Katolički svećenici u Poljskoj pred djecom palili knjige o Harryju Potteru
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Katolički svećenici u Poljskoj pred djecom palili knjige o Harryju Potteru
Rowling stvarno i je otišla u krasni u zadnje vrijeme-
treba stvari stavit u kontekst po stupnju vaznosti/stetnosti koje ima jedna i druga strana, njihov utjecaj I njihova djelaAssadNaPodmornici wrote:gle drkaroši iz indexa normalno da neće objaviti kada ljevičari rade cenzuru, nego zato postoje desni mediji. da se zabranjuje sve i svašta, možeš čitati na desnim medijima i od desnih forumaša. tako da smo svi informirani.prckov wrote:zanimljivo da se leftardi koji sute na drzavnu cenzuru, zabranu slobode govora odjednom zgrazaju za spaljivanje (u biti) privatnog vlasnistva. Cenzura je zabrana za sve, a ovo paljenje je paljenje privatnog vlasnistva koje nece nikome zabranit kupovinu I citanje tih knjiga koje su jos uvjek svakome dostupne, ko ima interesa da ih cita.
U Novom Zelandu zabranjena knjiga salma rushdie satanic verses I J Petersona 12 rules for life
Cudo to ovi drkosi iz indexa nisu javili ovom supnom haveru sto je postavio temu
sa druge strane desni forumaši i desni mediji neće objaviti da crkva u poljskoj pali knjige tipa Harry Potera ili sutra LOTR, itd.
hoću reći jedni i drugi su komadi debila i extremisti. ja iskreno da mogu , pobrinuo bi se za takve "extremiste" sa obje pozicije, jer sutra me jedni i drugi mogu ugroziti, ali onda .. i ja postajem extremist..
debilizam od strane debilnih popova iz Poljske. ako su liberalni/socijalistički pederi komadi debila, onda nemoraju niti katolički pedofili također biti debili. a oni u suštini i jesu.
jedna i druga struja želi ostvariti svoju moć i kontrolu nad društvom, a onda konačni cilj je njima uvođenje totalitarizma
takode treba imat u vidu koja strana napada a koja se brani u trenutnom politickim i socijalnom kontekstu na zapadu, te ko je prvi posegnuo za zabranama, I cenzurama I koliko snage cija cenzura ima. Hitler je bio na vlasti kad je palio knjige, tj vlast je cenzurirala knjige, (fasizam bez vlasti je kurac na biciklu)
isto kao sto sad vlast vrsi cenzuru, zabranjuje slobodu govora I uvodi nekakav govor mrznje koji bi trebo bit osnova I razlog preko koje se sloboda govora zabranjuje.
ako to nisi u stanju razlikovat ili to previdas zato sto si povrsan
ili glup
onda svakki komentar koji stavis je blago receno supalj
u ovom drugom slucaju je jedan pop zapalio svoje vlasnistvo (a ne zvanicna crkva I papa koja svakako ne obnasa vlast na zapadu, ili vam I to moram crtat---nema crkva izvrsnu vlast, jedini koji imaju pistolj u rukama je vlast, kuis? Tako da se ova dva slucaja ne mogu niti priblizno stavit u isti kontekst) kao znak protesta ali on time nista nije cijelom narodu zabranio osim sto je time pokazao svoj stav koji on misli da bi trebali imat I njegovi vjernici. Isto ko sto frljic misli da bi isto trebala mislit I njegova publika na ono sto on izasere, kuis?
Mislim, duga prica a meni se ne sere opsirno, pogotovo sto sebe ne svrstavam na neke strane I nekakve kategorije za koje me zaboli kurac anyway. Kuis
Da pop ima moc da knjige koje mu se ne dopadaju povuce iz prodaje I drugih javnih ustanova onda bi I meni stao na zulj, kuis ovako me to zabavlja kao provokacija lijevim retardima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Srećom pa vlast imaju intelektualci kao tvoj Maduro pa napredujemo gigantskim koracimaRingo10 wrote:KAd bi se ovim popovima dalo da rade sta hoce, brzo bi mi dosli u Srednji Vijek, spaljivanje vjestica i heretika.
2014-04-15
Samo ja i Prcko smo na forumu ...
Gdje su druge budale?
