ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije - Page 2 Empty Re: Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije

Post by RayMabus 26/3/2019, 13:40

Evo ovo mene zanima :

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/595575/pogledajte-filmsku-potjeru-u-centru-ogulina-rotirke-i-sirene-uzbunile-graane-policajci-ganjali-ilegalne-migrante-kroz-cijeli-grad-dvojica-su-uhicena

Kad mu ovakvi navale masovno u Dalmaciju neće bit ni turizma ni Split parkinga

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije - Page 2 Auto1

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije - Page 2 Empty Re: Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije

Post by epikur37 26/3/2019, 13:44

RayMabus wrote:Evo ovo mene zanima :

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/595575/pogledajte-filmsku-potjeru-u-centru-ogulina-rotirke-i-sirene-uzbunile-graane-policajci-ganjali-ilegalne-migrante-kroz-cijeli-grad-dvojica-su-uhicena

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije - Page 2 Auto1

To može dolje u vašoj splitskoj faveli ali gore preko boraje nećete.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram 26/3/2019, 13:45

Vjerojatno buduci gradonacelnik Splita.
Sposobni napreduju, nesposobni zaostaju, nista novog:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 14:03

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:Evo ovo mene zanima :

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije - Page 2 Reportaza_rascane_imigranti_16112018_34

To može dolje u vašoj splitskoj faveli ali gore preko boraje nećete.
To je u Oglulinu. Prvo će ti tamo a onda kad se tamo granica zatvori onda će ti priko Hercegovina.

Evo čitan taman priko didovog sela di iman kamenu kuću.

https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/595024/sada-je-sasvim-jasno-vrgorac-je-ocito-odabran-kaonova-migrantska-ruta-policija-otkrila-jos-cetvero-kineza-koji-su-ilegalno-pokusali-uci-u-hrvatsku

Kuća mi je kilometar od ovog mista odakle je ovi slika ovo :

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije - Page 2 Reportaza_rascane_imigranti_16112018_34
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 26/3/2019, 14:08

ovo je vrgorac,

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 26/3/2019, 14:09

Yoda što ti nisi otišao u mladež, tko ti je branio :D Ne se srditi :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 14:11

AssadNaPodmornici wrote:ovo je vrgorac,
To su ti Raščane. Kilometar prije toga je Župa Biokovska koja spada pod Imotski jer je stara Župa poviše ( vidiš autocestu poviše ). To jest Vrgorac al nisan ja u Vrgorcu nego pod Imotski. Tu je granica.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 14:18

Ovako mi izgleda ta kuća tamo , dosta sliči na ovu na slici , nije 100% moja nego 50% al svi smo u Splitu tako da malo tko i ide tamo a kad ode ode na vikend pa ima 100% kuće za odmor. Tako smo se dogovorili. Neprodaje se , ono didovina pa ima svak kljuće ko oće otić.

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije - Page 2 146814283
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 26/3/2019, 14:23

Hektorović wrote:Yoda što ti nisi otišao u mladež, tko ti je branio :D Ne se srditi :D
nudio mi je jedan da će me uvaliti u HDZ, i da mi može riješiti neki kancelarijski posao ali morao bi biti neko vrijeme partijski igrač
ali.. starci mi nisu bili niti u HDZu , niti u KPJu.. to što si u HDzu ti ne znači vrlo često ništa, znam ljude koji su izvisili i postali predmet sprdnje. (priča sam o frendu koji je išao u bosnu studirati po diplomu itd )

plus partijski život je i život gutanja govana, moraš biti doslovno jadronković unutar partije, da bi ti oni "sredili neki posao".. a onda ti srede nešto , tipa 5000-6000kn mjesečno u nekoj kancelariji, a to mi je presitna lova da se nekome prodam... ovdje ljeti u 4-5mjeseca imaš poslova , gdje možeš minimalno zaraditi recimo 80 000kn,..

da je opcija 15 000kn, kao što je ona debela  i2b Žalac krenula ili onaj i2b Kotarac iz Makarske, onda je to druga stvar.. međutim njih guraju roditelji i pitaj boga koja rodbina, a ja toliko toga neman.. a za 5000-6000kn ne želim biti jadronković.

a ovaj I2b momak sa ove teme, lik je SSS 25godina, lijen je, jer fali radnika , mogao je otić na otok i otić sezonu, mogao je biti mornar na turističkom jedrenjaku i imati 15 000 kn mjesečno, ali liku se ništa neradi.. i nije on upao u ST Parking, da bi išao na teren pisao kazne, brinuo se o održavanju aparata, kamera, tražio nepropisno parkirana auta, lik će se uvaliti u kancelariju za 5000kn, .. zapravo to je njegov vrh, s obzirom na njegove intelektualne i ostale kapacitete, a meni je to malo, ispod 15 000kn netto plaće ne ulazim u partiju
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 14:27

RayMabus wrote:Ovako mi izgleda ta kuća tamo , dosta sliči na ovu na slici , nije 100% moja nego 50% al svi smo u Splitu tako da malo tko i ide tamo a kad ode ode na vikend pa ima 100% kuće za odmor. Tako smo se dogovorili. Neprodaje se , ono didovina pa ima svak kljuće ko oće otić.

