Kalmeta i Josipa Rimac ulovljeni na cajkama, ‘razvalili’ se na Brenu!
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kalmeta i Josipa Rimac ulovljeni na cajkama, ‘razvalili’ se na Brenu!
Ne znam čemu čuđenje. Tompson i turbo folk su ista stvar.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
Ljudi se ne mjenaju previše, definiralo ih je odrastanje u Jugoslaviji kad se slušala Brena, Tajči i tko je već bio u usponu...
Guest- Guest
Nije kontradiktorno. Možeš da plačeš dok sereš.Eva wrote:Meni se i plače i kaka kad čujem takve melodije.dzango wrote:Šta bre užas? Narod se veseli. Bolje nego da plaču.
Ne sjećam se da sam ikad. Ti jesi?dzango wrote:Nije kontradiktorno. Možeš da plačeš dok sereš.Eva wrote:Meni se i plače i kaka kad čujem takve melodije.dzango wrote:Šta bre užas? Narod se veseli. Bolje nego da plaču.
Guest- Guest
@marc nije udbas samo "tko vise plati" sto je legitiman stavEva wrote:Osjećala sam ja to instinktivno. Nisam se ja bez razloga napenalila na Marčela. Udbaš dlaku mijenja al ćud nikad. Ja ih 7.čulom nanjušim, bolji sam lakmus od princeze na zrnu graška.debotoijusto wrote:zlocinacka org. u svome prirodnom okolisu...dnevno je agentura SDP-a
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
To se reče prostitutka.debotoijusto wrote:@marc nije udbas samo "tko vise plati" sto je legitiman stavEva wrote:Osjećala sam ja to instinktivno. Nisam se ja bez razloga napenalila na Marčela. Udbaš dlaku mijenja al ćud nikad. Ja ih 7.čulom nanjušim, bolji sam lakmus od princeze na zrnu graška.debotoijusto wrote:zlocinacka org. u svome prirodnom okolisu...dnevno je agentura SDP-a
Guest- Guest
Zar nisu Brena i Tajči kopija američke pop glazbe? A i većina tih rok bendova novog vala su kopija britanskih i američkih, od glazbe pa do imagea.Eva wrote:Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
Ljudi se ne mjenaju previše, definiralo ih je odrastanje u Jugoslaviji kad se slušala Brena, Tajči i tko je već bio u usponu...
Last edited by ostrakon on 30/10/2015, 13:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Voli rvat cajku vise nego leba da jede...dzango wrote:Kako kaže ono Stanojko kako Hrvat voli cajke?
Nisam. Ali nikada nije kasno da se proba.Eva wrote:Ne sjećam se da sam ikad. Ti jesi?dzango wrote:Nije kontradiktorno. Možeš da plačeš dok sereš.Eva wrote:Meni se i plače i kaka kad čujem takve melodije.dzango wrote:Šta bre užas? Narod se veseli. Bolje nego da plaču.
E to. Kako samo osetiš temu, čudo jedno. Svaka čast.Stanojko wrote:Voli rvat cajku vise nego leba da jede...dzango wrote:Kako kaže ono Stanojko kako Hrvat voli cajke?
2014-04-19
Da, ali nitko živ to ni slušal. To je vrijeme Azre, Stublića, Stančića, EKV, Prljavci, Idoli, itd.itd. nitko živ, osim zadnjih seljobera, ni slušal Brenu i te srpske ili bosanske cajke. Tak da oni koju su 80-ti na tome odrasli su iz tog miljea.ostrakon wrote:Zar nisu Brena i Tajči kopija američke pop glazbe? A i većina tih rok bendova su kopija britanskih i američkih, od glazbe pa do imagea.Eva wrote:Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
Guest- Guest
Haha, sad si me sjetio na one WC školjke za zaljubljene. Ja sam mužiću predlagala da si takve naručimo, pa mi je rekel da nis normalna.dzango wrote:Nisam. Ali nikada nije kasno da se proba.Eva wrote:Ne sjećam se da sam ikad. Ti jesi?dzango wrote:Nije kontradiktorno. Možeš da plačeš dok sereš.Eva wrote:Meni se i plače i kaka kad čujem takve melodije.dzango wrote:Šta bre užas? Narod se veseli. Bolje nego da plaču.
