Ukrajna: Komičar Zelensky ubjedljivo vodi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ukrajna: Komičar Zelensky ubjedljivo vodi
tre wrote:Pa sigurno im je bolje nego onima pod kamiondžijom madurom. Ako ćemo paralelu povlačiti onda u Ukrajini vlast ima neusporedivo veći legitimitet i legalitet nego u venecueli maduro koji je pohapsio oporbu i izašao tako i tada na izbore. Samo iz nekog razloga ti je maduro prihvatljiv a porošenko ili neko drugi su ti neprihvatljivi iako su izabrani voljom naroda. Ukri su glupi kad izaberu porošenka a u venecueli su pametni kad izaberu kamiondžiju.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:to da.. ali Ukraina ima zadnje vrijeme stope rastatre wrote:I ja se slažem samo ono što priča je jedno kao i svi političari a ono što će raditi je nešto drugo.AssadNaPodmornici wrote:
pa svakako se slažem sa idejama Zelenskim. Lik je za integraciju Ukraine u Zapad, jačanje slobodnog tržišta i ekonomije, i borba protiv korupcije, i pregovaranje sa Rusima i izbjegavanje rata, ali sa druge strane drža bi UKR vojsku jakom za svaki slučaj. Onako što sam proučio.
Sa time se ja 1000000% slažem.
je baš im cvjeta, usrećili se s Majdanom :D
i bla...bla..
boli me kurac.
Maduro je seljak i diktator al i dalje legitiman....seljačka je cijela venezuela.
ali jebem mater američkoj hegemoniji od Romanije do kordiljera.
točka
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za 15 godina dostižu 2011tu :Depikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:to da.. ali Ukraina ima zadnje vrijeme stope rasta
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
:)AssadNaPodmornici wrote:to da.. ali Ukraina ima zadnje vrijeme stope rasta oko 3%, zanimljivo to su više stope rasta nego rusija - a pričalo se da će umrjeti od gladi i tražiti milost od moskve čim odu na zapadu(a ukrainci nemaju usput naftu), ali i dalje je to slabo.. ako bi ovaj uspio dignuti stope rasta na 4,5% ili 5%, napravio bi jebački posao .. da ostalo sve ostane isto-tre wrote:I ja se slažem samo ono što priča je jedno kao i svi političari a ono što će raditi je nešto drugo.AssadNaPodmornici wrote:pa svakako se slažem sa idejama Zelenskim. Lik je za integraciju Ukraine u Zapad, jačanje slobodnog tržišta i ekonomije, i borba protiv korupcije, i pregovaranje sa Rusima i izbjegavanje rata, ali sa druge strane drža bi UKR vojsku jakom za svaki slučaj. Onako što sam proučio.tre wrote:Tko god da pobjedi taj je nečiji pudl, ukrajina je prevažna svima da bi pobjednik bio nezavisan. Stvar je samo u prezentaciji onoga što ukrajinskom narodu trenutno najviše godi za uši.AssadNaPodmornici wrote:naravno bez obzira na njegovo porijeklo, zelenski mi pari skroz OK , kandidat, nadam se da će pobjediti protiv porošenka, ali što se tiče njega i julije , moram vidjeti šta julija danas priča
Sa time se ja 1000000% slažem.
ako Ukraina želi biti i jaka i neovisna, i imati dobru vojsku, moraju rasti godišnje 5%. imaju potencijala. imaju obrazovanu i brojnu populaciju, obilje radne snage, i jeftini su. trebaju iskoristit to sada, ili nikada.. mi smo našu šansu propustili do 2016
eh ekonomisto
zas ima povecanu stopu rasta
jer su ponovno povecali s rusima trgovinu, recimo 2'16 im je bila ocajno pala, tek prosle godine se pocela ozbiljno oporavljat
s tim da su puno trzista popusili jer su uletili drugi dok su oni svirali borbene
inace ekonomski su orjentirani na rusiju i da im rusija opali sankcije, recimo zatvori granicu, ide strmoglav
Msm o čemu pričamo, još jedan proxy kurton.
