Tako je to bilo 45te po cijeloj RH
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tako je to bilo 45te po cijeloj RH
ok,red wolf wrote:Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...aben wrote:red wolf wrote:Ja ne patim... Ovdje sam da promatram i jeben onaj dan kad sam to prihvatio...aben wrote:red wolf wrote:
Pati govno ljudsko...
jel i ti patiš jer ne znoš puno?
pa slabo ti se primo to ča činiš, kad njanci ne znoš da su sve osobe is one slike povijesne ličnosti :(
nodun se da ćeš u drugoj ruki dobiti bolje korte
aben- Posts : 35490
2014-04-16
zločin ne opravdava zločin osim u vašim antifašističkim glavamaRingo10 wrote:Tako je...danni1 wrote:Ti,babo, bolje šuti. Da se pravda provodi po tvom ti bi prva omastila štrik.Sora wrote:Treba fasiste i suradnike fasista objesiti
Poučniji je to nacin
Budi sretna što si u fašističkoj državi gdje trpe takve isprtke kao što si ti.
Jebi ga neki nikako da prihvate da su ustaše bili tako dobri a tako stradali radi svoje dobrote ... eh koja tuga i nepravda
Boli me ona stvar koje će vam karte dati smradu ljudski...aben wrote:ok,red wolf wrote:Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...aben wrote:red wolf wrote:Ja ne patim... Ovdje sam da promatram i jeben onaj dan kad sam to prihvatio...aben wrote:
pa slabo ti se primo to ča činiš, kad njanci ne znoš da su sve osobe is one slike povijesne ličnosti :(
red wolf-
2016-02-10
kad izraelci ubijaju pobunjene palestince onda je to u redu, kad hrvati ubiju dikojeg pobunjenog srblja onda je to genocid. Evanđelje po srbudimu pressmichaellcmacha wrote:eto jednostavnog uvida u mentalni sklop kvazi sveučilišnog profesora
ive... isti kurac on ili fašistoid yehudi...
red wolf wrote:Boli me ona stvar koje će vam karte dati smradu ljudski...aben wrote:ok,red wolf wrote:Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...aben wrote:red wolf wrote:
Ja ne patim... Ovdje sam da promatram i jeben onaj dan kad sam to prihvatio...
borami, za nekoga ki samo promatro imaš dosta postova :)
2014-04-16
ezek zašto vrijeđaš abena? nije te vrijeđao u raspravi no ti konstantno vrijeđaš njega u svakom postu na koji mu odgovoriš?red wolf wrote:Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...aben wrote:red wolf wrote:Ja ne patim... Ovdje sam da promatram i jeben onaj dan kad sam to prihvatio...aben wrote:red wolf wrote:
Pati govno ljudsko...
Ovo je strašno...Ali ako Vas ovo natjera da se probudite, onda će imati efekt...tre wrote:kad izraelci ubijaju pobunjene palestince onda je to u redu, kad hrvati ubiju dikojeg pobunjenog srblja onda je to genocid. Evanđelje po srbudimu pressmichaellcmacha wrote:eto jednostavnog uvida u mentalni sklop kvazi sveučilišnog profesora
ive... isti kurac on ili fašistoid yehudi...
Last edited by red wolf on 13/4/2019, 22:55; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Meni su svi ljudi govna...tre wrote:ezek zašto vrijeđaš abena? nije te vrijeđao u raspravi no ti konstantno vrijeđaš njega u svakom postu na koji mu odgovoriš?red wolf wrote:Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...aben wrote:red wolf wrote:Ja ne patim... Ovdje sam da promatram i jeben onaj dan kad sam to prihvatio...aben wrote:
red wolf-
2016-02-10
dakle ti si sudac uvijek i u svemu?red wolf wrote:Meni su svi ljudi govna...tre wrote:ezek zašto vrijeđaš abena? nije te vrijeđao u raspravi no ti konstantno vrijeđaš njega u svakom postu na koji mu odgovoriš?red wolf wrote:Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...aben wrote:red wolf wrote:
Ja ne patim... Ovdje sam da promatram i jeben onaj dan kad sam to prihvatio...
