Agencija Standard & Poor's podigla kreditni rejting Hrvatske
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Agencija Standard & Poor's podigla kreditni rejting Hrvatske
AGENCIJA Standard & Poor's podigla je kreditni rejting Hrvatske. Hrvatska je tako nakon dugo vremena u grupi zemalja čije gospodarstvo ova zemlja smatra stabilnim.
Kreditni rejting Hrvatske iz smeća je podignut na investicijsku razinu.
Hrvatski rejting je prešao iz BB plus u BBB minus, odnosno iz najvišeg ispodinvesticijskog rejtinga u najniži investicijski rejting
Kreditni rejting Hrvatske iz smeća je podignut na investicijsku razinu.
Hrvatski rejting je prešao iz BB plus u BBB minus, odnosno iz najvišeg ispodinvesticijskog rejtinga u najniži investicijski rejting
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Agencija Standard & Poor's podigla kreditni rejting Hrvatske
Pa ok , dobra vijest. Zanimljivo da se poklopila sa dolaskom njemačkog predsjednika.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/594997/njemacki-predsjednik-sa-suprugom-stigao-u-split-obisao-grad-i-posjetio-beskucnike-u-iru-po-palaci-nije-odolio-iskusati-moc-grgurovog-palca
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/594997/njemacki-predsjednik-sa-suprugom-stigao-u-split-obisao-grad-i-posjetio-beskucnike-u-iru-po-palaci-nije-odolio-iskusati-moc-grgurovog-palca
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Odlično...
Sada možemo dizati kredite po povoljnijim uvjetima...
Sada možemo dizati kredite po povoljnijim uvjetima...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Lijepo, ali volio bih da se sada opreznije barata sa kreditima - i idemo prema investicijskom rejtingu. To je onda sasvim druga i drukčija priča.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Lijepo, ali volio bih da se sada opreznije barata sa kreditima - i idemo prema investicijskom rejtingu. To je onda sasvim druga i drukčija priča.
Osobno nemam ništa na kredit.
2018-04-10
A tko normalan ima...Hektorović wrote:£otk@ wrote:Lijepo, ali volio bih da se sada opreznije barata sa kreditima - i idemo prema investicijskom rejtingu. To je onda sasvim druga i drukčija priča.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:A tko normalan ima...Hektorović wrote:
Pa ima tona ljudi koji idu na godišnji i skijanje preko kredita
ja idem od dividendi i kamata
2018-04-10
£otk@ wrote:A tko normalan ima...Hektorović wrote:£otk@ wrote:Lijepo, ali volio bih da se sada opreznije barata sa kreditima - i idemo prema investicijskom rejtingu. To je onda sasvim druga i drukčija priča.
Imam ja, rata 7000kn ;) i sve 5
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja nikad nisam imao kredit, sve sam kupova za keš...
Eroo wrote:Ja nikad nisam imao kredit, sve sam kupova za keš...
I moj caca tako velu :)
2015-08-06
Ono kad kupuješ auto, pa trgovcu kažeš da plaćaš kešom...Koji pogled.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ja nikad nisam imao kredit, sve sam kupova za keš...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Ono kad kupuješ auto, pa trgovcu kažeš da plaćaš kešom...Koji pogled.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ja nikad nisam imao kredit, sve sam kupova za keš...
Sve je keš, ja sam milijun kuna platio u kešu..
2015-08-06
Ispravno. Čim kupuješ na kredit na gubitku si...epikur37 wrote:Eroo wrote:Ono kad kupuješ auto, pa trgovcu kažeš da plaćaš kešom...Koji pogled.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ja nikad nisam imao kredit, sve sam kupova za keš...
2016-07-22
Eroo wrote:Ispravno. Čim kupuješ na kredit na gubitku si...epikur37 wrote:Eroo wrote:Ono kad kupuješ auto, pa trgovcu kažeš da plaćaš kešom...Koji pogled.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ja nikad nisam imao kredit, sve sam kupova za keš...
Glupost, već prvi mjesec sam u plusu. No, trebaš znati investirati.
U glavnom, ovo je jako dobra vijest, vlada Andreja Plenkovića i HDZ, nemaju alternativu.
A sad nek kmeče, kmekavci....
2015-08-06
epikur37 wrote:Eroo wrote:Ispravno. Čim kupuješ na kredit na gubitku si...epikur37 wrote:Eroo wrote:Ono kad kupuješ auto, pa trgovcu kažeš da plaćaš kešom...Koji pogled.epikur37 wrote:
U glavnom, ovo je jako dobra vijest, vlada Andreja Plenkovića i HDZ, nemaju alternativu.
Još više si u plusu ako investiraš svoj novac.
2016-07-22
Eroo wrote:epikur37 wrote:Eroo wrote:Ispravno. Čim kupuješ na kredit na gubitku si...epikur37 wrote:Eroo wrote:
Ono kad kupuješ auto, pa trgovcu kažeš da plaćaš kešom...Koji pogled.
