"Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
Page 2 of 21
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: "Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
E vidite, zbog ovakvih kao sto je mortal se dogodi ovakva tragedija. To su ovi od kako da kazem .. aj ne da mi se sada...mortal wrote:ljudima oduzimaju djecu ako nemaju dostatna primanja
ako postoje pojačana neslaganja u kući
a cijelo društvo se pravi blesavo na pojave slobodnog izlaganja djece opasnostima
ostaviti bilo kojeg psa uz djete, dogu posebno je više nego neodgovorno
ili su se trebali odlučiti za djecu ili pse
ili ih barem držati odvojeno
odvratno mi je kad vidim kako mlada obitelj ide u šetnju jedno gura kolica s malim djetetom, drugo vodi psa na uzici, poslije nešto čeprkaju oko bebe....
na to mi se želudac prefrkavao
to bi strogo zabranila
njih po guzici i jedno i drugo
Mozda nije otac nego majka kriva, mozda obadvoje. Pas nije igracka da ga uzmes i kada dobijes dijete bacis jer sada imas dijete kako ova gore predlaze . On je ljubomoran kao starije dijete na mlade i gore. I nije svjestan koliko je beba krhka kako kaze marc.
I docekao je svojih 5 minuta da se osveti jer je njemu beba “ ukrala “ paznju. Vjerojatno su ga tjerali , micali i sklanjali umjesto upoznali s bebom i prilagodili , svako bi imao svoju paznju i mozda bi ju i cuvao .. ovako.. tragedija.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i, ča sa kajo?
pasa malo u kavez, da razmisli o svojin postupcima?
pasa malo u kavez, da razmisli o svojin postupcima?
2014-04-16
odgovornost je imati živinu. znači da je dio obitelji.
malo te zajebavamo, no držanje živine na lancu i sl. je neodgovorno ponašanje. kada mi se kći rodila mačketina je konstantno spavala u njenom krevetiću. mene i ženu je podnosila pa smo smjeli uzeti kći iz krevetića.
za druge je imao zero toleranze. i gdje je išla beba išao je i mačor.
malo te zajebavamo, no držanje živine na lancu i sl. je neodgovorno ponašanje. kada mi se kći rodila mačketina je konstantno spavala u njenom krevetiću. mene i ženu je podnosila pa smo smjeli uzeti kći iz krevetića.
2014-12-30
pas nema šta raditi u prostoru s djecom, bebama posebnokaya wrote:E vidite, zbog ovakvih kao sto je mortal se dogodi ovakva tragedija. To su ovi od kako da kazem .. aj ne da mi se sada...mortal wrote:ljudima oduzimaju djecu ako nemaju dostatna primanja
ako postoje pojačana neslaganja u kući
a cijelo društvo se pravi blesavo na pojave slobodnog izlaganja djece opasnostima
ostaviti bilo kojeg psa uz djete, dogu posebno je više nego neodgovorno
ili su se trebali odlučiti za djecu ili pse
ili ih barem držati odvojeno
odvratno mi je kad vidim kako mlada obitelj ide u šetnju jedno gura kolica s malim djetetom, drugo vodi psa na uzici, poslije nešto čeprkaju oko bebe....
na to mi se želudac prefrkavao
to bi strogo zabranila
njih po guzici i jedno i drugo
Mozda nije otac nego majka kriva, mozda obadvoje. Pas nije igracka da ga uzmes i kada dobijes dijete bacis jer sada imas dijete kako ova gore predlaze . On je ljubomoran kao starije dijete na mlade i gore. I nije svjestan koliko je beba krhka kako kaze marc.
