'' Mučni prizori u Africi: "400 tijela leži uz rijeku. Razmjeri užasa su biblijski"''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' Mučni prizori u Africi: "400 tijela leži uz rijeku. Razmjeri užasa su biblijski"''
Dobro,valjda dobijem neki bonus od šefa za predani i prekovremeni rad.red wolf wrote:Da...סמאל wrote:Dakle,digao si ruke od toga ?red wolf wrote:Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...The Republic of Dream wrote:nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcijared wolf wrote:
Ne veselim se...Samo promatram...
Znači,da ja i moji kompanjoni dobro radimo naš posao.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: '' Mučni prizori u Africi: "400 tijela leži uz rijeku. Razmjeri užasa su biblijski"''
da bar nadje neku pichku pa da joj digne noge...izljechio bi se,ovo su sve znakovi kraja svijeta a bome i nejebiceסמאל wrote:Dakle,digao si ruke od toga ?red wolf wrote:Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...The Republic of Dream wrote:nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcijared wolf wrote:Ne veselim se...Samo promatram...The Republic of Dream wrote:
pusti ga neka se veseli
To je tvoj šef...Ne poznajem ga...סמאל wrote:Dobro,valjda dobijem neki bonus od šefa za predani i prekovremeni rad.red wolf wrote:Da...סמאל wrote:Dakle,digao si ruke od toga ?red wolf wrote:Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...The Republic of Dream wrote:
nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcija
red wolf-
2016-02-10
njemu to ne treba,on je duhovno bićeThe Republic of Dream wrote:da bar nadje neku pichku pa da joj digne noge...izljechio bi se,ovo su sve znakovi kraja svijeta a bome i nejebiceסמאל wrote:Dakle,digao si ruke od toga ?red wolf wrote:Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...The Republic of Dream wrote:nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcijared wolf wrote:
Ne veselim se...Samo promatram...
2015-07-23
Ne brini,upoznat ćeš ga prije ili kasnije,ali vjerojatno si čuo za njega.red wolf wrote:To je tvoj šef...Ne poznajem ga...סמאל wrote:Dobro,valjda dobijem neki bonus od šefa za predani i prekovremeni rad.red wolf wrote:Da...סמאל wrote:Dakle,digao si ruke od toga ?red wolf wrote:
Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...
2015-07-23
Neću...סמאל wrote:Ne brini,upoznat ćeš ga prije ili kasnije,ali vjerojatno si čuo za njega.red wolf wrote:To je tvoj šef...Ne poznajem ga...סמאל wrote:Dobro,valjda dobijem neki bonus od šefa za predani i prekovremeni rad.red wolf wrote:Da...סמאל wrote:
Dakle,digao si ruke od toga ?
red wolf-
2016-02-10
da,mi cemo najebat a on ce sa strane levitirati u zraku i jos ce nas zajebavat,ali pichke nece vidit u narednih ko zna koliko milijuna godina,mozda do sljedeceg bing benga,i to ce je vidjet samo na sekund,kad se opet rodiסמאל wrote:njemu to ne treba,on je duhovno bićeThe Republic of Dream wrote:da bar nadje neku pichku pa da joj digne noge...izljechio bi se,ovo su sve znakovi kraja svijeta a bome i nejebiceסמאל wrote:Dakle,digao si ruke od toga ?red wolf wrote:Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...The Republic of Dream wrote:
nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcija
Similar topics
» Biblijski testovi za izbjeglice
» RAZMJERI KATAKLIZME
» ZEMUN: KAO IZ FILMA STRAVE I UŽASA
» Razmjeri etničkog čišćenja u BiH u brojkama
» BIH leži na zlatu
» RAZMJERI KATAKLIZME
» ZEMUN: KAO IZ FILMA STRAVE I UŽASA
» Razmjeri etničkog čišćenja u BiH u brojkama
» BIH leži na zlatu
Page 2 of 2