točno 5 godina foruma
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: točno 5 godina foruma
veber wrote:evo ja dam livadu, odojka, ma dva odojka. za ženske piletinu...
svatko dofura kaj bu popio.
malo je to , dovedi zene
meni je izgledalo 2-3g. odokativno
sve je protiv ovog foruma , zastarjela forma u doba drustvenih mreza , napad s desna na sve sto baci oko na forum i 30 istih ljudi...a 5g. , nazvao bi to uspjeh
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
znam na sta aludirasmortal wrote:a meni??pizzon wrote:sve čestitke!
zalim, sto tako osecas
Guest- Guest
pa mi neki feštamo. s forumom i bez njega.Noor wrote:5 da :)veber wrote:jebote kaj već pet godina trošimo vrijeme?
mogli bi feštu organizirat. okupimo se pa se ili potučemo ili napijemo.
kod mene na viksi uz rijeku imam livadu. dignemo šatore i eto tuluma.
I svih 5 sam pricas kak bus slozil tulum :))
Daj nekaj
organiziraj ti nekaj. dam ti, dođi.
veber-
2014-12-30
kaj vam ličim na svodnika?debotoijusto wrote:malo je to , dovedi zene
ili servis za upoznavanje?
sami si ih dovedite.
2014-12-30
a da bar malo objasnišpizzon wrote:znam na sta aludirasmortal wrote:a meni??pizzon wrote:sve čestitke!
zalim, sto tako osecas
immortal-
2014-04-16
hoće reći da ti fali kurca.mortal wrote:a da bar malo objasnišpizzon wrote:znam na sta aludirasmortal wrote:a meni??pizzon wrote:sve čestitke!
zalim, sto tako osecas
veber-
2014-12-30
Čestitke svima,pogotovo Gastarbajterima diljem svijeta(Kayi uz inat..)..
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
veber-
2014-12-30
kaj buš onda za prvi maj roštilj organizirala?Noor wrote:živi i zdravi svi bili..baš svi
veber-
2014-12-30
.da Bog da Weberu ganjao auto sa najvise elektronike na svijetu...
Guest- Guest
ti imaš bazen :)veber wrote:kaj buš onda za prvi maj roštilj organizirala?Noor wrote:živi i zdravi svi bili..baš svi
a roštilj i bazen bas se dobro slažu ;)
nemam više. sada sam u centru zg. moraš s mojom ex spikat. ali ako operemo suđe ne bi imala nikaj protiv. za uskrs am kod njih pa ju mogu pitat na mala vrataNoor wrote:ti imaš bazen :)veber wrote:kaj buš onda za prvi maj roštilj organizirala?Noor wrote:živi i zdravi svi bili..baš svi
veber-
2014-12-30
Noor wrote:ti imaš bazen :)veber wrote:kaj buš onda za prvi maj roštilj organizirala?Noor wrote:živi i zdravi svi bili..baš svi
jos ako ima lastik i dovede zene dis bolje issati
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a daj pa zezam se :)veber wrote:nemam više. sada sam u centru zg. moraš s mojom ex spikat. ali ako operemo suđe ne bi imala nikaj protiv. za uskrs am kod njih pa ju mogu pitat na mala vrataNoor wrote:ti imaš bazen :)veber wrote:kaj buš onda za prvi maj roštilj organizirala?Noor wrote:živi i zdravi svi bili..baš svi
nista bez lastika, tako je :)debotoijusto wrote:Noor wrote:ti imaš bazen :)veber wrote:kaj buš onda za prvi maj roštilj organizirala?Noor wrote:živi i zdravi svi bili..baš svi
jos ako ima lastik i dovede zene dis bolje issati
os ti drzat il skakat?
ja ionako iskopčam svu elektroniku koja mi ne treba. aibag, tcs, navođenje, uvođenje, drkanje kurcu i sl. da mogu i abs bi iskopčao.pismejker wrote:.da Bog da Weberu ganjao auto sa najvise elektronike na svijetu...
a to kaj veliš za elektroniku ima je pun kurac. od podešavanja špigla, siceva, šibera, visine vozila pa do zatvaranja vratiju i gepeka. kao da sam idiot pa ću ostaviti otvorena vrata.
veber-
2014-12-30
on je srbin ali jbg nije kreten kao tiveber wrote:hoće reći da ti fali kurca.mortal wrote:a da bar malo objasnišpizzon wrote:znam na sta aludirasmortal wrote:a meni??pizzon wrote:sve čestitke!
zalim, sto tako osecas
2014-04-16
ma znam, možemo kod mene u stanu. već je bilo tuluma, ali nema sexa na klaviru kako je ludi antifriz htio.Noor wrote:a daj pa zezam se :)veber wrote:nemam više. sada sam u centru zg. moraš s mojom ex spikat. ali ako operemo suđe ne bi imala nikaj protiv. za uskrs am kod njih pa ju mogu pitat na mala vrataNoor wrote:ti imaš bazen :)veber wrote:kaj buš onda za prvi maj roštilj organizirala?Noor wrote:živi i zdravi svi bili..baš svi
veber-
2014-12-30
možda ako u gepek natrpa stari elektro otpadpismejker wrote:.da Bog da Weberu ganjao auto sa najvise elektronike na svijetu...
2014-04-16
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Prije točno 27 godina rulja je uništila sve što su Srbi imali u Zadru
» Prije točno sto godina velika Mađarska je postala mala i obična
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Prije točno pet godina pogubljen Gadafi, njegovo jezivo proročanstvo proganja Europu i danas
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Prije točno sto godina velika Mađarska je postala mala i obična
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Prije točno pet godina pogubljen Gadafi, njegovo jezivo proročanstvo proganja Europu i danas
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
Page 3 of 5