Biži ća, vrati se odakle si došao, jebem ti sve po spisku...
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Biži ća, vrati se odakle si došao, jebem ti sve po spisku...
Ringo10 wrote:Ma moguće i to. Nekako mi nestvarno da je sve baš toliki kaos.danni1 wrote:Ma laže.
je , to moji korijeni , roditelj 1 i 2 proklinju dan kad su kucu tamo sazidjali jer eto bilo zemlje...
za komad kamena iz medje koji pao bore se vec godinama po sudu a svaki put kad dodje obic 3. mirovinski stup prvo pitam tko s kim sad govori a tko kuje novu urotu , odnosi ka otok zimi a bezobrazno za popizdit
to cu prodat kad dodje moje vrime cuvanja tezora i potrosit novac van HR , nema labavo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
E jebi ga, ako je sve to tako, onda mrka kapa ...debotoijusto wrote:Ringo10 wrote:Ma moguće i to. Nekako mi nestvarno da je sve baš toliki kaos.danni1 wrote:Ma laže.
je , to moji korijeni , roditelj 1 i 2 proklinju dan kad su kucu tamo sazidjali jer eto bilo zemlje...
za komad kamena iz medje koji pao bore se vec godinama po sudu a svaki put kad dodje obic 3. mirovinski stup prvo pitam tko s kim sad govori a tko kuje novu urotu , odnosi ka otok zimi a bezobrazno za popizdit
to cu prodat kad dodje moje vrime cuvanja tezora i potrosit novac van HR , nema labavo
Hrvati kao narod su moje najveće životno razočaranje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne vidin šta je problem ? Dobija je put šta. Neš ti puta. Nek mu daju kompezaciju neku ledino od 500 kvadrata i mirna Bosna. Nek tamo sadi masline.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ringo10 wrote:E jebi ga, ako je sve to tako, onda mrka kapa ...debotoijusto wrote:Ringo10 wrote:Ma moguće i to. Nekako mi nestvarno da je sve baš toliki kaos.danni1 wrote:Ma laže.
Hrvati kao narod su moje najveće životno razočaranje.
ono malo domacih sto se jebe medjusobno za komad vrtace a genetski pakosno i skrto +navala srba 80-ih sto im ti isti domaci prodali pa 90-ih proklinjali tko ih doveo sve do danasnjih bosanaca koji prevladavaju u porama zajednice bez prilagodbe lokalnom mentalitetu s nametanjem svojih misli 19 st....a cijene kvadrata ka london
sto bi tu moglo lose krenuti ?
2014-04-12
Nek ih tuži. Ima on papire , sve je slika. Sad fino tužba i brige ga. Više će zaraditi nego na maslinama.
2014-04-11
Nije stvar u zaradi nego u činjenici da Hrvati nisu u stanju da naprave pravnu državu i zdravu ekonomsku klimu ni nakon 30 godina takozvane samostalnosti.RayMabus wrote:Nek ih tuži. Ima on papire , sve je slika. Sad fino tužba i brige ga. Više će zaraditi nego na maslinama.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pravna država i ekonomska klima je ionako degenerirana zapadna glupost, hrvati trebaju težiti rusiji, venezueli, i n.koreji, gdje nema ekonomske klime niti pravne države... netko tko je jači taj tlači
Ma to ti je tamo taj obalni pojas od Splita do Ploča sve u kurcu kad su ove stvari pitanju. Debotojusto ti je sve objasnija. To je planina i odma more doli i nema puno zemlje i onda se kaće za pet kvadrata jer nema mista i nemaju di prolazit. To su ti ljudi debilana kad su te stvari u pitanju tamo.Ringo10 wrote:Nije stvar u zaradi nego u činjenici da Hrvati nisu u stanju da naprave pravnu državu i zdravu ekonomsku klimu ni nakon 30 godina takozvane samostalnosti.RayMabus wrote:Nek ih tuži. Ima on papire , sve je slika. Sad fino tužba i brige ga. Više će zaraditi nego na maslinama.
