Dodik: Ako Federacija BiH pošalje policiju na granicu, koristit ćemo silu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Dodik: Ako Federacija BiH pošalje policiju na granicu, koristit ćemo silu
[size=44]Dodik: Ako Federacija BiH pošalje policiju na granicu, koristit ćemo silu[/size]
HinaPrije jedan dan
614
PREDSJEDNIK Republike Srpske, Milorad Dodik, rekao je kako će silom spriječiti pokušaj raspoređivanja pripadnika policije iz drugog entiteta Federacije BiH kako bi državnoj Graničnoj policiji BiH pomogli u sprječavanju ilegalnih migracija.
"Svaki pokušaj da i jedan pripadnik policije Federacije BiH uđe u Republiku Srpsku bez suglasnosti vlasti Republike Srpske bit će spriječen silom. Ukoliko FBiH pošalje svoje policajce u Republiku Srpsku bez suglasnosti naše Vlade bit će spriječeno i smatrat ćemo to aktom napada i agresijom na Republiku Srpsku", rekao je Dodik kako ga danas citiraju mediji u tome entitetu.
Vlada Federacije BiH najavila je jučer kako će odobriti ispomoć od 50 policajaca Graničnoj policiji BiH kako bi pomogli u zaustavljanju ilegalnih migranata. Dodik je naveo kako nitko ne treba pokušavati poslati pripadnike policije iz drugoga entiteta na područje Republike Srpske kako bi pomogli Graničnoj policiji. Pojasnio je kako Granična policija samo koristi teritorij Republike Srpske. Dodik je dodao kako sve razine vlasti u BiH imaju problem s migrantima koji, kako je dodao, moraju zajednički rješavati.
Vlasti BiH objavile su kako je od početka migrantske krize u zemlju ušlo više od 10.000 ilegalnih migranata. Istodobno proturječni su podaci koji se odnose na broj migranata koji su ostali u zemlji. Državni ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić ističe kako se radi o 2.500 migranata, dok vlasti Unsko-sanske županije u kojoj se nalazi najveći broj tvrde da ih je tamo 5.000. Iz Unsko-sanske županije koja se nalazi na sjeverozapadu BiH migranti pokušaju ilegalnim rutama ući u Hrvatsku i nastaviti put dalje prema zemljama Europske unije.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dodik-ako-federacija-bih-posalje-policiju-na-granicu-koristit-cemo-silu/2018242.aspx
HinaPrije jedan dan
614
PREDSJEDNIK Republike Srpske, Milorad Dodik, rekao je kako će silom spriječiti pokušaj raspoređivanja pripadnika policije iz drugog entiteta Federacije BiH kako bi državnoj Graničnoj policiji BiH pomogli u sprječavanju ilegalnih migracija.
"Svaki pokušaj da i jedan pripadnik policije Federacije BiH uđe u Republiku Srpsku bez suglasnosti vlasti Republike Srpske bit će spriječen silom. Ukoliko FBiH pošalje svoje policajce u Republiku Srpsku bez suglasnosti naše Vlade bit će spriječeno i smatrat ćemo to aktom napada i agresijom na Republiku Srpsku", rekao je Dodik kako ga danas citiraju mediji u tome entitetu.
Vlada Federacije BiH najavila je jučer kako će odobriti ispomoć od 50 policajaca Graničnoj policiji BiH kako bi pomogli u zaustavljanju ilegalnih migranata. Dodik je naveo kako nitko ne treba pokušavati poslati pripadnike policije iz drugoga entiteta na područje Republike Srpske kako bi pomogli Graničnoj policiji. Pojasnio je kako Granična policija samo koristi teritorij Republike Srpske. Dodik je dodao kako sve razine vlasti u BiH imaju problem s migrantima koji, kako je dodao, moraju zajednički rješavati.
