Izraelci kod nas zele graditi tvornicu streljiva
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Izraelci kod nas zele graditi tvornicu streljiva
https://m.vecernji.hr/vijesti/izraelci-zele-kod-nas-izgraditi-tvornicu-streljiva-1238363
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Izraelci kod nas zele graditi tvornicu streljiva
Sad se vidi koliko je pun pogodak ovaj posao sa zrakoplovima sa izraelom..bi li svedi i carl bildt gradili tvornicu streljiva i zaposlili 2000 ljudi...
2015-09-08
Ko i katarci LNG švabe tvornicu automobila a ameri pogon za bio dizel...ništa od toga
Kermit-
2014-04-17
bumo videli..kermit i prognoze..Kermit wrote:Ko i katarci LNG švabe tvornicu automobila a ameri pogon za bio dizel...ništa od toga
2015-09-08
Koje sve fake news neće izmisliti samo da opravdaju kupovinu letećih govana...
samo ti kukaj..nista od bildtacatabbath wrote:Koje sve fake news neće izmisliti samo da opravdaju kupovinu letećih govana...
2015-09-08
Laža za prosječnog hadeze sendvičaracatabbath wrote:Koje sve fake news neće izmisliti samo da opravdaju kupovinu letećih govana...
Kermit-
2014-04-17
Jebo streljivo daj pilotsku školu u Zadru i da vidimo ovo sa suhoj 25
Ja sinoć proučavao pad Galeba u Srbiji pa onda gleda malo nas pa ispada da se mi tamo obućabavamo na italijanskoj verziji Yak 130
To ti meni daj suradnja na pilotskoj školi u Zadru i to oko suhoj 25 jer taj Yak 130 je u suštini laki jurišnik ko i suhoj 25
Ja sinoć proučavao pad Galeba u Srbiji pa onda gleda malo nas pa ispada da se mi tamo obućabavamo na italijanskoj verziji Yak 130
To ti meni daj suradnja na pilotskoj školi u Zadru i to oko suhoj 25 jer taj Yak 130 je u suštini laki jurišnik ko i suhoj 25
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Evo ovdje sam sinoć o tome opširnije
https://www.ex-iskon-pleme.com/t25637p40-srusio-se-vojni-avion-kod-kovacice#1132920
A sad čitam da ih zanima suradnja na obuci pilota u pilotskoj školi u Zadru te da se razumiju u naoružanje i suhoj 25 koji je laki jurišnik
To to baš to meni treba
https://www.ex-iskon-pleme.com/t25637p40-srusio-se-vojni-avion-kod-kovacice#1132920
A sad čitam da ih zanima suradnja na obuci pilota u pilotskoj školi u Zadru te da se razumiju u naoružanje i suhoj 25 koji je laki jurišnik
To to baš to meni treba
2014-04-11
a sa cim ces pucati ako nemas tvornicu streljiva?...danas streljivo uvozis iz srbije i bh-a..a svaki treci metak neispravan..mi smo jedna od rijetkih drzava koja nema tvornicu streljiva..a jedini od bivsih ex-yu drzava..koja je nema uz crnogorce...janezi su svoju napravili uz kooperaciju sa austrijancima devdesetih..u tvornicu streljiva u makedoniji ulozili bugari...srbija i bh-a imaju tvornice jos iz vremena jugovine...RayMabus wrote:Jebo streljivo daj pilotsku školu u Zadru i da vidimo ovo sa suhoj 25
2015-09-08
treba se uloziti u tvornicu streljiva...meci i granate su neophodni...to uvozimo dođe do rata a ti nemas tvornicu streljiav vec ovisi o milosti drugih
2015-09-08
Ma nisam mislio u tom stilu nego jebeš metke ono drugo je bitnije
Ako se ostvari suradnja sa pilotskom školom u Zadru to je suradnja na obuci pilota za školski mlazni avion tj da se taj dio obuke može radit malo i u Hrvatskoj da se piloti bolje pripreme za daljnju obuku za F16 u Izraelu
Stvar je u tome što je italikanski Yak 130 ustvari avion za obuku
Italija kao logistički centar za taj tip aviona preko puta
Kad imaš to a svi piloti su ti i onda i piloti za italikanski Yak 130 praktički u slučaju rata kako imaš i rezervne pilote samo kupiš ruski ili italikanski Yak i imaš
Eskadrilu F16
Eskadrilu lakih jurišnika Yak
. To ti je u rangu yugoslavenskih a sad srpskih Orlova
Ako se ostvari suradnja sa pilotskom školom u Zadru to je suradnja na obuci pilota za školski mlazni avion tj da se taj dio obuke može radit malo i u Hrvatskoj da se piloti bolje pripreme za daljnju obuku za F16 u Izraelu
Stvar je u tome što je italikanski Yak 130 ustvari avion za obuku
Italija kao logistički centar za taj tip aviona preko puta
Kad imaš to a svi piloti su ti i onda i piloti za italikanski Yak 130 praktički u slučaju rata kako imaš i rezervne pilote samo kupiš ruski ili italikanski Yak i imaš
Eskadrilu F16
Eskadrilu lakih jurišnika Yak
. To ti je u rangu yugoslavenskih a sad srpskih Orlova
2014-04-11
Piloti za F 16 se u izraelu obučavaju na školskom mlaznom avionu