Još više si u plusu ako investiraš svoj novac.
Nisi..sad ti kontempliraj zasto je to tako..
Guest- Guest
ovisi krediti postoje sa razlogom u ekonomiji. u ostalom sav novac =krediti .
vaš novac koji imate a niste zaduženi, netko se negdje morao zadužiti za taj novac.
vaš novac koji imate a niste zaduženi, netko se negdje morao zadužiti za taj novac.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Razmem ove koji su vec stvorili iszvjesni kapital,ali tvrditi da su krediti losi,mogu samo oni koji kradu druge,npr drzavni sluzbenici i politicari..oni ionako kradu gradjane putem proracuna..AssadNaPodmornici wrote:ovisi krediti postoje sa razlogom u ekonomiji. u ostalom sav novac =krediti .
Imam tri kredita i sasvim mi lijepo..imam svoj kesh u visini tih kredita na racunu u banci,,a kamata mi je beznacajna..u slucaju da trebam kesh,imam svoj na racunu,a mogu dobiti i jos kredita...Na zapadu sve posluje putem kredita..cak se i place isplacuju mjesecnim kreditima kod banaka,jer ISPLATA placa,poreza,troskova,svega mora biti redovna..iz kesha firmi se onda bankama vraca novac sa kamatom..
nema da kao na balkanu firma ili gazda kazu..."joooooj,jos mi nisu na racun pulatili novac.." ma nos se u pičku materinu,kao to mene interesira..
Guest- Guest
normalno.pismejker wrote:Razmem ove koji su vec stvorili iszvjesni kapital,ali tvrditi da su krediti losi,mogu samo oni koji kradu druge,npr drzavni sluzbenici i politicari..oni ionako kradu gradjane putem proracuna..AssadNaPodmornici wrote:ovisi krediti postoje sa razlogom u ekonomiji. u ostalom sav novac =krediti .
Imam tri kredita i sasvim mi lijepo..imam svoj kesh u visini tih kredita na racunu u banci,,a kamata mi je beznacajna..u slucaju da trebam kesh,imam svoj na racunu,a mogu dobiti i jos kredita...Na zapadu sve posluje putem kredita..cak se i place isplacuju mjesecnim kreditima kod banaka,jer ISPLATA placa,poreza,troskova,svega mora biti redovna..iz kesha firmi se onda bankama vraca novac sa kamatom..
nama da kao na balkanu firma ili gazda kazu..."joooooj,jos mi nisu na racun pulatili novac.." ma nos se u pičku materinu,kao to mene interesira..
pogotovo ako je kamatna stopa niska.. zašto ne uzeti kredit, ako ga možeš servisirati.. recimo imaš ideju za business, recimo epi, treba mu za betonizirati apartmane, da štedi trebalo bi mu 30godina.. ode baka sa kolačima.. ovako kredit, i odmah zarađuješ i servisiraš kredit..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
a jasna stvar..zato i postoje banke...AssadNaPodmornici wrote:normalno.pismejker wrote:Razmem ove koji su vec stvorili iszvjesni kapital,ali tvrditi da su krediti losi,mogu samo oni koji kradu druge,npr drzavni sluzbenici i politicari..oni ionako kradu gradjane putem proracuna..AssadNaPodmornici wrote:ovisi krediti postoje sa razlogom u ekonomiji. u ostalom sav novac =krediti .
nama da kao na balkanu firma ili gazda kazu..."joooooj,jos mi nisu na racun pulatili novac.." ma nos se u pičku materinu,kao to mene interesira..
pogotovo ako je kamatna stopa niska.. zašto ne uzeti kredit, ako ga možeš servisirati.. recimo imaš ideju za business, recimo epi, treba mu za betonizirati apartmane, da štedi trebalo bi mu 30godina.. ode baka sa kolačima.. ovako kredit, i odmah zarađuješ i servisiraš kredit..
naravno u RH jedino hadezejovci mogu sve financirati,bez da dizu kredit..imaju oni svoju Banku-Javni proracun..
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Biden - oni koji imaju dobar kreditni rejting trebaju placati vecu ratu za otplatu kuce, a dodat love onima ciji je kreditni rejting nizak
» Fitch potvrdio kreditni rejting Hrvatske 'BBB-' i stabilne izglede
» Kina snizila kreditni rejting SADu na BBB+
» Agencija Moody‘s Hrvatskoj povisila kreditni rejting
» Kreditni rejting RH podignut na najveći u povijesti i cijepljenje napreduje
» Fitch potvrdio kreditni rejting Hrvatske 'BBB-' i stabilne izglede
» Kina snizila kreditni rejting SADu na BBB+
» Agencija Moody‘s Hrvatskoj povisila kreditni rejting
» Kreditni rejting RH podignut na najveći u povijesti i cijepljenje napreduje
Page 1 of 4