lazanski ambasador u moskvi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
lazanski ambasador u moskvi
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:788363-Imenovanja-ambasadora-Lazanski-ide-u-Moskvu
Guest- Guest
Re: lazanski ambasador u moskvi
a jel??
2014-04-16
...sad sledi 'kako smo pobedili u sloveniji,hrvatskoj,bh-a a napose na kosovu' a ja lazanski bio strateg tih pobeda..'junak' koji nije bezao pred slovenskim teritorijalcima,zengama i tuđmanovim bojovnciima,alijim muđehedinima,siptariskim teroristima nego im stao pred nisan..izvestavajuco vasceli srpski narod o separatistickim i zlocinackim namerama prema srpskom narodu i jna
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pizzon se nastoji izviti i održati glavnu riječ na forumu
izdići svoje srbe
ni on baš ne bježi od velikih laži
ne mogu bez nas Hrvata
meni je to najveća sila od svega
treba ipak pripaziti jer mi se opustimo, oni vječno vrebaju i smišljaju podvale kako nas nadići
izdići svoje srbe
ni on baš ne bježi od velikih laži
ne mogu bez nas Hrvata
meni je to najveća sila od svega
treba ipak pripaziti jer mi se opustimo, oni vječno vrebaju i smišljaju podvale kako nas nadići
immortal-
2014-04-16
.. vijest da je lazanski otišao Putinu pišta se u javnost
to što će ga Putin nogom u guzu na odlasku neće izvjestiti
samo pozitivno
oni svojim tekstovima kroje političku situaciju
inače postoje velika odstupanja od napisanog i stvarnog stanja
hm da ...Dobro jutro
to što će ga Putin nogom u guzu na odlasku neće izvjestiti
samo pozitivno
oni svojim tekstovima kroje političku situaciju
inače postoje velika odstupanja od napisanog i stvarnog stanja
hm da ...Dobro jutro
2014-04-16
predajte nam RS pa ćemo pričati u miru Božijem
oni vam ionako nisu neki srbi
svi ijekavski govore
u genima im ustaše kolo vode
glume velike srbe
svi ijekavski govore
glume velike srbe
immortal-
2014-04-16
Tko je Miroslav Lazanski
Miroslav Lazanski rodio se u Karlovcu od oca Slovenca i majke Srpkinje.Covjek koji je najveci dio zivota proveo u zagrebu,zagrizeni jugoslaven i prosrpski orjentiran.Novinar koji je pisao za Polet,Vjesnik,Start ali i za casopise JNA te medijski vodio propagandu za JNa kako u Jugoslaviji tako jos vise u međun.zajednici gdje je pisao pretezno hvalospjeve o JNA vise nerealno nego realno.Dijelom je bio suradnik i nekih strucnih međunarodnih vojnih casopisa gdje je pisao i takve nebuloze stavljajuci gotovo na jednaku tehnolosku razinu zrakoplove jugoslavenskog ratnog zrakoplovstva naspram americkih ili nato pakta da mu je zbog takvog pisanja krajem osamdesetih jedan americki vojni casopis otkazao suradnju smatrajuci ga neozbiljnim strucnim vojnim komentatorom.U zagrebackim javnim i novinarskim krugovima krajem osamdesetih kotirao je kao suradnik KOS-a sto je on nemusto demantirao no to se pokazalo istinitim pocetkom devdesetih a isplivalo prvo u ratu u Sloveniji kasniej i u Hrvatskoj.'Proslavio' se nerealnim izvjescima u ratu u Sloveniji gdje je poraze JNA pripisivao 'pobedama' a takav nacin izvjestavanja poceli su preuzimati i drugi novinari srbijanskih i crnogorskih medija.Postao je poznat i po bjegstvu zajedno sa dva oficira jna zapovjednika vojarne u blizini granice sa Hrvatskom ostavljajuci mlade vojnike JNA na milost i nemilost slovenskim teritorijalcima kruze price da je iz Slovenije pobjegao preobucen u zenu posto je bio na piku slovenskih vlasti zbog laznog i propagandnog izvjestavanja u ratu u Sloveniji u korist JNA i Beograda a nerjetko je u tim izvjestajima napdao slovensku stranu u mrzilackom i omalovazavajucem tonu.U ratu u Hrvatskoj 'proslavio' se izvjestavajuci navodno iz Vukovara dok ga nisu prokljuvili neki rezervisti iz Sremske Kamenice da se javljao upravo iz Sremske Kamenice kraj jedne tamosnje crkve i iskopanog transea sa par glumaca rezervista i nakon toga rjetko se vsie pojavljivao na ratistima Hrvatske osim kad je Vukovar pao i sa nekih polozaja JNA u blizini Osijeka.