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije - Page 2 146814283
A istu ovakvu mi ima prijatelj u Zmijavcima. Evo prošlo lito i zimu uređivali. Kaže on meni da će on to kad uredi iznajmljivat a ja mu govorin da će mu navalit sad baš di je on imigranti i da se okane čorava posla i uredi je ti za sebe pa da imaš di doć prispavat i tako to. Isto lipa kamena velika kuća ko i moja.

Moja je još na osami a s juga planina Biokovo a poviše je ta cesta , možda buden triba stavit one reflektore šta se aktiviraju na pokret. Ulaz mi je s južnu stranu a dođu li tamo tko će ih od lokalnih vidit kad je samo planina na jugu.

Ovako nekako izgleda dvor i južna strana s tim da je moja malo viša u visinu.

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije - Page 2 146814216

A ništa , budu li provaljivali stavit ću reflektore koji reagiraju na pokret. Nema tu neke vrijednosti osim šta ima dosta starine i didiovine pa eto jedino to da mi nerazbiju i neodnesu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 14:30

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:Yoda što ti nisi otišao u mladež, tko ti je branio :D Ne se srditi :D
nudio mi je jedan da će me uvaliti u HDZ, i da mi može riješiti neki kancelarijski posao ali morao bi biti neko vrijeme partijski igrač
ali.. starci mi nisu bili niti u HDZu , niti u KPJu.. to što si u HDzu ti ne znači vrlo često ništa, znam ljude koji su izvisili i postali predmet sprdnje. (priča sam o frendu koji je išao u bosnu studirati po diplomu itd )

plus partijski život je i život gutanja govana, moraš biti doslovno jadronković unutar partije, da bi ti oni "sredili neki posao".. a onda ti srede nešto , tipa 5000-6000kn mjesečno u nekoj kancelariji, a to mi je presitna lova da se nekome prodam... ovdje ljeti u 4-5mjeseca imaš poslova , gdje možeš minimalno zaraditi recimo 80 000kn,..

da je opcija 15 000kn, kao što je ona debela  i2b Žalac krenula ili onaj i2b Kotarac iz Makarske, onda je to druga stvar.. međutim njih guraju roditelji i pitaj boga koja rodbina, a ja toliko toga neman.. a za 5000-6000kn ne želim biti jadronković.

a ovaj I2b momak sa ove teme, lik je SSS 25godina, lijen je, jer fali radnika , mogao je otić na otok i otić sezonu, mogao je biti mornar na turističkom jedrenjaku i imati 15 000 kn mjesečno, ali liku se ništa neradi.. i nije on upao u ST Parking, da bi išao na teren pisao kazne, brinuo se o održavanju aparata, kamera, tražio nepropisno parkirana auta, lik će se uvaliti u kancelariju za 5000kn, .. zapravo to je njegov vrh, s obzirom na njegove intelektualne i ostale kapacitete, a meni je to malo, ispod 15 000kn netto plaće ne ulazim u partiju
Točno. To ja i govorin da više među lokalnima nemogu kupit uhljeba za 5000 kuna koji će in se uvaljivat u dupe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 14:35

Nezaposlenost u Hrvatskoj 7,7%. Plaću od pet tisuća kuna moš zaradit bilo gdje a da pri tome nemoraš nikome zahvaljivat šta ti je naša posla.

Posal priko veze također znači i neke obaveze prema tome tko ti ga je naša a za pet tisuća kuna ....čuj da je deset pa ajd , dam ti dvije , ostane mi osam al pet , jok batom, zaboravi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 14:40

Puše , kiša , ovo meni najdrže vrime , sad još jedna kavica i na kauč pod dekice , fino malo zapadilo , peč na drva radi.

Austrija početkom 2020 otvara svoje tržište rada za hrvatske državljane.

Plamen gori  , val se pjeni , jebe se meni.

Posal je bija kad san ja 2008 kad je ovdje bilo po miljona nezaposlenih upa tamo di se misečno tukla lova od sedam do deset tisuća kuna.

To je posal a ne ovo njegovo sad kad ima ponuda.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by catabbath 26/3/2019, 14:55

Trebalo bi nakon neke promjene vlasti napraviti popis svih bosanaca uhljeba u RH i onda ih sve preusmjeriti iz državne sise u realni sektor.

Last edited by catabbath on 26/3/2019, 14:59; edited 1 time in total
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 14:58

Znaš šta ti je njegov posal tamo ?

1. Da političari imaju slobodan parking

2. Da se javi na telefon kad ga veza zove

3. Da in pegla te dozvole da mogu to posli prikazat kao putne troškove ( povrat poreza )

Dođe netko iz Dubrovnika , neplati parking al mu ovi da potvrde da je parkira pet sati tamo i država tj mi priko povrata porez mu vrati 25%

Eto to ti je to. Ako nije sposoban zaradit tu još jednu plaću neka se sam udari šakon u glavu da ga nemoran ja.

