Kineskinja kupuje Kumrovec i radi zabavni park posvećen drugu Titu. Jel se sramite rvatine
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kineskinja kupuje Kumrovec i radi zabavni park posvećen drugu Titu. Jel se sramite rvatine
sve treba nacionaliziratflumen wrote:mortal wrote:zabraniti prodaju Hrvatskih nekretnina !!!!!!!!
kao i Hr nacionalnog blaga.. prirodnih resursa ..
nek oni plate. mi cemo poslije nacionalizirat.
i skinut pod noge sve one koji to dozvoljavaju
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: Kineskinja kupuje Kumrovec i radi zabavni park posvećen drugu Titu. Jel se sramite rvatine
tko želi privatno vlasništvo neka si ga sam stvaracatabbath wrote:Normalno da propada kad nije u privatnom vlasništvu.
ovo pripada nekom drugom vremenu i drugim osobama
nije za privatluk, pogotovo nije za kineze
tako je trebalo od početka
dozvoliti kapitalizam, ali ne krađom državnog, i progonom zaposelnih
svi koji su željeli privatno trebali su sami stvarati, ne uništavati postojeće
Last edited by mortal on 12/4/2019, 09:52; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
marcellus wrote:Restoran Mobutu Sese Seko
njega sam stavio za ime restorana jer je bio ljudožder. Doduše i Idi Amin isto.
Inače punim imenom "Mobutu Sese Seko Kuku Ngbendu Wa Za Banga" što, ako je vjerovati wikipediji, znači "The all-powerful warrior who, because of his endurance and inflexible will to win, goes from conquest to conquest, leaving fire in his wake."
Inače je pojam kleptokracija izmišljen radi njega.
pa odojko je gadno zapeo da ga obnovi, ono i autobusi mu se više neće paliti ako obnovi galeba, autobusni kolodvor će sam niknuti u sred Rijeke kad galeb zablista itd.catabbath wrote:Normalno da propada kad nije u privatnom vlasništvu.
YU kupuje Kumrovec, gotovi smo.
crvenkasti-
2014-04-17
mortal wrote:sve treba nacionaliziratflumen wrote:mortal wrote:zabraniti prodaju Hrvatskih nekretnina !!!!!!!!
evo tako je spomenuti mobutu sese seko u kongu sve nacionalizirao europljanima kad je došo na vlast
i dao na upravljanje domaćim crnčugama
tako je nastao pojam kleptokracija, jer su ovi odmah sve pokrali, jebe im se nije njihovo nisu oni to stvorili
nisu prošle tri godine na koljenima je molio europljane da se vrate i preuzmu svoje popljačkano vlasništvo natrag, naravno nisu htjeli
ista stvar u zimbabweu, dok su bijeli farmeri bili vlasnici sve zemlje zemlja je cvjetala i bila žitnica afrike, onda im je to sve mugabe nacionaliziro, evo još plaču da su gladni
isto u jugi, sve je bilo naše pa je zato juga propala u dugovima
isto je u hrvatskoj, sve je državno i zato sve propada
marcellus wrote:mortal wrote:sve treba nacionaliziratflumen wrote:mortal wrote:zabraniti prodaju Hrvatskih nekretnina !!!!!!!!
evo tako je spomenuti mobutu sese seko u kongu sve nacionalizirao europljanima kad je došo na vlast
i dao na upravljanje domaćim crnčugama
tako je nastao pojam kleptokracija, jer su ovi odmah sve pokrali, jebe im se nije njihovo nisu oni to stvorili
nisu prošle tri godine na koljenima je molio europljane da se vrate i preuzmu svoje popljačkano vlasništvo natrag, naravno nisu htjeli
ista stvar u zimbabweu, dok su bijeli farmeri bili vlasnici sve zemlje zemlja je cvjetala i bila žitnica afrike, onda im je to sve mugabe nacionaliziro, evo još plaču da su gladni
isto u jugi, sve je bilo naše pa je zato juga propala u dugovima
isto je u hrvatskoj, sve je državno i zato sve propada
da, tako je meni drug Radomir K. dok sam spasavao robu u skladistu od nadolazece vode rekao: pusti to nek propadne, bit ce otpis. sto te boli kurac, nije tvoje.
tako u cijeloj prokletoj jugi - drustvena imovina, mazni gdje i koliko stignes.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:
da, tako je meni drug Radomir K. dok sam spasavao robu u skladistu od nadolazece vode rekao: pusti to nek propadne, bit ce otpis. sto te boli kurac, nije tvoje.
tako u cijeloj prokletoj jugi - drustvena imovina, mazni gdje i koliko stignes.
Mentalitet. Ima onaj vic kad se Mujo vrati iz Njemačke bogat, vozi mercedesa, fura zlatnu lančinu, plaća svežnjem para. Vele pa šta si ti radio u Njemačkoj da si natuko tolko para. Veli Mujo, "radio sam u američkoj vojnoj bazi, briso sam prašinu s atomskih bombi". "Pa jesi lud Mujo, jel znaš ti da one mogu eksplodirat". "Boli me kurac, nisu moje" veli Mujo
Marceluse, jel imaš ti mentalitet?
Inače, da objasnim ljudima. Nije isto 'mental' i 'mentol'. Mentol nije pepermint, kao što neki misle. Mentol je netko tko ima mentalnu bolest.
Kažu ljudi, onda bi se trebao zvati 'mental', a ne 'mentol'. Zašto?
E, tu je trik! To je kvaka koja vodi do pogrešnih tumačenja.
Ljudi, shvatite: onaj tko ima mentalitet, taj je mental. Kad bi bio mentol, onda bi imamo mentalnu bolest. Ne mentalitetet, nego mentalnu bolest.
Malo jest zbunjujuće. Nadam se da sam uspio objasniti.
Inače, da objasnim ljudima. Nije isto 'mental' i 'mentol'. Mentol nije pepermint, kao što neki misle. Mentol je netko tko ima mentalnu bolest.
Kažu ljudi, onda bi se trebao zvati 'mental', a ne 'mentol'. Zašto?
E, tu je trik! To je kvaka koja vodi do pogrešnih tumačenja.
Ljudi, shvatite: onaj tko ima mentalitet, taj je mental. Kad bi bio mentol, onda bi imamo mentalnu bolest. Ne mentalitetet, nego mentalnu bolest.
Malo jest zbunjujuće. Nadam se da sam uspio objasniti.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nacelnik Kumrovca o Titu:'Ne zelim da nam sa sajkacama dolaze u Kumrovec'
» Split dobio park posvećen Prvom splitskom odredu i ulicu žrtava komunizma, Baldasar oduševljen
» Kinezi u Hrvatkoj hoće da prave spomen-park Josipu Brozu Titu
» Zabavni ekskluziv iz Požege
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Split dobio park posvećen Prvom splitskom odredu i ulicu žrtava komunizma, Baldasar oduševljen
» Kinezi u Hrvatkoj hoće da prave spomen-park Josipu Brozu Titu
» Zabavni ekskluziv iz Požege
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
Page 3 of 3