EU upozorava Hrvatsku: hitno gradite sabirne centre za prihvat emigranata, pa Vi ste prihvatili biti hot spot!!!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: EU upozorava Hrvatsku: hitno gradite sabirne centre za prihvat emigranata, pa Vi ste prihvatili biti hot spot!!!
Pa ruta je mogla ići kroz Mađarsku ili RH-a i Zoka i Orban su imali iste indormacije, međutim Zoka ide po mišljenje u ambasadu, a Orban ne, to je ponata zato ga dio Hrvata i mrzi jer ima svoje mišljenje i nije kmet...Le Roi Soleil wrote:asilovski wrote:
Potpuni debakl, zapravo oni su na sve i pristali a sve dr. je bila operacija štrcanja u oči neukom puku
Si vidio facu Orbanu nakon susreta u Briselu neki dan? Vidi koju kajlu uvaljuju i ne može niš... ok može zaštiti Schengen u svom dijelu, jer Schengen i služi da bi ljudi sigurno putovali unutar granica a ne da bi provaljivali bez ID karti i sl.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: EU upozorava Hrvatsku: hitno gradite sabirne centre za prihvat emigranata, pa Vi ste prihvatili biti hot spot!!!
nego to je odakle crpe ono sa 500 radnih mjesta tjedno...ta neće sabirni centri samoniknut'...gospodarski oporavak plan 21...
umri Orbane a vi samo metalurgiju radite haha Zoki pwnage
umri Orbane a vi samo metalurgiju radite haha Zoki pwnage
2014-04-15
Sa/će njima Zoka reternirati; gospodo nismo ih mi zvali - onaj koji ih je zvao neka ih prima - ja imam samo kvalifikacije skretničara - obećali ste mi samo oko 500njak da moram primiti - koliko je sada ovo nula - zahebali ste nas ; dok ste vi radili zidove meni ste govorili da radim ispravno i da ne trebam nikakav zid praviti,- a ja dobre duše, naivan , pravedan, socijalno osjetljiv , čovjekoljubiv , pošten do kosti mislio da samo budale rade zidove - što sada da radim ; pobjegoše mi svi zidari kod vas , kod nas ostala priučena snaga - a , čekaj - a da možda zaposlim na izradi zida ove što dolaze ; jebote ,kako sam samo pametan , lijep i neodoljiv - ovo moram svakako napraviti i ući u EU povijest kao jedan od jačih i tvrđih igrača koji je uspio uspješno zaustaviti ove horde na hrvatskom tlu - horde koje su prijetile EU i njenoj opstojnosti - nema da maknu iz HR - to čvrsto obećajem !!
Guest- Guest
A dobivaćemo pare od eu za mujane a naši političari bi prodali i vlastite grobove za par ojra...kaže moha mama ,a ona je mudra žena, ..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
yoda wrote:epi i kaja na aparatima
Uz kaju pristajem i na aparate :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tekst buduće zajedničke himne bivših socijalističkih zemalja koje su sada u EU
Naaaguženi, naaaguženi,
kamen gori, val se pjeni, govorili nismo ništa
naguženi, naguženi ...
Jedino još Ero vjeruje u blagodati EU I NATO-a ...
Naaaguženi, naaaguženi,
kamen gori, val se pjeni, govorili nismo ništa
naguženi, naguženi ...
Jedino još Ero vjeruje u blagodati EU I NATO-a ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I titini su tak vodali poražene iz 2 .svj.rat a sad beće neki za tim......joj jada...stenjalica wrote:ovako su mađari 1944 sredili 320.000 budimpeštanskih židova,koji lukavci nisu ih ubijali već poveli na marš bez hrane do Alpanevjestin_razbojnik wrote:kako god, smao daj ti slika, odmah mi lakše bude kad vidim što oni propuštaju...kakav multikulti partijanluk...a oni iza žice, mora da se grizuLe Roi Soleil wrote:Kako god, meanwhile in Hungary:
Patite, patite Mađari...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
lik puno riskira, sve što radi ukazuje da bi mogao gadno završiti... onog trena kad u hrvatskoj eskalira situacija sa tim migrantima i nedaj bog počnu ljudi stradavati, ja baš i ne bih bio zokiju u koži.... biće ih mnogo od kojih će se morat sklanjati... a prostor skučen....
2015-08-08
tako smo i mi trebali vas al jebiga rekli nam da nije ljudski.... pa nismo...
2015-08-08
"Bertaud je rekla da će prihvatilišta u Grčkoj biti različita od onih na zapadnom Balkanu. U Grčkoj će ljudi biti privremeno smješteni dok čekaju da im se riješi zahtjev za azil, kao i za one kojima je zahtjev riješen a koji će čekati na relokaciju u neku drugu zemlju članicu EU-a, ako je zahtjev pozitivno riješen, dok će oni koji ne dobiju azil tamo čekati na povratak u svoje zemlje.
