Sarajevo - muslimanka fizički napala kršćanku zato što se prekrižila u tramvaju
Page 1 of 1
Sarajevo - muslimanka fizički napala kršćanku zato što se prekrižila u tramvaju
Zasmetalo joj križanje: Žene u sarajevskom tramvaju se potukle putnici navijali
NA YOUTUBE-U se pojavila snimka iz jednog sarajevskog tramvaja na kojoj se vidi svađa između dvije starije gospođe koja je prerasla u fizički obračun.
Nakon verbalne rasprave, žene su izašle iz tramvaja i počele se tuči dok putnici, umjesto da smire situaciju, dodatno potpaljuju vatru.
"Udri je jači", "po glavi tom kesom", vikao je putnik koji je vjerojatno i snimio video.
Do svađe je došlo kad se jedna žena križala, a drugoj je to očito previše zasmetalo pa je došlo do obračuna. "Kuda ide ovaj svijet", pitaju se komentatori na YouTube-u...
Guest- Guest
Re: Sarajevo - muslimanka fizički napala kršćanku zato što se prekrižila u tramvaju
deda ne pratis radnju fabule,dinaroid te preduhitrio,ima vec tema o fajtu u tramvaju
2014-04-14
Re: Sarajevo - muslimanka fizički napala kršćanku zato što se prekrižila u tramvaju
Hasancetovi sve netrpeljivij
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sarajevo je skoro u potpunosti bošnjački odnosno muslimanski grad, kako vidimo i prekrižiti se postalo opasno.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Sarajevo=Rijad
2014-04-14
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Guest- Guest
nisu to bosnaska posla
juce, moguce,
danas je to svetski problem,
evropski svakako,
a sutra vise od problema
juce, moguce,
danas je to svetski problem,
evropski svakako,
a sutra vise od problema
Guest- Guest
ne znam zasto je ustukla
Guest- Guest
e moj vucko,
vidis ti sta rade tvoji saveznici
tvoja dika i ponos, nada ):)
vidis ti sta rade tvoji saveznici
tvoja dika i ponos, nada ):)
Guest- Guest
nikad mi to sarajevo nije bilo in,
nikada.
niti cu ikada vise tamo otici, nikad.
a nije da dolaze,
ne znam sto, ne znam zasto kad nas mrze.
ja ono sto ne volim
ne obilazim niti mu se priblizavam.
nikada.
niti cu ikada vise tamo otici, nikad.
a nije da dolaze,
ne znam sto, ne znam zasto kad nas mrze.
ja ono sto ne volim
ne obilazim niti mu se priblizavam.
Guest- Guest
federacijski dio Sarajeva je danas kulturoloski na Bliskom istoku, dok se nesto nekadasnjeg Sarajeva moze nacu u tzv, srpskom Istocnom Sarajevu , gdje se naselio poprilican broj urbanih sarajlija iz srpske etnicke skupine koji su napustili grad pod muslimanskom kontrolom
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Similar topics
» Drugarica iz RF a nekad iz CK-a fizicki napala Pernara
» Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
» Severina privedena u policiju zbog optuzbi njene sestre da ju je Sevka fizicki napala
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
» Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
» Severina privedena u policiju zbog optuzbi njene sestre da ju je Sevka fizicki napala
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
Page 1 of 1