GRABAR-KITAROVIĆ 'Nepodnošljivi seksizam je da mediji pišu o mom odijevanju, frizuri, dijeti...'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: GRABAR-KITAROVIĆ 'Nepodnošljivi seksizam je da mediji pišu o mom odijevanju, frizuri, dijeti...'
vili40 wrote:o jadna ona,mediji krivi za njene bedastoće."Kupit ću Jakovu sira,on obožava sir"...a kamera snima.
Dobila je mandat da se čuje jaka autoritativna riječ,da pritiska ovu izopačenu vladu koja ne radi ništa drugo nego steže omču oko vrata običnom čovjeku dok se država prazni kao da je izbio golemi požar.A ona trčkara okolo ko luckasta tinejđerka i pet puta na dan se preodjeva u super kompletiće.Plenky misli umjesto nje a ona usvaja peseke i premješta ured ni sama više ne zna kud bi sama sa sobom.
Ne da mi se dalje ali ovu sliku o sebi je stvorila sama.Podala se plenkiju i više je nitko ni ono malo od prije ne doživljava za ozbiljno.
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: GRABAR-KITAROVIĆ 'Nepodnošljivi seksizam je da mediji pišu o mom odijevanju, frizuri, dijeti...'
Najmanje je bilo iz RH jer je RH bila razvijena,industrijski poljoprivredno i uposljavala je veliku vecinuljudi.,.,nije bilo u RH nesto bas previse bez posla..Eroo wrote:Iz CIJELE Juge se spominjalo 800,000. Ovo nije pretjeran broj, zna bit da je i veći.pismejker wrote:s podrucja CIJELE yUGe,ne republike hrvatske..Eroo wrote:pismejker wrote:nije bio jer Svabija nije toliko bila otvorena i tesko je bilo dobiti radne vize...Eroo wrote:
Za vrime Tite je bio upravo egzodus. Od njega je Juga preživila još nekoliko destljeća.
Podsjeti na to leftarde kad si u prilici.
uostalom citaj sto su napisali ONI KOJI ZNAJU BOLJE..
Bilo je. Spominjana je i brojka od 500,000, za koju mislim da je ipak pretjerano visoka.
Ja sam ti živi svjedok svega toga, ne trebaju mi mišljenja leftard-kebab portala.
Ocigledno je najvise bilo vas bosanaca,jerbo se to vidi po gastarbajterskom mentalitetu,izgradnje veeeelikih kuca i ljubavi prema Mercedecu,pa makar i po cijenu jedenja pasteti za sva tri dnevna obroka..
iz RH je rijetko tko isao pecalbariti,to se uostalom i vidjelo po svemu..mali stanovi,skromne kuce,zastavini auti.,.
tak oda ne manipuliraj i ne muljaj,jerbo sam i ja odrastao u RH...a vidjeo i navade iIzbosne
Guest- Guest
Kako to misliš, zar nisu iz iste stranke?vili40 wrote:Podala se plenkiju i više je nitko ni ono malo od prije ne doživljava za ozbiljno.
Razumijem ja da vam je jebeno s njom, jer ne zna viceve pričat, a ni sviranje na klavir joj ne ide najbolje...
Još kaže da je Hrvatica, vjernica i domoljub...Ma katastrofa. Trpite još jedan mandat, a posle ćete vidit kako ćete dalje.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
puno toga njoj ne ide najboljeEroo wrote:Kako to misliš, zar nisu iz iste stranke?vili40 wrote:Podala se plenkiju i više je nitko ni ono malo od prije ne doživljava za ozbiljno.
Razumijem ja da vam je jebeno s njom, jer ne zna viceve pričat, a ni sviranje na klavir joj ne ide najbolje...
Još kaže da je Hrvatica, vjernica i domoljub...Ma katastrofa. Trpite još jedan mandat, a posle ćete vidit kako ćete dalje.
immortal-
2014-04-16
ma pusti nek laju ljubomorne kurbe i kurbini sinovi...gušt je gledat kako skvičeEroo wrote:PS:
Kad je imala nešto više kg, tada je bila debela masna kravetina ( i na ovom forumu),
kad se posvetila svom zdravlju i smršavila, onda se pitaju za čije pare mršavi.
Njeno oblačenje i izgled su bili stalna tema.
Njene posjete skoro svim značajnijim svjetskim državnicima "tkzv. hr mediji"
uopće nisu pratili. Čak ni onda kad je sa sobom vodila 100-injak gospodarstvenika.
Plodove njene diplomacije upravo možemo gledati ...
