Kinezi žele graditi Kantridu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kinezi žele graditi Kantridu
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2077471
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kinezi žele graditi Kantridu
Pratimo
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/598181/senzacija-iz-rijeke-miskovic-ulazi-u-novi-mega-projekt-s-kinezima
Ovim Kinezima da daš odriješene ruke izgradili bi cilu Hrvatsku u pet godina.
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/598181/senzacija-iz-rijeke-miskovic-ulazi-u-novi-mega-projekt-s-kinezima
2014-04-11
ma da...i popiturat ce Galeba
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
RayMabus wrote:Pratimo
Šta kažu, budu li izgradili i kineski zid na jugositočnoj granici?
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Neka im daju u 3.maj gratis,koji je blizu stadiona. :cleanteeth:a mogu i Galeba istoj onoj poduzetnici koja kupuje po Kumrovcu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ako se ljudima gradi treba ih pustiti da grade
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Zašto nam Amerikanci nisu to izgradili?
Mi ih volimo, a oni ništa.
Dok Kineze ne volimo, a oni nam grade.
Koga smo onda trebali voljet?
Mi ih volimo, a oni ništa.
Dok Kineze ne volimo, a oni nam grade.
Koga smo onda trebali voljet?
crvenkasti-
2014-04-17
Rory RI Vid
Kinezi će brže izgradili Kantridu i Pelješki most nego GP Krk jedan rotor na Martinkovcu.
Kinezi će brže izgradili Kantridu i Pelješki most nego GP Krk jedan rotor na Martinkovcu.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Rory RI Vid
Emil Perška
U pravu si, u Zagrebu za rekonstrukciji jednog rotora ce radovi trajad skoro dvije godine, Kinezi bi za to vrijeme napravili i rotor i grad cijeli oko tog rotora.
Marin Mirkovic
Emil Perška zato sto radnici, kad idu na posao, prvo kruze oko rotora par sati dok se ne skuze da su dosli :)
vili40-
2015-08-02
Pa Kinezi naprave posal. Moš govorit šta oš o Kinezima al oni su sebe izgradili u par desetljeća.
2014-04-11
Kantrida, željeznica, most, Uljanik, ousorcati će nas Kinezima
jos uvijek mlijuni Kineza rade za zdjelicu rize na dan.RayMabus wrote:Pa Kinezi naprave posal. Moš govorit šta oš o Kinezima al oni su sebe izgradili u par desetljeća.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Pa ionako ti nema tko radit sad kad je sve iselilo. Daš Kinezima pa nek rade. Mi idućih 20 godina a u osnovi i 40 i više dakle pola stoljeća nemamo svoju radnu snagu.catabbath wrote:Kantrida, željeznica, most, Uljanik, ousorcati će nas Kinezima
2014-04-11
Btw. Kinezi će prije završiti onaj most nego naši uopće počnu graditi pristupnu cestu.
Ma triba in dat sve da rade. Pa mi nemamo vlastitu radnu snagu idućih 50 godina kad je bauštela u pitanju tj ovi veliki radovi di ti triba pesto lopatara. Nema gotovo je jer ovo ti je i uvoz radne snage samo nije direktno nego po dogovorenom poslu.catabbath wrote:Btw. Kinezi će prije završiti onaj most nego naši uopće počnu graditi pristupnu cestu.
Mi nemamo ljudi idućih pola stoljeća.
2014-04-11
Bolje uselit milijun Kineza,nego milijun Arapa.Kinezi će napravit što god je potrebno i njima i nama,dok bi arapi radili samo džamije.RayMabus wrote:Ma triba in dat sve da rade. Pa mi nemamo vlastitu radnu snagu idućih 50 godina kad je bauštela u pitanju tj ovi veliki radovi di ti triba pesto lopatara. Nema gotovo je jer ovo ti je i uvoz radne snage samo nije direktno nego po dogovorenom poslu.catabbath wrote:Btw. Kinezi će prije završiti onaj most nego naši uopće počnu graditi pristupnu cestu.
2015-07-23
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/598428/dvojica-hrvata-u-neformalnim-druzenjima-s-kineskim-biznismenima-dogovorila-gradnju-dva-nova-stadiona-potpisuju-se-predugovori-za-nove-hrvatske-ljepotice-vaznu-ulogu-odigrala-je-simpaticna-gospoa-yu
I velika Gorica isto u planu
2014-04-11
pa bolje, neće nametati svoju kulturu i običaje, a bit će od velike koristiסמאל wrote:Bolje uselit milijun Kineza,nego milijun Arapa.Kinezi će napravit što god je potrebno i njima i nama,dok bi arapi radili samo džamije.RayMabus wrote:Ma triba in dat sve da rade. Pa mi nemamo vlastitu radnu snagu idućih 50 godina kad je bauštela u pitanju tj ovi veliki radovi di ti triba pesto lopatara. Nema gotovo je jer ovo ti je i uvoz radne snage samo nije direktno nego po dogovorenom poslu.catabbath wrote:Btw. Kinezi će prije završiti onaj most nego naši uopće počnu graditi pristupnu cestu.
Kinezi dolaze radit terenski , nema tu useljavanja. Možda neki njihov lovaš kupi stan pošto razvija biznis al ovi radnici su terenski i nakon obavljenog posla idu na drugi di ih firma pošalje.
2014-04-11
Ali,trebalo bi voditi mudru migrantsku politiku i model planskog useljavanja,nešto kao što to radi Novi Zeland.U suradnji s kineskom državom,siguran sam da bi se moglo naći milijun Kineza koji bi naselili prazne krajeve Like,Gorskog Kotara i Slavonije,te se mogu baviti poljoprivredom koja bi se izvozila na kinesko tržište. Kini treba životnog prostora a nama treba ljudi,te s obzirom na geografsku udaljenost Kine i Hrvatske,ne treba imati straha od nekih novih SAO Krajni i eventualnih otcjepljenja.RayMabus wrote:Kinezi dolaze radit terenski , nema tu useljavanja. Možda neki njihov lovaš kupi stan pošto razvija biznis al ovi radnici su terenski i nakon obavljenog posla idu na drugi di ih firma pošalje.
Bolje nam je imati Kineze,nego Talijane,Mađare,Srbe,Hercegovce,koji bi uvjek mogli dio Hrvatske pripojit matičnoj Državi.
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izraelci kod nas zele graditi tvornicu streljiva
» Saudijci žele u Njemačkoj za izbjeglice graditi 200 džamija
» Kinezi koji bi trebali graditi Pelješki most buše tunel u Crnoj Gori
» DW: Što Kinezi žele u Hrvatskoj?
» Kinezi zele EU aerodrom
» Saudijci žele u Njemačkoj za izbjeglice graditi 200 džamija
» Kinezi koji bi trebali graditi Pelješki most buše tunel u Crnoj Gori
» DW: Što Kinezi žele u Hrvatskoj?