Gori Notre Dame u Parizu
Page 16 of 21
Page 16 of 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Re: Gori Notre Dame u Parizu
Le Penn je žensko , može ona biti desničar al se neće borit protiv emanicipacije i zato bolje da je u oporbi i neka tamo čuće do daljnjega.
Kad pukne u Francuskoj vlast će se birati na ulici.
U krvi
Kad pukne u Francuskoj vlast će se birati na ulici.
U krvi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kada prestanemo velicati bilo ciji zlocin i suocimo se "nasim"tada ce valjda i ljudski rod biti drugaciji.Elite oduvijek vode malog covjeka u sranja i kada taj mali covjek bude educiran i kada postane svjestan da svacije govno smrdi (ne zanosim se da ce bez obzira na edukaciju neki ljudi ostati i dalje govna jer im je tako konfornije) inda ce po matematickoj logici prvo pocistiti svoja pa tek onda vikati na susjeda da mu smrdi iz kuce.Ovdje najvise sijaju moralom i etikom nevjernici.Ja nisam vjernik pa da zalim za necim u tome smislu ali mi je drago da je u toj nesreci prezivio Vitraz koji je djelo ljudskih ruku i koji salje poruku ljepote stvaranja a ne unistavanja.
Ali da netko upravlja sa ovim sranjima vidljivo je sa marsa i kako rekoh prije vi koji podrzavate tudju nesrecu dozivjet cete istu.To je neki neminovni zakon prirode koji se kroz povijest potvrdio u vise navrata kako prema pojedincu tako i prema odredjenim narodima..Sve se vraca sve se placa..KRUG iz kojega ne mozemo i da hocemo..Ljudi radite na sebi ...
Ali da netko upravlja sa ovim sranjima vidljivo je sa marsa i kako rekoh prije vi koji podrzavate tudju nesrecu dozivjet cete istu.To je neki neminovni zakon prirode koji se kroz povijest potvrdio u vise navrata kako prema pojedincu tako i prema odredjenim narodima..Sve se vraca sve se placa..KRUG iz kojega ne mozemo i da hocemo..Ljudi radite na sebi ...
Guest- Guest
Žene vođe desnice ne žele ukinit matrijaharnu imperiju štaviše sama činjenica da je žena na čelu desnice je matrijah.
Ona samo želi vratiti stvari kako je bilo prije i da matrijaharna imperija nastavi vladat.
Ne može.
Neka Macrona.
Ona samo želi vratiti stvari kako je bilo prije i da matrijaharna imperija nastavi vladat.
Ne može.
Neka Macrona.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
alo početniče, arno se obraća na srpskom i obraća se srbima, jebali te oni u ta usta čvaljava...frka wrote:by kofein Today at 15:54
@epikur37 wrote:
link?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/cijeli-svijet-tuguje-zbog-pozara-u-notre-dame-osim-ekstremnih-srpskih-politicara-i-medija-neka-gori-ovo-je-odmazda-za-nato-bombardiranja/8744966/
=====================================================================================
Ovo je fakat cinjenica da ima bolesnih srba kao uostalom i drugih pripadnika odredjenih naroda.Meni je ovdje smijesno da tip koji patoloski mrzi drzi nekome predavanje o eticnosti.PA jarane evo ti link od jednog francuza koji na cistom "hrvatskom" jeziku objasnjava ne samo srpsku patologiju nego i tvoju..Mozda ti pomogne da se izlijecis od generaliziranja.
https://twitter.com/ArnoGujon/status/1118044755877933056?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1118044755877933056&ref_url=https%3A%2F%2Frs.sputniknews.com%2Fevropa%2F201904161119480859-Gujon-Notr-Dam-poruka%2F
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
malo si se ukakao, očito ti se čini da bi se upravo sa ovakvim pizdarijama moglo prebrzo zakuhati, pa tebi za info, nije tako strašno, budi bez brige, jedino se cuvaj kad prelaziš cestu i da te neki klošar ne umlati za 50 kuna... i bez brige rade ljudi, pamte i prate... ;)frka wrote:Kada prestanemo velicati bilo ciji zlocin i suocimo se "nasim"tada ce valjda i ljudski rod biti drugaciji.Elite oduvijek vode malog covjeka u sranja i kada taj mali covjek bude educiran i kada postane svjestan da svacije govno smrdi (ne zanosim se da ce bez obzira na edukaciju neki ljudi ostati i dalje govna jer im je tako konfornije) inda ce po matematickoj logici prvo pocistiti svoja pa tek onda vikati na susjeda da mu smrdi iz kuce.Ovdje najvise sijaju moralom i etikom nevjernici.Ja nisam vjernik pa da zalim za necim u tome smislu ali mi je drago da je u toj nesreci prezivio Vitraz koji je djelo ljudskih ruku i koji salje poruku ljepote stvaranja a ne unistavanja.