Ma dobro, strpite se još jedan mandat, šta vam je to...mortal wrote:puno toga njoj ne ide najboljeEroo wrote:Kako to misliš, zar nisu iz iste stranke?vili40 wrote:Podala se plenkiju i više je nitko ni ono malo od prije ne doživljava za ozbiljno.
2016-07-22
u principu,
oni kima je smetalo ka se reklo da je vesna za madraca tribalo bi in smetati i ovo. ako in ni smetalo za vesnu, ne bi in tribalo smetati ni ovo.
oni kima je smetalo ka se reklo da je vesna za madraca tribalo bi in smetati i ovo. ako in ni smetalo za vesnu, ne bi in tribalo smetati ni ovo.
2014-04-16
jedino je Tuđman u svojim počecima oduševljavaoEroo wrote:Ma dobro, strpite se još jedan mandat, šta vam je to...mortal wrote:puno toga njoj ne ide najboljeEroo wrote:Kako to misliš, zar nisu iz iste stranke?vili40 wrote:Podala se plenkiju i više je nitko ni ono malo od prije ne doživljava za ozbiljno.
sve ostalo ide pod trpljenje koje spominješ
i sam si je lijepo izjednačio s ostalim predsjedavajućima do sada
vrlo loš komentar od tebe, a znamo i mi da je tako
immortal-
2014-04-16
ja nemrem preboljet onog leptira.
2014-12-30
Super.mortal wrote:jedino je Tuđman u svojim počecima oduševljavaoEroo wrote:Ma dobro, strpite se još jedan mandat, šta vam je to...mortal wrote:puno toga njoj ne ide najboljeEroo wrote:Kako to misliš, zar nisu iz iste stranke?vili40 wrote:Podala se plenkiju i više je nitko ni ono malo od prije ne doživljava za ozbiljno.
sve ostalo ide pod trpljenje koje spominješ
i sam si je lijepo izjednačio s ostalim predsjedavajućima do sada
vrlo loš komentar od tebe, a znamo i mi da je tako
2016-07-22
problem je jer to samo kažeEroo wrote:Kako to misliš, zar nisu iz iste stranke?vili40 wrote:Podala se plenkiju i više je nitko ni ono malo od prije ne doživljava za ozbiljno.
nije se pokazala
immortal-
2014-04-16
Kako se to inače pokaže?mortal wrote:problem je jer to samo kažeEroo wrote:Kako to misliš, zar nisu iz iste stranke?vili40 wrote:Podala se plenkiju i više je nitko ni ono malo od prije ne doživljava za ozbiljno.
nije se pokazala
2016-07-22
kad diđe pravi, vidjet ćešEroo wrote:Kako se to inače pokaže?mortal wrote:problem je jer to samo kažeEroo wrote:Kako to misliš, zar nisu iz iste stranke?vili40 wrote:Podala se plenkiju i više je nitko ni ono malo od prije ne doživljava za ozbiljno.
nije se pokazala
immortal-
2014-04-16
Mesić vam je bio 10 godina predsjednik, možda je on primjer? Josipović?mortal wrote:kad diđe pravi, vidjet ćešEroo wrote:Kako se to inače pokaže?mortal wrote:problem je jer to samo kažeEroo wrote:Kako to misliš, zar nisu iz iste stranke?vili40 wrote:Podala se plenkiju i više je nitko ni ono malo od prije ne doživljava za ozbiljno.
nije se pokazala
Za viceve pričat ste mogli dovest nekoga izBosne, oni sa vicevima dobro stoje.
2016-07-22
da
a zacudo u tome prednjace ove muske tetkice I pizdohani
sasrali se baveci zeninim izgledom
ovdje nikad nisam vidio niti jedan upis muskog na temu izgleda neke politicarke
a u HR se muske pizdave seljacine rasrale ko da nema sutra
2014-04-18
nemoj biti umno ograničen kad pročitaš upis koji nije hvalospjev predsjenici odmah uvaljivati nekome da je sljedbenik mesića, josipovića itdEroo wrote:Mesić vam je bio 10 godina predsjednik, možda je on primjer? Josipović?mortal wrote:kad diđe pravi, vidjet ćešEroo wrote:Kako se to inače pokaže?mortal wrote:problem je jer to samo kažeEroo wrote:
Kako to misliš, zar nisu iz iste stranke?
nije se pokazala
Za viceve pričat ste mogli dovest nekoga izBosne, oni sa vicevima dobro stoje.
