Gde je Hrvatska? Verovali ili ne, mnogi nemaju pojma
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Gde je Hrvatska? Verovali ili ne, mnogi nemaju pojma
hajrudini, erini su nas zasrali.tre wrote:Tu je hr. zakazala jer se ne galami dovoljno o tome da je RH predziđe kršćanstva koja je 500 godina stojala kao grudobran osmanlijama i njihovim srpskim jatacima.veber wrote:egipćaninu sam objašnjavao, da mi ipak nismo muslimani. erini frendovi cijelo vrijeme pokazuju hr pass i stalno tvrde da su iz hrvatske.
safet
gzim
hajrudin
mehmet
hrvatski pass imaju svi. i onda hajrudin sere o i po hrtvatskoj.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Sad je gotovo.To je postalo srpski brend.Srpstvo,kao predvodnik borbe protiv islamizacije,Remove Kebab.tre wrote:Tu je hr. zakazala jer se ne galami dovoljno o tome da je RH predziđe kršćanstva koja je 500 godina stojala kao grudobran osmanlijama i njihovim srpskim jatacima.veber wrote:egipćaninu sam objašnjavao, da mi ipak nismo muslimani. erini frendovi cijelo vrijeme pokazuju hr pass i stalno tvrde da su iz hrvatske.
safet
gzim
hajrudin
mehmet
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
£otk@ wrote:Mnogi su čuli za Hrvatsku, ne znaju gdje je, to je stvar geografske pismenosti. Kockice, more, priroda i drevni gradovi, dvorci i kašteli su podloge dobrog brendinga.
Mnogi su čuli za Srbiju, uglavnom kao arhetipskog negativca u filmovima. A onda je svejedno gdje si.
Ne znam kako se toga nisam sjetio ranije,ali pošto sam čalan jednog društva koje ima svoje ogranke diljem svijeta,pokušat ću preko njih promovirat moj model srpskog patriotizma i Srpstva,kao predvodnika borbe protiv islamizacije.
2015-07-23
najviše mi je. hrvati su dobar muslimanski narod, jebga kada safeti se kličeju hrvatima.
2014-12-30
Platforma 112?סמאל wrote:Ne znam kako se toga nisam sjetio ranije,ali pošto sam čalan jednog društva koje ima svoje ogranke diljem svijeta,pokušat ću preko njih promovirat moj model srpskog patriotizma i Srpstva,kao predvodnika borbe protiv islamizacije.
2014-04-15
veber-
2014-12-30
Što je veća zainteresiranost za nekaj, to je i veći upit za to. Ovo ni negativno, neg pozitivno.
Ne.n_razbojnik wrote:Platforma 112?סמאל wrote:Ne znam kako se toga nisam sjetio ranije,ali pošto sam čalan jednog društva koje ima svoje ogranke diljem svijeta,pokušat ću preko njih promovirat moj model srpskog patriotizma i Srpstva,kao predvodnika borbe protiv islamizacije.
Zar misliš da bi jedna organizacija tog profila,podržala ovakakav moj rad.
2015-07-23
Takva org bi podrzala sve antihrvatskoסמאל wrote:Ne.n_razbojnik wrote:Platforma 112?סמאל wrote:Ne znam kako se toga nisam sjetio ranije,ali pošto sam čalan jednog društva koje ima svoje ogranke diljem svijeta,pokušat ću preko njih promovirat moj model srpskog patriotizma i Srpstva,kao predvodnika borbe protiv islamizacije.
2014-04-15
סמאל wrote:Ne.n_razbojnik wrote:Platforma 112?סמאל wrote:Ne znam kako se toga nisam sjetio ranije,ali pošto sam čalan jednog društva koje ima svoje ogranke diljem svijeta,pokušat ću preko njih promovirat moj model srpskog patriotizma i Srpstva,kao predvodnika borbe protiv islamizacije.
Vrbovali te, priznaj...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kakve veze Kebab remover ima s antihrvatstvom ?n_razbojnik wrote:Takva org bi podrzala sve antihrvatskoסמאל wrote:Ne.n_razbojnik wrote:Platforma 112?סמאל wrote:Ne znam kako se toga nisam sjetio ranije,ali pošto sam čalan jednog društva koje ima svoje ogranke diljem svijeta,pokušat ću preko njih promovirat moj model srpskog patriotizma i Srpstva,kao predvodnika borbe protiv islamizacije.
