Biži ća, vrati se odakle si došao, jebem ti sve po spisku...
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Biži ća, vrati se odakle si došao, jebem ti sve po spisku...
Regoč wrote:Debo, on bi Crvenog.dzango wrote:A ko ne bi?veber wrote:a, bi ti kayu?prckov wrote:jelde kajo, nije tebi sto tebe ne jebu ni 3% nego sto masline ne obraduju
tko ne bi tebe ja bi njega
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Regoč wrote:Debo, on bi Crvenog.dzango wrote:A ko ne bi?veber wrote:a, bi ti kayu?prckov wrote:jelde kajo, nije tebi sto tebe ne jebu ni 3% nego sto masline ne obraduju
tko ne bi tebe ja bi njega
znači sjever i jug su dva svijeta po zakonskim aktima. problem je u tome što je sjever bio pod AU, a jug pod IT i FR. iz toga doba se vuku pizdarije i mažnjava lova jer moraš dokazati da je neki mate rođen 1775e mrtav.Rabarbara wrote:Do toga treba doći, ne stavlja se to samo tako. :)veber wrote:stave na oglasnu ploču suda i rješen problem.
po zagorju imaš parcele široke 10 metara a dugačke kilometar. kaj buš s njom?
spletom okolnosti imao sam neki problemčić u kutini sa zemljom. papire sam dobio odmah, uknjižbu treći dan.
na malešnici u zg mi je trebalo nekaj, ostao sam paf. u tri dana svi papiri me čekali.
jedino tko me sjebao je hep. jer sam odjavio priključak i sada ga moram opet platiti. smeće odjavljeno, komunalno odjavljeno, voda plombirana, prin odjavljen. samo usrani hep kada završim s bauštelom će mi naplatiti priključak drugi put.
2014-12-30
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Nek sam milijun puta izdajnicka drolja,ali vam jebem sve po spisku 'braco' Srbi
» "Vrati se odakle si došla, četnikušo"
» ''U Kinu, odakle je sve krenulo, drugi val korone nikad nije došao. Kako je to moguće? ''
» Yoda bizi..krecemo..
» Naš Marcel na pupavkinom spisku
» "Vrati se odakle si došla, četnikušo"
» ''U Kinu, odakle je sve krenulo, drugi val korone nikad nije došao. Kako je to moguće? ''
» Yoda bizi..krecemo..
» Naš Marcel na pupavkinom spisku
Page 11 of 11