Umro komicar Bob Saget
Page 1 of 1
Umro komicar Bob Saget
https://www.jutarnji.hr/scena/strane-zvijezde/umro-komicar-bob-saget-veseli-tata-iz-popularne-tv-serije-pronaden-mrtav-u-hotelskoj-sobi-15143476
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Re: Umro komicar Bob Saget
R.I.P...rado se sjecam njega..obiljezio kraj osamdesetih i dobar dio devedesetih...ali imao je tu jednu seriju 'puna kuca' koja je bila ok
2015-09-08
Imaš ga već na "teorijiama urote"vuksadinare wrote:R.I.P...rado se sjecam njega..obiljezio kraj osamdesetih i dobar dio devedesetih...ali imao je tu jednu seriju 'puna kuca' koja je bila ok
Prije svega, počivao u miru. Nisam gledao njegovu seriju, a drugih uradaka se ne sjećam.
Inače, već par godina imamo eksploziju broja mrtvih među poznatima. Da li je zato što smo postali globalno selo pa znamo svakog sportaša, glazbenika i glumca u drugim zemljama?
Ili je to možda jedan od indikatora smrtnosti u zadnjih par godina?
Nedavno je bio opći popis stanovništva. Sve zemlje, uključujući i Hrvatsku, a naročito zemlje Trećeg svijeta, nisu napravile popis, ne daju podatke, a i UN priznaje da ima “odstupanja”.
Nisu to mala odstupanja, kao u slučaju Bangladeša, u pitanju je 20 milijuna stanovnika.
Gospodinu Sagetu mir i isprika, ali morao sam nadodati ovu napomenu.
Inače, već par godina imamo eksploziju broja mrtvih među poznatima. Da li je zato što smo postali globalno selo pa znamo svakog sportaša, glazbenika i glumca u drugim zemljama?
Nedavno je bio opći popis stanovništva. Sve zemlje, uključujući i Hrvatsku, a naročito zemlje Trećeg svijeta, nisu napravile popis, ne daju podatke, a i UN priznaje da ima “odstupanja”.
Nisu to mala odstupanja, kao u slučaju Bangladeša, u pitanju je 20 milijuna stanovnika.
niels-
2021-04-26
ma glumio je u onoj komediji sa djecom 'puna kuca' koja se prikazivala krajem osamdesetih i devedesetih godina...ja sam prvi put tu seriju gledao 1990..i to na tv ljubljananiels wrote:Prije svega, počivao u miru. Nisam gledao njegovu seriju, a drugih uradaka se ne sjećam.
2015-09-08
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Similar topics
» HVALA SRBIJO, PUSTILI STE ME DA GLOĐEM KOSKE: Na današnji dan je UMRO čuveni komičar Čkalja
» Ukrajna: Komičar Zelensky ubjedljivo vodi
» Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
» Umro
» Umro NWO
» Ukrajna: Komičar Zelensky ubjedljivo vodi
» Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
» Umro
» Umro NWO
Page 1 of 1