ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 31 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 10/4/2019, 21:29

Noor wrote:
aben wrote:
Noor wrote:
aben wrote:
Noor wrote:
ne  :D
mada, znas sto...to cak ovisi o kojoj vrsti umjetnosti, a bome i razdoblju, se radi
tema je širokog spektra, u svakom slucaju
Meni se čini da umjetnost prevlada umjetnike, oni se potpuno predaju i ustvari žrtvuju uravnoteženost koja je korner ston za biti uzrijan. Ko ka se mlodi zaljubu.
pod umjetnost danas se gura sve i svasta, sto je dovelo do toga da je ona prestala biti ekspresija umjetnikova raspolozenja, poimanja svijeta, prostora, emisija skrivenih poruka...danas je to isforsiran i nakaradan preserans, tipa klanja pijetla ili in vivo defekacije na daskama koje život znače, masturbiranja na dubrovačkom Lovrijencu, izvlačenja zastave iz vagine, itd....dakle kognitivno silovanje namjernih i slučajnih promatrača
i sve dok je snobova, "umjetnicima" je dobro :)

Nemo to veze;
Uzmi i normalnije, nojti ćeš da su daloko od normalnoga
rezime...da su normalni, ne bi bili umjetnici ;)
:)

Ajmo ponoviti kako smo došli do ovog zaključka. 

Zrela osoba bi bila ona koja je:
- u stanju ispunjavati dugoročne obveze
- kritika ili laskanje ju ne pokolebaju
- imaju ponizan duh
- odluke donose razumom a ne osjećajima
- dosljedni su i zahvalni
- daje prioritet drugima pred sobom

https://www.ex-iskon-pleme.com/t32969p540-denkverbot

To bi bili normalni ljudi. 

Potom ste ustanovili da umjetnici nisu zreli jer su estete.

Abend je za sebe izjavio da je estet (nije zrel) 

Slijedom gornjih činjenica Abend nije normalan jer je estet.  :D

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2019, 21:32

violator wrote:Gnjeeeec, en ti harca, uvijek si iskljucis profil kad se nesto zanimljivo desava! Gle! Imamo je! Nakon sto let! :)

Zastrašujuće. Ovako bi mogla izgledati vrata pakla.  affraid
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2019, 21:36

kic wrote:
nego taj klip, lijepo je vidjeti znanstvenike koji imaju širu perspektivu, spominjanje Einsteina prije 100g, i kako mi vidimo budućnost za 100g?

lijepo je vidjeti dječačku strast u istraživača, zarazno je

Bas to... Taj njihov uvod bio je dirljiv pa kad su konacno pokazali fotografiju moram ti priznati da mi je knedlica zastala u grlu...Osjetila sam se istovremeno i jako malenom i ponosnom i zadivljenom iznad uobicajenog "oh" momenta... Jedan covjek, jedna slika (putovanje na svjetlosnoj zraci), matematicki izracuni koji tu sliku opisuju... i negdje pored, u samom tkivu tako postrojenih brojeva izranja prica o objektu koji halapljivo nagriza prostorvrijeme... I onda, sto godina kasnije, davno nakon tog djecaka, mladica, muskarca, materijalizira se pred nasih ocima.. Nekako se upitas je li ju on sam stvorio time sto ju je negdje putem, razmisljajuci o svjetlosnoj zraci, okrznuo mislima.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 10/4/2019, 21:40

mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:
Bi li tvrdio da je neuzrijalost nenormalna?
Pa, bi. Mislin da neuzrijalih imo puno manje nego uzrijalih
Danas sam pročitala jedan citat koji me se dojmio..ide ovako:
"Kreativan čovjek motiviran je željom da postigne, a ne željom da pobijedi druge."
Komunistički citati
...nekome je cilj napredak, a nekome pobjeda radi pobjede...

komunizam, sotonizacija sposobnih

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2019, 21:41

Rabarbara wrote:
violator wrote:Gnjeeeec, en ti harca, uvijek si iskljucis profil kad se nesto zanimljivo desava! Gle! Imamo je! Nakon sto let! :)

Bome... : )))) Meni je i velicina Sunca nezamisliva. Tako da ovu bestiju stvarno ne mogu obuhvatiti.

