Gde je Hrvatska? Verovali ili ne, mnogi nemaju pojma
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Gde je Hrvatska? Verovali ili ne, mnogi nemaju pojma
https://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?yyyy=2019&mm=03&dd=22&nav_id=1521082
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Gde je Hrvatska? Verovali ili ne, mnogi nemaju pojma
Važno da srbi dobro znaju i zanimaju se :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma nisu oni opterećeni s Hrvatskom, samo se tako češljaju :)epikur37 wrote:Važno da srbi dobro znaju i zanimaju se :)
Inače puca nam mauna tko zna a tko ne zna gdje smo, tko voli nogomet sigurno zna a tko ne voli nije ni vrijedan našeg poštovanja
ameri misle da je to dio bives sssr-a,a za srbiju misle da je sibir
većina turista u hr (bar u kontinentalnom dijelu na kojeg se seli težište) su kinezi, koreanci, japanci.
mali žuti što bi se reklo.
Normalno da nemaju pojma gdje je kroejša...
i boli nas kurac što ne znaju...
švabe i česi uglavnom znaju gdje smo, problem je što mi ne znamo gdje su česi kad se upuste u ljetne avanture tipa "u japankama po biokovu"
mali žuti što bi se reklo.
Normalno da nemaju pojma gdje je kroejša...
i boli nas kurac što ne znaju...
švabe i česi uglavnom znaju gdje smo, problem je što mi ne znamo gdje su česi kad se upuste u ljetne avanture tipa "u japankama po biokovu"
Ali zato zahvaljujući Kebab remover pokretu,cijeli planet zna za Srbiju,posebno onaj islamski.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Ali zato zahvaljujući Kebab remover pokretu,cijeli planet zna za Srbiju,posebno onaj islamski.
Mnogi su čuli za Hrvatsku, ne znaju gdje je, to je stvar geografske pismenosti. Kockice, more, priroda i drevni gradovi, dvorci i kašteli su podloge dobrog brendinga.
Mnogi su čuli za Srbiju, uglavnom kao arhetipskog negativca u filmovima. A onda je svejedno gdje si.
Mnogi su čuli za Srbiju, uglavnom kao arhetipskog negativca u filmovima. A onda je svejedno gdje si.
£otk@-
2019-02-12
Za Srbiju znaju ali je sve teze nalaze na karti, kao da se pere na visokoj temperaturi
2014-04-15
Loln_razbojnik wrote:Za Srbiju znaju ali je sve teze nalaze na karti, kao da se pere na visokoj temperaturi
£otk@-
2019-02-12
ovaj dio njemačke pfalz landau misli kako su kroejša najs muslem pipl.
to nam ide zbog erinih, stalno boske pričaju da su hrvati i onda se nijemci čude da tu neka ekipa poštuje korizmu.
tako da smo za ovaj dio njemačke skroz ok muslimani.
to nam ide zbog erinih, stalno boske pričaju da su hrvati i onda se nijemci čude da tu neka ekipa poštuje korizmu.
tako da smo za ovaj dio njemačke skroz ok muslimani.
2014-12-30
88 800 000 ljudi diljem svijeta se pretežno iz turističkih razloga i pobuda pita gdje je Hrvatska, dok se u isto vrijeme 326 000 000 ljudi diljem svijeta pita gdje se nalazi srbija država koja je ogledni primjerak svjetskim zločincima i bestijalnim ubojicama
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pazite,kad god netko pomisli na neki narod,uvjek podsvjesno ima neki,nazovimo to mentalni prefiks.
Tako,kad pomisliš na Židove,prva neka poveznica bude holokaust,kad pomisliš na Njemce, Hitler,mercedes,pomisao na muslimane,terorizam,bombe oko pojasa,pomisao na Francuze-eifelov toranj a na Engleze,kraljica majka,Japance-sumo hrvači,Egipćani-piramide,Meksikanci-sombrero,itd..
Međutim,što prosječnom građaninu neke zemlje prvo padne na pamet pri pomisli na Srbiju ?
Mislim da bi Srbija trebala brendirati genocid kao njihov kulturni brend,a pri tome ne mislim isključivo na genocide koje su počinili,već i na one koje su preživjeli.
Tako,kad pomisliš na Židove,prva neka poveznica bude holokaust,kad pomisliš na Njemce, Hitler,mercedes,pomisao na muslimane,terorizam,bombe oko pojasa,pomisao na Francuze-eifelov toranj a na Engleze,kraljica majka,Japance-sumo hrvači,Egipćani-piramide,Meksikanci-sombrero,itd..