Vidi, kak je romantično
Last edited by Eva on 30/10/2015, 13:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
prostitutak...isto posten posao u uredjenoj zemljiEva wrote:To se reče prostitutka.debotoijusto wrote:@marc nije udbas samo "tko vise plati" sto je legitiman stavEva wrote:Osjećala sam ja to instinktivno. Nisam se ja bez razloga napenalila na Marčela. Udbaš dlaku mijenja al ćud nikad. Ja ih 7.čulom nanjušim, bolji sam lakmus od princeze na zrnu graška.debotoijusto wrote:zlocinacka org. u svome prirodnom okolisu...dnevno je agentura SDP-a
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina. Šta je dobro, šta vam treba? Kučme, kičme disciplina.Eva wrote:Da, ali nitko živ to ni slušal. To je vrijeme Azre, Stublića, Stančića, EKV, Prljavci, Idoli, itd.itd. nitko živ, osim zadnjih seljobera, ni slušal Brenu i te srpske ili bosanske cajke. Tak da oni koju su 80-ti na tome odrasli su iz tog miljea.ostrakon wrote:Zar nisu Brena i Tajči kopija američke pop glazbe? A i većina tih rok bendova su kopija britanskih i američkih, od glazbe pa do imagea.Eva wrote:Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
Naravno, kaži i ti. Tko je u BG slušal Brenu? Bauštelci i ruralci, ono zadnja pošta nosi ju lisica.dzango wrote:Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina. Šta je dobro, šta vam treba? Kučme, kičme disciplina.Eva wrote:Da, ali nitko živ to ni slušal. To je vrijeme Azre, Stublića, Stančića, EKV, Prljavci, Idoli, itd.itd. nitko živ, osim zadnjih seljobera, ni slušal Brenu i te srpske ili bosanske cajke. Tak da oni koju su 80-ti na tome odrasli su iz tog miljea.ostrakon wrote:Zar nisu Brena i Tajči kopija američke pop glazbe? A i većina tih rok bendova su kopija britanskih i američkih, od glazbe pa do imagea.Eva wrote:Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
Guest- Guest
za to bi trebalo njih i jos stotinjak poput njih sankcionirat..malo ce teze ici dok su njihove stranke na vlasti..jedino kad se rjesavaju jedni drugih..slucaj linic(u pokusaju), sanader..etc..stenjalica wrote:koji skandal a šta su oštetili svoje gradove za stotine milijuna kuna i zaposlili 500 ljudi preko veze to ništa
2014-04-12
Ibarska magistala. Sada smo svi Ibarska magistrala.Eva wrote:Naravno, kaži i ti. Tko je u BG slušal Brenu? Bauštelci i ruralci, ono zadnja pošta nosi ju lisica.dzango wrote:Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina. Šta je dobro, šta vam treba? Kučme, kičme disciplina.Eva wrote:Da, ali nitko živ to ni slušal. To je vrijeme Azre, Stublića, Stančića, EKV, Prljavci, Idoli, itd.itd. nitko živ, osim zadnjih seljobera, ni slušal Brenu i te srpske ili bosanske cajke. Tak da oni koju su 80-ti na tome odrasli su iz tog miljea.ostrakon wrote:Zar nisu Brena i Tajči kopija američke pop glazbe? A i većina tih rok bendova su kopija britanskih i američkih, od glazbe pa do imagea.Eva wrote:Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
Gde me nadje!!! Prodje mi mladost na Akademiji... :)dzango wrote:Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina. Šta je dobro, šta vam treba? Kučme, kičme disciplina.Eva wrote:Da, ali nitko živ to ni slušal. To je vrijeme Azre, Stublića, Stančića, EKV, Prljavci, Idoli, itd.itd. nitko živ, osim zadnjih seljobera, ni slušal Brenu i te srpske ili bosanske cajke. Tak da oni koju su 80-ti na tome odrasli su iz tog miljea.ostrakon wrote:Zar nisu Brena i Tajči kopija američke pop glazbe? A i većina tih rok bendova su kopija britanskih i američkih, od glazbe pa do imagea.Eva wrote:Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
Mada. Ovo je očigledno snimak sa neke svadbe ili tako nečega. A nećeš na svadbi da puštaš EKV. Takva proseravanja su mi još veće sranje. Zna se šta se pušta na svadbama.
Viđam Koju stalno. Živi kod mog posla.Stanojko wrote:Gde me nadje!!! Prodje mi mladost na Akademiji... :)dzango wrote:Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina. Šta je dobro, šta vam treba? Kučme, kičme disciplina.Eva wrote:Da, ali nitko živ to ni slušal. To je vrijeme Azre, Stublića, Stančića, EKV, Prljavci, Idoli, itd.itd. nitko živ, osim zadnjih seljobera, ni slušal Brenu i te srpske ili bosanske cajke. Tak da oni koju su 80-ti na tome odrasli su iz tog miljea.ostrakon wrote:Zar nisu Brena i Tajči kopija američke pop glazbe? A i većina tih rok bendova su kopija britanskih i američkih, od glazbe pa do imagea.Eva wrote:Joj, daj nemoj molim te. 80-tih je bila najbolja mjuza svih vrmena. Novi val, a ove cajke su slušali samo bauštelci i dotepenci.ostrakon wrote:Te pjesme su iz 80ih pretpostavljam, zar je zaista tako čudno da i danas slušaju nešto što su slušali u svojim 20ima?
2014-04-19
dzango wrote:Mada. Ovo je očigledno snimak sa neke svadbe ili tako nečega. A nećeš na svadbi da puštaš EKV. Takva proseravanja su mi još veće sranje. Zna se šta se pušta na svadbama.
Naravno...dva levo - tri desno! :)
Similar topics
» Josipa Rimac - još jedan primjer kako Čardak uništava Hrvatsku i Hrvate
» Mamić i Josipa Rimac ruše koaliciju HDZ-MOST?
» SDP: Josipa Rimac ostat će bez imuniteta ako to DORH zatraži
» HDZ-ovci se rušili po Kninu, Josipa Rimac krvarila za Plenkovića
» Josipa Rimac izbačena s liste HDZ-a, za Index poručila: "Sve ću reći kad dođe vrijeme"
» Mamić i Josipa Rimac ruše koaliciju HDZ-MOST?
» SDP: Josipa Rimac ostat će bez imuniteta ako to DORH zatraži
» HDZ-ovci se rušili po Kninu, Josipa Rimac krvarila za Plenkovića
» Josipa Rimac izbačena s liste HDZ-a, za Index poručila: "Sve ću reći kad dođe vrijeme"
Page 2 of 10