Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
Lijepo je bilo vidjeti kako su te isprdali na forumu.hr ... Ipak je to ozbiljan forum, za razliku od ovog...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:To je preteško za tebe...Nemaš to u svojim folderima pa kopiraš ovdje i na forumu.hr.....Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Svi ljudi su jednaki, ali nije svijest...T. wrote:Jbr. de se odluči...
Jesu svi ljudi jednaki ili nisu...
Šta sada fali aftičkim i islamskim državama i njihovim stanovnicima?
#refugees welcome...
Majko mila...
Trkeljaš bezveze samo zato da bi opravdao evidentno kontradiktorne gluposti koje pišeš.
Mislim, kolika ti je svijest potrebna da bi shvatio kako premisa da su svi ljudi jednaki povlači zaključak da im je u tom slučaju jednaka i svijest?
Jako mala, ali eto, očito je nemaš niti na toj elementarnoj razini.
Last edited by red wolf on 30/3/2019, 22:27; edited 1 time in total
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
Dobro primijećenoRegoč wrote:debotoijusto wrote:višedesetljetno antropološko-političko istraživanje
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
red wolf wrote:Lijepo je bilo vidjeti kako su te isprdali na forumu.hr ...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:To je preteško za tebe...Nemaš to u svojim folderima pa kopiraš ovdje i na forumu.hr.....Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Svi ljudi su jednaki, ali nije svijest...
Majko mila...
Trkeljaš bezveze samo zato da bi opravdao evidentno kontradiktorne gluposti koje pišeš.
Mislim, kolika ti je svijest potrebna da bi shvatio kako premisa da su svi ljudi jednaki povlači zaključak da im je u tom slučaju jednaka i svijest?
Guest- Guest
Vjeruj mi, dobro sam se nasmijao...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Lijepo je bilo vidjeti kako su te isprdali na forumu.hr ...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:To je preteško za tebe...Nemaš to u svojim folderima pa kopiraš ovdje i na forumu.hr.....Speare Shaker wrote:
Majko mila...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Vjeruj mi, dobro sam se nasmijao...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Lijepo je bilo vidjeti kako su te isprdali na forumu.hr ...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
To je preteško za tebe...Nemaš to u svojim folderima pa kopiraš ovdje i na forumu.hr.....
Ti se i na brašno smiješ.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:
Dakle, sudeći po ovoj slici Hrvatska se nalazi u društvu sa Italijom, Francuskom, Luksemburgom, Belgijom, Slovenijom, Češkom...
Ne znam kako na to gledaju Sorosevci (zapravo znam, ali nebitno), ali meni se to čini prilično dobrim društvom.
sad mi jos tumacis grafikon na osebujan nacin
nije ti neugodno ?
Tebi nije neugodno primjetiti da nema Poljske u društvu katoličkih zemalja?
Gdje je nestala Poljska?
Mislim, ima Andore, a nema Poljske, jebote.
Nije vrag da mi je nešto promaklo, ipak mi godine nisu u tolikoj mjeri oštetile vid (nadam se).
I na koju foru je Grčka uvrštena u skupinu katoličkih zemalja?
Pa Grčka Pravoslavna Crkva (vrlo važna za grčki identitet) je i za uobičajene pravoslavne standarde izrazito prozelitski i nacionalistički orjentirana, sve do razine nacionalističkog šovinizma.
Jebem ti takvo istraživanje...
dakle ne znas sto gledas , tako sam i mislio
povrsno a puno pametno , gradjanin HR u punini
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:
Dakle, sudeći po ovoj slici Hrvatska se nalazi u društvu sa Italijom, Francuskom, Luksemburgom, Belgijom, Slovenijom, Češkom...
Ne znam kako na to gledaju Sorosevci (zapravo znam, ali nebitno), ali meni se to čini prilično dobrim društvom.
sad mi jos tumacis grafikon na osebujan nacin
nije ti neugodno ?
Tebi nije neugodno primjetiti da nema Poljske u društvu katoličkih zemalja?
Gdje je nestala Poljska?
Mislim, ima Andore, a nema Poljske, jebote.