Ne shvaćaš zašto sam ovdje, ali od ljudskih govana ne očekujem ništa...aben wrote:red wolf wrote:Boli me ona stvar koje će vam karte dati smradu ljudski...aben wrote:ok,red wolf wrote:Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...aben wrote:
red wolf-
2016-02-10
Ne...Njemu ćeš doći. svjom voljom...tre wrote:dakle ti si sudac uvijek i u svemu?red wolf wrote:Meni su svi ljudi govna...tre wrote:ezek zašto vrijeđaš abena? nije te vrijeđao u raspravi no ti konstantno vrijeđaš njega u svakom postu na koji mu odgovoriš?red wolf wrote:Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...aben wrote:
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne shvaćaš zašto sam ovdje, ali od ljudskih govana ne očekujem ništa...aben wrote:red wolf wrote:Boli me ona stvar koje će vam karte dati smradu ljudski...aben wrote:ok,red wolf wrote:
Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...
možda, ali znun da nisi da samo promatroš ka imoš skoro deset iljod postova:)
2014-04-16
Pokušavam Vas dovesti razumu, ali ne uspjevam...I više me nije briga...aben wrote:red wolf wrote:Ne shvaćaš zašto sam ovdje, ali od ljudskih govana ne očekujem ništa...aben wrote:red wolf wrote:Boli me ona stvar koje će vam karte dati smradu ljudski...aben wrote:
ok,
red wolf-
2016-02-10
nema tu tvoje volje, Onaj koji je dušu stvorio ugradio je i zakone prema kojima duša dolazi pred lice Sudca gdje tvoja djela određuju put kojim ćeš kročiti u vječnostred wolf wrote:Ne...Njemu ćeš doći. svjom voljom...tre wrote:dakle ti si sudac uvijek i u svemu?red wolf wrote:Meni su svi ljudi govna...tre wrote:ezek zašto vrijeđaš abena? nije te vrijeđao u raspravi no ti konstantno vrijeđaš njega u svakom postu na koji mu odgovoriš?red wolf wrote:
Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...
red wolf wrote:Pokušavam Vas dovesti razumu, ali ne uspjevam...I više me nije briga...aben wrote:red wolf wrote:Ne shvaćaš zašto sam ovdje, ali od ljudskih govana ne očekujem ništa...aben wrote:red wolf wrote:
Boli me ona stvar koje će vam karte dati smradu ljudski...
a, dakle, ne promatraš samo?
2014-04-16
ovo je malo brutalnoaben wrote:red wolf wrote:Pokušavam Vas dovesti razumu, ali ne uspjevam...I više me nije briga...aben wrote:red wolf wrote:Ne shvaćaš zašto sam ovdje, ali od ljudskih govana ne očekujem ništa...aben wrote:
a, dakle, ne promatraš samo?
za one koji ne otvaraju link poput našeg rogatog kengura.
...Po riječima vinkovačkog povjesničara Zlatka Virca, nakon ulaska partizana iz 38. makedonske i 21. srpske divizije u Vinkovce, 12. travnja 1945., dan kasnije na lokaciji Kumanove ciglane je, u svega dan ili dva, bez suđenja likvidirano 40-tak uglednih intelektualaca iz Vinkovaca. “Riječ je o ljudima koji nisu bili suradnici nacista ni ustaša, a jedina im je krivnja bila to što ih je netko zbog različitih interesa prokazao”, rekao je Virc.
Po završetku Drugoga svjetskog rata u mnogim je hrvatskim selima i gradovima, bez suđenja ili dokazivanja bilo kakve krivnje, ubijeno mnogo ljudi. O tome se za vrijeme komunističke Jugoslavije nije smjelo govoriti, a o zločinima je sačuvano malo pisanih dokumenata. Sjećanja ljudi i masovne grobnice u kojima su kosti ubijenih najčešći su dokaz zločina.
Ta žalosna stvarnost nije mimoišla ni Vinkovce.
Žalosnom broju ubijenih ne treba pribrajati prognane i ubijene vinkovačke Nijemce, koji su umirali po komunističkim logorima Valpova, Josipovca, Krndije i ostalih.
