UZ POKLIC TEKBIR PORUCILI:Bosna i Hercegovina je tamo gdje dodje nasa cizma
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: UZ POKLIC TEKBIR PORUCILI:Bosna i Hercegovina je tamo gdje dodje nasa cizma
Ma kakve i koje pravdevuksadinare wrote:narocito na ovim prostorima gdje pravde nisu zadovoljene..odnosno na koncu nikad ni nije bila zadovoljena samo pometena u stranu do nekog drugog vremena..zakon krvi i tla,osvete odvajkada je bio najveci na ovim prostorima...zato su u nekim djelovima do ne bas tako davno vladale i krvne osvete kao zadovoljenje nekakve pravde...
Ko je ikad igdje zadovoljio nekakve pravde.
Jer svako ima drukčije viđenje pravde. Za nekoga je nešto pravda a za druge nepravda.
BiH NA ŽALOST ne može funkcionirati i jebi ga. Kako može funkcionirati sa ovakvim ekstremistima i luđacima. I nije tu ni jedna strana nevina.
Mislim da kad bi se BiH Hrvate pitalo, onda bi se mogao naći kompromis. Ali ovakvi muslimani i ovakvi Srbi u BiH, nema tu šanse.
A ovi manijaci su koliko vidim napaljeniji da se Hrvatima krvi napiju nego Srbima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ma to ti je vise zbog onih međusobnih optuzivanja za izdaju...mada reqalno kad bi pricali o izdaji muslimani u bh-a je imaju vise na plecima nego hrvati..da se sad ne vracam u daleku proslost...ja sam vodio jednu takvu raspravu sa jednim muslimanom iz sarajeva nakon duge i zucnije rasprave nevoljko ej priznao da sam u pravu...a onda od njega klasika..'jebaji ga takva vremena bila svako svoju glavu spasavao'...Ringo10 wrote:Ma kakve i koje pravdevuksadinare wrote:narocito na ovim prostorima gdje pravde nisu zadovoljene..odnosno na koncu nikad ni nije bila zadovoljena samo pometena u stranu do nekog drugog vremena..zakon krvi i tla,osvete odvajkada je bio najveci na ovim prostorima...zato su u nekim djelovima do ne bas tako davno vladale i krvne osvete kao zadovoljenje nekakve pravde...
Jer svako ima drukčije viđenje pravde. Za nekoga je nešto pravda a za druge nepravda.
BiH NA ŽALOST ne može funkcionirati i jebi ga. Kako može funkcionirati sa ovakvim ekstremistima i luđacima. I nije tu ni jedna strana nevina.
Mislim da kad bi se BiH Hrvate pitalo, onda bi se mogao naći kompromis. Ali ovakvi muslimani i ovakvi Srbi u BiH, nema tu šanse.
A ovi manijaci su koliko vidim napaljeniji da se Hrvatima krvi napiju nego Srbima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sve ce to globalizam pozlatit
2014-04-19
JA se s njima ne raspravljam. A ako baš navale da pametuju ja ih odmah matiram neopozivim argumentomvuksadinare wrote:ma to ti je vise zbog onih međusobnih optuzivanja za izdaju...mada reqalno kad bi pricali o izdaji muslimani u bh-a je imaju vise na plecima nego hrvati..da se sad ne vracam u daleku proslost...ja sam vodio jednu takvu raspravu sa jednim muslimanom iz sarajeva nakon duge i zucnije rasprave nevoljko ej priznao da sam u pravu...a onda od njega klasika..'jebaji ga takva vremena bila svako svoju glavu spasavao'...Ringo10 wrote:Ma kakve i koje pravdevuksadinare wrote:narocito na ovim prostorima gdje pravde nisu zadovoljene..odnosno na koncu nikad ni nije bila zadovoljena samo pometena u stranu do nekog drugog vremena..zakon krvi i tla,osvete odvajkada je bio najveci na ovim prostorima...zato su u nekim djelovima do ne bas tako davno vladale i krvne osvete kao zadovoljenje nekakve pravde...
Znači ovako, dok je HVO bio dominantan u kasnijim područjima sukoba, e tad sukoba NIJE BILO.
Kad su se muslimani naoružali između nas je izbio rat.
I gotova priča. Te argumente niko ne može osporiti ali problem je taj što u Kifli nikoga nije briga a ako i jeste onda krive nas jer cvijeće ne može biti krivo ni za šta.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Evo sad se pripucavaju oko rezervnog sastava milicije
https://www.klix.ba/vijesti/bih/df-ako-rs-stvori-rezervni-sastav-od-1-000-policajaca-fbih-mora-imati-njih-2-500/190419078
https://www.klix.ba/vijesti/bih/df-ako-rs-stvori-rezervni-sastav-od-1-000-policajaca-fbih-mora-imati-njih-2-500/190419078
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Bosna i Hercegovina
» IVO LUČIĆ: Bosna i Hercegovina će se raspasti
» Bosna&Hercegovina uvela Sankcije Rusiji
» Bosna i Hercegovina je najgora ekonomija u Europi
» Bosna i Hercegovina
» IVO LUČIĆ: Bosna i Hercegovina će se raspasti
» Bosna&Hercegovina uvela Sankcije Rusiji
» Bosna i Hercegovina je najgora ekonomija u Europi
Page 2 of 2