Kalmeta i Josipa Rimac ulovljeni na cajkama, ‘razvalili’ se na Brenu!
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kalmeta i Josipa Rimac ulovljeni na cajkama, ‘razvalili’ se na Brenu!
dzango wrote:Mada. Ovo je očigledno snimak sa neke svadbe ili tako nečega. A nećeš na svadbi da puštaš EKV. Takva proseravanja su mi još veće sranje. Zna se šta se pušta na svadbama.
Naravno...dva levo - tri desno! :)
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Sluša ih i današnja urbana mladež. Po Zagrebu se na tulumima mogu redovito čuti Brenine pjesme.Eva wrote:Da, ali nitko živ to ni slušal. To je vrijeme Azre, Stublića, Stančića, EKV, Prljavci, Idoli, itd.itd. nitko živ, osim zadnjih seljobera, ni slušal Brenu i te srpske ili bosanske cajke. Tak da oni koju su 80-ti na tome odrasli su iz tog miljea.ostrakon wrote:Zar nisu Brena i Tajči kopija američke pop glazbe? A i većina tih rok bendova su kopija britanskih i američkih, od glazbe pa do imagea.Eva wrote:Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
Ljudi se ne mjenaju previše, definiralo ih je odrastanje u Jugoslaviji kad se slušala Brena, Tajči i tko je već bio u usponu...
Guest- Guest
ovo je prelilo čašu, mislio sam glasati za HDZ ali više ne :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mogu ja biti Hrvat koliko hoću, ali kad to čujem, nešto u meni zaigra, neka slatka jeza, drhtavica..
Nisu to valjda ti geni o kojima svi pričaju?
crvenkasti-
2014-04-17
ostrakon wrote:Sluša ih i današnja urbana mladež. Po Zagrebu se na tulumima mogu redovito čuti Brenine pjesme.Eva wrote:Da, ali nitko živ to ni slušal. To je vrijeme Azre, Stublića, Stančića, EKV, Prljavci, Idoli, itd.itd. nitko živ, osim zadnjih seljobera, ni slušal Brenu i te srpske ili bosanske cajke. Tak da oni koju su 80-ti na tome odrasli su iz tog miljea.ostrakon wrote:Zar nisu Brena i Tajči kopija američke pop glazbe? A i većina tih rok bendova su kopija britanskih i američkih, od glazbe pa do imagea.Eva wrote:Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
Ljudi se ne mjenaju previše, definiralo ih je odrastanje u Jugoslaviji kad se slušala Brena, Tajči i tko je već bio u usponu...
Laž, azgrepčanci nikad nisu slušali cajke...slavonci jesu a u zagreb se slilo Bosanca oni su to donijeli.
2015-08-06
Covece...koja su to vremena bila... Desno Akademija, levo Zvezda... I onda gledas likove koji ulaze sto tamo, sto vamo... Dva sveta :)dzango wrote:Viđam Koju stalno. Živi kod mog posla.Stanojko wrote:Gde me nadje!!! Prodje mi mladost na Akademiji... :)dzango wrote:Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina. Šta je dobro, šta vam treba? Kučme, kičme disciplina.Eva wrote:Da, ali nitko živ to ni slušal. To je vrijeme Azre, Stublića, Stančića, EKV, Prljavci, Idoli, itd.itd. nitko živ, osim zadnjih seljobera, ni slušal Brenu i te srpske ili bosanske cajke. Tak da oni koju su 80-ti na tome odrasli su iz tog miljea.ostrakon wrote:Zar nisu Brena i Tajči kopija američke pop glazbe? A i većina tih rok bendova su kopija britanskih i američkih, od glazbe pa do imagea.Eva wrote:Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
Padneš kao šljiva u govno.crvenkasti wrote:Mogu ja biti Hrvat koliko hoću, ali kad to čujem, nešto u meni zaigra, neka slatka jeza, drhtavica..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Naravno, zna se. Ovodzango wrote:Mada. Ovo je očigledno snimak sa neke svadbe ili tako nečega. A nećeš na svadbi da puštaš EKV. Takva proseravanja su mi još veće sranje. Zna se šta se pušta na svadbama.
Guest- Guest
Akademiju ukinuli. Ostala samo Zvezda. Malo figurativno, malo stvarno.Stanojko wrote:Covece...koja su to vremena bila... Desno Akademija, levo Zvezda... I onda gledas likove koji ulaze sto tamo, sto vamo... Dva sveta :)dzango wrote:Viđam Koju stalno. Živi kod mog posla.Stanojko wrote:Gde me nadje!!! Prodje mi mladost na Akademiji... :)dzango wrote:Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina. Šta je dobro, šta vam treba? Kučme, kičme disciplina.Eva wrote:Da, ali nitko živ to ni slušal. To je vrijeme Azre, Stublića, Stančića, EKV, Prljavci, Idoli, itd.itd. nitko živ, osim zadnjih seljobera, ni slušal Brenu i te srpske ili bosanske cajke. Tak da oni koju su 80-ti na tome odrasli su iz tog miljea.ostrakon wrote:Zar nisu Brena i Tajči kopija američke pop glazbe? A i većina tih rok bendova su kopija britanskih i američkih, od glazbe pa do imagea.Eva wrote:Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
2014-04-19
ja sam vidio na svoje oči i Splićane, i Slavonce i Zagrebčane da to slušaju, a i one neke Seke i kog većepikur37 wrote:
Laž, azgrepčanci nikad nisu slušali cajke...slavonci jesu a u zagreb se slilo Bosanca oni su to donijeli.
kad je koncert dvorane su raprodane i pune mladeži
Guest- Guest
znaci,brenin sunarodnjak?!crvenkasti wrote:Mogu ja biti Hrvat koliko hoću, ali kad to čujem, nešto u meni zaigra, neka slatka jeza, drhtavica..