2014-04-11
stvar je u tome, ako je postjao put, a koristili su ga i drugi, znači nije im zabranio, put postaje javan. ja sam to napravio namjero na vikendici. dozvolio sam na sredini zemljišta da se ljudi koriste baypassom. pa je onda jedan susjed pitao jel moze posut šodrom.
naravno da možeš, onda je došla općina pa krenula plinifikacija, voda, struja, asfalt. kako je sve krenulo preko mojeg zemljišta općina je napravila parcelizaciju zemljišta i sada imam dvije KČ o trošku općine.
to bi ionako napravio jer je zemljište ogromno. sada imam dvije čestice, sve priključke, asfalt.
i uštedu.
inače po zakonu je ako se nešto koristi javno, znači ljudi tu prolaze država oduzima zemlju, isplaćuje naknadu i to postaje javno dobro.
zato u njemačkoj na privatnim putevima piše da je prolaz zabranje, osim za stanovnike dotične kuće.
naravno da možeš, onda je došla općina pa krenula plinifikacija, voda, struja, asfalt. kako je sve krenulo preko mojeg zemljišta općina je napravila parcelizaciju zemljišta i sada imam dvije KČ o trošku općine.
to bi ionako napravio jer je zemljište ogromno. sada imam dvije čestice, sve priključke, asfalt.
i uštedu.
inače po zakonu je ako se nešto koristi javno, znači ljudi tu prolaze država oduzima zemlju, isplaćuje naknadu i to postaje javno dobro.
zato u njemačkoj na privatnim putevima piše da je prolaz zabranje, osim za stanovnike dotične kuće.
2014-12-30
veća je nepravda da mi recimo bandić naplaćuje povlašteno parkiranje za dva pakplatza koji su unutar vlasništva stana, tip nam svima naplaćuje parkiranje, sada samo čekam da se sjeti da bi mogao i garažu naplatiti, koja je isto upisana uz stan.
2014-12-30
veća je nepravda da mi recimo bandić naplaćuje povlašteno parkiranje za dva pakplatza koji su unutar vlasništva stana, tip nam svima naplaćuje parkiranje, sada samo čekam da se sjeti da bi mogao i garažu naplatiti, koja je isto upisana uz stan.
2014-12-30
veber wrote:stvar je u tome, ako je postjao put, a koristili su ga i drugi, znači nije im zabranio, put postaje javan. ja sam to napravio namjero na vikendici. dozvolio sam na sredini zemljišta da se ljudi koriste baypassom. pa je onda jedan susjed pitao jel moze posut šodrom.
i uštedu.
u blizini je stari makadamski podgorski put koji mogu koristiti umjesto da meni otimaju djedovinu. Ne znam puno ljudi u Podgori, ali ovi s kojima sam se susreo, samo me gledaju kao stranca budalu, nijedan mi ne daje podršku
dakle put postoji i treba ga uredit/prosirit no lakse je otet privatno vlasnistvo zlocinackim zdruzenjem lokalaca opcine i nesposobne drzave
2014-04-12
Kako stoji u zahtjevu, Općina je tijekom siječnja 2018. godine bespravno, bez pitanja i suglasnosti vlasnika i posjednika nekretnina, izvela radove i to na način da je bagerom prokopala predmetne nekretnine i u cjelosti posjekla oko 30 stabala maslina te uništila sva raslinja i stabla. Boric je upisan u zemljišne knjige Općinskog suda u Makarskoj pa je Općina Podgora jednostavnim uvidom u zemljišne knjige mogla s njim stupiti u kontakt, ali nije.
2014-04-12
Pa tužija ih je. Šta se zamaraš ti s njime i nekim tamo makadamskim puten u brdu. Dobit će tužbu i gotovo. Zakon je na njegovoj strani.debotoijusto wrote:Kako stoji u zahtjevu, Općina je tijekom siječnja 2018. godine bespravno, bez pitanja i suglasnosti vlasnika i posjednika nekretnina, izvela radove i to na način da je bagerom prokopala predmetne nekretnine i u cjelosti posjekla oko 30 stabala maslina te uništila sva raslinja i stabla. Boric je upisan u zemljišne knjige Općinskog suda u Makarskoj pa je Općina Podgora jednostavnim uvidom u zemljišne knjige mogla s njim stupiti u kontakt, ali nije.
2014-04-11
gle, ti ga sereš kada ti paše srat jer je vjerovatno kradezej.
budi frajer ša nemoj počupat korov i onu alergensku biljčurinu.
dođe traktor, na tvvoje privatno zemljište, preore, počisti i pošalje ti račun 100€/m2.
zato je u njemačkoj sve čisto.
dođe traktor, na tvvoje privatno zemljište, preore, počisti i pošalje ti račun 100€/m2.
