Denkverbot
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Denkverbot
Ali jesi za prenošenje komunističkih citata za koje smatram da nisu komunistički.aben wrote:Ali, znoči nis te optuži za komunizam?mativka wrote:Lijepo sam objasnila o čemu se radi i koji je zaključak svega :)aben wrote:Zoč ti je tako teško reći da si pogrišila? Ajde da je bilo ča drugo, nego baš ovo di pazin ko da prenosin nitroglicerin:)
I ovo da bi me tribalo biti srun jer je neko na mojoj bandi reko nešto komunistički...pa sve da si donila i moj citat, jo bi se posro nonje ako je komunistički, u tomu i je snoga naše pozicije. Ne postoji citat ki je dobar zbog toga ki ga je izreko, postoju samo dobri citati.
Ča se tiče njenoga citata, ona ni u poziciji suditi ljudske ciljeve i motivaciju. Biti bolji od drugih je legitiman cilj ki iśće svu kreativnost ku čovik more istisnuti. Komunistički je odvajati kreativnost i kompeticiju.
Meni je citat bio dobar, a ti nisi dobro reagirao na njega i time lijepu misao poružnio.
Ovdje je bila riječ o napretku, a ne njegovom spriječavanju
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
A kako moreš misliti da si moralna osoba, i pisati da šaljeś antraks nepoznatim ljudima ki ti nišće nisu učinili?mativka wrote:Morin,aben wrote:Je mi moreš linkati di smo to utvrdili?mativka wrote:Naknadno smo utvrdili da se radi o prenošenju komunističkih citata koji ne propagiraju komunizam i kojemu je osnovna misao bitno drugačija od misli komunizma.aben wrote:Čekoj, prvo si rekla da sun te optuži za komunizam, je li jes oli nis?mativka wrote:
Za prenošenje citata kojeg smatraš komunističkim, a koji je u suprotnosti s komunističkim postavkama.
ali ne želim :)
2014-04-16
Pričekoj malo za to ča jes, prvo je ča nismativka wrote:Ali jesi za prenošenje komunističkih citata za koje smatram da nisu komunistički.aben wrote:Ali, znoči nis te optuži za komunizam?mativka wrote:Lijepo sam objasnila o čemu se radi i koji je zaključak svega :)aben wrote:Zoč ti je tako teško reći da si pogrišila? Ajde da je bilo ča drugo, nego baš ovo di pazin ko da prenosin nitroglicerin:)
I ovo da bi me tribalo biti srun jer je neko na mojoj bandi reko nešto komunistički...pa sve da si donila i moj citat, jo bi se posro nonje ako je komunistički, u tomu i je snoga naše pozicije. Ne postoji citat ki je dobar zbog toga ki ga je izreko, postoju samo dobri citati.
Ča se tiče njenoga citata, ona ni u poziciji suditi ljudske ciljeve i motivaciju. Biti bolji od drugih je legitiman cilj ki iśće svu kreativnost ku čovik more istisnuti. Komunistički je odvajati kreativnost i kompeticiju.
Meni je citat bio dobar, a ti nisi dobro reagirao na njega i time lijepu misao poružnio.
2014-04-16
Komunistički je odvajati kreativnost i kompeticiju. :Daben wrote:A kako moreš misliti da si moralna osoba, i pisati da šaljeś antraks nepoznatim ljudima ki ti nišće nisu učinili?mativka wrote:Morin,aben wrote:Je mi moreš linkati di smo to utvrdili?mativka wrote:Naknadno smo utvrdili da se radi o prenošenju komunističkih citata koji ne propagiraju komunizam i kojemu je osnovna misao bitno drugačija od misli komunizma.aben wrote:
Čekoj, prvo si rekla da sun te optuži za komunizam, je li jes oli nis?
ali ne želim :)
mativka wrote:
Napredak je rezultat kompeticije
2014-04-16
Jesu li oni u komunizmu?kic wrote:
najbolje drvo prije svih sjeku (korejska)
Da, poticanju, a ne onemogućavanju.aben wrote:mativka wrote:
Napredak je rezultat kompeticije
Oj, Gnjec! : )))
----
Znaci, Aben je narkojunac. Ben. Sad je mnogo toga jasnije. :p
A ti, Kic, mislim, kako mozes prosetavati taj avatar s Evinim dopicnjakom..? Mislim, strasno.. Umjesto njenih noga i joski, trebali bi te zanimati cvjetici.
----
Znaci, Aben je narkojunac. Ben. Sad je mnogo toga jasnije. :p
A ti, Kic, mislim, kako mozes prosetavati taj avatar s Evinim dopicnjakom..? Mislim, strasno.. Umjesto njenih noga i joski, trebali bi te zanimati cvjetici.
Guest- Guest
Aha, sad mi je jasno zašto je Abend i na tebe potegao sablju zvanu hiperbola.aben wrote:Damativka wrote:Jesi li ustvrdio da sam prenijela komunistički citat?aben wrote:Znoči, nis te optuži za komunizam?mativka wrote:Napisao si mi, nakon što sam napisala citat koji me se dojmio da je to komunistički citat...aben wrote:
Nemoš jer te nis optuži:)
Kakovo sa ne znonje, ča nis zno?
No, došli smo do saznanja da je to bio citat Ayn Rand, osoba klasičnog libertarijanizma..kojeg uz put ti propagiraš...no, iskreno, ne djeluješ mi tako :)
Zapravo, nis sigur da je rand libertarijanka,mislin da je minarhistica, ali ti misliš da me je srun ča nis zno čigov je to komunistički citat?
Ne djelujen ti tako jer ki zno ča ti misliš kako izgljedaju libertarjunci. Ti ne rozlikuješ "komunistički citat" od "ti si komunist" i misliš da ako je neko sklon slobodi da je nepogrješiv na drugin pitanjima, poput kreativnosti, ili na pitanjima slobode, as a matter of fact. Vjerojatno držiš da su libertarijunci pacifisti ki pušu travu uz let the sunshine in.
Gnječ se vratio s naramkom odlične glazbe. Neću čitati što piše, rano mi je za šarf tekstove, bolje da slušam klipiće.
Guest- Guest
Da je drugačije ne bi bilo zanimljivo ;)Rabarbara wrote:Aha, sad mi je jasno zašto je Abend i na tebe potegao sablju zvanu hiperbola.aben wrote:Damativka wrote:Jesi li ustvrdio da sam prenijela komunistički citat?aben wrote:Znoči, nis te optuži za komunizam?mativka wrote:
Napisao si mi, nakon što sam napisala citat koji me se dojmio da je to komunistički citat...
No, došli smo do saznanja da je to bio citat Ayn Rand, osoba klasičnog libertarijanizma..kojeg uz put ti propagiraš...no, iskreno, ne djeluješ mi tako :)
Zapravo, nis sigur da je rand libertarijanka,mislin da je minarhistica, ali ti misliš da me je srun ča nis zno čigov je to komunistički citat?
Ne djelujen ti tako jer ki zno ča ti misliš kako izgljedaju libertarjunci. Ti ne rozlikuješ "komunistički citat" od "ti si komunist" i misliš da ako je neko sklon slobodi da je nepogrješiv na drugin pitanjima, poput kreativnosti, ili na pitanjima slobode, as a matter of fact. Vjerojatno držiš da su libertarijunci pacifisti ki pušu travu uz let the sunshine in.
Gnječ se vratio s naramkom odlične glazbe. Neću čitati što piše, rano mi je za šarf tekstove, bolje da slušam klipiće.
A zoč?Rabarbara wrote:Aha, sad mi je jasno zašto je Abend i na tebe potegao sablju zvanu hiperbola.aben wrote:Damativka wrote:Jesi li ustvrdio da sam prenijela komunistički citat?aben wrote:Znoči, nis te optuži za komunizam?mativka wrote:
Napisao si mi, nakon što sam napisala citat koji me se dojmio da je to komunistički citat...
2014-04-16
Mativka, kad drugi puta uhvatiš Abenda u neznanju, a bit će toga, uzmi puno zavoja i alkohola (za dezinfekciju i unutrašnju konzumaciju ) jer će biti rana i krvi do koljena.mativka wrote:Da je drugačije ne bi bilo zanimljivo ;)Rabarbara wrote:Aha, sad mi je jasno zašto je Abend i na tebe potegao sablju zvanu hiperbola.aben wrote:Damativka wrote:Jesi li ustvrdio da sam prenijela komunistički citat?aben wrote:
Znoči, nis te optuži za komunizam?
Dok ne priznaš da si lažljivica.
Ako nemaš na raspolaganju cijeli dan za forum, preporučam da odmah priznaš.
Guest- Guest
Ostalo ti piše u postu Mativki.aben wrote:
A zoč?
Nešto nije u redu s citiranjem.
Idem po orginal post.
Guest- Guest
:)mativka wrote:Napisao si mi, nakon što sam napisala citat koji me se dojmio da je to komunistički citat...aben wrote:Nemoš jer te nis optuži:)mativka wrote:Nemam komunistički za kojeg si me optužio..no to ne znači da se ne trebaš sramiti i tražiti izlike o svom neznanju ;)aben wrote:
dakle, nemoš takov citat?
Kakovo sa ne znonje, ča nis zno?
Guest- Guest
kic wrote:
ligaya, am on it
https://youtu.be/_DDheZMTvQo
Kako dobroo! Dugo je nisam cula! :)
Bok, Barbie!
Idem si malo porazgovarati sa stablima... Sve se rascvjetalo, ali mirisi bugenvilije dominiraju..
Guest- Guest
Dobro jutro Li.violator wrote:kic wrote:
ligaya, am on it
https://youtu.be/_DDheZMTvQo
Kako dobroo! Dugo je nisam cula! :)
Bok, Barbie!
Idem si malo porazgovarati sa stablima... Sve se rascvjetalo, ali mirisi bugenvilije dominiraju..
Ajme, bugenvilija je već procvjetala? Zavidim ti. :)
Tu su tek trešnje u cvatu, a i one ne mirišu jer kiši iz dana u dan. Kad prestane padati više ni cvijeta neće biti.
Ali zato se radujem božurima.
Guest- Guest
Kako si bio napadnut zbog robice mislila sam da ćeš se obući u neke ratne krpice, dostojne prosječnog mačo tipa. Dobro je, ne daš se zbuniti.kic wrote:
i ja se presvukoh..
words, words, words.. you may as well listen to the birds!
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Kako si bio napadnut zbog robice mislila sam da ćeš se obući u neke ratne krpice, dostojne prosječnog mačo tipa. Dobro je, ne daš se zbuniti.kic wrote:
i ja se presvukoh..
words, words, words.. you may as well listen to the birds!
ostao sam stalozen i povukao se u lijepi njemacki film prije ww2 B-)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pandora%27s_Box_(1929_film)
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50