Miroslav Lazanski rodio se u Karlovcu od oca Slovenca i majke Srpkinje.Covjek koji je najveci dio zivota proveo u zagrebu,zagrizeni jugoslaven i prosrpski orjentiran.Novinar koji je pisao za Polet,Vjesnik,Start ali i za casopise JNA te medijski vodio propagandu za JNa kako u Jugoslaviji tako jos vise u međun.zajednici gdje je pisao pretezno hvalospjeve o JNA vise nerealno nego realno.Dijelom je bio suradnik i nekih strucnih međunarodnih vojnih casopisa gdje je pisao i takve nebuloze stavljajuci gotovo na jednaku tehnolosku razinu zrakoplove jugoslavenskog ratnog zrakoplovstva naspram americkih ili nato pakta da mu je zbog takvog pisanja krajem osamdesetih jedan americki vojni casopis otkazao suradnju smatrajuci ga neozbiljnim strucnim vojnim komentatorom.U zagrebackim javnim i novinarskim krugovima krajem osamdesetih kotirao je kao suradnik KOS-a sto je on nemusto demantirao no to se pokazalo istinitim pocetkom devdesetih a isplivalo prvo u ratu u Sloveniji kasniej i u Hrvatskoj.'Proslavio' se nerealnim izvjescima u ratu u Sloveniji gdje je poraze JNA pripisivao 'pobedama' a takav nacin izvjestavanja poceli su preuzimati i drugi novinari srbijanskih i crnogorskih medija.Postao je poznat i po bjegstvu zajedno sa dva oficira jna zapovjednika vojarne u blizini granice sa Hrvatskom ostavljajuci mlade vojnike JNA na milost i nemilost slovenskim teritorijalcima kruze price da je iz Slovenije pobjegao preobucen u zenu posto je bio na piku slovenskih vlasti zbog laznog i propagandnog izvjestavanja u ratu u Sloveniji u korist JNA i Beograda a nerjetko je u tim izvjestajima napdao slovensku stranu u mrzilackom i omalovazavajucem tonu.U ratu u Hrvatskoj 'proslavio' se izvjestavajuci navodno iz Vukovara dok ga nisu prokljuvili neki rezervisti iz Sremske Kamenice da se javljao upravo iz Sremske Kamenice kraj jedne tamosnje crkve i iskopanog transea sa par glumaca rezervista i nakon toga rjetko se vsie pojavljivao na ratistima Hrvatske osim kad je Vukovar pao i sa nekih polozaja JNA u blizini Osijeka.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
NOVI ambasador Srbije u Rusiji biće Miroslav Lazanski, poslanik u klubu SNS u srpskom parlamentu i vojni komentator - saznaju "Novosti".pizzon wrote:http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:788363-Imenovanja-ambasadora-Lazanski-ide-u-Moskvu
Predlog o imenovanju Lazanskog za šefa našeg DKP u Moskvi usvojen je na prošlonedeljnoj sednici Vlade Srbije. On će na tom mestu naslediti Slavenka Terzića, kojem je još 2017. istekao četvorogodišnji mandat.
Lazanski bi trebalo da bude samo prvi u nizu kadrovskih promena u našoj diplomatskoj mreži, s obzirom na to da su rok službe probili ambasadori u skoro polovini od 69 ambasada, koliko ih Srbija ima širom sveta.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Lazanski ne voli nas Hrvate.
Tko zna što će Rusima ispričat o nama?
crvenkasti-
2014-04-17
kako nevoli nemoj zajebavat,pa zivio je u hrvatskoj sigurno vas je zavolio
The Republic of Dream wrote:kako nevoli nemoj zajebavat,pa zivio je u hrvatskoj sigurno vas je zavolio
Ja mu ne zamjeram. Tko bi nas volio? Tko bi volio ovakve budaletine?
