MAĐARSKA - HRVATSKA 2:1
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: MAĐARSKA - HRVATSKA 2:1
n_razbojnik wrote:Nismo više najbolji ni u Austrougarskoj
Zato SFRJ i dalje taremo... Za brigu bi bilo kad bi Bosanci bod otkinuli, onda znaš da si rang Oceanije..
darth_vader-
2014-04-17
Lijepo sam tu napisao da će uskoro doći do otriježnjenja i došlo je skoro pa odmah.Na SP sve se poklopilo pa smo uz dobar raspored i puno sreće dogurali do finala i to je to.Time ne umanjujem našu dobru igru i motivaciju.Ali neki su poletjeli u oblake a prizemljenje je bolno i sad smo opet tu gdje i spadamo.Otišlo je par igrača a mi nismo ko drugi da imamo široki izbor zamjena.vuksadinare wrote:Ipak dalic je najveci krivac...ljutio se netko ili ne..kalinic mu brani a vidi se iz aviona da to nije onaj stari kalinic...obrana spora..svaki kurac pobjegne vidi,lovrenu...proslu utakmicu caletu caru..perisic je totalno bez motiva..nestao je i rakitic..krama se igra skrivaca...a rebic ostajao na pokusajima...i najgori igrac-dalic...koji i dalje o svevisnjem...sad mi je jasno zasto nije prihvacao ponude vani..ovima ne moze prodavat bozje price
Dalić?Trebao se dobro prodati na vrijeme jer će mu samo padati cijena makar je on vjerojatno dobro ugovorio da dalje vodi repku sve dok ga ne šutiraju.
vili40-
2015-08-02
žao mi je samo što nam kraljica plavuša to ne razumije pa će sad ridati suze.A baš kad se pošteno ufatila nogometa.
vili40-
2015-08-02
imamo mi dobre mlade igrace...samo jbg dalic nema cuku napraviti smjenu generacije...ili mu netko drugi ne da..pa da si postavio npr.dinamovu momcad pobjedili bi mađare.....obrana je za kurac...vidu jucer probijali ko da je tek poceo nogomet,lovren uhvacen an spavanju nekoliko puta a kalinic je na zalost postao rupa..primio tri gola(uracunavsi onaj protiv azera) kroz usi...jebote ako nije u formi...stavi drugoga..imas livakovica,posavca...perisic odavno nije odigrao dobro..rakitic igra svaku trecu,cetvrtu utakmicu..ejdino rebic se posteno trudio..krama igra u njemackoj dobroa tu se skriva..da niej zabio gol protiv azera ne bi ga se vdijelo u ove dvioje utakmice..a dalic?..on zaboravio da ima rezervevili40 wrote:Lijepo sam tu napisao da će uskoro doći do otriježnjenja i došlo je skoro pa odmah.Na SP sve se poklopilo pa smo uz dobar raspored i puno sreće dogurali do finala i to je to.Time ne umanjujem našu dobru igru i motivaciju.Ali neki su poletjeli u oblake a prizemljenje je bolno i sad smo opet tu gdje i spadamo.Otišlo je par igrača a mi nismo ko drugi da imamo široki izbor zamjena.vuksadinare wrote:Ipak dalic je najveci krivac...ljutio se netko ili ne..kalinic mu brani a vidi se iz aviona da to nije onaj stari kalinic...obrana spora..svaki kurac pobjegne vidi,lovrenu...proslu utakmicu caletu caru..perisic je totalno bez motiva..nestao je i rakitic..krama se igra skrivaca...a rebic ostajao na pokusajima...i najgori igrac-dalic...koji i dalje o svevisnjem...sad mi je jasno zasto nije prihvacao ponude vani..ovima ne moze prodavat bozje price
Dalić?Trebao se dobro prodati na vrijeme jer će mu samo padati cijena makar je on vjerojatno dobro ugovorio da dalje vodi repku sve dok ga ne šutiraju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sta kazu kladionice?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Nije ni bila puno boljajastreb wrote:Hrvatska reprezentacija je u dubokoj krizi.
Samo su imali srece
A sad ih je izdala
I stvar je takva kakva je .
Prosječnost
Konacno se mora baviti uljanikomvili40 wrote:žao mi je samo što nam kraljica plavuša to ne razumije pa će sad ridati suze.A baš kad se pošteno ufatila nogometa.
Hrvatski nogomet ima još od 1998. jednu veliku manu,a to je ono o čermu sam ovdje masu puta pisao.
Hrvatska reprezentacija postala je jedna nedodirljiva kasta,jedna masonska loža u koju kad uđeš teško možeš izaći vani.
Tako recimo ti u svom klubu možeš odigrati izrazito lošu sezonu,ali ako si ušao prošle godine u reprezentaciju,ti tamo i ostajerš.
Jer kako drukčije objasniti onolko nastupa u timu raznih mumija tipa Šimunića,braće Kovač, Prše,a kasnije Srne...Sada će ovu ekipu iz Rusije forsirati dok ne počnu padti po terenu od umora i starosti.
Hrvatska reprezentacija postala je jedna nedodirljiva kasta,jedna masonska loža u koju kad uđeš teško možeš izaći vani.
Tako recimo ti u svom klubu možeš odigrati izrazito lošu sezonu,ali ako si ušao prošle godine u reprezentaciju,ti tamo i ostajerš.
Jer kako drukčije objasniti onolko nastupa u timu raznih mumija tipa Šimunića,braće Kovač, Prše,a kasnije Srne...Sada će ovu ekipu iz Rusije forsirati dok ne počnu padti po terenu od umora i starosti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoka i haiku gluposti: Mađarska može raditi što hoće, ali Mađarska tu nije bitna, Hrvatska ima rješenje
» Hrvatska i Mađarska jačaju vojnu suradnju
» Hrvatska i Mađarska blokirale europske sankcije Dodiku
» Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
» Avdo Avdić: Čović i HDZ su glavni Ruski operativci u BiH, pomažu im Hrvatska, Slovenija i Mađarska
» Hrvatska i Mađarska jačaju vojnu suradnju
» Hrvatska i Mađarska blokirale europske sankcije Dodiku
» Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
» Avdo Avdić: Čović i HDZ su glavni Ruski operativci u BiH, pomažu im Hrvatska, Slovenija i Mađarska
Page 2 of 2