okani se ćorva posla
k tome još glumiti nadređenog.. frustracije mnogih forumaša.. budi razuman čovjek
ne budi šuša malograđanska koja se postavi kao zakonodavna riječ pa sere ljudima na svaki upis što su , čiji su, što bi trebali,...
napio se mozga cijele bosne, muje i hase
radje se bavi bosnom ili slovenijom i njihovim predsjednicima
Samim tim što ne daš drugim ljudima da se slobodno izraze nego izbacuješ vlastite prosere na svaku rečenu pokazuješ teške frustracije i vlastitu ograničenost .... a sve ima svoje granice
immortal-
2014-04-16
ajde ne seri kvake,ženska se sama potrudila za to što joj se događa,sad su joj krivi drugiprckov wrote:da
vili40-
2015-08-02
cuj u ljakana pricevili40 wrote:ajde ne seri kvake,ženska se sama potrudila za to što joj se događa,sad su joj krivi drugiprckov wrote:da
to ti se moja tetkice zove krivit zrtvu
kuis
to je ona sama trazila, pa joj on na te silne zahtjeve udovoljio jer je dobar coek a ne pickasti seljober koji ko pesko gleda sta joj stoji a sta ne.
Kako je to ona trazila bas me zanima,
recimo meni se Pusicka nikad nije dopadala kao politicarka niti njeni stavovi, a bome ni izgled
pa nikad nisam komentiro njen fizicki izgled
par puta je prozvo za bijele carape, tek toliko da ukazem na to kakav mentalni sklop obnasa tu funkciju koju vec obnasa, i to je sve pogotovo nisam niti jednu zenu orkestrirano i udruzeno sa ostalim pizdama ismijavo za izgled, kao sto su ovdje na forumu neki
a siguran sam da su sve te muske pickice starije od tlinest godina kad im se to vise ne more tolerirat
a najsmjesnije je sto zena u stvari dobro izgleda, pa sam jedino mogo zakljucit da ste jalne pizdave seljacine ili ruzni gabori, sto je vec za zaljenje
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
slušaj bosanac,jesam li ja visio po gelenderima i upadao u muške svlačionice pa tamo sisama davio mladiće?Jel ja naručim novinare pa šetam tržnicom i radim budalu iz sebe?Ja mijenjam kompletiće po pet puta na dan i glumim princezu itd.itd.Ali što me briga,nek zamoli anemičnog da joj promijeni savjetnike ili jednostavnije nek promijeni sama sebe.Dojadila je i bogu i vragu.prckov wrote:cuj u ljakana pricevili40 wrote:ajde ne seri kvake,ženska se sama potrudila za to što joj se događa,sad su joj krivi drugiprckov wrote:da
to ti se moja tetkice zove krivit zrtvu
kuis
to je ona sama trazila, pa joj on na te silne zahtjeve udovoljio jer je dobar coek a ne pickasti seljober koji ko pesko gleda sta joj stoji a sta ne.
Kako je to ona trazila bas me zanima,
recimo meni se Pusicka nikad nije dopadala kao politicarka niti njeni stavovi, a bome ni izgled
pa nikad nisam komentiro njen fizicki izgled
par puta je prozvo za bijele carape, tek toliko da ukazem na to kakav mentalni sklop obnasa tu funkciju koju vec obnasa, i to je sve pogotovo nisam niti jednu zenu orkestrirano i udruzeno sa ostalim pizdama ismijavo za izgled, kao sto su ovdje na forumu neki
a siguran sam da su sve te muske pickice starije od tlinest godina kad im se to vise ne more tolerirat
a najsmjesnije je sto zena u stvari dobro izgleda, pa sam jedino mogo zakljucit da ste jalne pizdave seljacine ili ruzni gabori, sto je vec za zaljenje
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» '' JAVLJAJU STRANI MEDIJI IZNENAĐENJE VEČERI 'Elizejska palača mogla bi prihvatiti Kolindu Grabar-Kitarović kao novu predsjednicu Europske komisije' ''
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» I njemački mediji pišu o neviđenom slučaju nepotizma u gradu Zagrebu
» Progres u kanadi o kojem progresivni mainstream mediji ne pisu jer su skromni
» Turski mediji pišu da je Rusija napala humanitarni konvoj kamiona u Siriji
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» I njemački mediji pišu o neviđenom slučaju nepotizma u gradu Zagrebu
» Progres u kanadi o kojem progresivni mainstream mediji ne pisu jer su skromni
» Turski mediji pišu da je Rusija napala humanitarni konvoj kamiona u Siriji
Page 3 of 4