...Po riječima vinkovačkog povjesničara Zlatka Virca, nakon ulaska partizana iz 38. makedonske i 21. srpske divizije u Vinkovce, 12. travnja 1945., dan kasnije na lokaciji Kumanove ciglane je, u svega dan ili dva, bez suđenja likvidirano 40-tak uglednih intelektualaca iz Vinkovaca. “Riječ je o ljudima koji nisu bili suradnici nacista ni ustaša, a jedina im je krivnja bila to što ih je netko zbog različitih interesa prokazao”, rekao je Virc.
Po završetku Drugoga svjetskog rata u mnogim je hrvatskim selima i gradovima, bez suđenja ili dokazivanja bilo kakve krivnje, ubijeno mnogo ljudi. O tome se za vrijeme komunističke Jugoslavije nije smjelo govoriti, a o zločinima je sačuvano malo pisanih dokumenata. Sjećanja ljudi i masovne grobnice u kojima su kosti ubijenih najčešći su dokaz zločina.
Ta žalosna stvarnost nije mimoišla ni Vinkovce.
Žalosnom broju ubijenih ne treba pribrajati prognane i ubijene vinkovačke Nijemce, koji su umirali po komunističkim logorima Valpova, Josipovca, Krndije i ostalih.
ne shvacam st ose cuditi ovome..Rat je najvece zlo i pun je lose krvi i osveta..Zna se kako Zlo krece..
Guest- Guest
U Vinkovcima je najveća masovna grobnica nastala na tadašnjoj Kumanovoj ciglani vinkovačkom naselju Slavija (poslije Slavonka), gdje su postojali tenkovski rovovi u koje su bačene stotine ubijenih ljudi. Za sve vrijeme komunističke Jugoslavije mnogi su Vinkovčani na Dan svih svetih potajno palili svijeće i polagali cvijeće na tome mjestu kao znak sjećanja na svoje pokojne.
čudimo se licemjeru antifašističkih govnara koji djele žrtve po onome ko ih je smaknio, ako su ih partizaneri smaknuli onda su te žrtve to i zaslužile a ako su ih ustaše smaknule onda je svaka žrtva nevinapismejker wrote:ne shvacam st ose cuditi ovome..Rat je najvece zlo i pun je lose krvi i osveta..Zna se kako Zlo krece..
još malo za antifa glupane
...Godine 1946. u zadruzi koja se nalazila oko jedan kilometar kada se krene od Vinkovaca prema Vukovaru, s lijeve strane, bili su smješteni partizani koji su poludjeli od vršenja zločina u ratu i nakon njega. Vlasti su ih skrivale, kako se ne bi doznalo što su činili. Dopremljeni su bili sa Bleda i iz Slovenije. Nitko ih nije smio posjećivati, čak ni rodbina. Kako su bili teret Jugoslavije, kasnije su ih odveli na more i pobili. Svjedok je bio Ivan Bevanda koji je umro 2005. godine i pokopan je na groblju Grmine u selu Blatnici.
...Godine 1946. u zadruzi koja se nalazila oko jedan kilometar kada se krene od Vinkovaca prema Vukovaru, s lijeve strane, bili su smješteni partizani koji su poludjeli od vršenja zločina u ratu i nakon njega. Vlasti su ih skrivale, kako se ne bi doznalo što su činili. Dopremljeni su bili sa Bleda i iz Slovenije. Nitko ih nije smio posjećivati, čak ni rodbina. Kako su bili teret Jugoslavije, kasnije su ih odveli na more i pobili. Svjedok je bio Ivan Bevanda koji je umro 2005. godine i pokopan je na groblju Grmine u selu Blatnici.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zoki odusevio generale HVO-a!Zanimalo ga sve o obrani u BiH.Kod Kolinde nije bilo tako
» Josić:Žao mi je što naše pravosuđe nije bilo tako revno i žurno u procesuiranju agresora kao u sličaju mene.
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Josić:Žao mi je što naše pravosuđe nije bilo tako revno i žurno u procesuiranju agresora kao u sličaju mene.
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
Page 3 of 5