Al mislin da kuži , bar ovako po slici. Da san ja tamo iša radit bez obzira šta je on po poziciji više u osnovi ja san glavni. Tako ja uvik radin. Gori staviš debila koji će okrečat glavu a mi ćemo odradit svoje a njemu provizija i nemora niti dolazit na posal.

To ti je jedno 10 tisuća kuna kad tako radiš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 15:03

RayMabus wrote:Znaš šta ti je njegov posal tamo ?

1. Da političari imaju slobodan parking

2. Da se javi na telefon kad ga veza zove

3. Da in pegla te dozvole da mogu to posli prikazat kao putne troškove ( povrat poreza )

Dođe netko iz Dubrovnika , neplati parking al mu ovi da potvrde da je parkira pet sati tamo i država tj mi priko povrata porez mu vrati 25%

Eto to ti je to. Ako nije sposoban zaradit tu još jednu plaću neka se sam udari šakon u glavu da ga nemoran ja.

Al mislin da kuži , bar ovako po slici. Da san ja tamo iša radit bez obzira šta je on po poziciji više u osnovi ja san glavni. Tako ja uvik radin. Gori staviš debila koji će okrečat glavu a mi ćemo odradit svoje a njemu provizija i nemora niti dolazit na posal.

To ti je jedno 10 tisuća kuna kad tako radiš.
Zato su i stavili njega a ne Yodu jer Yoda ne bi riskira ekonomski fakultet a ovi nema šta rikskirat jer je srednja škola , još mu upalo odlično , ima za đeparac dok studira ako studira. Šuti , okreni glavu , ne vidiš ništa i evo ti 5%.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/3/2019, 15:04

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Ovako mi izgleda ta kuća tamo , dosta sliči na ovu na slici , nije 100% moja nego 50% al svi smo u Splitu tako da malo tko i ide tamo a kad ode ode na vikend pa ima 100% kuće za odmor. Tako smo se dogovorili. Neprodaje se , ono didovina pa ima svak kljuće ko oće otić.

A istu ovakvu mi ima prijatelj u Zmijavcima. Evo prošlo lito i zimu uređivali. Kaže on meni da će on to kad uredi iznajmljivat a ja mu govorin da će mu navalit sad baš di je on imigranti i da se okane čorava posla i uredi je ti za sebe pa da imaš di doć prispavat i tako to. Isto lipa kamena velika kuća ko i moja.

Moja je još na osami a s juga planina Biokovo a poviše je ta cesta , možda buden triba stavit one reflektore šta se aktiviraju na pokret. Ulaz mi je s južnu stranu a dođu li tamo tko će ih od lokalnih vidit kad je samo planina na jugu.

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije - Page 2 146814216

A ništa , budu li provaljivali stavit ću reflektore koji reagiraju na pokret. Nema tu neke vrijednosti osim šta ima dosta starine i didiovine pa eto jedino to da mi nerazbiju i neodnesu.
ova druga je prekrasna kuca.. :tu :tu :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 15:09

pismejker wrote:
RayMabus wrote:

ova druga je prekrasna kuca.. :tu :tu :tu
Pa takva ti je moja plus meni pradida radija u Australiji pa da napravit baš kamen rezani , nije ono stine nabacane nego kameni blok.

Ko picino oko kamena kuća., ispri onakvi dvor ko na slici i pogled na planinu Biokovo.

Ma ludnica skroz. Za odmorit mozak savršeno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 15:19

Evo novih imigranata , istočna Hercegovina , i di će to nego tu proć ako nemože na Bihać ? Sad će to navalit. Morat ću pratit jer budu mi ulazili u dvor najmanji im je problem razvalit ulazna vrata iako neće sad al zimi bi mogli.

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/595650/u-golf-i-audi-39nakrcali39-17-migranata-i-pokusali-ih-prosvercati-iz-crne-gore-u-bih-uhvatila-ih-granicna-policija

Sad ću morat stavljat reflektore isprid koji reagiraju na pokret.

Nemaju oni šta ukrast tamo , nema neke vrijednosti osim starine dakle više emocionalno nego to zimi zapne , smrzava se pa provaljuju di god stignu, posebno ako je ovako ulaz na onu stranu di nitko negleda a kuća na osami.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 15:26

Danas je pa snig tamo

Kockasto-glavi predsjednik mladeži HDZa Split, nezaposleni momak sa srednjom stručnom smjenom, trpa se na dvije pozicije - Page 2 Imotski

https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/595611/snijeg-zabijelio-imotsku-krajinu-temperature-pale-za-gotovo-20-stupnjeva-i-propupala-stabla-pod-bijelim-pokrivacem

Nezgodno kad neživiš tamo a kuća na osami ispod ceste , taman njima idealno za provalit i uć unutra spavat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/3/2019, 15:30

Vidit ćemo kako će se odvijat ova ilegalna imigracija , neće to liti provaljivat nego zimi , padnu temperature , bude minus pet po danu a po noći minus deset i više. Zato oni znaju provaljivat u vikendice i kuće na osami di vide da nitko neživi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics