'' Mučni prizori u Africi: "400 tijela leži uz rijeku. Razmjeri užasa su biblijski"''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
'' Mučni prizori u Africi: "400 tijela leži uz rijeku. Razmjeri užasa su biblijski"''
https://www.index.hr/vijesti/clanak/mucni-prizori-u-africi-400-tijela-lezi-uz-rijeku-razmjeri-uzasa-su-biblijski/2072855.aspx
tik...tak...tik...tak...Vrijeme je iscurilo za ljudsku vrstu...
tik...tak...tik...tak...Vrijeme je iscurilo za ljudsku vrstu...
red wolf-
2016-02-10
Re: '' Mučni prizori u Africi: "400 tijela leži uz rijeku. Razmjeri užasa su biblijski"''
A šta je to, ništa.
Onaj Cunami je pobio 230 000 u par min
pa opet nikom ništa.
pa opet nikom ništa.
Re: '' Mučni prizori u Africi: "400 tijela leži uz rijeku. Razmjeri užasa su biblijski"''
Taj je bio tek najava...Ovo sada je samo odvijanje koje se neće zaustaviti...To je proces čišćenja...Zanimljiva je jedna činjenica, prvo pogađa najslabije, najsiromašnije, kako bi pobudila emocije u Vama koji ste iznad svega toga, ali Vaša reakcija uvijek izostane...Nikako da shvatite da ste svi povezani...Da ste Jedno...Yehudim wrote:A šta je to, ništa.
pa opet nikom ništa.
red wolf-
2016-02-10
Aj ne seri
Ne serem...Samo promatraj...Yehudim wrote:Aj ne seri
red wolf-
2016-02-10
pusti ga neka se veseliYehudim wrote:Aj ne seri
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Ne veselim se...Samo promatram...The Republic of Dream wrote:pusti ga neka se veseliYehudim wrote:Aj ne seri
red wolf-
2016-02-10
https://www.index.hr/vijesti/clanak/stotine-mrtvih-unisteni-gradovi-katastrofa-u-mozambiku-vidi-se-iz-svemira/2073006.aspx
Lijepo se zabavljati ovakvom temom, no to je budućnost, ma koliko Vam bila draga...
Lijepo se zabavljati ovakvom temom, no to je budućnost, ma koliko Vam bila draga...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/stotine-mrtvih-unisteni-gradovi-katastrofa-u-mozambiku-vidi-se-iz-svemira/2073006.aspx
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Samo se smij...סמאל wrote:red wolf wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/stotine-mrtvih-unisteni-gradovi-katastrofa-u-mozambiku-vidi-se-iz-svemira/2073006.aspx
red wolf-
2016-02-10
nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcijared wolf wrote:Ne veselim se...Samo promatram...The Republic of Dream wrote:pusti ga neka se veseliYehudim wrote:Aj ne seri
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Ti plači ako hoćeš.red wolf wrote:Samo se smij...סמאל wrote:red wolf wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/stotine-mrtvih-unisteni-gradovi-katastrofa-u-mozambiku-vidi-se-iz-svemira/2073006.aspx
2015-07-23
Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...The Republic of Dream wrote:nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcijared wolf wrote:Ne veselim se...Samo promatram...The Republic of Dream wrote:pusti ga neka se veseliYehudim wrote:Aj ne seri
red wolf-
2016-02-10
Neću...סמאל wrote:Ti plači ako hoćeš.red wolf wrote:Samo se smij...סמאל wrote:red wolf wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/stotine-mrtvih-unisteni-gradovi-katastrofa-u-mozambiku-vidi-se-iz-svemira/2073006.aspx
red wolf-
2016-02-10
Dakle,digao si ruke od toga ?red wolf wrote:Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...The Republic of Dream wrote:nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcijared wolf wrote:Ne veselim se...Samo promatram...The Republic of Dream wrote:pusti ga neka se veseliYehudim wrote:Aj ne seri
Znači,da ja i moji kompanjoni dobro radimo naš posao.
2015-07-23
Da...סמאל wrote:Dakle,digao si ruke od toga ?red wolf wrote:Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...The Republic of Dream wrote:nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcijared wolf wrote:Ne veselim se...Samo promatram...The Republic of Dream wrote:
pusti ga neka se veseli
red wolf-
2016-02-10
nije valjda da sad odjednom volis ljudsku vrstu,sto bi nas budio,pusti nas da izumremo na miru,jelred wolf wrote:Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...The Republic of Dream wrote:nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcijared wolf wrote:Ne veselim se...Samo promatram...The Republic of Dream wrote:pusti ga neka se veseliYehudim wrote:Aj ne seri
Poplavila im delta neke rijeke , snimci iz svemira :
Prirodna katastrofa
Prirodna katastrofa
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja nikad nisam ni mrzio ljudsku vrstu...Niste shvatilli moju poruku...The Republic of Dream wrote:nije valjda da sad odjednom volis ljudsku vrstu,sto bi nas budio,pusti nas da izumremo na miru,jelred wolf wrote:Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...The Republic of Dream wrote:nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcijared wolf wrote:Ne veselim se...Samo promatram...The Republic of Dream wrote:
pusti ga neka se veseli
red wolf-
2016-02-10
Dobro,valjda dobijem neki bonus od šefa za predani i prekovremeni rad.red wolf wrote:Da...סמאל wrote:Dakle,digao si ruke od toga ?red wolf wrote:Samo sam Vas želio probuditi...Ništa više od toga...The Republic of Dream wrote:nekoliko puta si rekao da se veselis kraju ljudske vrste,posto pratim sve tvoje teme,a sad kazes da se ne veselis,zar to nije kontradikcijared wolf wrote:
Ne veselim se...Samo promatram...
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Biblijski testovi za izbjeglice
» RAZMJERI KATAKLIZME
» ZEMUN: KAO IZ FILMA STRAVE I UŽASA
» Razmjeri etničkog čišćenja u BiH u brojkama
» BIH leži na zlatu
» RAZMJERI KATAKLIZME
» ZEMUN: KAO IZ FILMA STRAVE I UŽASA
» Razmjeri etničkog čišćenja u BiH u brojkama