Nije vrag da mi je nešto promaklo, ipak mi godine nisu u tolikoj mjeri oštetile vid (nadam se).
I na koju foru je Grčka uvrštena u skupinu katoličkih zemalja?
Pa Grčka Pravoslavna Crkva (vrlo važna za grčki identitet) je i za uobičajene pravoslavne standarde izrazito prozelitski i nacionalistički orjentirana, sve do razine nacionalističkog šovinizma.
Jebem ti takvo istraživanje...
dakle ne znas sto gledas , tako sam i mislio
povrsno a puno pametno , gradjanin HR u punini
Pouči me kako bih trebao gledati, o veleumni.
Ili odgovori na jednostavno pitanje, gdje je mjesto Grčkoj, a gdje Poljskoj.
Last edited by Speare Shaker on 30/3/2019, 22:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
Uh, pogodio sam te u ego...Ispričavam se...Što te briga, ovdje si faca...Pusti ozbiljne forume...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Vjeruj mi, dobro sam se nasmijao...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Lijepo je bilo vidjeti kako su te isprdali na forumu.hr ...Speare Shaker wrote:
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Lijepo je bilo vidjeti kako su te isprdali na forumu.hr ... Ipak je to ozbiljan forum, za razliku od ovog...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:To je preteško za tebe...Nemaš to u svojim folderima pa kopiraš ovdje i na forumu.hr.....Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Svi ljudi su jednaki, ali nije svijest...
Majko mila...
red wolf wrote:Uh, pogodio sam te u ego...Ispričavam se...Što te briga, ovdje si faca...Pusti ozbiljne forume...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Vjeruj mi, dobro sam se nasmijao...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Lijepo je bilo vidjeti kako su te isprdali na forumu.hr ...
Ajde ne budali, pogotovo ne pred spavanje. Škrgutat ćeš zubima, imati noćne more i doći će ti zubić vila.
Guest- Guest
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Vjeruj mi, dobro sam se nasmijao...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Lijepo je bilo vidjeti kako su te isprdali na forumu.hr ...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
To je preteško za tebe...Nemaš to u svojim folderima pa kopiraš ovdje i na forumu.hr.....
melkior wrote:Ne dramatiziraj, Hrvatska se već i sad pretvorila u jedan veliki starački dom i sanatorij. Da nema turista, Zagreb bi bio mrtav grad. Koga briga za liberalizam? Koga ćeš oslobađati? Birokrate s partijskom knjižicom ili beskrupulozne karijeriste koje su ideali odveli u HDZ? Mi smo sprdačina od društva, to što smo ultrakatolička izdrkotina je ionako sasvim nebitno, već je tek simptom propale seksualne revolucije, ali ne zato jer su Hrvati strašno moralni, već zato jer su biološki propali, impotentni licemjeri i frigidne kućanice na antidepresivima te ovisni o alkoholu. Kod nas odavno vlada antiintelektualna klima i mentalitet "ne talasaj", a to je puno gore od ultra, turbo katoličke džamahirije. Uzalud ti tradicija, vjera, crkva, zastava, ako nemaš temeljnog intelektualnog poštenja, ako nemaš radne navike, ako ne nagrađuješ sposobnost već podobnost, ako se ugodno osjećaš u sredini koju vode mediokriteti i ako se ne cijeni individualizam odnosno mogućnost da svaki čovjek, osoba postane najbolja verzija samog sebe i ostvari sve svoje kreativne potencijale te da za svoje rezultate i uspjeh bude adekvatno nagrađena. Zapravo, kad čovjek razmisli, slom zdravstvenog sustava je jedna od boljih stvari koja se Hrvatskoj dogodila, ubrzat će se reciklaža biološkog materijala sukladno ekološkim standardima.red wolf wrote:Nama ne gine Mađarska ili Poljska...Ne znam što je gore...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Uh, pogodio sam te u ego...Ispričavam se...Što te briga, ovdje si faca...Pusti ozbiljne forume...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Vjeruj mi, dobro sam se nasmijao...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Lijepo je bilo vidjeti kako su te isprdali na forumu.hr ...