I docekao je svojih 5 minuta da se osveti jer je njemu beba “ ukrala “ paznju. Vjerojatno su ga tjerali , micali i sklanjali umjesto upoznali s bebom i prilagodili , svako bi imao svoju paznju i mozda bi ju i cuvao .. ovako.. tragedija.
kao što se uzimaju djeca roditeljima koja zanemare higijenske uvjete u prebivalištu
tako i ovima svima treba to zabraniti
zašto je po hotelima, restoranima zabranjen ulaz životinjama
zašto radnici s prehrambenim protizvodima moraju imati sanitarne dozvole svi znamo
zašto bi bebe i mala djeca bila isključena od istih pravila kada se radi o brizi za njihovo zdravlje i odgoj
immortal-
2014-04-16
svojim ponašanjem su ugrozili sigurnost djetetaaben wrote:Ali ako pas nije kriv, nego vlasnici, oće kazniti roditelje za napad na dite?
bio je slučaj kada je manje dijete smrtno nastradalo na cesti
roditelji su platili kaznu jer su dozvolili dijetetu da biciklom izlazi na cestu
Last edited by mortal on 24/3/2019, 09:59; edited 1 time in total
2014-04-16
Da, i vjerojatno joj nikad nije nista napravila, osim u igri.veber wrote:odgovornost je imati živinu. znači da je dio obitelji.
Svaka zivotinja moze biti potencijalno opasna za nesto krho kao beba. Ali one znaju uglavnom da je to beba pa su i njeznije. Medutim kad imas morona ili moronku pa odbace zivotinju jer je dosla beba ona gleda kako da se osveti . Nije taj pas nju htio ubiti ali mekana glava i njegov zub su dosta kobna kombinacija.
Nisu zivotinje za svakoga, posebno nisu za seljacine..
2015-08-15
iz ljubavi prema životinjama ne smijemo dopustiti ugrozu beba i djece .. odraslih također
Last edited by mortal on 24/3/2019, 10:01; edited 1 time in total
2014-04-16
Zvaka nije za seljaka, tako ni zivotinja.
2015-08-15
Ugrozu napravis kad ga odbacis. Kao da starije dijete odbacis zbog mladega. On samo vreba momenat da se osveti onom tko mu je ukrao ljubav. Jasno taj nije nista kriv ali daj objasni psu ili trogodisnjaku.mortal wrote:iz ljubavi prema životinjama ne smijemo dopustiti ugrozu beba i djece .. odraslih također
2015-08-15
da ali djeca pogotovokaya wrote:Zvaka nije za seljaka, tako ni zivotinja.
nisu za one koji im nisu spremni posvetiti svu svoju pažnju
suludo je uspoređivati brigu za životinju s brigom djece, posebno podrediti sigurnost djeteta kako bi se životinja bolje osjećala
2014-04-16
kod tebe je naglašeno podređivanje djeteta pred životinjomkaya wrote:Ugrozu napravis kad ga odbacis. Kao da starije dijete odbacis zbog mladega. On samo vreba momenat da se osveti onom tko mu je ukrao ljubav. Jasno taj nije nista kriv ali daj objasni psu ili trogodisnjaku.mortal wrote:iz ljubavi prema životinjama ne smijemo dopustiti ugrozu beba i djece .. odraslih također
immortal-
2014-04-16
uvijek sam voljela životinje
imala ih prije i sad
djeca su svetost u odnosu na te osjećaje
imala ih prije i sad
djeca su svetost u odnosu na te osjećaje
2014-04-16
Pasa ubiti, vlasnika uhititi bestije utamaniti. Kayu banirati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
"Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
2014-04-16
Epikura vratiti u tuzlu.epikur37 wrote:Pasa ubiti, vlasnika uhititi bestije utamaniti. Kayu banirati.
2015-08-15
Kod mene je naglaseno da su zivotinje ziva bica, sa svojim osjecajima i da ih covjek nema pravo zlostavljati i ugrozavati bilo kako. Moze biti s njima u suzivotu ili ne mora biti blizu njih.mortal wrote:kod tebe je naglašeno podređivanje djeteta pred životinjomkaya wrote:Ugrozu napravis kad ga odbacis. Kao da starije dijete odbacis zbog mladega. On samo vreba momenat da se osveti onom tko mu je ukrao ljubav. Jasno taj nije nista kriv ali daj objasni psu ili trogodisnjaku.mortal wrote:iz ljubavi prema životinjama ne smijemo dopustiti ugrozu beba i djece .. odraslih također
Ove djecje price ostavi za svoje kumice na selu
2015-08-15
A sto bi ti znaci napravila da imas psa ili macku u stanu i dobila dijete, van ih bacila?mortal wrote:da ali djeca pogotovokaya wrote:Zvaka nije za seljaka, tako ni zivotinja.
