Povećanje plaća u trgovačkom sektoru
Page 1 of 1
Povećanje plaća u trgovačkom sektoru
4600 kuna
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/promo/clanak/id/598080/ribola-nastavlja-s-rastom-placabr-nbsp
E a moraju
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/promo/clanak/id/598080/ribola-nastavlja-s-rastom-placabr-nbsp
E a moraju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Povećanje plaća u trgovačkom sektoru
Plaće u trgovini se obično smatraju nekim najnižim plaćama u realnom sektoru a da nije minimalac. Do jučer su radili za 3900 kuna a sad je 4600.
Ne bi oni digli al nema tko radit a bolje plačenih poslova ( isti rad a 4000 kuna ) ima jer nema radne snage.
7,7% nezaposlenost u Hrvatskoj , veljača 2019
Ja čekam da to padne ispod 5% a past će i to vrlo brzo ( Austrija otvara svoje težište rada početkom 2020 ).
Ne bi oni digli al nema tko radit a bolje plačenih poslova ( isti rad a 4000 kuna ) ima jer nema radne snage.
7,7% nezaposlenost u Hrvatskoj , veljača 2019
Ja čekam da to padne ispod 5% a past će i to vrlo brzo ( Austrija otvara svoje težište rada početkom 2020 ).
2014-04-11
a u javnom?
Opet na kraju sezone psmtr.
Opet na kraju sezone psmtr.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Javni i privatni sektor nisu povezani. Komentiram samo ovaj privatni sektor jer me jedino on i zanima. Taj javni je vezan uz sindikate i državu pa kako se dogovore. Nije ekonomska tema tj nema veze sa tržištem rada.
Tržite rada je krahiralo i neće se oporavit idućih pola stoljeća. To je lijepo znat jer mi je skoro 40 godina a penzija je sa 65 , dakle idućih 25 godina se nezamaram sa ovom tematikom jer ispod 5% nezaposlenih neide ispod tj nestalo domaće radne snage.
Tržite rada je krahiralo i neće se oporavit idućih pola stoljeća. To je lijepo znat jer mi je skoro 40 godina a penzija je sa 65 , dakle idućih 25 godina se nezamaram sa ovom tematikom jer ispod 5% nezaposlenih neide ispod tj nestalo domaće radne snage.
2014-04-11
ne znam do kada s takvim nebulozamaRayMabus wrote:nema radne snage.
kog u zašto nastojit uvjeriti da u Hrvatskoj nema radne snage
ima jako puno nezaposlenih
to što dalmnoši nisu plaćali djelatnike i što su ih levatili na svakom koraku, odvjetnici i sudci također nisu ovažili nije znak da ih nema, nego da si ne dozvoljavaju da ih gamad gazi
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» Neoliberali sprječili rast plaća u građevinskom sektoru
» Više ni povećanje plaća neće zadržati građevince u RS
» HNiP: 'Radman je jučer potpisao dodatno povećanje plaća HRT-ovcima bliskim bivšoj vlasti'
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Život je lijep u javnom sektoru
» Više ni povećanje plaća neće zadržati građevince u RS
» HNiP: 'Radman je jučer potpisao dodatno povećanje plaća HRT-ovcima bliskim bivšoj vlasti'
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Život je lijep u javnom sektoru
Page 1 of 1