Tako je to bilo 45te po cijeloj RH
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tako je to bilo 45te po cijeloj RH
Benito.....drugi s live strane
---------------------------------------
ijelo fašističkog diktatora Benita Mussolinija nakon što su ga ubili talijanski partizani na glavnom je gradskom trgu u Milanu bilo izloženu linču prolaznika. Ljutita masa ljudi mučila je Mussolinijevo mrtvo tijelo, pljuvali su po njemu, kamenovali ga i potpuno ga unakazili. Bio je to odgovor na brutalnost koja je Mussolinija vodila kroz život i koju je primjenjivao tijekom svoje vladavine.
--------------
Pravedna osveta
Last edited by Yehudim on 13/4/2019, 21:40; edited 1 time in total
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Usrali bi se od srece da je bilo 80 milja, a sa 700 milijardi srba kojima barata službeni Bg rješili bi se nemira na ovim prostorima za svagda...al štaš kad su oba broja netocnaAssadNaPodmornici wrote:Ringo10 wrote:Samo 40 ustaskih suradnika. Razočaran sam grdno.tre wrote:https://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/12-travnja-1945-vinkovci-partizani-usli-u-grad-i-odmah-objesili-40-uglednih-intelektualaca
I patlidžani nisu vješali nego strijeljali.
neki ljudi su razočarani što je samo u jasenovcu stradalo samo 80 000 suradnika pobunjenika
2014-04-15
Nije naravno...Yehudim wrote:Jeli on sudio stotinama tisuća ubijenih ?
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nije naravno...Yehudim wrote:Jeli on sudio stotinama tisuća ubijenih ?
So.........
---------------------
- Vuk na ovcu svoje pravo ima
ko tiranin na slaba čovjeka.
Al tiranu stati nogom za vrat,
to je ljudska dužnost najsvetija -
tako je trebalo i sa likovima koji su okolo bauljali sa autentičnim srbosjekomYehudim wrote:
Benito.....drugi s live strane
---------------------------------------
ijelo fašističkog diktatora Benita Mussolinija nakon što su ga ubili talijanski partizani na glavnom je gradskom trgu u Milanu bilo izloženu linču prolaznika. Ljutita masa ljudi mučila je Mussolinijevo mrtvo tijelo, pljuvali su po njemu, kamenovali ga i potpuno ga unakazili. Bio je to odgovor na brutalnost koja je Mussolinija vodila kroz život i koju je primjenjivao tijekom svoje vladavine.
--------------
Pravedna osveta
2015-08-08
eto jednostavnog uvida u mentalni sklop kvazi sveučilišnog profesora
ive... isti kurac on ili fašistoid yehudi...
ive... isti kurac on ili fašistoid yehudi...
2015-08-08
Pošto se radilo o industriji smrti pod hrvatskom upravom, kojoj su radili l1b zaposleni po rodjačko kumskim vezama, bez švabe kao poslovođe teško je zamislivo....n_razbojnik wrote:Usrali bi se od srece da je bilo 80 milja, a sa 700 milijardi srba kojima barata službeni Bg rješili bi se nemira na ovim prostorima za svagda...al štaš kad su oba broja netocnaAssadNaPodmornici wrote:Ringo10 wrote:Samo 40 ustaskih suradnika. Razočaran sam grdno.tre wrote:https://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/12-travnja-1945-vinkovci-partizani-usli-u-grad-i-odmah-objesili-40-uglednih-intelektualaca
neki ljudi su razočarani što je samo u jasenovcu stradalo samo 80 000 suradnika pobunjenika
Završio je po zaslugama...Mnogi to ne razumiju...Karma je zajebana stvar...Yehudim wrote:red wolf wrote:Nije naravno...Yehudim wrote:Jeli on sudio stotinama tisuća ubijenih ?
So.........
---------------------
- Vuk na ovcu svoje pravo ima
ko tiranin na slaba čovjeka.
Al tiranu stati nogom za vrat,
to je ljudska dužnost najsvetija -
red wolf-
2016-02-10
2014-04-16
Čudi se i dalje govno ljudsko...
Last edited by red wolf on 13/4/2019, 22:37; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Znam da patiš govno fašističko...
svi patu, život je patnja,
ali neki jednostavno znaju više od drugih
2014-04-16
Pati govno ljudsko...aben wrote:red wolf wrote:Znam da patiš govno fašističko...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pati govno ljudsko...aben wrote:red wolf wrote:Znam da patiš govno fašističko...aben wrote:red wolf wrote:
Ovdje je jedna povjesna ličnost, znate li koja?...Da vidim vaše znanje...
čudi me da ne znoš da su svi ovi sa slike povjesne ličnosti
jel i ti patiš jer ne znoš puno?
2014-04-16
a jebote jesi lumen, ti znaš bolje od svjedoka tog vremena.Ringo10 wrote:Samo 40 ustaskih suradnika. Razočaran sam grdno.tre wrote:https://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/12-travnja-1945-vinkovci-partizani-usli-u-grad-i-odmah-objesili-40-uglednih-intelektualaca
Ja ne patim... Ovdje sam da promatram i jeben onaj dan kad sam to prihvatio...aben wrote:red wolf wrote:Pati govno ljudsko...aben wrote:red wolf wrote:Znam da patiš govno fašističko...aben wrote:
čudi me da ne znoš da su svi ovi sa slike povjesne ličnosti
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ja ne patim... Ovdje sam da promatram i jeben onaj dan kad sam to prihvatio...aben wrote:red wolf wrote:Pati govno ljudsko...aben wrote:red wolf wrote:
Znam da patiš govno fašističko...
pa slabo ti se primo to ča činiš, kad njanci ne znoš da su sve osobe is one slike povijesne ličnosti :(
2014-04-16
da je se doslovce time ravnalo tebe i tvoje roditelje bi još 45 ubili ko zečeve.Sora wrote:Treba fasiste i suradnike fasista objesiti
Poučniji je to nacin
Jebo te pavelić koji te protjerao izbosne u zagreb da te jebo
Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...aben wrote:red wolf wrote:Ja ne patim... Ovdje sam da promatram i jeben onaj dan kad sam to prihvatio...aben wrote:red wolf wrote:Pati govno ljudsko...aben wrote:
pa slabo ti se primo to ča činiš, kad njanci ne znoš da su sve osobe is one slike povijesne ličnosti :(
red wolf-
2016-02-10
ok,red wolf wrote:Govno, slijedi reset...Što je bilo nije bitno...aben wrote:red wolf wrote:Ja ne patim... Ovdje sam da promatram i jeben onaj dan kad sam to prihvatio...aben wrote:red wolf wrote:
Pati govno ljudsko...
nodun se da ćeš u drugoj ruki dobiti bolje korte
2014-04-16
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zoki odusevio generale HVO-a!Zanimalo ga sve o obrani u BiH.Kod Kolinde nije bilo tako
» Josić:Žao mi je što naše pravosuđe nije bilo tako revno i žurno u procesuiranju agresora kao u sličaju mene.
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Josić:Žao mi je što naše pravosuđe nije bilo tako revno i žurno u procesuiranju agresora kao u sličaju mene.
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
Page 2 of 5