Sto nisi srbin..zbunjujes,crveni..prelazno je ocito:D
2014-04-12
ostrakon wrote:ja sam vidio na svoje oči i Splićane, i Slavonce i Zagrebčane da to slušaju, a i one neke Seke i kog većepikur37 wrote:
Ako si baš vidio onda najbolje šuti o tome a ne ovako javno, pred Srbima.
2015-08-06
Eh...da. Podsetimo se malo...
Ne vidim ta videa..molim prijevod..:P
2014-04-12
Kada sam radio u Hajatu, najlepši uvodni ples mladenaca je bio uz istrumental Tamo daleko. A radio sam nebrojene svadbe. Cela Kristalna dvorana stane u momentu dok ide muzika.Eva wrote:Naravno, zna se. Ovodzango wrote:Mada. Ovo je očigledno snimak sa neke svadbe ili tako nečega. A nećeš na svadbi da puštaš EKV. Takva proseravanja su mi još veće sranje. Zna se šta se pušta na svadbama.
2014-04-19
Ne budi na kraj srca. Pa naši smo. Znamo se...epikur37 wrote:ostrakon wrote:ja sam vidio na svoje oči i Splićane, i Slavonce i Zagrebčane da to slušaju, a i one neke Seke i kog većepikur37 wrote:
Ako si baš vidio onda najbolje šuti o tome a ne ovako javno, pred Srbima.
2014-04-19
Ne vredi. Ćirilica.maggie13 wrote:Ne vidim ta videa..molim prijevod..:P
2014-04-19
ja samo ne znam zašto stalno isčuđavanje da se srpska glazba sluša u Hrvatskojepikur37 wrote:Ako si baš vidio onda najbolje šuti o tome a ne ovako javno, pred Srbima.ostrakon wrote:ja sam vidio na svoje oči i Splićane, i Slavonce i Zagrebčane da to slušaju, a i one neke Seke i kog većepikur37 wrote:
evo pred 10ak dana bila je puna splitska arena kad je nastupao Zdravko Čolić, sve puno mladih
nije moj ukus, ali špto ćeš većina to voli, tako da je besmisleno inzistirati na nekoj kulturnoj čistoći kad ona ne postoji
tvoj elitizam i glazbeni ukus dijeli samo uski krug ljudi, većina sluša Brenu, dok u Srbiji slušaju Severinu
Guest- Guest
ne budi lijen..uostalom,citam i cirilicu..:0)dzango wrote:Ne vredi. Ćirilica.maggie13 wrote:Ne vidim ta videa..molim prijevod..:P
2014-04-12
ostrakon wrote:ja samo ne znam zašto stalno isčuđavanje da se srpska glazba sluša u Hrvatskojepikur37 wrote:Ako si baš vidio onda najbolje šuti o tome a ne ovako javno, pred Srbima.ostrakon wrote:ja sam vidio na svoje oči i Splićane, i Slavonce i Zagrebčane da to slušaju, a i one neke Seke i kog većepikur37 wrote:
evo pred 10ak dana bila je puna splitska arena kad je nastupao Zdravko Čolić, sve puno mladih
nije moj ukus, ali špto ćeš većina to voli, tako da je besmisleno inzistirati na nekoj kulturnoj čistoći kad ona ne postoji
tvoj elitizam i glazbeni ukus dijeli samo uski krug ljudi, većina sluša Brenu, dok u Srbiji slušaju Severinu
Po tome je onda sve ovo Balkan...jugosfera...
Daj molim te laži nekog drugoga, a zašto u Hrvatskoj onda nema narodnih pjevača i snimanja takve glazbe
2015-08-06
Cane pušta Disciplinu, sve pršti.maggie13 wrote:ne budi lijen..uostalom,citam i cirilicu..:0)dzango wrote:Ne vredi. Ćirilica.maggie13 wrote:Ne vidim ta videa..molim prijevod..:P
2014-04-19
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Josipa Rimac - još jedan primjer kako Čardak uništava Hrvatsku i Hrvate
» Mamić i Josipa Rimac ruše koaliciju HDZ-MOST?
» SDP: Josipa Rimac ostat će bez imuniteta ako to DORH zatraži
» HDZ-ovci se rušili po Kninu, Josipa Rimac krvarila za Plenkovića
» Josipa Rimac izbačena s liste HDZ-a, za Index poručila: "Sve ću reći kad dođe vrijeme"
» Mamić i Josipa Rimac ruše koaliciju HDZ-MOST?
» SDP: Josipa Rimac ostat će bez imuniteta ako to DORH zatraži
» HDZ-ovci se rušili po Kninu, Josipa Rimac krvarila za Plenkovića
» Josipa Rimac izbačena s liste HDZ-a, za Index poručila: "Sve ću reći kad dođe vrijeme"
Page 3 of 10