Svećenik u Kanadi izboden tijekom mise.
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Svećenik u Kanadi izboden tijekom mise.
Znam što će dogoditi na Zemlji...No, to ne opravdava tvoju nepismenost...סמאל wrote:I to me briga,zamaraš se formom a ne sadržajom.Ostat ćeš i ti i svi drugi i bez riječi i bez sluha i bez vida,vi ste generacija koja će svjedočit kraljevstvu pakla na Zemlji.,,Pandemonium et raksha quie iama setate sekere vosc''red wolf wrote:I nepismeni...Nemam riječi na tu činjenicu...סמאל wrote:Jebe mi se i za Hrvatsku i za hrvatski jezik.Kad znaš koji je moj Bog,onda znaš i da smo mi nadnacionalni.red wolf wrote:Je li...odvojeno...U hrvatskom jeziku više toga nema...Sad je Da li...סמאל wrote:
Jeli,a kad ste se upoznali ?
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Samo ti brini oko pravopisa i gramatike,jako će ti koristi u vremenima koja dolaze.red wolf wrote:Znam što će dogoditi na Zemlji...No, to ne opravdava tvoju nepismenost...סמאל wrote:I to me briga,zamaraš se formom a ne sadržajom.Ostat ćeš i ti i svi drugi i bez riječi i bez sluha i bez vida,vi ste generacija koja će svjedočit kraljevstvu pakla na Zemlji.,,Pandemonium et raksha quie iama setate sekere vosc''red wolf wrote:I nepismeni...Nemam riječi na tu činjenicu...סמאל wrote:Jebe mi se i za Hrvatsku i za hrvatski jezik.Kad znaš koji je moj Bog,onda znaš i da smo mi nadnacionalni.red wolf wrote:
Je li...odvojeno...U hrvatskom jeziku više toga nema...Sad je Da li...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tijelo je nebitno...Duh je taj koji daje život...Ali, ako držiš pritom do pravopisa, to je mala sitnica...סמאל wrote:Samo ti brini oko pravopisa i gramatike,jako će ti koristi u vremenima koja dolaze.red wolf wrote:Znam što će dogoditi na Zemlji...No, to ne opravdava tvoju nepismenost...סמאל wrote:I to me briga,zamaraš se formom a ne sadržajom.Ostat ćeš i ti i svi drugi i bez riječi i bez sluha i bez vida,vi ste generacija koja će svjedočit kraljevstvu pakla na Zemlji.,,Pandemonium et raksha quie iama setate sekere vosc''red wolf wrote:I nepismeni...Nemam riječi na tu činjenicu...סמאל wrote:
Jebe mi se i za Hrvatsku i za hrvatski jezik.Kad znaš koji je moj Bog,onda znaš i da smo mi nadnacionalni.
red wolf-
2016-02-10
To je tvoj materijalni svijet...I u njega jedino vjeruješ...
red wolf-
2016-02-10
čekao da mu se sva gamad svijeta koju on naziva svojom djecom obrate i započmu život po Njegovim zakonimaסמאל wrote:A gdje je cijelo to vrijeme bio Bog ?
Incident se dogodio u njegovoj kući,na njegovom teritoriju,ili je to možda bila njegova volja.
kada bi svi to činili ne bi bilo zla na zemlji
židovi ga prvi izdadoše, razapeše
nemoj biti dionik ismijavatelja, licemjera ...
immortal-
2014-04-16
Tehnički gledano,Isus je izda Židove.mortal wrote:čekao da mu se sva gamad svijeta koju on naziva svojom djecom obrate i započmu život po Njegovim zakonimaסמאל wrote:A gdje je cijelo to vrijeme bio Bog ?
Incident se dogodio u njegovoj kući,na njegovom teritoriju,ili je to možda bila njegova volja.
2015-07-23
čudni su putevi Gospodnjiסמאל wrote:Tehnički gledano,Isus je izda Židove.mortal wrote:čekao da mu se sva gamad svijeta koju on naziva svojom djecom obrate i započmu život po Njegovim zakonimaסמאל wrote:A gdje je cijelo to vrijeme bio Bog ?
a vaše laži daleko čudnije
immortal-
2014-04-16
Čije,,vaše'' ne znam na što konkretno misliš,jer nemam ništa sa Židovima,ne volim ih podjednako kao ni kršćane,ni muslimane.mortal wrote:čudni su putevi Gospodnjiסמאל wrote:Tehnički gledano,Isus je izda Židove.mortal wrote:čekao da mu se sva gamad svijeta koju on naziva svojom djecom obrate i započmu život po Njegovim zakonimaסמאל wrote:A gdje je cijelo to vrijeme bio Bog ?