Međutim,što prosječnom građaninu neke zemlje prvo padne na pamet pri pomisli na Srbiju ?
Mislim da bi Srbija trebala brendirati genocid kao njihov kulturni brend,a pri tome ne mislim isključivo na genocide koje su počinili,već i na one koje su preživjeli.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hrvatsku i Hrvate si preskočio. Ne slučno.סמאל wrote:Pazite,kad god netko pomisli na neki narod,uvjek podsvjesno ima neki,nazovimo to mentalni prefiks.
Zato ću te ja dopunit: kad se kaže Croatia, pomisle na Kolindu, vatrene i "Dubrovnik, Croatia".
Ovo "Dubrovnik, Croatia"im djeluje pomalo zbunjujuće, jer je nedavno bilo "Dubrovnik, Yugoslavia".
Nedoumice istraže i riješe s google tražilicom...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Broj je i daleko veći zahvaljujući tome što smo igrali u finalu svjetskoga prvenstvamichaellcmacha wrote:88 800 000 ljudi diljem svijeta se pretežno iz turističkih razloga i pobuda pita gdje je Hrvatska, dok se u isto vrijeme 326 000 000 ljudi diljem svijeta pita gdje se nalazi srbija država koja je ogledni primjerak svjetskim zločincima i bestijalnim ubojicama
Finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji u kojem s u igrali Francuska i Hrvatska gledala je u izravnom prijenosu 1,12 milijarda gledatelja, objavila je FIFA.
"Ukupno je 3,576 milijardi ljudi - više od polovice svjetskog stanovništva u dobi od četiri godine naviše - pratilo posljednje Svjetsko nogometno prvenstvo", dodaje FIFA u priopćenju.
egipćaninu sam objašnjavao, da mi ipak nismo muslimani. erini frendovi cijelo vrijeme pokazuju hr pass i stalno tvrde da su iz hrvatske.
safet
gzim
hajrudin
mehmet
safet
gzim
hajrudin
mehmet
2014-12-30
Tu je hr. zakazala jer se ne galami dovoljno o tome da je RH predziđe kršćanstva koja je 500 godina stojala kao grudobran osmanlijama i njihovim srpskim jatacima.veber wrote:egipćaninu sam objašnjavao, da mi ipak nismo muslimani. erini frendovi cijelo vrijeme pokazuju hr pass i stalno tvrde da su iz hrvatske.
safet
gzim
hajrudin
mehmet
Velmože su prezaposlene kradjom drzave i kmetja,a kmetje nastavilo ratovati sa srbima..
Tko ce lobirati za rH u svijetu..dobro..osim Erine Kraljice Koly..
Tko ce lobirati za rH u svijetu..dobro..osim Erine Kraljice Koly..
Guest- Guest
Barcelonin dres za sljedeću sezonu...ide to polako...
hajrudini, erini su nas zasrali.tre wrote:Tu je hr. zakazala jer se ne galami dovoljno o tome da je RH predziđe kršćanstva koja je 500 godina stojala kao grudobran osmanlijama i njihovim srpskim jatacima.veber wrote:egipćaninu sam objašnjavao, da mi ipak nismo muslimani. erini frendovi cijelo vrijeme pokazuju hr pass i stalno tvrde da su iz hrvatske.
safet
gzim
hajrudin
mehmet
hrvatski pass imaju svi. i onda hajrudin sere o i po hrtvatskoj.
veber-
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Turudić: arbitražni suci nemaju pojma ali ja imam
» TODORIĆEV BANKOMAT Iz državne banke nemaju pojma kako je novac građana završio u Agrokoru
» "SNIJEG NIJE, A NISU NITI LABUDOVI: U Pentagonu priznali da nemaju pojma što im je okružilo ratne brodove, snimka NLO-a doprla do javnosti''
» Hrvatska nema vladu.. anarhija.. međutim pada javni dug jer se ovi nemaju ovlasti zaduživati
» Dačić: Nisu nam verovali
» TODORIĆEV BANKOMAT Iz državne banke nemaju pojma kako je novac građana završio u Agrokoru
» "SNIJEG NIJE, A NISU NITI LABUDOVI: U Pentagonu priznali da nemaju pojma što im je okružilo ratne brodove, snimka NLO-a doprla do javnosti''
» Hrvatska nema vladu.. anarhija.. međutim pada javni dug jer se ovi nemaju ovlasti zaduživati
» Dačić: Nisu nam verovali
Page 1 of 3