Denkverbot
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
rezime...da su normalni, ne bi bili umjetnici ;)aben wrote:Noor wrote:pod umjetnost danas se gura sve i svasta, sto je dovelo do toga da je ona prestala biti ekspresija umjetnikova raspolozenja, poimanja svijeta, prostora, emisija skrivenih poruka...danas je to isforsiran i nakaradan preserans, tipa klanja pijetla ili in vivo defekacije na daskama koje život znače, masturbiranja na dubrovačkom Lovrijencu, izvlačenja zastave iz vagine, itd....dakle kognitivno silovanje namjernih i slučajnih promatračaaben wrote:Meni se čini da umjetnost prevlada umjetnike, oni se potpuno predaju i ustvari žrtvuju uravnoteženost koja je korner ston za biti uzrijan. Ko ka se mlodi zaljubu.Noor wrote:neaben wrote:
On a more serious note,
tebi se umjetnici činu ko zreli ljudi?
mada, znas sto...to cak ovisi o kojoj vrsti umjetnosti, a bome i razdoblju, se radi
tema je širokog spektra, u svakom slucaju
i sve dok je snobova, "umjetnicima" je dobro :)
Nemo to veze;
Uzmi i normalnije, nojti ćeš da su daloko od normalnoga
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Vjerojatno.Noor wrote:rezime...da su normalni, ne bi bili umjetnici ;)aben wrote:Noor wrote:pod umjetnost danas se gura sve i svasta, sto je dovelo do toga da je ona prestala biti ekspresija umjetnikova raspolozenja, poimanja svijeta, prostora, emisija skrivenih poruka...danas je to isforsiran i nakaradan preserans, tipa klanja pijetla ili in vivo defekacije na daskama koje život znače, masturbiranja na dubrovačkom Lovrijencu, izvlačenja zastave iz vagine, itd....dakle kognitivno silovanje namjernih i slučajnih promatračaaben wrote:Meni se čini da umjetnost prevlada umjetnike, oni se potpuno predaju i ustvari žrtvuju uravnoteženost koja je korner ston za biti uzrijan. Ko ka se mlodi zaljubu.Noor wrote:
ne
mada, znas sto...to cak ovisi o kojoj vrsti umjetnosti, a bome i razdoblju, se radi
Nemo to veze;
Na kraju, oni se i ne bavu provin poslun, oni se igraju
2014-04-16
Zoč si to metnula u navodnikemativka wrote:A vi se smatrate "normalnim"?
2014-04-16
Jer je to širok i diskutabilan pojam...aben wrote:Zoč si to metnula u navodnikemativka wrote:A vi se smatrate "normalnim"?
Primjer, vi ste stavili određene ljude u jedan koš, a koševa je jako puno, različitih vrsta i namjena. Osobno se ne bih usudila nekoga okarakterizirati kao normalnim ili nenormalnim bez liječničke dijagnoze.
U svakodnevnom govoru, pojam "normalnog" odnosi se na "uobicajeno", " svakodnevno", "poznato"...
Aben spada u normalne jer je poznato da uhljebi drkaju pimpek tijekom radnog vremena. S druge strane, ako je " igra" kriterij za "nenormalno", onda, brate mili, i ovdje ga se moze pronaci...
Aben spada u normalne jer je poznato da uhljebi drkaju pimpek tijekom radnog vremena. S druge strane, ako je " igra" kriterij za "nenormalno", onda, brate mili, i ovdje ga se moze pronaci...
Guest- Guest
violator wrote:U svakodnevnom govoru, pojam "normalnog" odnosi se na "uobicajeno", " svakodnevno", "poznato"....
jasno, a umjetnici su cesto neuobicajeni, otkačeni i osebujni
upravo smo o tome aben i ja, bez da moramo crtati sto mislimo, evo...ti si odmah skuzila
kakve crne dijagnoze, ajme majko moja
Bez obzira što se pojam normalnog koristi kao pojam ili podpojam za uobičajeno, svakodnevno ili poznato, što je vama poznato i prihvaćeno..što je s koševima koje sam maloprije spomenula?violator wrote:U svakodnevnom govoru, pojam "normalnog" odnosi se na "uobicajeno", " svakodnevno", "poznato"...
Postoji razlika između nezrel, normalan ili nenormalan?Noor wrote:violator wrote:U svakodnevnom govoru, pojam "normalnog" odnosi se na "uobicajeno", " svakodnevno", "poznato"....
upravo smo o tome aben i ja, bez da moramo crtati sto mislimo, evo...ti si odmah skuzila
nego taj klip, lijepo je vidjeti znanstvenike koji imaju širu perspektivu, spominjanje Einsteina prije 100g, i kako mi vidimo budućnost za 100g?
lijepo je vidjeti dječačku strast u istraživača, zarazno je
Normalnost je problijem samo kad se približiš njegovin granicami, ali za ovakovo duperonje je sasvin solidno odredjeno.mativka wrote:Jer je to širok i diskutabilan pojam...aben wrote:Zoč si to metnula u navodnikemativka wrote:A vi se smatrate "normalnim"?
Primjer, vi ste stavili određene ljude u jedan koš, a koševa je jako puno, različitih vrsta i namjena. Osobno se ne bih usudila nekoga okarakterizirati kao normalnim ili nenormalnim bez liječničke dijagnoze.
Naravski da sun metnu neki ljudi u neki koši, its what i do.
Teza je da je kirkergardova podjela utemeljena, da estecka faza otkrivo neuzrijalost i da su umjetnici zauvika zarobljeni u otoj fazi.