Pa mi ni sami sebe ne volimo.
crvenkasti-
2014-04-17
kako cemo vas voljeti kad ste nas pobjedili u ratu a mi bili imali vise aviona tenkova topove i sve,sreca pa lazemo bolje od vas pa to sve preokrenemo u nasu korist,eno pitaj pizona ako ne vjerujescrvenkasti wrote:The Republic of Dream wrote:kako nevoli nemoj zajebavat,pa zivio je u hrvatskoj sigurno vas je zavolio
2018-03-12
The Republic of Dream wrote:kako cemo vas voljeti kad ste nas pobjedili u ratu a mi bili imali vise aviona tenkova topove i sve,sreca pa lazemo bolje od vas pa to sve preokrenemo u nasu korist,eno pitaj pizona ako ne vjerujescrvenkasti wrote:The Republic of Dream wrote:kako nevoli nemoj zajebavat,pa zivio je u hrvatskoj sigurno vas je zavolio
Srvarno ste se osramotili!
Goloruki kretenski imitatori ustaša i nacista pobijedili treću najveću vojnu silu u Europi.
I svi nas priznali iako su znali da smo idioti nesposobni da imamo državu.
I još vam otjerali sve Srbe.
Ja bih se ubio od sramote da sam Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Lazanski ne voli nas Hrvate.
ja se bojim sta ce reci o nama
Guest- Guest
ne pada mi na pametmortal wrote:pizzon se nastoji izviti i održati glavnu riječ na forumu
.....
niti umisljam
ili da glumim
bilo sta na forumu
Guest- Guest
mortal wrote:predajte nam RS pa ćemo pričati u miru Božijem
svi ijekavski govore
glume velike srbe
vas gusi jedan bezubi pupovac
u bf federaciji zajahali vas bosnjaci
a ti,
da vam predamo r.srpsku
nikad, pa ni tad
nakon ndh i tudjmana
to je iluzorno,
u smisli da bih sustinski bude jedinstvena
predaja hrvatskoj
pravi je crtani film
Guest- Guest
Lazanski jedini skolovan i priznati autoritet u svijetu koji je bio na raznim ratistima diljem svijeta ,intervjunisao na stotine vaznih svjetskih osoba..Pun podataka kao PC..i sto je najvaznije zna ih uobliciti u pricu koja pije vodu..Imat ce Putin dobrog savjetnika a srbima cestitke u svezi ove odluke i na ono malo mozga sto im je ostalo..
Guest- Guest
frka wrote:Lazanski jedini skolovan i priznati autoritet u svijetu koji je bio na raznim ratistima diljem svijeta ,intervjunisao na stotine vaznih svjetskih osoba..Pun podataka kao PC..i sto je najvaznije zna ih uobliciti u pricu koja pije vodu..Imat ce Putin dobrog savjetnika a srbima cestitke u svezi ove odluke i na ono malo mozga sto im je ostalo..
E pa to, Lazo je svijetski čovjek, a uvijek se znao dobro uvaliti...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jebiga,nisi se ubio ipak,to bi bio kriminalcrvenkasti wrote:The Republic of Dream wrote:kako cemo vas voljeti kad ste nas pobjedili u ratu a mi bili imali vise aviona tenkova topove i sve,sreca pa lazemo bolje od vas pa to sve preokrenemo u nasu korist,eno pitaj pizona ako ne vjerujescrvenkasti wrote:The Republic of Dream wrote:kako nevoli nemoj zajebavat,pa zivio je u hrvatskoj sigurno vas je zavolio
Srvarno ste se osramotili!
Goloruki kretenski imitatori ustaša i nacista pobijedili treću najveću vojnu silu u Europi.
I svi nas priznali iako su znali da smo idioti nesposobni da imamo državu.
I još vam otjerali sve Srbe.
Ja bih se ubio od sramote da sam Srbin.
2018-03-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Miroslav Lazanski novi ambasador Srbije u Moskvi?
» KOS agent Lazanski u Moskvi opanjkavao Hrvate i Hrvatsku Jasenovcem..
» Lazanski
» Lazanski unistio Hrvate
» Lazanski i trkeljanje(deseti dio)
» KOS agent Lazanski u Moskvi opanjkavao Hrvate i Hrvatsku Jasenovcem..
» Lazanski
» Lazanski unistio Hrvate
» Lazanski i trkeljanje(deseti dio)
Page 1 of 2