ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

lazanski ambasador u moskvi

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

lazanski ambasador u moskvi - Page 2 Empty Re: lazanski ambasador u moskvi

Post by Counter-Strike 12/4/2019, 00:03

crvenkasti wrote:
The Republic of Dream wrote:
crvenkasti wrote:
The Republic of Dream wrote:kako nevoli nemoj zajebavat,pa zivio je u hrvatskoj sigurno vas je zavolio  :clown

Ja mu ne zamjeram. Tko bi nas volio? Tko bi volio ovakve budaletine?
Pa mi ni sami sebe ne volimo.
kako cemo vas voljeti kad ste nas pobjedili u ratu a mi bili imali vise aviona tenkova topove i sve,sreca pa lazemo bolje od vas pa to sve preokrenemo u nasu korist,eno pitaj pizona ako ne vjerujes  pirat

Srvarno ste se osramotili!
Goloruki kretenski imitatori ustaša i nacista pobijedili treću najveću vojnu silu u Europi.
I svi nas priznali iako su znali da smo idioti nesposobni da imamo državu.
I još vam otjerali sve Srbe.
Ja bih se ubio od sramote da sam Srbin.
jebiga,nisi se ubio ipak,to bi bio kriminal  pig

Counter-Strike

2018-03-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/4/2019, 02:18

Hektorović wrote:
frka wrote:Lazanski jedini skolovan i priznat autoritet u svijetu koji je bio na raznim ratistima diljem svijeta, intervjunisao na stotine vaznih svjetskih osoba. u srbiji cestitke u svezi ove odluke i na ono malo mozga sto im je ostalo

E pa to, Lazo je svijetski čovjek, a uvijek se znao dobro uvaliti ...
:D ba
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/4/2019, 02:21

frka wrote:Lazanski jedini skolovan i priznati autoritet u svijetu koji je bio na raznim ratistima diljem svijeta ,intervjunisao na stotine vaznih svjetskih osoba..Pun podataka kao PC..i sto je najvaznije zna ih uobliciti u pricu koja pije vodu..Imat ce Putin dobrog savjetnika a srbima cestitke u svezi ove odluke i na ono malo mozga sto im je ostalo..
Odlicno je znao LAGATI i mastati..i naravno uguzuti se
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/4/2019, 02:22

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
frka wrote:Lazanski jedini skolovan i priznat autoritet u svijetu koji je bio na raznim ratistima diljem svijeta, intervjunisao na stotine vaznih svjetskih osoba. u srbiji cestitke u svezi ove odluke i na ono malo mozga sto im je ostalo

E pa to, Lazo je svijetski čovjek, a uvijek se znao dobro uvaliti ...
:D ba
Bas htjedoh reci :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 12/4/2019, 02:22

vuksadinare wrote:Odlicno je znao LAGATI i mastati..i naravno uguzuti se

Pa profesionalac 

Snalažljiv lik
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/4/2019, 02:30

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:Odlicno je znao LAGATI i mastati..i naravno uguzuti se

Pa profesionalac 

Snalažljiv lik
He,he...lik je peder..otac mu je bio neka cunka u jna pa se na njegov racun probio..inace ljigavac teski..a sto mozes ocekivati od slo-srb kombinacije..nekog normalnog?
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2019, 06:55

by Hektorović Yesterday at 20:22

Pa profesionalac

Snalažljiv lik
=================================================
Osim sto se sluzis takvim prizemnim konstatacijama volio bih cuti tvoje razmisljanje kako je profesionalac i snalazljiv tip u isto vrijeme???
Dokazi da nije profesionalac,,,dokazi da nema pojma o onome sto govori..Druga je stvar sto Hrvatima kaze ono sto misli jer ih poznaje u lazljivu dusu ..sto i nije neka mudrost..Hrvatu kada podilazis onda si mu prijatelj...samo ga lazi i govori mu sto zeli da cuje....o bog te jebo bolesnih ljudi..I onda je on snalazljiv lik ??Da je ostao u ustaskoj zemlji i da je govorio sto zelite cuti...valjda bi onda bio snalazljiv lik..ili sam se ja nesto zajebo u logici???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/4/2019, 07:41

frka wrote:by Hektorović Yesterday at 20:22

Pa profesionalac

Snalažljiv lik
=================================================
Osim sto se sluzis takvim prizemnim konstatacijama volio bih cuti tvoje razmisljanje kako je profesionalac i snalazljiv tip u isto vrijeme???
Dokazi da nije profesionalac,,,dokazi da nema pojma o onome sto govori..Druga je stvar sto Hrvatima kaze ono sto misli jer ih poznaje u lazljivu dusu ..sto i nije neka mudrost..Hrvatu kada podilazis onda si mu prijatelj...samo ga lazi i govori mu sto zeli da cuje....o bog te jebo bolesnih ljudi..I onda je on snalazljiv lik ??Da je ostao u ustaskoj zemlji i da je govorio sto zelite cuti...valjda bi onda bio snalazljiv lik..ili sam se ja nesto zajebo u logici???
ti si obrnuo redoslijed :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 12/4/2019, 07:43

