Dodik : Nećemo granicu na Drini
Page 1 of 1
Dodik : Nećemo granicu na Drini
MITING SNS-A 1
Dodik poručio u Beogradu: RS nije dozvolila da BiH prizna Kosovo, nećemo granicu na Drini
Dodik poručio u Beogradu: RS nije dozvolila da BiH prizna Kosovo, nećemo granicu na Drini
Lider SNSD-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik bio je jedan od govornika večeras na mitingu vladajuće partije u Srbiji - SNS-a koji se održava u Beogradu.
On je na početku svog govora izjavio da je došao u Beograd da isporuči ljubav Srbiji, dodavši da nju stalno prati Republika Srpska.
"RS nije dozvolila da BiH prizna Kosovo. I mi pratimo politiku Srbije i mi jasno i glasno govorimo da ne možemo u NATO zato što su inama u dva navrata bacali bombe, zato što nećemo da granica bude na Drini. Mi smo svoju odluku donijeli i pratit ćemo Srbiju. Ništa normalnije nema od toga da RS u važnim geostrateški prilikama prati Srbiju", rekao je Dodik.
On je kazao da je "važno da znamo da budućnost Srbije podrazumijeva mir sa narodima čs kojima dijelimo ovaj balkanski prostor i da sve razmirice riješavamo pregovorima".
"Mi u RS-u veoma jasno, za razliku do vremena od prije, možemo da kažemo svoj stav. Za nas je RS trajna kategorija, za nas je RS država u kojoj žive Srbi, a Srbija zemlja i država u koju smo zagledani", rekao je Dodik.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/dodik-porucio-u-beogradu-rs-nije-dozvolila-da-bih-prizna-kosovo-necemo-granicu-na-drini/190419135
A morat ćeš bar radi imigranata ne radi vas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dodik : Nećemo granicu na Drini
I RS nije država nego entitet , nešto ka u Švicarskoj. Tako ti je u Deytonu napisano i tako će ti ostat a pokušaj bilo šta drugo i najebat ćete svi.
2014-04-11
https://www.klix.ba/vijesti/regija/Suljo-ne-zelim-da-imamo-ratove-postujemo-integritet-susjeda-ali-branimo-cirilicno-pismo/190419133
Najist će se od tvoje čirilice.
2014-04-11
Ovo teška prodaja magle na ovom skupu.
Čirilica , RS država , nema granice na Drini.
A Bože sačuvaj.
Čirilica , RS država , nema granice na Drini.
A Bože sačuvaj.
2014-04-11
Dođu li mi ode kozojebi u Dalmaciju pokazat ću ti ja kako ima granica.
To se ne odnosi na vas seljane koji imate uredne papire jer me boli kurac za vas al ćeš vidit granicu između BiH i Srbije ako ih ode ugledan.
To zapanti šta san ti reka.
To se ne odnosi na vas seljane koji imate uredne papire jer me boli kurac za vas al ćeš vidit granicu između BiH i Srbije ako ih ode ugledan.
To zapanti šta san ti reka.
2014-04-11
Ni ja ne bih granicu na Drini već na Egeju. I to mrtvu stražu!
Eto tebi onda granica u Bad Godesbergu pa se tamo brani.pismejker wrote:O cemu balkanska plemena sanjaju...
Od koga da se branim..Ovdje sve normala..Kozojebi pometeni,bar sa vidika.ne bih komentirao neke pustosije i zabiti..Regoč wrote:Eto tebi onda granica u Bad Godesbergu pa se tamo brani.pismejker wrote:O cemu balkanska plemena sanjaju...
Guest- Guest
Novi i novi pristižu, kako bi se Njemačka nosila s njimi da sve zemlje južno i istočno od nje propuste džihadiste pa svi nahrupe na njemačku granicu? E, zato bih ja da je na Egeju mrtva straža, a ne da se na Uni moramo s njimi nositi.pismejker wrote:Od koga da se branim..Ovdje sve normala..Kozojebi pometeni,bar sa vidika.ne bih komentirao neke pustosije i zabiti..Regoč wrote:Eto tebi onda granica u Bad Godesbergu pa se tamo brani.pismejker wrote:O cemu balkanska plemena sanjaju...
