Katolički svećenici u Poljskoj pred djecom palili knjige o Harryju Potteru
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Katolički svećenici u Poljskoj pred djecom palili knjige o Harryju Potteru
KATOLIČKI svećenici sa sjevera Poljske spalili su mnoge knjige za koje su smatrali da su svetogrđa, uključujući i dječje romane o Harryju Potteru, popularnom mladom čarobnjaku kojeg smo navikli gledati na filmskim platnima, ali i TV ekranima, piše BBC.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/katolicki-svecenici-u-poljskoj-pred-djecom-palili-knjige-o-harryju-potteru/2075238.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/katolicki-svecenici-u-poljskoj-pred-djecom-palili-knjige-o-harryju-potteru/2075238.aspx
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
2014-04-12
Re: Katolički svećenici u Poljskoj pred djecom palili knjige o Harryju Potteru
Nego kako. To tako triba. Srednji vijek.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
2014-04-12
Sve pali šta ti nepaše. To se tako radi. Nema tu ovo ono , odma u pećicu.debotoijusto wrote:sumrak saga
Fašizam se budi. Dosta je bilo slobode i jednakosti , ljudskih prava i ostali trićarija.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Samo popovi smiju čitat knjige, za naše dobro
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Čekaj kad počnu ubijat svećenike i kler, da vidiš kako će onda biti kmečanja da se radi o fašizmu
2015-08-09
Ako netko nije shvatio, batina uvijek ima dva kraja. To bi fratri prvi trebali znati.
2015-08-09
Ja, koji sam redovni katolik na Misi, kažem da Crkvi treba skresati krila jer se previše razbahatila i jer novcem poreznih obveznika provode vlastitu ideologiju na ultimativan način, a njih bi isto tako mrtvo hladno likvidirao kao što bih pobio i sve pederske udruge, uključujući i onu antifašista.
2015-08-09
debotoijusto wrote:
Baš me zanima kako misle zapaliti wikipediu
Guest- Guest
Nikakva usrana Crkva i religija, jedino vojna diktatura.
2015-08-09
tjahhh..imam puno knjiga,a ponosam sam na stare tomove enciklopedija,i raznorazne literature,prije 1900...lijepo i toplo djeluju u policama,kad u zimu gori kamin i obasjava ih a ja bogomdano sjedim u trosjedu, sa nogama na stogodisnjem stolu,i mazim mačku u krilu...neprocjenjivo..
Guest- Guest
"Muškarca treba odgajati za rat, a ženu za odmor ratniku: sve je drugo ludost. Preslatke plodove - njih ratnik ne mari. Zato mari za ženu; gorka je još i najslađa žena."
F. Nietzcshe
F. Nietzcshe
2015-08-09
darth_vader-
2014-04-17
bolesnici u društvu. sa desna i lijeva(tkz liberali). i ovi svećenici koji pale Harry Pottera, Gospodara Prstenova i Dune, su jednaki bolesnici kao oni u pederskim paradama gdje puše jedni drugima kite ispred male dice.melkior wrote:Ja, koji sam redovni katolik na Misi, kažem da Crkvi treba skresati krila jer se previše razbahatila i jer novcem poreznih obveznika provode vlastitu ideologiju na ultimativan način, a njih bi isto tako mrtvo hladno likvidirao kao što bih pobio i sve pederske udruge, uključujući i onu antifašista.
sva sreća da većina populacije u RH, ipak nespada u red ovih desnih i lijevih bolesnika
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Zašto Crkva misli da ima pravo i ekskluzivu na totalitarizam?AssadNaPodmornici wrote:bolesnici u društvu. sa desna i lijeva(tkz liberali). i ovi svećenici koji pale Harry Pottera, Gospodara Prstenova i Dune, su jednaki bolesnici kao oni u pederskim paradama gdje puše jedni drugima kite ispred male dice.melkior wrote:Ja, koji sam redovni katolik na Misi, kažem da Crkvi treba skresati krila jer se previše razbahatila i jer novcem poreznih obveznika provode vlastitu ideologiju na ultimativan način, a njih bi isto tako mrtvo hladno likvidirao kao što bih pobio i sve pederske udruge, uključujući i onu antifašista.