Lazanski je kalibar, inteligentan i s jakim iskustvom. I poslan an pravo mjesto.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/4/2019, 07:46

epikur37 wrote:Lazanski je kalibar, inteligentan i s jakim iskustvom. I poslan an pravo mjesto.
stvaro je kalibar od janeza je zbrisao preobucen u zenu plus sa ona dvije oficircine jna zapovjednika vojarne jna u sentjuru blizu hr granice..ostavivsi rocne vojnike jna na milost i nemilost slovenskim teritorijacima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/4/2019, 07:47

plus sto je prijetio pilotu helikoptera jna kad su letjeli prema GP da ga zauzmu kad su slo teritorijalci zapucali na helikopter da ako se ne vrati pobrinut ce se da zavrsui na vojnom sudu on ima tu moc..a pilot mrtav hladan mu je rekao da on ima zadatak koji mora zavrsiti a ako se on zeli vratiti moze iskociti iz helikoptera :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/4/2019, 07:49

kad bi janezi poslali spis rujama o lazanskom mislim da bi ga ovi supirali iz moskve
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 11/6/2019, 05:19

Koliko god mu pojedini "hrvati"podmecu..slusham chovjeka shto pricha i kako chak onom krivoustom priznaje neke kvalitete,,,Ja ne znam zashto ga toliko mrzite...Mozda zato shto je poluslovenac..alpski srbin???
Dobro i ja sam manijak svoje vrste,,,ochekujem od ameba da nrshto razumiju nakon par miliona godina...mislim si ono,,,,pa jebemu mater evolucija je uchinila svoje..Hrvati su ostali bash na nivou jednocelijskih organizama,,,jer mrziti ovakvog chovjeka koji govori istinu,,iz svoje perspektive je fakat evolucijski zastoj,,samo mi je chudno odakle amebi mrznja,,,jer do tog razvoja mogla je stici samo nakon par miliona godina,,Daklem,,,hrvati su najstariji narod koji se zovu,,,,amebohrvati...et..A sada poslushajte video i ako netko ima kakvu pametnu,,,a idiotima unaprijed jebem mater za svaki sluchaj da ne moram ponaosobno to raditi,,Znam da ce seMarchelo javiti jer je on svojevremeno pokushao da gradi nounarsku karijeru pljujuci po Lazanskom,,,Meni neki fin i uljudjen chovjek,,ode u Rusiju da ispeche shkolu,,,kad je mogo Tito shto i on ne bi mogo,,Mozda bude predcjednik nove YU???

https://www.youtube.com/watch?v=iA44iWyAyOE
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/6/2019, 05:51

Kakvi su generali vodili JNA..??

https://www.youtube.com/watch?v=WGt1XNfIEOE
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/6/2019, 08:24

frka wrote:Koliko god  mu pojedini "hrvati"podmecu..slusham chovjeka shto pricha i kako chak onom krivoustom priznaje neke kvalitete,,,Ja ne znam zashto ga toliko mrzite...Mozda zato shto je poluslovenac..alpski srbin???
Dobro i ja sam manijak svoje vrste,,,ochekujem od ameba da nrshto razumiju nakon par miliona godina...mislim si ono,,,,pa jebemu mater evolucija je uchinila svoje..Hrvati su ostali bash na nivou jednocelijskih organizama,,,jer mrziti ovakvog chovjeka koji govori istinu,,iz svoje perspektive je fakat evolucijski zastoj,,samo mi je chudno odakle amebi mrznja,,,jer do tog razvoja mogla je stici samo nakon par miliona godina,,Daklem,,,hrvati su najstariji narod koji se zovu,,,,amebohrvati...et..A sada poslushajte video i ako netko ima kakvu pametnu,,,a idiotima unaprijed jebem mater za svaki sluchaj da ne moram ponaosobno to raditi,,Znam da ce seMarchelo javiti jer je on svojevremeno pokushao da gradi nounarsku karijeru pljujuci po Lazanskom,,,Meni neki fin i uljudjen chovjek,,ode u Rusiju da ispeche shkolu,,,kad je mogo Tito shto i on ne bi mogo,,Mozda bude predcjednik nove YU???

https://www.youtube.com/watch?v=iA44iWyAyOE
to o tuđmanu sad veli kad je bio pushing..a da vidis sto ej govorio recimo 1990 i 1991....pa rekao covjek da ce on prvi usetati u ljubljanu na tenku jna..međutim tamo ga nitko vidio nije...svrljao ej nesto tih dana sukoba u sloveniji po istoku i sjeverositoku slovenije ali kad je vidio da janezi opasno ugrozavaju jna obicno bi prvi zbrisao...pa se vracao pa zbrisao ovisno o situauciji...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics