo suprotno...Ovo dvoje će pobijediti luciferijanstvo...סמאל wrote:Islam će skršit kršćanstvo a nakon te dugotrajne i iscrpljujuće bitke,i sami će bit oslabljeni,te neće imat snage susprostavit se novoj religiji luciferijanstva.
red wolf-
2016-02-10
Nemaju nikakve šanse,jer oni se ne mogu borit protiv neprijatelja kojeg niti vide,niti poznaju.red wolf wrote:Pa zapravo, upravo suprotno...Ovo dvoje će pobijediti luciferijanstvo...סמאל wrote:Islam će skršit kršćanstvo a nakon te dugotrajne i iscrpljujuće bitke,i sami će bit oslabljeni,te neće imat snage susprostavit se novoj religiji luciferijanstva.
2015-07-23
Nego Luciferijanac, zašto ste toliko opsjednuti brojkama?
red wolf-
2016-02-10
O, vidjet će ga na vrijeme...Otac će im otvoriti oči kad dođe trenutak...סמאל wrote:Nemaju nikakve šanse,jer oni se ne mogu borit protiv neprijatelja kojeg niti vide,niti poznaju.red wolf wrote:Pa zapravo, upravo suprotno...Ovo dvoje će pobijediti luciferijanstvo...סמאל wrote:Islam će skršit kršćanstvo a nakon te dugotrajne i iscrpljujuće bitke,i sami će bit oslabljeni,te neće imat snage susprostavit se novoj religiji luciferijanstva.
red wolf-
2016-02-10
Idemo dalje. Da mene brige za KC onda Italiju ne bi zapljusnuo val kozojeba. Mene boli kurac za KC ako od nje neman koristi.
Operacija Bosna.
Dio križarskih ratova.
Operacija Bosna.
Dio križarskih ratova.
2014-04-11
A šta misliš da je mene briga za religije ? One su samo koristan alat u igri.Jedino što me zanima priprema i popločavanje puta za dolazak svjetlonoše,RayMabus wrote:Ne postoje u ovoj igri moji i tvoji. Mene boli kurac za religije. Ja samo užasno osvetoljubiv i pravedan.סמאל wrote:Vi imate svoje planove a mi naše,pred nama je da vidimo tko će pobjedit.Ezekijel je objektivniji i nepristraniji po tom pitanju,jer ne navija ni za jednu stranu.Pitaj njega tko će pobjedit,tvoji ili moji.RayMabus wrote:Nikako da naučiš
Tko meni stane na žulj taj najebe.
2015-07-23
Ratnika čini um a ne oružje.
Normalno da će KC u Italiji past na niske grane a dva su razloga za to
1. Da se Italijanski fašisti ne povežu sa mujagama ko s četnicima u drugom svjetskom ratu protiv nas
2. Da italijanski kardinali na idućeoj konklavi izaberu antiiskog Papu
Za Francusku mi se živo jebe
Njemačku osvajam jer želim katolički jug i dodatnu vojsku kad krenem na Bosnu
Nije se taj još koji je meni uteka.
Normalno da će KC u Italiji past na niske grane a dva su razloga za to
1. Da se Italijanski fašisti ne povežu sa mujagama ko s četnicima u drugom svjetskom ratu protiv nas
2. Da italijanski kardinali na idućeoj konklavi izaberu antiiskog Papu
Za Francusku mi se živo jebe
Njemačku osvajam jer želim katolički jug i dodatnu vojsku kad krenem na Bosnu
Nije se taj još koji je meni uteka.
2014-04-11
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Teroristički napad nožem u Britaniji : troje mrtvih , dvoje ranjenih
» TERORISTIČKI NAPAD U NICI: Troje mrtvih i nekoliko ranjenih u napadu nožem kod crkve! Sumnja se da je jednoj žrtvi odsečena glava
» Napadi u Šri Lanki odmazda za napad na Novom Zelandu
» Novi teroristički napadi!
» Teroristički napadi u ožujku 2019.
» TERORISTIČKI NAPAD U NICI: Troje mrtvih i nekoliko ranjenih u napadu nožem kod crkve! Sumnja se da je jednoj žrtvi odsečena glava
» Napadi u Šri Lanki odmazda za napad na Novom Zelandu
» Novi teroristički napadi!
» Teroristički napadi u ožujku 2019.
Page 9 of 10