najmarkantiji ljudi foruma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: najmarkantiji ljudi foruma
Grupa TNT.kingkong7 wrote:operw vojvoda skripar bafalo skorpija
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Roland Deschain wrote:Grupa TNT.kingkong7 wrote:operw vojvoda skripar bafalo skorpija
Guest- Guest
vojvoda je broj jedan, škorpija klodovnik, skripar alan, operw sir oliver a ja general war
tu je još i bracala u ulozi poštara nelsona koji stalno žica 100 dinara pa ga debeli šef mora polijevat vodom da odsmrdi od cvjećarnice
tu je još i bracala u ulozi poštara nelsona koji stalno žica 100 dinara pa ga debeli šef mora polijevat vodom da odsmrdi od cvjećarnice
Ja bih mogao biti onaj vitez sto otima od bogatih pa dijeli siromasnima ne mogu se sjetit kako se zove
Aha mislim da sam se sjetio, to je Robin Hood jel tako
Aha mislim da sam se sjetio, to je Robin Hood jel tako
skripar-
2015-08-09
HIMMLER GOEBBELS HEIDRICH EICHMANN BORMANN.kingkong7 wrote:operw vojvoda skripar bafalo skorpija
BOZE SVETI KOJA ELITA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:HIMMLER GOEBBELS HEIDRICH EICHMANN BORMANN.kingkong7 wrote:operw vojvoda skripar bafalo skorpija
BOZE SVETI KOJI BOLESNICI
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
PABLO ESCOBAR wrote:HIMMLER GOEBBELS HEIDRICH EICHMANN BORMANN.kingkong7 wrote:operw vojvoda skripar bafalo skorpija
BOZE SVETI KOJA ELITA
Guest- Guest
Similar topics
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» brisanje foruma
» brisanje FORUMA
» Gasenje foruma
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» brisanje foruma
» brisanje FORUMA
» Gasenje foruma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1