2015-08-08
Garant Trećegakofein wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/cijeli-svijet-tuguje-zbog-pozara-u-notre-dame-osim-ekstremnih-srpskih-politicara-i-medija-neka-gori-ovo-je-odmazda-za-nato-bombardiranja/8744966/epikur37 wrote:
link?
2014-04-15
ne gori samo notre dame, jučer na pehlinu opet izgorio autobus...
by michaellcmacha Today at 12:11
Ma slusaj kopmadino konjetine..odjebi..ne zagadjuj mi prostor na ekranu..pa jebo vam bog mater gdje se radjate takvi sjebani..da nisi i ti sipac ko onaj Marcelijus .Ma cim vam vidim nadimke koje ste si dali odmah znam koliko je sati..Mrs tam smrdljivko ::))))))
Sve neki zajebani i nactani a kad ih vidis ustvarnosti ne bbi im covjek dao dvije zavezane kokosi da cuvaju..::))Zvaljo jedan funjarasti:::))
Ma slusaj kopmadino konjetine..odjebi..ne zagadjuj mi prostor na ekranu..pa jebo vam bog mater gdje se radjate takvi sjebani..da nisi i ti sipac ko onaj Marcelijus .Ma cim vam vidim nadimke koje ste si dali odmah znam koliko je sati..Mrs tam smrdljivko ::))))))
Sve neki zajebani i nactani a kad ih vidis ustvarnosti ne bbi im covjek dao dvije zavezane kokosi da cuvaju..::))Zvaljo jedan funjarasti:::))
Guest- Guest
To su sve Obijeve ambasade u plamenu,jos da potone stožernamarcellus wrote:ne gori samo notre dame, jučer na pehlinu opet izgorio autobus...
2014-04-15
frka wrote:by kofein Today at 15:54
@epikur37 wrote:
link?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/cijeli-svijet-tuguje-zbog-pozara-u-notre-dame-osim-ekstremnih-srpskih-politicara-i-medija-neka-gori-ovo-je-odmazda-za-nato-bombardiranja/8744966/
=====================================================================================
Ovo je fakat cinjenica da ima bolesnih srba kao uostalom i drugih pripadnika odredjenih naroda.Meni je ovdje smijesno da tip koji patoloski mrzi drzi nekome predavanje o eticnosti.PA jarane evo ti link od jednog francuza koji na cistom "hrvatskom" jeziku objasnjava ne samo srpsku patologiju nego i tvoju..Mozda ti pomogne da se izlijecis od generaliziranja.
https://twitter.com/ArnoGujon/status/1118044755877933056?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1118044755877933056&ref_url=https%3A%2F%2Frs.sputniknews.com%2Fevropa%2F201904161119480859-Gujon-Notr-Dam-poruka%2F
Boldano ti je pleonazam, konjino nepismena.
Ne znam odakle izvlačiš zaključke, ali imaš problema s percepcijom. Čovjek je tražio link i ja sam mu ga prikazao.
Draži mi je pošten i ispravan Srbin, nego podmukao i pokvaren Hrvat ....i obrnuto. No, najmrži od tih kombinacija su mi Jugo-govnari poput tebe, koji stalno traže neku ravnotežu i paralelu između raznih entiteta, umanjujući tako u konkretnom slučaju, težinu Dodikovih kretenskih izjava o paleži Crkve Notre Dame. Rezime u najkraćim crtama - odjebi budalo.
Guest- Guest
jebo te Dodig..niti pratim sto govori niti me interesira a sve manje me interesira sto vi 'rvati tipkate na ovom glupom forumu kojemu moram priznati samo jedno da nema cenzure.Vlasniku foruma ..postovanje..ali cemu to kada je 90% idiota ovdje koji nemaju mozga nego samo ponavljaju kao papige neke naslove iz nekh novina i sa nekih portala .Parodoks je da u ovakvoj tehnoloskoj eri vise ima laznih vijesti nego sto je bilo prije 100 godina..Odgovor na to je jednostavan ..svaki idiot misli ili namjerno izmislja vijesti koje su lazne misleci da su svi ljudi koji to procitaju isti idioti kao on..Pa jebo vas bog idiotski...koga lazete..samo sebe..zasto lazete..jer vam je tako lakse zivjeti.I da jos jednom kazem mada sam ti to ponovio sto puta...ja nisam Srbin i hvala bogu da nsam 'rvat a nisam ni Turcin.meni to nije vazno ...meni su vazni ljudi koji su normaln ..educirani..sa moralom i etikom ..koji su humani....koji osjecaju tudju bol kao svoju...koji ne pomazu samo udruge za cucke nego i djecu kojih u vukojebini ima 20.000 gladnih..Ma ti si ionako nepovratno izgubljen za ljudski rod.Ali definitivno ..papagaji zive u vlastitim kavezima pa valjda zato sto ne znaju da lete kreste nesuvislo kao idioti::::))Odjebi dosta si dobio paznje...joj koji si ti konj::::))))))))))))))))))))))))
Guest- Guest
Da samo da dodam ..nisi ti kriv..Hijen te takvog napravio:::)))
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:To su sve Obijeve ambasade u plamenu,jos da potone stožernamarcellus wrote:ne gori samo notre dame, jučer na pehlinu opet izgorio autobus...
