Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
Dodo će opet poentirati :D
” Pa šta ako hoće da šetaju, to je u svim evropskim zemljama sasvim normalno, mi ukoliko istinski želimo u EU, moramo se pokazati. Po meni ja sam zato da pravimo najmanje 3-4, da budemo bolji od njih iz EU, a i da pokažemo Srbiji da to mora jače i bolje da se radi.”
” Pa šta ako hoće da šetaju, to je u svim evropskim zemljama sasvim normalno, mi ukoliko istinski želimo u EU, moramo se pokazati. Po meni ja sam zato da pravimo najmanje 3-4, da budemo bolji od njih iz EU, a i da pokažemo Srbiji da to mora jače i bolje da se radi.”
Guest- Guest
Re: Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
Umjereni ISIL vs LGBTQ...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sarajevo - muslimanka fizički napala kršćanku zato što se prekrižila u tramvaju
» Erdogan protiv LGBT protesta: "To LGBT ne postoji, to su teroristi"
» Jos jedna saka u oko LGBT-ovcima!Vrhovni sud Spanjolske zabranio isticanje LGBT zastava na javnim ustanovama
» ..a i Sarajevo drhti:'Zenički rudari najavili odlazak u Sarajevo ako im ne isplate regres'
» Pupovca fizicki strah od Milanovića?
» Erdogan protiv LGBT protesta: "To LGBT ne postoji, to su teroristi"
» Jos jedna saka u oko LGBT-ovcima!Vrhovni sud Spanjolske zabranio isticanje LGBT zastava na javnim ustanovama
» ..a i Sarajevo drhti:'Zenički rudari najavili odlazak u Sarajevo ako im ne isplate regres'
» Pupovca fizicki strah od Milanovića?
Page 2 of 2