MILA RONCEVIC
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
MILA RONCEVIC
Dragi forumasi koliko god tko moze neka pomogne obitelji Roncevic. Njihova Mila nasa Mila nas treba. Odvojite taj tiket danas i pomozite malome andjelu. Sprijecite ono sto ja i moja obitelj nismo mogli sprijeciti prije 16 godina 2003.godine. nedozvolite da se jedna jos jedna obitelj zavije u crno. BVB
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: MILA RONCEVIC
Bojim se i pitati što se dogodilo... :(PABLO ESCOBAR wrote:Dragi forumasi koliko god tko moze neka pomogne obitelji Roncevic. Njihova Mila nasa Mila nas treba. Odvojite taj tiket danas i pomozite malome andjelu. Sprijecite ono sto ja i moja obitelj nismo mogli sprijeciti prije 16 godina 2003.godine. nedozvolite da se jedna jos jedna obitelj zavije u crno. BVB
Sutra uplaćujem. Nema tih novaca koji vrijede više od života, pogotovo života jednog malog djeteta.
Pozivam sve da pomognu, koliko tko može...
Guest- Guest
Moja sestra Katarina ili Kata je 20.09 2003 preminula od leukemije u dobi od 18 godina 6 miseci i 8 dana.Andreas Goldberger wrote:Bojim se i pitati što se dogodilo... :(PABLO ESCOBAR wrote:Dragi forumasi koliko god tko moze neka pomogne obitelji Roncevic. Njihova Mila nasa Mila nas treba. Odvojite taj tiket danas i pomozite malome andjelu. Sprijecite ono sto ja i moja obitelj nismo mogli sprijeciti prije 16 godina 2003.godine. nedozvolite da se jedna jos jedna obitelj zavije u crno. BVB
Sutra uplaćujem. Nema tih novaca koji vrijede više od života, pogotovo života jednog malog djeteta.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
uplacujem..ali kako cujem dio uplata ide preko udruge koja je umucena u muljazu sa prikupljanjem novca za bolesnu djecu...uplatit cu direktno na racun obitelj...
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Možeš uplatiti direktno na žiro račun oca, barem sam ja tako. Imaš na netu IBAN i upute što napisati u opisu. Ne moraš na udrugu.
Moje saucesce, Ante...PABLO ESCOBAR wrote:Moja sestra Katarina ili Kata je 20.09 2003 preminula od leukemije u dobi od 18 godina 6 miseci i 8 dana.Andreas Goldberger wrote:Bojim se i pitati što se dogodilo... :(PABLO ESCOBAR wrote:Dragi forumasi koliko god tko moze neka pomogne obitelji Roncevic. Njihova Mila nasa Mila nas treba. Odvojite taj tiket danas i pomozite malome andjelu. Sprijecite ono sto ja i moja obitelj nismo mogli sprijeciti prije 16 godina 2003.godine. nedozvolite da se jedna jos jedna obitelj zavije u crno. BVB
:(
Mater mi je uplatila za nas ka obitelj...
Triba pomoć malim andjelima uvik...
<3
Guest- Guest
moje saucescePABLO ESCOBAR wrote:Moja sestra Katarina ili Kata je 20.09 2003 preminula od leukemije u dobi od 18 godina 6 miseci i 8 dana.Andreas Goldberger wrote:Bojim se i pitati što se dogodilo... :(PABLO ESCOBAR wrote:Dragi forumasi koliko god tko moze neka pomogne obitelji Roncevic. Njihova Mila nasa Mila nas treba. Odvojite taj tiket danas i pomozite malome andjelu. Sprijecite ono sto ja i moja obitelj nismo mogli sprijeciti prije 16 godina 2003.godine. nedozvolite da se jedna jos jedna obitelj zavije u crno. BVB
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
PABLO ESCOBAR wrote:Moja sestra Katarina ili Kata je 20.09 2003 preminula od leukemije u dobi od 18 godina 6 miseci i 8 dana.Andreas Goldberger wrote:Bojim se i pitati što se dogodilo... :(PABLO ESCOBAR wrote:Dragi forumasi koliko god tko moze neka pomogne obitelji Roncevic. Njihova Mila nasa Mila nas treba. Odvojite taj tiket danas i pomozite malome andjelu. Sprijecite ono sto ja i moja obitelj nismo mogli sprijeciti prije 16 godina 2003.godine. nedozvolite da se jedna jos jedna obitelj zavije u crno. BVB
Žao mi je, najiskrenije. Najveća je žalost za bratom/sestrom...