lani osam, ove godine za sad dva za koja znam, pratimo
Najstarija iz 8. veka. Crkva Petra i Pavla kod Novog Pazara. Bio sam letos blizu ali nisam uspeo da je obiđem. Zato sam otišao u Mileševu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nemaš ti blagog pojma... ali dobro trebalo ti je 5 sati da probaš naći o kojoj se crkvi radi... Petrova ti je to crkva... tu ste napravili još dok ste bili katolici... tulipane... rimokatolici... ;)dzango wrote:Najstarija iz 8. veka. Crkva Petra i Pavla kod Novog Pazara. Bio sam letos blizu ali nisam uspeo da je obiđem. Zato sam otišao u Mileševu.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:nemaš ti blagog pojma... ali dobro trebalo ti je 5 sati da probaš naći o kojoj se crkvi radi... Petrova ti je to crkva... tu ste napravili još dok ste bili katolici... tulipane... rimokatolici... ;)dzango wrote:Najstarija iz 8. veka. Crkva Petra i Pavla kod Novog Pazara. Bio sam letos blizu ali nisam uspeo da je obiđem. Zato sam otišao u Mileševu.
hoćeš reći da su srbi bili tu već u 4. stoljeću a vi ste rvat'ne stigli tek u sedmom stoljeću? zumbule.
Guest- Guest
Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:nemaš ti blagog pojma... ali dobro trebalo ti je 5 sati da probaš naći o kojoj se crkvi radi... Petrova ti je to crkva... tu ste napravili još dok ste bili katolici... tulipane... rimokatolici... ;)dzango wrote:Najstarija iz 8. veka. Crkva Petra i Pavla kod Novog Pazara. Bio sam letos blizu ali nisam uspeo da je obiđem. Zato sam otišao u Mileševu.
hoćeš reći da su srbi bili tu već u 4. stoljeću a vi ste rvat'ne stigli tek u sedmom stoljeću? zumbule.
Ti prokleti Ustašo hrvatski da sutis..!!! jebotipasguzicuustašku jednu..!!!
Guest- Guest
gnječ i tebe bi moglo biti sram, tolike godine u hrvatskoj a još ti nije pošlo za rukom razumjevanje napisanog...;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:nemaš ti blagog pojma... ali dobro trebalo ti je 5 sati da probaš naći o kojoj se crkvi radi... Petrova ti je to crkva... tu ste napravili još dok ste bili katolici... tulipane... rimokatolici... ;)dzango wrote:Najstarija iz 8. veka. Crkva Petra i Pavla kod Novog Pazara. Bio sam letos blizu ali nisam uspeo da je obiđem. Zato sam otišao u Mileševu.
2015-08-08
Petrova crkva je najstarija srpska crkva na svetu,napravljena je oko 850 godine(9 veka) u danasnjem Novom Pazaru(Raška-Oblast) samo su zaboravili navesti da su u to vreme srbi bili katolici... ;)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:gnječ i tebe bi moglo biti sram, tolike godine u hrvatskoj a još ti nije pošlo za rukom razumjevanje napisanog...;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:nemaš ti blagog pojma... ali dobro trebalo ti je 5 sati da probaš naći o kojoj se crkvi radi... Petrova ti je to crkva... tu ste napravili još dok ste bili katolici... tulipane... rimokatolici... ;)
komšija, šta ima bre tu da se razume? sve piše crno na belo. vi ustaše ste dopalili u ove krajeve mnogo vekova docnije.
Guest- Guest
Page 16 of 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Similar topics
» Antifa Istre i Cetnici slave paljevinu katedrale Notre-Dame u Parizu:Bas je bilo dobro gledati kako crlva gori
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
Page 16 of 21