Gdje su druge budale?
crvenkasti-
2014-04-17
na kraju yoda ti mozes slobodno protiv crkve rec sta god hoces
izlijevat mrznje citav sleeper
a probaj recimo u engleskoj (a uskoro I u vasem gradu) protiv zvanicnih vrijednosti koje vlast drzi novim svetinjama pa ti drotovi dodu na vrata radi postova preko soc medija
Ako ti to nije dovoljno da napravis razliku onda ja dizem ruke
a probaj recimo u engleskoj (a uskoro I u vasem gradu) protiv zvanicnih vrijednosti koje vlast drzi novim svetinjama pa ti drotovi dodu na vrata radi postova preko soc medija
2014-04-19
pa valjda bi ti trebo znat di su ti zena I kcerkacrvenkasti wrote:Samo ja i Prcko smo na forumu ...
Gdje su druge budale?
2014-04-19
bjez eto papeRingo10 wrote:KAd bi se ovim popovima dalo da rade sta hoce, brzo bi mi dosli u Srednji Vijek, spaljivanje vjestica i heretika.
ujesce te za guzcu
biz bravaru
2014-04-19
Ae, ali dobro je dok smijemo palit Harrya, mene yebe kad dođe dan da se i to zabraniprckov wrote:na kraju yoda ti mozes slobodno protiv crkve rec sta god hoces
drugo je što rade debili, ili oni što nemaju papira za potpalu
2014-04-15
zanimljivo je to kako ovi mladji sve poistovjete I stave u istu ladicun_razbojnik wrote:Ae, ali dobro je dok smijemo palit Harrya, mene yebe kad dođe dan da se i to zabraniprckov wrote:na kraju yoda ti mozes slobodno protiv crkve rec sta god hoces
drugo je što rade debili, ili oni što nemaju papira za potpalu
valjda nece da nazuljaju mozak
tob isto bilo da mi je poso da berem jabuke a ja naberem I jabuke I mrkve jer je to isto
biljka - biljka, jebat je
2014-04-19
Ne znam sto te taj MAduro toliko boli.n_razbojnik wrote:Srećom pa vlast imaju intelektualci kao tvoj Maduro pa napredujemo gigantskim koracimaRingo10 wrote:KAd bi se ovim popovima dalo da rade sta hoce, brzo bi mi dosli u Srednji Vijek, spaljivanje vjestica i heretika.
Nije ti on sjebo endehaziju i pobio ustase.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa dajte kleru punu vlast. PA kad je vec katolibanija nek to bude do kraja.prckov wrote:bjez eto papeRingo10 wrote:KAd bi se ovim popovima dalo da rade sta hoce, brzo bi mi dosli u Srednji Vijek, spaljivanje vjestica i heretika.
ujesce te za guzcu
biz bravaru
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
de malo misli tom svojom glavomRingo10 wrote:Pa dajte kleru punu vlast. PA kad je vec katolibanija nek to bude do kraja.prckov wrote:bjez eto papeRingo10 wrote:KAd bi se ovim popovima dalo da rade sta hoce, brzo bi mi dosli u Srednji Vijek, spaljivanje vjestica i heretika.
ujesce te za guzcu
biz bravaru
eno sve sam nacrto u postovima iznad ali izgleda da se kod leftarda cinjenice samo odbijaju od glavu ko lopta od zid
2014-04-19
Pročitao sam Bibliju i mogu reći da je sjajna knjiga. Čini li me to radikalnim kršćaninom? Ne.pismejker wrote:bezveze..ne vidim smisao paleza knjiga,kao takvih...Kome je knjiga neprijatelj,taj nije odmakao dalje od uma pracovjeka..
ja bih rado imao original prvo izdanje Mein Kampfa,samo da Totena potpaljujem do besvijesti..
Pročitao sam i imam doma Mein Kampf (s posvetom) i mogu reći da je sjajna knjiga, al i vrlo provokativna. Čini li me to nacistom? Ne.
Pročitao sam Marxov Kapital i mogu reći da je vrlo teška i intelektualno zahtjevna knjiga. Isto tako sam čitao Herberta Marcusa, glavnog predstavnika lijeve frankfutske škole, i mogu reći da je sjajan filozof. Činili me to uvjerenim socijalistom ljevičarem? Ne.
Čitao sam isto tako i J. Petersona i 12 Rules For Life, i mogu reći da je to sjajna knjiga te preporučiti je svakome.