2015-07-23
bez obzira koja si nacija pripadaš grupi sebi sličnih poznavao ih ili neסמאל wrote:Čije,,vaše'' ne znam na što konkretno misliš,jer nemam ništa sa Židovima,ne volim ih podjednako kao ni kršćane,ni muslimane.mortal wrote:čudni su putevi Gospodnjiסמאל wrote:Tehnički gledano,Isus je izda Židove.mortal wrote:čekao da mu se sva gamad svijeta koju on naziva svojom djecom obrate i započmu život po Njegovim zakonimaסמאל wrote:A gdje je cijelo to vrijeme bio Bog ?
dakle na vas sam mislila
naravno da tu spdaju i židovi.. svi antikristi
immortal-
2014-04-16
Dakle mrziš Židove,znači da si fašist.mortal wrote:bez obzira koja si nacija pripadaš grupi sebi sličnih poznavao ih ili neסמאל wrote:Čije,,vaše'' ne znam na što konkretno misliš,jer nemam ništa sa Židovima,ne volim ih podjednako kao ni kršćane,ni muslimane.mortal wrote:čudni su putevi Gospodnjiסמאל wrote:Tehnički gledano,Isus je izda Židove.mortal wrote:
čekao da mu se sva gamad svijeta koju on naziva svojom djecom obrate i započmu život po Njegovim zakonima
dakle na vas sam mislila
2015-07-23
odšetaj s glupim frazama kojima mislite sebi osigurati da radite što poželiteסמאל wrote:Dakle mrziš Židove,znači da si fašist.mortal wrote:bez obzira koja si nacija pripadaš grupi sebi sličnih poznavao ih ili neסמאל wrote:Čije,,vaše'' ne znam na što konkretno misliš,jer nemam ništa sa Židovima,ne volim ih podjednako kao ni kršćane,ni muslimane.mortal wrote:čudni su putevi Gospodnjiסמאל wrote:
Tehnički gledano,Isus je izda Židove.
dakle na vas sam mislila
immortal-
2014-04-16
...mortal wrote:odšetaj s glupim frazama kojima mislite sebi osigurati da radite što poželiteסמאל wrote:Dakle mrziš Židove,znači da si fašist.mortal wrote:bez obzira koja si nacija pripadaš grupi sebi sličnih poznavao ih ili neסמאל wrote:Čije,,vaše'' ne znam na što konkretno misliš,jer nemam ništa sa Židovima,ne volim ih podjednako kao ni kršćane,ni muslimane.mortal wrote:
čudni su putevi Gospodnji
dakle na vas sam mislila
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Kanada postala ko Švedska , kriminal , terorizam...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zašto bi se osjećao loše ili dobro zato što si se ti dočepao interneta nakon 5 dana što si zavezan za krevet???red wolf wrote:Osjećaš li sad sreću konju maloumni u svojim prsima kad si ovo napisao...Jesi li ponosan na sebe?tre wrote:Petak je i ezekiel se dočepao interneta....
Empatija?tre wrote:zašto bi se osjećao loše ili dobro zato što si se ti dočepao interneta nakon 5 dana što si zavezan za krevet???red wolf wrote:Osjećaš li sad sreću konju maloumni u svojim prsima kad si ovo napisao...Jesi li ponosan na sebe?tre wrote:Petak je i ezekiel se dočepao interneta....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
loša kombinacija, valjda ga dežurni doktor neće jako kazniti zbog toga, apeliram na njegovu humanostmarcellus wrote:tre wrote:Petak je i ezekiel se dočepao interneta....
okreće na jugo a nije uzeo lijek
al je progresivnaRayMabus wrote:Kanada postala ko Švedska , kriminal , terorizam...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
teško, teško da se iko može uživiti ezekielovu ulogu što suca, što vanzemljaka, što štatijaznam, svašta nešto. Pa ne znam jel muško ili žemsko, kako se osjeća u tijelu muškarca, jel želi roditi dijete, kako oni u sustavu Andromeda to rade... hiljade pitanja a odgovor se ne nazireT. wrote:Empatija?tre wrote:zašto bi se osjećao loše ili dobro zato što si se ti dočepao interneta nakon 5 dana što si zavezan za krevet???red wolf wrote:Osjećaš li sad sreću konju maloumni u svojim prsima kad si ovo napisao...Jesi li ponosan na sebe?tre wrote:Petak je i ezekiel se dočepao interneta....
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Danski policajac izboden nožem u Centru za azilante
» Izboden glumac koji je progovorio o pedofiliji u Hollywoodu
» Francuska : Konobar izboden nakon šta je odbio poslužiti Afganistanca bez maske
» Raspada se multikulturalnost ( emanicipacija ) u Londonu : Izboden nožem ušetao u đamiju , đamija blokirana
» PREDSJEDNICA U KANADI
» Izboden glumac koji je progovorio o pedofiliji u Hollywoodu
» Francuska : Konobar izboden nakon šta je odbio poslužiti Afganistanca bez maske
» Raspada se multikulturalnost ( emanicipacija ) u Londonu : Izboden nožem ušetao u đamiju , đamija blokirana
» PREDSJEDNICA U KANADI
Page 2 of 3