Bosna i Hercegovina
Page 1 of 1
Bosna i Hercegovina
U Bosni i Hercegovini je sranje i nešto se ozbiljno sprema i događa. Ako dođe do sukoba Srba i Mujaga, Hrvati iz BiH kao i RH da se nipošto ne miješaju u to. Nikome ne pomagat. Jer ako istjeraju Srbe, Mujage će odmah udarit na nas i istjerat nas još lakše nego Srbe
Dakle, nipošto se ne miješat na bilo čiju stranu.
Ali mene je tu strah Zagreba jer će oni u svojoj zaluđenosti odmah stati na stranu Mujaga kao i svaki put i to će nas upropastiti kao i devedesetih
Dakle, nipošto se ne miješat na bilo čiju stranu.
Ali mene je tu strah Zagreba jer će oni u svojoj zaluđenosti odmah stati na stranu Mujaga kao i svaki put i to će nas upropastiti kao i devedesetih
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Bosna i Hercegovina
Ništa posebno se ne dešava. Šojgu gubi rat pa pokušava preko Dodika destabilizirat BiH al ih nitko ne jebe nula posto.
Političko prepucavanje. Ništa neuobičajeno.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ma kakav Šojgu jebo te Šojgu. Pričaš budalaštine. Mujage se napaljuju na rat.RayMabus wrote:Ništa posebno se ne dešava. Šojgu gubi rat pa pokušava preko Dodika destabilizirat BiH al ih nitko ne jebe nula posto.
Adem Vuchiqi je spomenuo da će bit neko sranje poslije 12 i 13
2015-09-24
Vojnoindustrijski kompleksi uvijek su najviše profitirali na neinteligentnim narodima.
Ma koji rat. Političari se laktaju za vlast i pare. Fali Dodiku para pa sad s Rusima nešto izvodi pa se sa s anglosasima svađaju između sebe.
Političko izdrkavanje. Nema ništa. Politička nadmudrivanja.
2014-04-11
E jesi ti glup u pičku materinu. Ti si bolestan sa tim Rusima. Rusi nikakve veze nemaju.RayMabus wrote:Ma koji rat. Političari se laktaju za vlast i pare. Fali Dodiku para pa sad s Rusima nešto izvodi pa se sa s anglosasima svađaju između sebe.
Sutra zasjeda NATO i bit će govora o BiH.
Dodik rekao da će izglasat da SIPA nije nadležna i ako krenu da hapse u RSu on će podići MUP RS pa može doći do sukoba.
TAkođer neće više priznati Ustavni sud u kojem sjede stranci i vječno preglasavaju Hrvate i Srbe u korist Mujaga
2015-09-24
Slavenski narodi su najgluplji, smeće.AlfaOmega wrote:Vojnoindustrijski kompleksi uvijek su najviše profitirali na neinteligentnim narodima.
Hitler je bio u pravu kad ih je proglasio nižom rasoim. I Marx kad je pisao da su Slaveni otpad
2015-09-24
Pa dobro. Šta je tu problem ? Šta bi trebali Šiptari presuđivat pravo u BiH ?Ringo10 wrote:
TAkođer neće više priznati Ustavni sud u kojem sjede stranci i vječno preglasavaju Hrvate i Srbe u korist Mujaga
2014-04-11
Pa u pravu je on ali iza Mujaga stoji NATO i Zapad. Oni ti podržavaju i KomšićaRayMabus wrote:Pa dobro. Šta je tu problem ? Šta bi trebali Šiptari presuđivat pravo u BiH ?Ringo10 wrote:
2015-09-24
Pa to san ti upravo i reka da je u pravu. Rusija je to pitanje stavila na red u vijeću UN-a pa će im tamo to blokirati te njihove šiptarsko balijske anglosaske šeme.Ringo10 wrote:Pa u pravu je on ali iza Mujaga stoji NATO i Zapad. Oni ti podržavaju i KomšićaRayMabus wrote:Pa dobro. Šta je tu problem ? Šta bi trebali Šiptari presuđivat pravo u BiH ?Ringo10 wrote:
2014-04-11
Sve ide po planu. Tko je situaciju podrobno pratio zadnju godinu-dvije,
zna na što mislim. Drkadžije neka ušute već jednom, ako nisu pitani za mišljenje.
Onaj ruski "Uraaaaa..." ovdje ne djeluje, Ustrajnost se traži.
Rata neće biti, eventualno nekih sitnih šamaranja i to bi bilo to.
zna na što mislim. Drkadžije neka ušute već jednom, ako nisu pitani za mišljenje.
Onaj ruski "Uraaaaa..." ovdje ne djeluje, Ustrajnost se traži.
Rata neće biti, eventualno nekih sitnih šamaranja i to bi bilo to.
Ustavni sud dva Hrvata, dva Srbina, dva Bošnjaka i tri stranca i vječno preglasavanje Hrvata i Srba u korist Mujaga u opdnosu 5-4.
U pravu je Dodik, to treba već jednom razjebat
U pravu je Dodik, to treba već jednom razjebat
2015-09-24
RayMabus likes this post
Samo me strah da ce nas BiH Hrvate zvanicni Zagreb uvuci u rat ...na strani Mujaga
A mi bi morali ostati po strani I ne mijesat se
Jer ako Srbi popuse onda smo mi na redu
A mi bi morali ostati po strani I ne mijesat se
Jer ako Srbi popuse onda smo mi na redu
2015-09-24
Ti nemaju glavu, nema tu leka. Zapad ih kontrolise a najsiromasniji u Evropi. Postavljam pitanje politicarima iz Evrope da daju svoje vidjenje. Bolje stajali u SFRJ a neki se smejali istoj, zamisli tek to.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
https://www.klix.ba/vijesti/regija/direktoru-srbijanske-bia-e-aleksandru-vulinu-uvedene-americke-sankcije-zbog-trgovine-drogom-i-oruzjem/230711143
2014-04-11
Similar topics
» IVO LUČIĆ: Bosna i Hercegovina će se raspasti
» Bosna&Hercegovina uvela Sankcije Rusiji
» Bosna i Hercegovina je najgora ekonomija u Europi
» dr. sc. Jadranka Polović: BOSNA I HERCEGOVINA KAO SIGURNOSNI IZAZOV
» NJEMAČKA IH PROTJERALA, A BOSNA I HERCEGOVINA PUSTILA NA SLOBODU
» Bosna&Hercegovina uvela Sankcije Rusiji
» Bosna i Hercegovina je najgora ekonomija u Europi
» dr. sc. Jadranka Polović: BOSNA I HERCEGOVINA KAO SIGURNOSNI IZAZOV
» NJEMAČKA IH PROTJERALA, A BOSNA I HERCEGOVINA PUSTILA NA SLOBODU