Za svaki lovac F 16 ti imaš i rezervne pilote
U slučaju rata samo kupiš desetak italijanskih ili ruskih Yak 130 jer je to šta se tiče pilotiranja isti avion
Evo ga
Za svaki lovac F 16 ti imaš i rezervne pilote
U slučaju rata samo kupiš desetak italijanskih ili ruskih Yak 130 jer je to šta se tiče pilotiranja isti avion
Evo ga
2014-04-11
Ovo su ti avioni idealni za Bih jer sa F 16 tamo nećeš jer je F 16 za nekog drugog
Cijena novih ovih najviše 20 milijuna dolara
A već imaš u rezervi i pilote i školu za pilote u Hrvatskoj za to i imaš i naoružanje pošto imaš F 16 pa tamo ima oružja za ovo
Odlično
Cijena novih ovih najviše 20 milijuna dolara
A već imaš u rezervi i pilote i školu za pilote u Hrvatskoj za to i imaš i naoružanje pošto imaš F 16 pa tamo ima oružja za ovo
Odlično
2014-04-11
Novi Yak 130 ti košta 15 miljona dolara dakle novi iz tvornice polovni već korišteni dođu i manje
Imaš pilote rezerva za F 16 imaš školu za pilote za ovo i imaš oružje za ovo
Kupiš tri Yak 130 umjesto jedan F 16 ako počne sranje u Bih
Imaš pilote rezerva za F 16 imaš školu za pilote za ovo i imaš oružje za ovo
Kupiš tri Yak 130 umjesto jedan F 16 ako počne sranje u Bih
2014-04-11
borbene helikoptere imamo..imamo zrakoplove...topnistvo također..mornarica je solidna..oklop također....problem skripi sa pzo sustavima za sada..i tvornicom streljiva...
2015-09-08
To nije problem ako postoji financijski interes ulagačavuksadinare wrote:borbene helikoptere imamo..imamo zrakoplove...topnistvo također..mornarica je solidna..oklop također....problem skripi sa pzo sustavima za sada..i tvornicom streljiva...
Mi proizvodimo minobacačke granate pa onda očito nam nije problem ni metak napravit
2014-04-11
..nije ali mi moramo sad metke proizvoditi po nato standardima..i imamo svoje automatske puske koje mjenjaju kalase...a bosanci i srbi sto nam sad prodaju u dosta sloucajeva meci nisu rađeni po nato standardima...jer kod njih je vecinom kalas u uporabi...mi imamo municije za kalase dosta ali oni vise nisu glavna pljuca u hv i u policiji o tome se radi...i ovi sto nam prodaju metke po navodno nato verziji svaki treci je neispravan i krsticevic hoce to rjesiti..RayMabus wrote:To nije problem ako postoji financijski interes ulagačavuksadinare wrote:borbene helikoptere imamo..imamo zrakoplove...topnistvo također..mornarica je solidna..oklop također....problem skripi sa pzo sustavima za sada..i tvornicom streljiva...
Mi proizvodimo minobacačke granate pa onda očito nam nije problem ni metak napravit
2015-09-08
meni je rođak u vojsci..i kaze na svakom trecem,cetvrtom metku zablokira puska...a ti znas kakva opasnost to moze znaciti u potencijalnom sukobu..dok ti izvadis metak pa ponovno repetiras..ovaj na suprotnoj strani ti sprasi citav rafal
2015-09-08
Pa ok samo kažem to je ipak tvornica a metak je proizvodvuksadinare wrote:..nije ali mi moramo sad metke proizvoditi po nato standardima..i imamo svoje automatske puske koje mjenjaju kalase...a bosanci i srbi sto nam sad prodaju u dosta sloucajeva meci nisu rađeni po nato standardima...jer kod njih je vecinom kalas u uporabi...mi imamo municije za kalase dosta ali oni vise nisu glavna pljuca u hv i u policiji o tome se radi...i ovi sto nam prodaju metke po navodno nato verziji svaki treci je neispravan i krsticevic hoce to rjesiti..RayMabus wrote:To nije problem ako postoji financijski interes ulagačavuksadinare wrote:borbene helikoptere imamo..imamo zrakoplove...topnistvo također..mornarica je solidna..oklop također....problem skripi sa pzo sustavima za sada..i tvornicom streljiva...
Ako Izraelci misle da bi to za njih bilo dobro da imaju svoju tvornicu u Hrvatskoj jer se lako brodom i transportnom avionom meci dopreme do Izraela a ok
Zašto ne
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Audi planira graditi tvornicu u SAD-u
» Hrvatska gradi tvornicu streljiva!Vlada daruje 'Alanu' besplatno zemljište kod Kerestinca
» Kinezi žele graditi Kantridu
» SAD ovisi o Kini i Rusiju za proizvodnju streljiva i žele to promijeniti
» Saudijci žele u Njemačkoj za izbjeglice graditi 200 džamija
» Hrvatska gradi tvornicu streljiva!Vlada daruje 'Alanu' besplatno zemljište kod Kerestinca
» Kinezi žele graditi Kantridu
» SAD ovisi o Kini i Rusiju za proizvodnju streljiva i žele to promijeniti
» Saudijci žele u Njemačkoj za izbjeglice graditi 200 džamija
Page 1 of 3