2014-04-16
Bi li tvrdio da je neuzrijalost nenormalna?aben wrote:Normalnost je problijem samo kad se približiš njegovin granicami, ali za ovakovo duperonje je sasvin solidno odredjeno.mativka wrote:Jer je to širok i diskutabilan pojam...aben wrote:Zoč si to metnula u navodnikemativka wrote:A vi se smatrate "normalnim"?
Teza je da je kirkergardova podjela utemeljena, da estecka faza otkrivo neuzrijalost i da su umjetnici zauvika zarobljeni u otoj fazi.
Pa, bi. Mislin da neuzrijalih imo puno manje nego uzrijalihmativka wrote:Bi li tvrdio da je neuzrijalost nenormalna?aben wrote:Normalnost je problijem samo kad se približiš njegovin granicami, ali za ovakovo duperonje je sasvin solidno odredjeno.mativka wrote:Jer je to širok i diskutabilan pojam...aben wrote:Zoč si to metnula u navodnikemativka wrote:A vi se smatrate "normalnim"?
2014-04-16
Danas sam pročitala jedan citat koji me se dojmio..ide ovako:aben wrote:Pa, bi. Mislin da neuzrijalih imo puno manje nego uzrijalihmativka wrote:Bi li tvrdio da je neuzrijalost nenormalna?aben wrote:Normalnost je problijem samo kad se približiš njegovin granicami, ali za ovakovo duperonje je sasvin solidno odredjeno.mativka wrote:Jer je to širok i diskutabilan pojam...aben wrote:
Zoč si to metnula u navodnike
"Kreativan čovjek motiviran je željom da postigne, a ne željom da pobijedi druge."
Komunistički citatimativka wrote:Danas sam pročitala jedan citat koji me se dojmio..ide ovako:aben wrote:Pa, bi. Mislin da neuzrijalih imo puno manje nego uzrijalihmativka wrote:Bi li tvrdio da je neuzrijalost nenormalna?aben wrote:Normalnost je problijem samo kad se približiš njegovin granicami, ali za ovakovo duperonje je sasvin solidno odredjeno.mativka wrote:
Jer je to širok i diskutabilan pojam...
"Kreativan čovjek motiviran je željom da postigne, a ne željom da pobijedi druge."
2014-04-16
...nekome je cilj napredak, a nekome pobjeda radi pobjede...aben wrote:Komunistički citatimativka wrote:Danas sam pročitala jedan citat koji me se dojmio..ide ovako:aben wrote:Pa, bi. Mislin da neuzrijalih imo puno manje nego uzrijalihmativka wrote:Bi li tvrdio da je neuzrijalost nenormalna?aben wrote:
Normalnost je problijem samo kad se približiš njegovin granicami, ali za ovakovo duperonje je sasvin solidno odredjeno.
mativka wrote:Bez obzira što se pojam normalnog koristi kao pojam ili podpojam za uobičajeno, svakodnevno ili poznato, što je vama poznato i prihvaćeno..što je s koševima koje sam maloprije spomenula?violator wrote:U svakodnevnom govoru, pojam "normalnog" odnosi se na "uobicajeno", " svakodnevno", "poznato"...
Kosevi ili kategoriziranje uobicajeno je funkcioniranje naseg razuma i, uostalom, nacin na koji ucimo... Mativka je zena - covjek - sisavac - kraljeznjak -dio zivotinjskog carstva - visestanicni organizam - zivo bice.
Dakle, nista sto svakodnevno ne cinimo u nastojanju da se bolje odredimo ili druge u odnosu na nas i nase znanje o svijetu.
Guest- Guest
Noor wrote:violator wrote:U svakodnevnom govoru, pojam "normalnog" odnosi se na "uobicajeno", " svakodnevno", "poznato"....
A dobro, vjerojatno je vidjela samo Abenovo bulaznjenje na posljednjoj stranici . :) :p
Guest- Guest
:)Noor wrote:rezime...da su normalni, ne bi bili umjetnici ;)aben wrote:Noor wrote:pod umjetnost danas se gura sve i svasta, sto je dovelo do toga da je ona prestala biti ekspresija umjetnikova raspolozenja, poimanja svijeta, prostora, emisija skrivenih poruka...danas je to isforsiran i nakaradan preserans, tipa klanja pijetla ili in vivo defekacije na daskama koje život znače, masturbiranja na dubrovačkom Lovrijencu, izvlačenja zastave iz vagine, itd....dakle kognitivno silovanje namjernih i slučajnih promatračaaben wrote:Meni se čini da umjetnost prevlada umjetnike, oni se potpuno predaju i ustvari žrtvuju uravnoteženost koja je korner ston za biti uzrijan. Ko ka se mlodi zaljubu.Noor wrote:
ne
Nemo to veze;
Ajmo ponoviti kako smo došli do ovog zaključka.
Zrela osoba bi bila ona koja je:
- u stanju ispunjavati dugoročne obveze
- kritika ili laskanje ju ne pokolebaju
- imaju ponizan duh
- odluke donose razumom a ne osjećajima
- dosljedni su i zahvalni
- daje prioritet drugima pred sobom
https://www.ex-iskon-pleme.com/t32969p540-denkverbot
To bi bili normalni ljudi.
Potom ste ustanovili da umjetnici nisu zreli jer su estete.
Abend je za sebe izjavio da je estet (nije zrel)
Slijedom gornjih činjenica Abend nije normalan jer je estet.
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50