2015-07-23
Šta ću im ja ?Eroo wrote:סמאל wrote:Ne.n_razbojnik wrote:Platforma 112?סמאל wrote:Ne znam kako se toga nisam sjetio ranije,ali pošto sam čalan jednog društva koje ima svoje ogranke diljem svijeta,pokušat ću preko njih promovirat moj model srpskog patriotizma i Srpstva,kao predvodnika borbe protiv islamizacije.
Vrbovali te, priznaj...
2015-07-23
A šta će im i H.Č.?סמאל wrote:Šta ću im ja ?Eroo wrote:סמאל wrote:Ne.n_razbojnik wrote:Platforma 112?סמאל wrote:Ne znam kako se toga nisam sjetio ranije,ali pošto sam čalan jednog društva koje ima svoje ogranke diljem svijeta,pokušat ću preko njih promovirat moj model srpskog patriotizma i Srpstva,kao predvodnika borbe protiv islamizacije.
Vrbovali te, priznaj...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nisam u toku,ne znam na koga misliš.Eroo wrote:A šta će im i H.Č.?סמאל wrote:Šta ću im ja ?Eroo wrote:סמאל wrote:Ne.n_razbojnik wrote:
Platforma 112?
Vrbovali te, priznaj...
Vidi,ja sam konstruktivan i ako sam na neki način kompaktibilan s određenim incijativama,što da ne,vrlo rado bih surađivao.
2015-07-23
Osim toga,112 ne bi nikada podržali bilo kakvu,,kebab remover'' aktivnost.
2015-07-23
Pa neces traziti podrsku za kebab remove vec umotas u sareni artikal ljudskih prava i multietnicke solidarnosti , evrope bez granice i slicnih sranja koja ce se probaviti bez pitanjaסמאל wrote:Osim toga,112 ne bi nikada podržali bilo kakvu,,kebab remover'' aktivnost.
2014-04-15
Možda bi neko i pitao ali taj bi istog trena na sebe navukao pravednički gnjev i bijes što ljevičara, što liberala što antifa i NGOvanan_razbojnik wrote:Pa neces traziti podrsku za kebab remove vec umotas u sareni artikal ljudskih prava i multietnicke solidarnosti , evrope bez granice i slicnih sranja koja ce se probaviti bez pitanjaסמאל wrote:Osim toga,112 ne bi nikada podržali bilo kakvu,,kebab remover'' aktivnost.
marcellus wrote:švabe i česi uglavnom znaju gdje smo, problem je što mi ne znamo gdje su česi kad se upuste u ljetne avanture tipa "u japankama po biokovu"
סמאל wrote:Mislim da bi Srbija trebala brendirati genocid kao njihov kulturni brend,a pri tome ne mislim isključivo na genocide koje su počinili,već i na one koje su preživjeli.
Eroo wrote:Barcelonin dres za sljedeću sezonu...ide to polako...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Turudić: arbitražni suci nemaju pojma ali ja imam
» TODORIĆEV BANKOMAT Iz državne banke nemaju pojma kako je novac građana završio u Agrokoru
» "SNIJEG NIJE, A NISU NITI LABUDOVI: U Pentagonu priznali da nemaju pojma što im je okružilo ratne brodove, snimka NLO-a doprla do javnosti''
» Hrvatska nema vladu.. anarhija.. međutim pada javni dug jer se ovi nemaju ovlasti zaduživati
» Dačić: Nisu nam verovali
» TODORIĆEV BANKOMAT Iz državne banke nemaju pojma kako je novac građana završio u Agrokoru
» "SNIJEG NIJE, A NISU NITI LABUDOVI: U Pentagonu priznali da nemaju pojma što im je okružilo ratne brodove, snimka NLO-a doprla do javnosti''
» Hrvatska nema vladu.. anarhija.. međutim pada javni dug jer se ovi nemaju ovlasti zaduživati
» Dačić: Nisu nam verovali
Page 2 of 3