sva sreća da većina populacije u RH, ipak nespada u red ovih desnih i lijevih bolesnika
2015-08-09
Svi to misle.melkior wrote:Zašto Crkva misli da ima pravo i ekskluzivu na totalitarizam?AssadNaPodmornici wrote:bolesnici u društvu. sa desna i lijeva(tkz liberali). i ovi svećenici koji pale Harry Pottera, Gospodara Prstenova i Dune, su jednaki bolesnici kao oni u pederskim paradama gdje puše jedni drugima kite ispred male dice.melkior wrote:Ja, koji sam redovni katolik na Misi, kažem da Crkvi treba skresati krila jer se previše razbahatila i jer novcem poreznih obveznika provode vlastitu ideologiju na ultimativan način, a njih bi isto tako mrtvo hladno likvidirao kao što bih pobio i sve pederske udruge, uključujući i onu antifašista.
Zašto bi smo ikome dopustili da uvodi totalitarizam? I ako ćemo pošteno, još je najzdravija vojna diktatura. Ona čak i nije diktatura misli, mišljenja, kao što su to komunizam, religija, socijalizam. Vojna diktatura čak ne mora biti fašizam. Ok, uglavnom jest, ali je više vezana za poštovanje prirodnih principa kao takvih: jaki ostaju, slabi izumiru. Fina jedna sekularna vojna diktatura. Disciplina zbog discipline same, a ne zbog ideologije, odnosno disciplina kao ideologija kao preduvjet svakog društvenog uspjeha. Jedino u području umjetnosti i znanosti omogućiti potpunu kreativnost. S tom razlikom da je kreativnost u umjetnosti unaprijed limitirana granicama osobnog talenta, a u znanosti korisnom svrhom.danni1 wrote:Svi to misle.melkior wrote:Zašto Crkva misli da ima pravo i ekskluzivu na totalitarizam?AssadNaPodmornici wrote:bolesnici u društvu. sa desna i lijeva(tkz liberali). i ovi svećenici koji pale Harry Pottera, Gospodara Prstenova i Dune, su jednaki bolesnici kao oni u pederskim paradama gdje puše jedni drugima kite ispred male dice.melkior wrote:Ja, koji sam redovni katolik na Misi, kažem da Crkvi treba skresati krila jer se previše razbahatila i jer novcem poreznih obveznika provode vlastitu ideologiju na ultimativan način, a njih bi isto tako mrtvo hladno likvidirao kao što bih pobio i sve pederske udruge, uključujući i onu antifašista.
2015-08-09
Kreativci mogu biti slobodni, dapače, oni to i moraju, ali tko je kreativac neka to sam dokaže.
2015-08-09
Ako ih je pošteno stekao te ne krši nikakav zakon, to je njegovo demokratsko pravo...
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Katolički svećenici pedofili(zbirno)
» Katolički svećenici u Njemačkoj počeli s blagoslovom istospolnih partnera
» Hrvat nožem u Njemačkoj pred djecom ubio ženu
» 'Patrijarh' Irinej iskazao otvoreno neprijateljstvo ptema Hrvatima a napose KC u Hrvatskoj.Govor mu je odisao mrznjom i mitomanijom:'U Jasenovcu je ubijeno milijun Srba a Katolicki svecenici su zlocinci'
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Katolički svećenici u Njemačkoj počeli s blagoslovom istospolnih partnera
» Hrvat nožem u Njemačkoj pred djecom ubio ženu
» 'Patrijarh' Irinej iskazao otvoreno neprijateljstvo ptema Hrvatima a napose KC u Hrvatskoj.Govor mu je odisao mrznjom i mitomanijom:'U Jasenovcu je ubijeno milijun Srba a Katolicki svecenici su zlocinci'
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
Page 1 of 3