nisu za one koji im nisu spremni posvetiti svu svoju pažnju
suludo je uspoređivati brigu za životinju s brigom djece, posebno podrediti sigurnost djeteta kako bi se životinja bolje osjećala
Da privedemo odmah kraju ovu pricu
2015-08-15
kumice na selukaya wrote:Kod mene je naglaseno da su zivotinje ziva bica, sa svojim osjecajima i da ih covjek nema pravo zlostavljati i ugrozavati bilo kako. Moze biti s njima u suzivotu ili ne mora biti blizu njih.mortal wrote:kod tebe je naglašeno podređivanje djeteta pred životinjomkaya wrote:Ugrozu napravis kad ga odbacis. Kao da starije dijete odbacis zbog mladega. On samo vreba momenat da se osveti onom tko mu je ukrao ljubav. Jasno taj nije nista kriv ali daj objasni psu ili trogodisnjaku.mortal wrote:iz ljubavi prema životinjama ne smijemo dopustiti ugrozu beba i djece .. odraslih također
glupačo
ovdje se ne radi o zlostavljanju životinja nego stradavanju djeteta od sklonosti pasa da ujedaju i napadaju ljude oko sebe
što je dovelo držanje životinja i nemoćnog djeteta u istom prostoru bez nadzora
nabijaš nekome da je mrzitelj životinja kako bi opravdala svoje manjkavosti
isto tako seljaka, seljačina pun Zg
od domaćih seljačina kojima možda pripadaš ili to samo uobražavaš do onih dotepenih odsvuda
na ovim prostorima svi potječu od seljaka
pojedini možda misle da su pušenjem ku... po Zg kvartovima stekli status građana
nismo mi Amerika
immortal-
2014-04-16
Nesto sam te pitala seljancice , odgovori ili ne odgovori .mortal wrote:kumice na selukaya wrote:Kod mene je naglaseno da su zivotinje ziva bica, sa svojim osjecajima i da ih covjek nema pravo zlostavljati i ugrozavati bilo kako. Moze biti s njima u suzivotu ili ne mora biti blizu njih.mortal wrote:kod tebe je naglašeno podređivanje djeteta pred životinjomkaya wrote:Ugrozu napravis kad ga odbacis. Kao da starije dijete odbacis zbog mladega. On samo vreba momenat da se osveti onom tko mu je ukrao ljubav. Jasno taj nije nista kriv ali daj objasni psu ili trogodisnjaku.mortal wrote:iz ljubavi prema životinjama ne smijemo dopustiti ugrozu beba i djece .. odraslih također
glupačo
ovdje se ne radi o zlostavljanju životinja nego stradavanju djeteta od sklonosti pasa da ujedaju i napadaju ljude oko sebe
od domaćih seljačina kojima možda pripadaš ili to samo uobražavaš do onih dotepenih odsvuda
pojedini možda misle da su pušenjem ku... po Zg kvartovima stekli status građana
nismo mi Amerika
Mani me se seljacke price.
2015-08-15
kaya wrote:Nesto sam te pitala seljancice , odgovori ili ne odgovori .mortal wrote:kumice na selukaya wrote:Kod mene je naglaseno da su zivotinje ziva bica, sa svojim osjecajima i da ih covjek nema pravo zlostavljati i ugrozavati bilo kako. Moze biti s njima u suzivotu ili ne mora biti blizu njih.mortal wrote:kod tebe je naglašeno podređivanje djeteta pred životinjomkaya wrote:
Ugrozu napravis kad ga odbacis. Kao da starije dijete odbacis zbog mladega. On samo vreba momenat da se osveti onom tko mu je ukrao ljubav. Jasno taj nije nista kriv ali daj objasni psu ili trogodisnjaku.
glupačo
nismo mi Amerika
šugo
da si išta vrjedila imala bi kvalitetniji odnos prema okolini
immortal-
2014-04-16
zbilja si dno dnakaya wrote:
Nesto sam te pitala seljancice , odgovori ili ne odgovori .
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Similar topics
» Hitler nije želio istrijebiti Židove
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
Page 2 of 21