Guest- Guest
nisam obracao pozornost na vijesti, a danima je vec na naslovnicama ova obitelj. iskreno kao i svakom od nas, nisu ti vazni tudi problemi, naravno da svakom dobro zelim i kad sam tu fizicki pomoci, to je ljudski. zato pozdravljam vojvodinu inicijativu, jer bitna je svijest, poruka, bitno je da se nesto pokrene i da svatko uplati 10kn od 100 000, 200 000, milijun ljudi skupit ce se sredstva i mozda spasit neciji zivot, a to je velika stvar. zato treba i dalje gurat ove stvari i pomagat jer sigurno da je puno ljudi u slicnoj situaciji.
Guest- Guest
hvala svima jer ta leukemija je jedno od najvecih zala. Nista gore nema nego viditi kako otac i majka sahranjuju dijete i to koje jos godinu prije bilo puno zivota
2015-09-13
Užas...PABLO ESCOBAR wrote:hvala svima jer ta leukemija je jedno od najvecih zala. Nista gore nema nego viditi kako otac i majka sahranjuju dijete i to koje jos godinu prije bilo puno zivota
Ne želim to niti zamislit...
Guest- Guest
drugu mom dobrom je keva obolela, pa se izlečila. nažalost, opet joj se prokleta bolest vratila...
Guest- Guest
Jbg. Bog uzima sebi najbolje. Ponekad covik pomisli da Bog nekim ljudima neda da iskuse probleme na ovom svijetu.
2015-09-13
Ako je maligna bolest to izlijecenje je uvik rizicno nazalostSerbia Strong wrote:drugu mom dobrom je keva obolela, pa se izlečila. nažalost, opet joj se prokleta bolest vratila...
2015-09-13
Jednoj meni dragoj osobi su davali dvi godine života...
Evo već 8 godina ide, dobro se drži, čak i bolje nego ikad...
Al nikad ne znaš...
;)
Evo već 8 godina ide, dobro se drži, čak i bolje nego ikad...
Al nikad ne znaš...
;)
Guest- Guest
:( :( :(PABLO ESCOBAR wrote:Moja sestra Katarina ili Kata je 20.09 2003 preminula od leukemije u dobi od 18 godina 6 miseci i 8 dana.Andreas Goldberger wrote:Bojim se i pitati što se dogodilo... :(PABLO ESCOBAR wrote:Dragi forumasi koliko god tko moze neka pomogne obitelji Roncevic. Njihova Mila nasa Mila nas treba. Odvojite taj tiket danas i pomozite malome andjelu. Sprijecite ono sto ja i moja obitelj nismo mogli sprijeciti prije 16 godina 2003.godine. nedozvolite da se jedna jos jedna obitelj zavije u crno. BVB
Moje saučešće Ante.
Guest- Guest
Hvala svina
2015-09-13
žao mi je ante. i meni je danas dan u kurcu baš na rođendan, prijateljica ostala bez majke, rak, nakon 2 godine borbe, a relativno mlada osoba 45 g.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Užasi na sve strane...End wrote:žao mi je ante. i meni je danas dan u kurcu baš na rođendan, prijateljica ostala bez majke, rak, nakon 2 godine borbe, a relativno mlada osoba 45 g.
Guest- Guest
Similar topics
» JUGOSLAVIJA je mila majka
» ustavni sud rh je "mila majka"...
» Mila Horvat napusta HTV
» Libtardi odstrijelili Mila!
» amerika kontaktirala mila ...
» ustavni sud rh je "mila majka"...
» Mila Horvat napusta HTV
» Libtardi odstrijelili Mila!
» amerika kontaktirala mila ...