Krivi info imate...NE VIDIM doslovno,a puto toga vidjem,da novi kozojebi dolaze..rekoh,na 100 000 samo ih u prosjeku 7 dobije azil,i to ako ima obitelj,ljecnicni aprufed..dakle,nema ono vise,pokupis deset dvanajst sirocica i kazes,moja su..OSTALE vracaju doli..Regoč wrote:Novi i novi pristižu, kako bi se Njemačka nosila s njimi da sve zemlje južno i istočno od nje propuste džihadiste pa svi nahrupe na njemačku granicu? E, zato bih ja da je na Egeju mrtva straža, a ne da se na Uni moramo s njimi nositi.pismejker wrote:Od koga da se branim..Ovdje sve normala..Kozojebi pometeni,bar sa vidika.ne bih komentirao neke pustosije i zabiti..Regoč wrote:Eto tebi onda granica u Bad Godesbergu pa se tamo brani.pismejker wrote:O cemu balkanska plemena sanjaju...
Guest- Guest
Obrati pozornost na zbivanja u Bosheru i osobito oko Bišća.pismejker wrote:Krivi info imate...NE VIDIM doslovno,a puto toga vidjem,da novi kozojebi dolaze..rekoh,na 100 000 samo ih u prosjeku 7 dobije azil,i to ako ima obitelj,ljecnicni aprufed..dakle,nema ono vise,pokupis deset dvanajst sirocica i kazes,moja su..OSTALE vracaju doli..Regoč wrote:Novi i novi pristižu, kako bi se Njemačka nosila s njimi da sve zemlje južno i istočno od nje propuste džihadiste pa svi nahrupe na njemačku granicu? E, zato bih ja da je na Egeju mrtva straža, a ne da se na Uni moramo s njimi nositi.pismejker wrote:Od koga da se branim..Ovdje sve normala..Kozojebi pometeni,bar sa vidika.ne bih komentirao neke pustosije i zabiti..Regoč wrote:Eto tebi onda granica u Bad Godesbergu pa se tamo brani.pismejker wrote:O cemu balkanska plemena sanjaju...
oook..proguglam malo...Regoč wrote:Obrati pozornost na zbivanja u Bosheru i osobito oko Bišća.pismejker wrote:Krivi info imate...NE VIDIM doslovno,a puto toga vidjem,da novi kozojebi dolaze..rekoh,na 100 000 samo ih u prosjeku 7 dobije azil,i to ako ima obitelj,ljecnicni aprufed..dakle,nema ono vise,pokupis deset dvanajst sirocica i kazes,moja su..OSTALE vracaju doli..Regoč wrote:Novi i novi pristižu, kako bi se Njemačka nosila s njimi da sve zemlje južno i istočno od nje propuste džihadiste pa svi nahrupe na njemačku granicu? E, zato bih ja da je na Egeju mrtva straža, a ne da se na Uni moramo s njimi nositi.pismejker wrote:Od koga da se branim..Ovdje sve normala..Kozojebi pometeni,bar sa vidika.ne bih komentirao neke pustosije i zabiti..Regoč wrote:
Eto tebi onda granica u Bad Godesbergu pa se tamo brani.
Guest- Guest
Similar topics
» Tvrtko Milović iz MOST-a bi 'granicu na Drini':'Moguće je relaksirat odnose Zagreba i Sarajeva'
» Dodik odbio slanje vojske na granicu
» Dodik: Srpska će zatvoriti granicu za migrante
» Dodik: Ako Federacija BiH pošalje policiju na granicu, koristit ćemo silu
» DODIK S RUSIMA: Pozivamo Mektića na suradnju, ali ovakve upade nećemo dozvoiliti
» Dodik odbio slanje vojske na granicu
» Dodik: Srpska će zatvoriti granicu za migrante
» Dodik: Ako Federacija BiH pošalje policiju na granicu, koristit ćemo silu
» DODIK S RUSIMA: Pozivamo Mektića na suradnju, ali ovakve upade nećemo dozvoiliti
Page 1 of 1