2014-12-30
Normalno , to je opasnost od požara. Ovako iman ja gori skroz u brdu , pogled milina , padina , masline i gori put al neman di parkirat pa moran na susidovo a ima 7000 kvadrata i ispod puta mi ke kamen i šuma i da mi oće tu netko to izravnat i napravit parking i vidikovac da bi odma gori uz put 1000 kvadrata pa nek mi proširi.veber wrote:gle, ti ga sereš kada ti paše srat jer je vjerovatno kradezej.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:najjače je kada neki Hrvat ode na "degenerirani zapad"(i onda tamo pljuje po zapadu) i onda se navikne tamo na red,rad i disciplinu, i vrati se u RH(gdje ga dočeka ruski sustav kojeg veliča dok je na zapadu)..
zato ovakve stvari nikada nebi lokalni seljaci i lokalna selendra napravili domaćem čovjeku.. to se odmah rješava tako da sjekirom , prijetiš, podmićuješ..
meni frend koji je inače "fighter", nedavno imao problem da ga jedan iz grada Splita "zajebava i kočio" sa nekim papirom.. valjda očekiva kuvertu..
ono samo mu se pojavio u kancelariji u banovini, i kada mu je počeo prijetiti da će ga likvidirati, ova druga osoba u kancelariji probljedila, a ovome se kosa digla na glavi.. sve je bilo sređeno u roku keks..
Hrvati tu smo slični kao Arapi, samo silu priznajemo. dakle otić u općinu, prijetiti, jebavati mater svima, a ovom bageristu čekićem razbiti šofešajbu, tako se to rješava..
Koji ruski sustav..vi ste napatvorena balkanska prćija,iskonska i neponovljiva..vlada lopovluk i malom i velikom smislu,razbojnistvo,otimacina,nepostivanje privatnog vlasnistva,grubo narusavanje osobne privatnosti,ukratko receno jedna primitivna mafijasko-kmetska tvorevina.. (ajd reci molim te da nije..)
Guest- Guest
pokloni općini, ali se prvo dogovori o uvjetima. ako općina ima interes napravit će ti to.
2014-12-30
Ako misliš na ovo moje ; nema interes , ima poviše požarni put a to je ispod brdo pa maslenik. Ovako nešto :veber wrote:pokloni općini, ali se prvo dogovori o uvjetima. ako općina ima interes napravit će ti to.
2014-04-11
Al ima odličan pogled a tu mi je ispod puta brdo i šumica i ja od toga neman baš nikakve koristi i da oće netko napravit netko vidikovac ja bi mi to odma da samo da iman parkirat dva tri auta za sebe i direktno se spustit na te svoje parcele sa tog puta.
Evo da to proširi , podigne stupove , nalije gori i napravi vidikovac i parking i meni spust direktno na donje parcele , odma bi mu da cilu tu dužinu usput dužine 100injak metara i dubine nekih najmanje pet metara.
Evo da to proširi , podigne stupove , nalije gori i napravi vidikovac i parking i meni spust direktno na donje parcele , odma bi mu da cilu tu dužinu usput dužine 100injak metara i dubine nekih najmanje pet metara.
Last edited by RayMabus on Wed 17 Apr - 21:46; edited 1 time in total
2014-04-11
ne bu općina nikaj gratis radila, ali da se dogovorit. ja sam dao zemlju i dobio priključke, općina je dobila pristup općinskoj zemlji koju sada prodaju. svi sretni i zadovoljni.
2014-12-30
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Nek sam milijun puta izdajnicka drolja,ali vam jebem sve po spisku 'braco' Srbi
» "Vrati se odakle si došla, četnikušo"
» ''U Kinu, odakle je sve krenulo, drugi val korone nikad nije došao. Kako je to moguće? ''
» Yoda bizi..krecemo..
» Naš Marcel na pupavkinom spisku
» "Vrati se odakle si došla, četnikušo"
» ''U Kinu, odakle je sve krenulo, drugi val korone nikad nije došao. Kako je to moguće? ''
» Yoda bizi..krecemo..
» Naš Marcel na pupavkinom spisku
Page 2 of 11