Što je?...Bio je gušt promatrati kako budalu poput tebe gaze tamo...Nije ti to forum poput ovog...Ovaj je kao stvoren za tebe...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Uh, pogodio sam te u ego...Ispričavam se...Što te briga, ovdje si faca...Pusti ozbiljne forume...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Vjeruj mi, dobro sam se nasmijao...Speare Shaker wrote:
Ajde ne budali, pogotovo ne pred spavanje. Škrgutat ćeš zubima, imati noćne more i doći će ti zubić vila.
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Što je?...Bio je gušt promatrati kako budalu poput tebe gaze tamo...Nije ti to forum poput ovog...Ovaj je kao stvoren za tebe...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Uh, pogodio sam te u ego...Ispričavam se...Što te briga, ovdje si faca...Pusti ozbiljne forume...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Vjeruj mi, dobro sam se nasmijao...
Bit će da su i tebe dobro izjebali na ozbiljnom forumu, pa tražiš utjehu ovdje kao i @speare....Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Što je?...Bio je gušt promatrati kako budalu poput tebe gaze tamo...Nije ti to forum poput ovog...Ovaj je kao stvoren za tebe...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Uh, pogodio sam te u ego...Ispričavam se...Što te briga, ovdje si faca...Pusti ozbiljne forume...Speare Shaker wrote:
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Bit će da su i tebe dobro izjebali na ozbiljnom forumu, pa tražiš utjehu ovdje kao i @speare....Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Što je?...Bio je gušt promatrati kako budalu poput tebe gaze tamo...Nije ti to forum poput ovog...Ovaj je kao stvoren za tebe...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Uh, pogodio sam te u ego...Ispričavam se...Što te briga, ovdje si faca...Pusti ozbiljne forume...
Vaši forumi su zanimljivi...Prije jedno desetak godina sudjelovao sam na jednom muslimanskom forumu...Baš sam se lijepo poigrao s njima...hahahahahahahahahahahahahahaRegoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Bit će da su i tebe dobro izjebali na ozbiljnom forumu, pa tražiš utjehu ovdje kao i @speare....Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Što je?...Bio je gušt promatrati kako budalu poput tebe gaze tamo...Nije ti to forum poput ovog...Ovaj je kao stvoren za tebe...Speare Shaker wrote:
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Vaši forumi su zanimljivi...Prije jedno desetak godina sudjelovao sam na jednom muslimanskom forumu...Baš sam se lijepo poigrao s njima...hahahahahahahahahahahahahahaRegoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Bit će da su i tebe dobro izjebali na ozbiljnom forumu, pa tražiš utjehu ovdje kao i @speare....Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:
Što je?...Bio je gušt promatrati kako budalu poput tebe gaze tamo...Nije ti to forum poput ovog...Ovaj je kao stvoren za tebe...
I sad se igram s tobom...Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Vaši forumi su zanimljivi...Prije jedno desetak godina sudjelovao sam na jednom muslimanskom forumu...Baš sam se lijepo poigrao s njima...hahahahahahahahahahahahahahaRegoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Bit će da su i tebe dobro izjebali na ozbiljnom forumu, pa tražiš utjehu ovdje kao i @speare....Regoč wrote:
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:I sad se igram s tobom...Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Vaši forumi su zanimljivi...Prije jedno desetak godina sudjelovao sam na jednom muslimanskom forumu...Baš sam se lijepo poigrao s njima...hahahahahahahahahahahahahahaRegoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:
Bit će da su i tebe dobro izjebali na ozbiljnom forumu, pa tražiš utjehu ovdje kao i @speare....
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
» Studija njemačke zaklade: Hrvatska očajna po nezaposlenosti mladih - brzo nalaze posao, ali ne doma
» Realno najvažnija vijest danas
» Ana je bila u Parizu i jako je razočarana u što se Francuska pretvorila
» BiH se već pretvorila u zemlju staraca
» Studija njemačke zaklade: Hrvatska očajna po nezaposlenosti mladih - brzo nalaze posao, ali ne doma
» Realno najvažnija vijest danas
» Ana je bila u Parizu i jako je razočarana u što se Francuska pretvorila
» BiH se već pretvorila u zemlju staraca
Page 2 of 6