Svećenik u Kanadi izboden tijekom mise.
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Svećenik u Kanadi izboden tijekom mise.
Katolička crkva u Montrealu , nije objavilo indetitet napadaća no onako na kamerama izgleda mi ko neki bradati mulat
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:784564-Svestenik-izboden-tokom-mise-u-Kanadi-uhapsen-napadac-Video
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:784564-Svestenik-izboden-tokom-mise-u-Kanadi-uhapsen-napadac-Video
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Svećenik u Kanadi izboden tijekom mise.
Navodno da je azilant , evo slika lika , ima bradicu , nije tipični bijelac
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A gdje je cijelo to vrijeme bio Bog ?
Incident se dogodio u njegovoj kući,na njegovom teritoriju,ili je to možda bila njegova volja.
Incident se dogodio u njegovoj kući,na njegovom teritoriju,ili je to možda bila njegova volja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Bog nije od ovog svijeta...סמאל wrote:A gdje je cijelo to vrijeme bio Bog ?
red wolf-
2016-02-10
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Postoji sedam nebesa ove materije, a zamisli gdje je sedam nebesa van toga...T. wrote:Velika je njegova plaća na nebesima...
red wolf-
2016-02-10
Bog je impotentan.red wolf wrote:Bog nije od ovog svijeta...סמאל wrote:A gdje je cijelo to vrijeme bio Bog ?
2015-07-23
Hahahahaha...red wolf wrote:Postoji sedam nebesa ove materije, a zamisli gdje je sedam nebesa van toga...T. wrote:Velika je njegova plaća na nebesima...
Tik tak tik tak...
Smeće ljudsko...
Govno smrdljivo...
Pa i ne baš...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
To je tvoj...סמאל wrote:Bog je impotentan.red wolf wrote:Bog nije od ovog svijeta...סמאל wrote:A gdje je cijelo to vrijeme bio Bog ?
red wolf-
2016-02-10
Piramida gore...Piramida dolje...hahahahahahahahahahaT. wrote:Hahahahaha...red wolf wrote:Postoji sedam nebesa ove materije, a zamisli gdje je sedam nebesa van toga...T. wrote:Velika je njegova plaća na nebesima...
Tik tak tik tak...
Smeće ljudsko...
Govno smrdljivo...
Pa i ne baš...
red wolf-
2016-02-10
Jeli,a kad ste se upoznali ?red wolf wrote:To je tvoj...סמאל wrote:Bog je impotentan.red wolf wrote:Bog nije od ovog svijeta...סמאל wrote:A gdje je cijelo to vrijeme bio Bog ?
2015-07-23
Je li...odvojeno...U hrvatskom jeziku više toga nema...Sad je Da li...סמאל wrote:Jeli,a kad ste se upoznali ?red wolf wrote:To je tvoj...סמאל wrote:Bog je impotentan.red wolf wrote:Bog nije od ovog svijeta...סמאל wrote:A gdje je cijelo to vrijeme bio Bog ?
red wolf-
2016-02-10
Jebe mi se i za Hrvatsku i za hrvatski jezik.Kad znaš koji je moj Bog,onda znaš i da smo mi nadnacionalni.red wolf wrote:Je li...odvojeno...U hrvatskom jeziku više toga nema...Sad je Da li...סמאל wrote:Jeli,a kad ste se upoznali ?red wolf wrote:To je tvoj...סמאל wrote:Bog je impotentan.red wolf wrote:
Bog nije od ovog svijeta...
2015-07-23
I nepismeni...Nemam riječi na tu činjenicu...סמאל wrote:Jebe mi se i za Hrvatsku i za hrvatski jezik.Kad znaš koji je moj Bog,onda znaš i da smo mi nadnacionalni.red wolf wrote:Je li...odvojeno...U hrvatskom jeziku više toga nema...Sad je Da li...סמאל wrote:Jeli,a kad ste se upoznali ?red wolf wrote:To je tvoj...סמאל wrote:
Bog je impotentan.
red wolf-
2016-02-10
Petak je i ezekiel se dočepao interneta....
Osjećaš li sad sreću konju maloumni u svojim prsima kad si ovo napisao...Jesi li ponosan na sebe?tre wrote:Petak je i ezekiel se dočepao interneta....
red wolf-
2016-02-10
I to me briga,zamaraš se formom a ne sadržajom.Ostat ćeš i ti i svi drugi i bez riječi i bez sluha i bez vida,vi ste generacija koja će svjedočit kraljevstvu pakla na Zemlji.,,Pandemonium et raksha quie iama setate sekere vosc''red wolf wrote:I nepismeni...Nemam riječi na tu činjenicu...סמאל wrote:Jebe mi se i za Hrvatsku i za hrvatski jezik.Kad znaš koji je moj Bog,onda znaš i da smo mi nadnacionalni.red wolf wrote:Je li...odvojeno...U hrvatskom jeziku više toga nema...Sad je Da li...סמאל wrote:Jeli,a kad ste se upoznali ?red wolf wrote:
To je tvoj...
2015-07-23
tre wrote:Petak je i ezekiel se dočepao interneta....
okreće na jugo a nije uzeo lijek
Još jedan koji vjeruje da je novinar...Jeben je ego kad udari...marcellus wrote:tre wrote:Petak je i ezekiel se dočepao interneta....
okreće na jugo a nije uzeo lijek
red wolf-
2016-02-10
Znam što će dogoditi na Zemlji...No, to ne opravdava tvoju nepismenost...סמאל wrote:I to me briga,zamaraš se formom a ne sadržajom.Ostat ćeš i ti i svi drugi i bez riječi i bez sluha i bez vida,vi ste generacija koja će svjedočit kraljevstvu pakla na Zemlji.,,Pandemonium et raksha quie iama setate sekere vosc''red wolf wrote:I nepismeni...Nemam riječi na tu činjenicu...סמאל wrote:Jebe mi se i za Hrvatsku i za hrvatski jezik.Kad znaš koji je moj Bog,onda znaš i da smo mi nadnacionalni.red wolf wrote:Je li...odvojeno...U hrvatskom jeziku više toga nema...Sad je Da li...סמאל wrote:
Jeli,a kad ste se upoznali ?
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Danski policajac izboden nožem u Centru za azilante
» Izboden glumac koji je progovorio o pedofiliji u Hollywoodu
» Francuska : Konobar izboden nakon šta je odbio poslužiti Afganistanca bez maske
» Raspada se multikulturalnost ( emanicipacija ) u Londonu : Izboden nožem ušetao u đamiju , đamija blokirana
» PREDSJEDNICA U KANADI
» Izboden glumac koji je progovorio o pedofiliji u Hollywoodu
» Francuska : Konobar izboden nakon šta je odbio poslužiti Afganistanca bez maske
» Raspada se multikulturalnost ( emanicipacija ) u Londonu : Izboden nožem ušetao u đamiju , đamija blokirana
» PREDSJEDNICA U KANADI
Page 1 of 3