Jugobanka: Neka nam ZABA vrati poslovnice u Splitu ili plati 86 milijuna kuna!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jugobanka: Neka nam ZABA vrati poslovnice u Splitu ili plati 86 milijuna kuna!
lalovac nego ko.. pa trebinjci su poznati u jebavanju srbijanskih mamica... hrvatine kakih niđe nema...bar zoki tako tvrdi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Jugobanka: Neka nam ZABA vrati poslovnice u Splitu ili plati 86 milijuna kuna!
To mogu dopustiti samo Istrijani. u mom kraju kada su mejaši u pitanju rade kosiri.stenjalica wrote:pa tlijanima je vraćeno imovine vrijedne u Istri samo se to potiho priča kao i 3.000 mirovina za Srbe u Borovu ,HDZ ZNAmutava baštarda wrote:... pa kada bi vraćali Srbima onda bi došli i Talijani... Ma bjež...zgdosada wrote:Pa vidiš da je to lud narod. Kao mi da njima vračamo vikendice na moru. A to kaj su oni rušili po hrvatskoj to nema veze. Budale lude. Ali sve je izvjesnije da će ih to ponašanje vrlo brzo glave doći. I to mi je baš drago.mutava baštarda wrote:Bogati, ovi Srbi u kujcu. Mi smo i svoje strajbali, a čuvat ćemo njihovo :))zgdosada wrote:Nema više. Možda je bilo srpske imovine ali više nema. Papala maca.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
čuj ograničen, pa za njega znamo sigurno, što ja znam o čemu mašta jedan od ostalih 128 potencijalnih ministaradebotoijusto wrote:zasto biti tako ogranicen ? ima jos 128 razlicitih izboranevjestin_razbojnik wrote:a ništa, glasaj za SDP jer Lalovac će in se nahebat mamice, zapadnobalkanski robin hood...još će im uzet 86 milki a ne dat
n_razbojnik-
2014-04-15
Vidiš što ti je srbin. Prvo priča o milijardama a sada samo već na 3000 mirovina po 3000 kuna. A jebi ga i ja bi se tako tješio da sam izgubio rat.mutava baštarda wrote:To mogu dopustiti samo Istrijani. u mom kraju kada su mejaši u pitanju rade kosiri.stenjalica wrote:pa tlijanima je vraćeno imovine vrijedne u Istri samo se to potiho priča kao i 3.000 mirovina za Srbe u Borovu ,HDZ ZNAmutava baštarda wrote:... pa kada bi vraćali Srbima onda bi došli i Talijani... Ma bjež...zgdosada wrote:Pa vidiš da je to lud narod. Kao mi da njima vračamo vikendice na moru. A to kaj su oni rušili po hrvatskoj to nema veze. Budale lude. Ali sve je izvjesnije da će ih to ponašanje vrlo brzo glave doći. I to mi je baš drago.mutava baštarda wrote:Bogati, ovi Srbi u kujcu. Mi smo i svoje strajbali, a čuvat ćemo njihovo :))zgdosada wrote:Nema više. Možda je bilo srpske imovine ali više nema. Papala maca.
Guest- Guest
Koliko su platili ta odmarališta toliko če i dobit.stenjalica wrote:Pa samo za porušene kuće po Krajini je dosada isplaćeno oko 1 milijarda kuna ,trenutno samo čišćenje srušenih kuća po Zadru,Biogradu,Pirovcu košta po kući oko 80.000 kuna,bez obnove
A zahtjev za povrat stotine odmarališta su predani tamo 2007 i Hrvatska će morati iskeširati jedno milijardu eura samo za područje od Paga da Primoštena
Tony Soprano-
2015-08-15
Nije to ništa za vas. Sve pokrije jedna turistička sezona.
Ja mislila Ljubljanska..:D
2014-04-12
HAHAH dobra Meggie
Guest- Guest
:Pzgdosada wrote:HAHAH dobra Meggie
A,sto nije..
2014-04-12
čuj nevažno to jr ko dionice ,kušiš neke za 2 dolara i narastu na 1000Tony Soprano wrote:Koliko su platili ta odmarališta toliko če i dobit.stenjalica wrote:Pa samo za porušene kuće po Krajini je dosada isplaćeno oko 1 milijarda kuna ,trenutno samo čišćenje srušenih kuća po Zadru,Biogradu,Pirovcu košta po kući oko 80.000 kuna,bez obnove
A zahtjev za povrat stotine odmarališta su predani tamo 2007 i Hrvatska će morati iskeširati jedno milijardu eura samo za područje od Paga da Primoštena
stenjalica-
2015-10-18
pa i neka vrate, ZABA je ionako stečena kroz tešku krađu i kriminal gospon Lukovića i papa Franje ili kako bi Đoda rekao skrivenom rukom Adama Smitha
Kermit-
2014-04-17
pljesak na otvorenoj sceni , nemam sto dodatiasilovski wrote:pa i neka vrate, ZABA je ionako stečena kroz tešku krađu i kriminal gospon Lukovića i papa Franje ili kako bi Đoda rekao skrivenom rukom Adama Smitha
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Braniteljska zadruga želi skrbiti o Cetini: Neka svaki gost plaća simboličnih 10 kuna, to je skoro 5 milijuna godišnje koje bi naša udruga investicijama vratila rijeci
» Rusi: Neka Hrvatska plati Agrokorov dug :-)
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Rusi: Neka Hrvatska plati Agrokorov dug :-)
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
Page 2 of 2