S druge strane, prihvatni centri na zapadnom Balkanu služit će samo tome da se ljudima osigura privremeni smještaj kako ne bi spavali na kiši i hladnoći dok čekaju transport za dalje."
dakle, slavonski brod.
kako su se vasini širitelji panike i dezinformacja uzjogunili.
dajte malo o demantiju iz njemačke koji kaže kako angela nije dala podršku hdz-u i karamarku.
S druge strane, prihvatni centri na zapadnom Balkanu služit će samo tome da se ljudima osigura privremeni smještaj kako ne bi spavali na kiši i hladnoći dok čekaju transport za dalje."
dakle, slavonski brod.
kako su se vasini širitelji panike i dezinformacja uzjogunili.
dajte malo o demantiju iz njemačke koji kaže kako angela nije dala podršku hdz-u i karamarku.
sitting_bull-
2015-09-28
Tko o čemu, tragikomedija zvana EU o tragediji u HR. Pa naravno kako će EU biti kriva za ovo. Merkelica je pozvala te ljude i sad bi se krivnja za buduće tragedije trebale nadmetati Hrvatskoj.
Hajde neka i ti izbori čim prije dođu i prođu pa ćemo vidjeti što će se događati u bližoj budućnosti.
Od prvog dana je to opsadno stanje jer državnu granicu ama baš nitko ne može narušiti pa ni sam predsjednik i premijer kojoj je gazda a kamoli milijunska banda dezertera.
Hajde neka i ti izbori čim prije dođu i prođu pa ćemo vidjeti što će se događati u bližoj budućnosti.
Od prvog dana je to opsadno stanje jer državnu granicu ama baš nitko ne može narušiti pa ni sam predsjednik i premijer kojoj je gazda a kamoli milijunska banda dezertera.
Guest- Guest
Hajd,hajd,na posel..Kada necete Mercedesove i audijeve pogone u Hrvatskoj,gradite utocista za Khozoepe..
Guest- Guest
pheh samo će čekati, eno ih kako čekaju na Šentilju, no...u grčkoj se zadrže taman toliko da zraka uzmu, na izdahu su već u makedonijisitting_bull wrote:"Bertaud je rekla da će prihvatilišta u Grčkoj biti različita od onih na zapadnom Balkanu. U Grčkoj će ljudi biti privremeno smješteni dok čekaju da im se riješi zahtjev za azil, kao i za one kojima je zahtjev riješen a koji će čekati na relokaciju u neku drugu zemlju članicu EU-a, ako je zahtjev pozitivno riješen, dok će oni koji ne dobiju azil tamo čekati na povratak u svoje zemlje.
n_razbojnik-
2014-04-15
Dalke Glavaš uzima Slavoniju glad
uskoro ce se sve iskrastilizirat;)Fénix wrote:Tko o čemu, tragikomedija zvana EU o tragediji u HR. Pa naravno kako će EU biti kriva za ovo. Merkelica je pozvala te ljude i sad bi se krivnja za buduće tragedije trebale nadmetati Hrvatskoj.
2014-04-12
Nista,morate se pokoriti...
Guest- Guest
SDP gubi izbore ...pozdrav iz Mađarske.
Viktor Orban o Tuđmanovoj smrti -- Cijela srednja Europa ostala je bez velikog vođe
Viktor Orban o Tuđmanovoj smrti -- Cijela srednja Europa ostala je bez velikog vođe
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Veliki vodja...mmmhhhh...konotacije nisu bas najpozitivnije...
Guest- Guest
Seselj - Madjarski primer primeniti na jugu Srbije
2014-04-11
Bogami Longi,jos ce do kraja ovi potrpati Khozoepe i po tvojim nekretninama..
Guest- Guest
Pa ja o tome imam i temu na eks forumu :
http://forum.net.hr/forums/t/384319.aspx
http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
http://forum.net.hr/forums/t/384319.aspx
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Euparlamentarci socijalisti i zeleni napali Hrvatsku jer ne želi biti 'HOT SPOT' Eu-a
» Grčki MVP upozorava: krenuo je novi veliki val emigranata
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» Nemačka upozorava: Kina će biti pogođena novim sankcijama EU
» "Mnogi od prekršilaca zakona ne mogu biti izmješteni u prihvatne centre u Sarajevu zbog nedostatka smještajnih kapaciteta" :DDD
» Grčki MVP upozorava: krenuo je novi veliki val emigranata
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» Nemačka upozorava: Kina će biti pogođena novim sankcijama EU
» "Mnogi od prekršilaca zakona ne mogu biti izmješteni u prihvatne centre u Sarajevu zbog nedostatka smještajnih kapaciteta" :DDD
Page 2 of 3