Vlasti BiH objavile su kako je od početka migrantske krize u zemlju ušlo više od 10.000 ilegalnih migranata. Istodobno proturječni su podaci koji se odnose na broj migranata koji su ostali u zemlji. Državni ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić ističe kako se radi o 2.500 migranata, dok vlasti Unsko-sanske županije u kojoj se nalazi najveći broj tvrde da ih je tamo 5.000. Iz Unsko-sanske županije koja se nalazi na sjeverozapadu BiH migranti pokušaju ilegalnim rutama ući u Hrvatsku i nastaviti put dalje prema zemljama Europske unije.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dodik-ako-federacija-bih-posalje-policiju-na-granicu-koristit-cemo-silu/2018242.aspx
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Dodik: Ako Federacija BiH pošalje policiju na granicu, koristit ćemo silu
Nema labavo sa Srpskom, Dodo, priteži
za još jedan navoj!
za još jedan navoj!
2015-08-06
Pa u pravu je sto posto
Samo policija RS ima nadležnosti unutar RS osim djela granične policije ali to je granica te SIPA organizirani kriminal i to
Policija federacije BiH nema šta radit na teritoriju RS
Samo policija RS ima nadležnosti unutar RS osim djela granične policije ali to je granica te SIPA organizirani kriminal i to
Policija federacije BiH nema šta radit na teritoriju RS
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Treba granične prijelaze urediti između Srpske i FBiH.
2015-08-06
ajmo Dodo, pokaži ti onom Babiću, Raškoviću, Martiću...i svim ostalim nesposobnim krajišnicima kako se to radiepikur37 wrote:Nema labavo sa Srpskom, Dodo, priteži
za još jedan navoj!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Epi je za Veliku Srbiju, jebeš Hrvatsku i njezine interese.Noor wrote:ajmo Dodo, pokaži ti onom Babiću, Raškoviću, Martiću...i svim ostalim nesposobnim krajišnicima kako se to radiepikur37 wrote:Nema labavo sa Srpskom, Dodo, priteži
za još jedan navoj!
Regoč wrote:Epi je za Veliku Srbiju, jebeš Hrvatsku i njezine interese.Noor wrote:ajmo Dodo, pokaži ti onom Babiću, Raškoviću, Martiću...i svim ostalim nesposobnim krajišnicima kako se to radiepikur37 wrote:Nema labavo sa Srpskom, Dodo, priteži
za još jedan navoj!
Ne ali vi ste za mujage i zelenu transverzalu. Sram vas bilo.
:)
2015-08-06
A koji je interes Hrvatske da mujage kontroliraju granicu na Drini?
Dodik je u pravu
Može se ili povećati broj pripadnika granične policije tamo ili da policija RS da još svojih policajaca na ispomoč i sve ok i po zakonu a ne ovo
Dodik je u pravu
Može se ili povećati broj pripadnika granične policije tamo ili da policija RS da još svojih policajaca na ispomoč i sve ok i po zakonu a ne ovo
2014-04-11
Ne, ja sam za Hrvatsku, što veću, i sa što manje nehrvata nekatolika. Svi drugi mogu biti samo privremeni saveznici dok se ne ostvare konačne zamisli.epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za Veliku Srbiju, jebeš Hrvatsku i njezine interese.Noor wrote:ajmo Dodo, pokaži ti onom Babiću, Raškoviću, Martiću...i svim ostalim nesposobnim krajišnicima kako se to radiepikur37 wrote:Nema labavo sa Srpskom, Dodo, priteži
za još jedan navoj!
stari...iskreno i prijateljski...ti si stvarno bolestan...ti da preselis u amazonu..mujage ce ti se previdjat a tamo je ionako u amazoni sve zeleno...puko bi ko kokica...tu se pravis cooler neki..a dam se kladit da medju cetri zida nisi normalanepikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za Veliku Srbiju, jebeš Hrvatsku i njezine interese.Noor wrote:ajmo Dodo, pokaži ti onom Babiću, Raškoviću, Martiću...i svim ostalim nesposobnim krajišnicima kako se to radiepikur37 wrote:Nema labavo sa Srpskom, Dodo, priteži
za još jedan navoj!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč wrote:Ne, ja sam za Hrvatsku, što veću, i sa što manje nehrvata nekatolika. Svi drugi mogu biti samo privremeni saveznici dok se ne ostvare konačne zamisli.epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za Veliku Srbiju, jebeš Hrvatsku i njezine interese.Noor wrote:ajmo Dodo, pokaži ti onom Babiću, Raškoviću, Martiću...i svim ostalim nesposobnim krajišnicima kako se to radiepikur37 wrote:Nema labavo sa Srpskom, Dodo, priteži
za još jedan navoj!
mah, ti si kontaminiran pravaštvom i hebi ga sad...šteta ali nitko nije savršen.