2015-08-06
tako su i kinezi imali stopu rasta i 30% il tu negdje, lako imat kad pocinjes od niceg, napravis dvi petarde i vec si poduplao bdp :=)Hektorović wrote:Za 15 godina dostižu 2011tu :Depikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:to da.. ali Ukraina ima zadnje vrijeme stope rasta
2018-03-12
epikur37 wrote:tre wrote:Pa sigurno im je bolje nego onima pod kamiondžijom madurom. Ako ćemo paralelu povlačiti onda u Ukrajini vlast ima neusporedivo veći legitimitet i legalitet nego u venecueli maduro koji je pohapsio oporbu i izašao tako i tada na izbore. Samo iz nekog razloga ti je maduro prihvatljiv a porošenko ili neko drugi su ti neprihvatljivi iako su izabrani voljom naroda. Ukri su glupi kad izaberu porošenka a u venecueli su pametni kad izaberu kamiondžiju.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:to da.. ali Ukraina ima zadnje vrijeme stope rastatre wrote:
I ja se slažem samo ono što priča je jedno kao i svi političari a ono što će raditi je nešto drugo.
i bla...bla..
boli me kurac.
Maduro je seljak i diktator al i dalje legitiman....seljačka je cijela venezuela.
točka
Ja sam na dobroj iločkoj graši uz mineralnu, pitanje je na čemu si ti kad si se večeras tako raspištoljio
tre wrote:epikur37 wrote:tre wrote:Pa sigurno im je bolje nego onima pod kamiondžijom madurom. Ako ćemo paralelu povlačiti onda u Ukrajini vlast ima neusporedivo veći legitimitet i legalitet nego u venecueli maduro koji je pohapsio oporbu i izašao tako i tada na izbore. Samo iz nekog razloga ti je maduro prihvatljiv a porošenko ili neko drugi su ti neprihvatljivi iako su izabrani voljom naroda. Ukri su glupi kad izaberu porošenka a u venecueli su pametni kad izaberu kamiondžiju.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:
to da.. ali Ukraina ima zadnje vrijeme stope rasta
i bla...bla..
boli me kurac.
točka
Ja sam na dobroj iločkoj graši uz mineralnu, pitanje je na čemu si ti kad si se večeras tako raspištoljio
Debit, podstanar mi donio 5 litara i ok je...malo pišem za posao sutra a malo šarcu dajem, tj. forumu :D
2015-08-06
epi jel to bijelo neko vino ? volim vino al samo crno pa i u ljeto i pivo,svijetlo
Nisam ga pio ali ne sumnjam da je ok barem po pričama pa ću ga sigurno negdje kušati kad budem u dalmaciji :)epikur37 wrote:tre wrote:epikur37 wrote:tre wrote:Pa sigurno im je bolje nego onima pod kamiondžijom madurom. Ako ćemo paralelu povlačiti onda u Ukrajini vlast ima neusporedivo veći legitimitet i legalitet nego u venecueli maduro koji je pohapsio oporbu i izašao tako i tada na izbore. Samo iz nekog razloga ti je maduro prihvatljiv a porošenko ili neko drugi su ti neprihvatljivi iako su izabrani voljom naroda. Ukri su glupi kad izaberu porošenka a u venecueli su pametni kad izaberu kamiondžiju.epikur37 wrote:
i bla...bla..
boli me kurac.
točka
Debit, podstanar mi donio 5 litara i ok je...malo pišem za posao sutra a malo šarcu dajem, tj. forumu :D
BijeloThe Republic of Dream wrote:epi jel to bijelo neko vino ? volim vino al samo crno pa i u ljeto i pivo,svijetlo
Vinari tvrde: Debit je prošlost, sadašnjost i budućnost « blog.vino.hr
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Umro komicar Bob Saget
» HVALA SRBIJO, PUSTILI STE ME DA GLOĐEM KOSKE: Na današnji dan je UMRO čuveni komičar Čkalja
» Zelensky raspustio parlement
» Zelensky želi kraj rata?
» TITO Zelensky & Balkan Crew
» HVALA SRBIJO, PUSTILI STE ME DA GLOĐEM KOSKE: Na današnji dan je UMRO čuveni komičar Čkalja
» Zelensky raspustio parlement
» Zelensky želi kraj rata?
» TITO Zelensky & Balkan Crew
Page 3 of 3