Sad si me sjetila... Lijepa, sjetna.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 10/4/2019, 21:51

violator wrote:
kic wrote:
nego taj klip, lijepo je vidjeti znanstvenike koji imaju širu perspektivu, spominjanje Einsteina prije 100g, i kako mi vidimo budućnost za 100g?

lijepo je vidjeti dječačku strast u istraživača, zarazno je

Bas to... Taj njihov uvod bio je dirljiv pa kad su konacno pokazali fotografiju moram ti priznati da mi je knedlica zastala u grlu...Osjetila sam se istovremeno i jako malenom i ponosnom i zadivljenom iznad uobicajenog "oh" momenta... Jedan covjek, jedna slika (putovanje na svjetlosnoj zraci), matematicki izracuni koji tu sliku opisuju... i negdje pored, u samom tkivu tako postrojenih brojeva izranja prica o objektu koji halapljivo nagriza prostorvrijeme... I onda, sto godina kasnije, davno nakon tog djecaka, mladica, muskarca, materijalizira se pred nasih ocima.. Nekako se upitas je li ju on sam stvorio time sto ju je negdje putem, razmisljajuci o svjetlosnoj zraci, okrznuo mislima.. :)

bome lijepo ti to opisa :O
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2019, 22:02

violator wrote:
Rabarbara wrote:

Bome... : )))) Meni je i velicina Sunca nezamisliva. Tako da ovu bestiju stvarno ne mogu obuhvatiti.

Sad si me sjetila... Lijepa, sjetna.

Neku večer sam gledala (negdje od pola i nemam pojma kako se zove) film kad otac odlazi u svemir tražiti novi planet za iseljenje zemljana. 
I proguta ga crna rupa. Nakon što tone i tone završi u kućnoj knjižnici i kroz knjige promatra svoju kćer u djetinjstvu Pokušava komunicirati s njom izbacujući knjige. Naravno ona misli da je duh itd...
On razgovara s robotom koji je također preživio i zapeo u toj nekoj nepoznatoj dimenziji i robot mu kaže da je ta njemu nepoznata dimenzija nešto što je zapravo otkrio (kreirao čovjek). 

Ne volim SF i naučnu fantastiku, ali me se istovremeno dojmila i prestrašila ta mogućnost da smo kreatori svega. :)

Fora. Ima veze s onim što si napisala, da ju je možda stvorila ustrajna dugogodišnja misao na nju. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 10/4/2019, 22:16

moguce da su 'misli' jedna vrsta dimenzije..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by mativka 10/4/2019, 22:19

aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:
Pa, bi. Mislin da neuzrijalih imo puno manje nego uzrijalih
"Kreativan čovjek motiviran je željom da postigne, a ne željom da pobijedi druge."
Komunistički citati

Koga ti zapravo sotoniziraš?

2018-08-07

Back to top Go down

Post by aben 10/4/2019, 22:21

mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:
Komunistički citati

pa nikoga

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by mativka 10/4/2019, 22:21

aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:
Komunistički citati

pa nikoga
Pa to je u redu! :)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by night sky 10/4/2019, 23:42

violator wrote:U svakodnevnom govoru, pojam "normalnog" odnosi se na "uobicajeno", " svakodnevno", "poznato"...

hmm.... ako se svako dan penjes na drvo ne mora biti nenormalno, samo neuobicajno ,ali ako se svaki dan penjes na drvo da bi prackom gadala ljude i ptice ona je to nenormalno.

glede dharme, tamo negdje naprihed.... ne znam jyotish ali bi u zap.ast.trazila vladara asc-a i polozaj smc-a tj. rahu,i katu....
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by night sky 10/4/2019, 23:56

mativka wrote:
violator wrote:U svakodnevnom govoru, pojam "normalnog" odnosi se na "uobicajeno", " svakodnevno", "poznato"...

Aben spada u normalne jer je poznato da uhljebi drkaju pimpek tijekom radnog vremena. S druge strane, ako je " igra" kriterij za "nenormalno", onda, brate mili, i ovdje ga se moze pronaci...
Bez obzira što se pojam normalnog koristi kao pojam ili podpojam za uobičajeno, svakodnevno ili poznato, što je vama poznato i prihvaćeno..što je s koševima koje sam maloprije spomenula?

kompliciras....kosevi,ladice su nebitni tj.ocekuje se da budu ,bez posljedica,prihvaceni ili odbaceni....uvijek se netko slozi i prihvati,ili ne.reklibi,s tim se moze zivjeti....ali kad neciji postupci,svjesno ili nesvjesno, ugrozavaju zivot sebi ili drugima, onda je to nenormalno....
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Noor 11/4/2019, 00:07

night sky wrote:
mativka wrote:

Aben spada u normalne jer je poznato da uhljebi drkaju pimpek tijekom radnog vremena. S druge strane, ako je " igra" kriterij za "nenormalno", onda, brate mili, i ovdje ga se moze pronaci...
Bez obzira što se pojam normalnog koristi kao pojam ili podpojam za uobičajeno, svakodnevno ili poznato, što je vama poznato i prihvaćeno..što je s koševima koje sam maloprije spomenula?

kompliciras....kosevi,ladice su nebitni tj.ocekuje se da budu ,bez posljedica,prihvaceni ili odbaceni....uvijek se netko slozi i prihvati,ili ne.reklibi,s tim se moze zivjeti....ali kad neciji postupci,svjesno ili nesvjesno, ugrozavaju zivot sebi ili drugima, onda je to nenormalno....
da, nighty, upravo tako ;)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by mativka 11/4/2019, 10:20

night sky wrote:
....ali kad neciji postupci,svjesno ili nesvjesno, ugrozavaju zivot sebi ili drugima, onda je to nenormalno....
Ovo već ulazi u sferu kaznenog prava...

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Noor 12/4/2019, 12:52

violator wrote:
kic wrote:
Denkverbot - Page 31 56580310

Bedak! : ))))

Ali stvarno je poveca bestijica. :)

Denkverbot - Page 31 57009010

malo šale, ali asocijacija je ok :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2019, 18:19

mativka wrote:
night sky wrote:
....ali kad neciji postupci,svjesno ili nesvjesno, ugrozavaju zivot sebi ili drugima, onda je to nenormalno....

Nije samo ugroza života (svoga ili tuđeg) nešto što ljude čini toliko drugačijim da ih se nazove nenormalnim

Dovojno je da plače dok se drugi smiju, smije kad svi plaču ili čini ono što većina ne odobrava. Ma koliko bezazleno bilo dobit će epitet - nenormalan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 12/4/2019, 19:47

Rabarbara wrote:
mativka wrote:
night sky wrote:

Nije samo ugroza života (svoga ili tuđeg) nešto što ljude čini toliko drugačijim da ih se nazove nenormalnim

Dovojno je da plače dok se drugi smiju, smije kad svi plaču ili čini ono što većina ne odobrava. Ma koliko bezazleno bilo dobit će epitet - nenormalan.
Ili radi ono što voli :)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Noor 12/4/2019, 21:02

Rabarbara wrote:
mativka wrote:
night sky wrote:

pa mora se priznati da ako svi plaču (sahrana), a netko se smije...zaista taj nije normalan 
u kontra situaciji još ajde-de....može plakat suzama radosnicama :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by night sky 12/4/2019, 21:25

mativka wrote:
night sky wrote:

da, upravo tako....ucinilo mi se da trazis granicu, veoma konkretnu,koja dijeli normalno od nenormalnog,onu sa ozbiljnim posljedicama.... bilo je cak rijeci i o dijagnozi.
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by night sky 12/4/2019, 21:34

Rabarbara wrote:
mativka wrote:
night sky wrote:

da, ali to se nece shvatiti ozbiljno,niti biti zabrinjavajuce.....kao i kad nekome kazes da je lud jer nap. zimi hoda bez carapa, nije isto kao i lud je r hoda bez carapa i bez cipela,zimi.......haha,koji primjeri.... :D.....
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top