Čitao sam i Kur´an, pa me to ne čini muslimanom. Čitao sam i imam doma i Mormonovu knjigu,pa me to ne čini mormonom.
Čitao sam (vrtio po rukama) knjige crne magije i one koje se bave okultnim, pa me to nečini okultistom i sotonistom(jest da nisam imao želudac to sranje čitati do kraja jer radi se o teškoj zlouporabi prirodnih principa radi stjecanja osobne moći nad drugim ljudima i prirodom pod svaku cijenu, bez obzira na posljedice)
Što želim reći? Ne bojte se ljudi koji čitaju knjige. Bojte se onih koji čitaju samo jednu knjigu i na temelju te knjige donose svoje sudove o svim ostalim knjigama, ljudima, svijetu i životu oko sebe.
I bojte se onih koje pale knjige. Oni su obično pročitali vrlo malo knjiga, ali misle da su popili svu pamet svijeta.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Djeci treba objasnit da nema nikakve razlike između Biblije i Harry Pottera,s tim da je Harry Potter bajka za djecu a Biblija bajka za odrasle.mortal wrote:bilo je dovoljno djeci s vremena na vrijeme ponoviti da su priče jedno, stvarnost i vjera drugo
Crkva logično da spaljuje konkurentsku publikaciju,s tim da je LORT i Harry Potter na daleko većem umjetničkom nivou,nego judeokršćanske bajke.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
umjesto knjiga trebali su pronaći budaletine i spaliti ihסמאל wrote:Djeci treba objasnit da nema nikakve razlike između Biblije i Harry Pottera,s tim da je Harry Potter bajka za djecu a Biblija bajka za odrasle.mortal wrote:bilo je dovoljno djeci s vremena na vrijeme ponoviti da su priče jedno, stvarnost i vjera drugo
Crkva logično da spaljuje konkurentsku publikaciju,s tim da je LORT i Harry Potter na daleko većem umjetničkom nivou,nego judeokršćanske bajke.
kod nas vrvi od takvih
immortal-
2014-04-16
Zašto me to ne čudi.Znam ja kako ste vi katolčad isti kao ISIL.mortal wrote:umjesto knjiga trebali su pronaći budaletine i spaliti ihסמאל wrote:Djeci treba objasnit da nema nikakve razlike između Biblije i Harry Pottera,s tim da je Harry Potter bajka za djecu a Biblija bajka za odrasle.mortal wrote:bilo je dovoljno djeci s vremena na vrijeme ponoviti da su priče jedno, stvarnost i vjera drugo
kod nas vrvi od takvih
Da se vas pita,mi bi se vratili u mračni srednji vijek,kad je zločinačka katolička crkva spaljivala ljude na lomači.Današnji islamisti male su mace u odnosu na ono što su nekad bili katolici.
Samo,kolo sreće se okreće,nemoj mislit da možda opet nekad neće doći vremena kad će ateisti uzvratit udarac,kao 1945 god. kad je antifašistička narodno oslobodilačka vojska,potukla do nogu nacifašiste i ustašku katolčad.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I fašiste te nacistemelkior wrote:Ja, koji sam redovni katolik na Misi, kažem da Crkvi treba skresati krila jer se previše razbahatila i jer novcem poreznih obveznika provode vlastitu ideologiju na ultimativan način, a njih bi isto tako mrtvo hladno likvidirao kao što bih pobio i sve pederske udruge, uključujući i onu antifašista.
X
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Katolički svećenici pedofili(zbirno)
» Katolički svećenici u Njemačkoj počeli s blagoslovom istospolnih partnera
» Hrvat nožem u Njemačkoj pred djecom ubio ženu
» 'Patrijarh' Irinej iskazao otvoreno neprijateljstvo ptema Hrvatima a napose KC u Hrvatskoj.Govor mu je odisao mrznjom i mitomanijom:'U Jasenovcu je ubijeno milijun Srba a Katolicki svecenici su zlocinci'
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Katolički svećenici u Njemačkoj počeli s blagoslovom istospolnih partnera
» Hrvat nožem u Njemačkoj pred djecom ubio ženu
» 'Patrijarh' Irinej iskazao otvoreno neprijateljstvo ptema Hrvatima a napose KC u Hrvatskoj.Govor mu je odisao mrznjom i mitomanijom:'U Jasenovcu je ubijeno milijun Srba a Katolicki svecenici su zlocinci'
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
Page 3 of 3