Naravno izuzev mene koji sam najbliže čistoj esenciji hrvatskog geopolitikona.
2015-08-06
evo u vucina dezurni cvjećar...
kaj god podrška Dodi a vama ako je draže navijajte za muje..
2015-08-06
Pravaštvo je osnova hrvatskoga državotvorstva. Druga ti je rečenica s Newsbara, jel?epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne, ja sam za Hrvatsku, što veću, i sa što manje nehrvata nekatolika. Svi drugi mogu biti samo privremeni saveznici dok se ne ostvare konačne zamisli.epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za Veliku Srbiju, jebeš Hrvatsku i njezine interese.Noor wrote:
ajmo Dodo, pokaži ti onom Babiću, Raškoviću, Martiću...i svim ostalim nesposobnim krajišnicima kako se to radi
mah, ti si kontaminiran pravaštvom i hebi ga sad...šteta ali nitko nije savršen.
ovaj post je dokaz da nisi svoj...zao mi je...ali tako je...no jasno mi je..kad se sa chagom sve receno...epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne, ja sam za Hrvatsku, što veću, i sa što manje nehrvata nekatolika. Svi drugi mogu biti samo privremeni saveznici dok se ne ostvare konačne zamisli.epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za Veliku Srbiju, jebeš Hrvatsku i njezine interese.Noor wrote:
ajmo Dodo, pokaži ti onom Babiću, Raškoviću, Martiću...i svim ostalim nesposobnim krajišnicima kako se to radi
2015-09-08
Navijamo za Srbiju do Drine.epikur37 wrote:evo u vucina dezurni cvjećar...
zao mi je epi...ali kontinuirano ispadas glup i munjenepikur37 wrote:evo u vucina dezurni cvjećar...
2015-09-08
Regoč wrote:Navijamo za Srbiju do Drine.epikur37 wrote:evo u vucina dezurni cvjećar...
Odnopsno veliki Bošnjakistan....
vaš izbor
2015-08-06
ma pusti ga nek se svadja sam sa sobom..tu su on i crvenkasti jednaki tko ih dozivljava vise...Regoč wrote:Navijamo za Srbiju do Drine.epikur37 wrote:evo u vucina dezurni cvjećar...
2015-09-08
vuksadinare wrote:zao mi je epi...ali kontinuirano ispadas glup i munjenepikur37 wrote:evo u vucina dezurni cvjećar...
:D
pratimo dalje
tko zna možda mujage osvoje srpsku i zadiju šahovnicu na drinu...tko zna
2015-08-06
Bakirova policija neće ni pod kojim izgovorom radit išta na području RS
Za tako nešto postoji granična policija, ispomoč od policije rs ili pak oružane snage bih
Za tako nešto postoji granična policija, ispomoč od policije rs ili pak oružane snage bih
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 'Koristit će zastavu gdje i kako želi' (Dodik)
» Rusija: Ako belgijska pička pošalje avione Ukrajini izrokat ćemo Belgiju
» Dodik : Nećemo granicu na Drini
» Dodik odbio slanje vojske na granicu
» Dodik: Srpska će zatvoriti granicu za migrante
» Rusija: Ako belgijska pička pošalje avione Ukrajini izrokat ćemo Belgiju
» Dodik : Nećemo granicu na Drini
» Dodik odbio slanje vojske na granicu
» Dodik: Srpska će zatvoriti granicu za migrante
Page 1 of 3