Rusi: Neka Hrvatska plati Agrokorov dug :-)
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Rusi: Neka Hrvatska plati Agrokorov dug :-)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/drugi-covjek-sberbanka-neka-hrvatska-plati-agrokorov-dug/999116.aspx
Vladek naredil Čokolindi da se nacrta u Kremlju. Veli: - Da ja vidim jel' istina ono što mi je reko Maminjo da te je navčil kak se pljuga. Ima precidnica da mu ga posauga ko Boschov usisavač od 2000 W. ∋⎯⎯(╰◣▂ ◢╯メ)↴
Jebi ga, nije s Rusima uputno tikve sadit. Mogao bi se nečiji član obitelji obreti u ozračju....plutonijumuma ;P Onak, tek tolko da se vidi da se ne igramo zeke peke.
Vladek naredil Čokolindi da se nacrta u Kremlju. Veli: - Da ja vidim jel' istina ono što mi je reko Maminjo da te je navčil kak se pljuga. Ima precidnica da mu ga posauga ko Boschov usisavač od 2000 W. ∋⎯⎯(╰◣▂ ◢╯メ)↴
Jebi ga, nije s Rusima uputno tikve sadit. Mogao bi se nečiji član obitelji obreti u ozračju....plutonijumuma ;P Onak, tek tolko da se vidi da se ne igramo zeke peke.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Rusi: Neka Hrvatska plati Agrokorov dug :-)
dug prema ruskoj banci ima Todorićeva tvrtka u Nizozemskoj, a ne Agrokor d.o.o iz Zagreba
na krivu adresu šalju prijedlog, neka se obrate nizozemskom Kralju
Guest- Guest
Jebe se Rusima za to. Nije Vili nacionalizirao Agrokor. Kad se neki Čokolindin, ili Plenkijev ili gazdin član obitelji negdje u svijetu napikne na nečiji radioaktivni kišobran, onda će rečeni promptno promijeniti blejanje na škičevinu.croatia yes wrote:dug prema ruskoj banci ima Todorićeva tvrtka u Nizozemskoj, a ne Agrokor d.o.o iz Zagreba
2016-11-08
je'l hravtska drzava vlasnik agrokora?..nije..jos uvijek je todoric...tko se zaduzio u sveerbank todoric ili hrvatska?...to isto ispadne kao da ne znam moj kredit vraca se iz pricuve zgrade..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Boli Rusa kiki za tvoje neko mišljenje. Prvo ide ugađanje nožnih prstića cvikcangama, a onda se ti dogovaraj sa predsjednikom kućnog savjeta....o tome što je čiji dug. I kako ćeš ga isplatiti.vuksadinare wrote:je'l hravtska drzava vlasnik agrokora?..nije..jos uvijek je todoric...tko se zaduzio u sveerbank todoric ili hrvatska?...to isto ispadne kao da ne znam moj kredit vraca se iz pricuve zgrade..
2016-11-08
Pa to se znalo do početka, Lex je nacionalizirao privatnu tvrtku, te je vladim povjerenik preuzeo upravljanje, pa je jasno da RH-a odgovora za dugove
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Pa to se znalo do početka, Lex je nacionalizirao privatnu tvrtku, te je vladim povjerenik preuzeo upravljanje, pa je jasno da RH-a odgovora za dugove
i kad bi bilo tako, kad bi Hrvatska bila vlasnik...
... vlasnik ne odgovara vlastitom imovino za dugove i obveze pravne osobe (d.o.o., d.d., j.d.o.o.)
tj. eventualno se može pokrenuti stečaj nad Agrokor d.o.o.
Guest- Guest
hrvatska nije vlasnik jer ne pise na papiru vlasnicko ime..hrvatske nego todino...asilovski wrote:Pa to se znalo do početka, Lex je nacionalizirao privatnu tvrtku, te je vladim povjerenik preuzeo upravljanje, pa je jasno da RH-a odgovora za dugove
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Odgovara ako spriječi namirenje vjerovnika, te postavi svojeg gubernatora, osim toga postoji i proboj pravne osobnosti...croatia yes wrote:asilovski wrote:Pa to se znalo do početka, Lex je nacionalizirao privatnu tvrtku, te je vladim povjerenik preuzeo upravljanje, pa je jasno da RH-a odgovora za dugove
i kad bi bilo tako, kad bi Hrvatska bila vlasnik...
... vlasnik ne odgovara vlastitom imovino za dugove i obveze pravne osobe (d.o.o., d.d., j.d.o.o.)
tj. eventualno se može pokrenuti stečaj nad Agrokor d.o.o.
Kermit-
2014-04-17
Baš Ruse boli kurac što piše na papiru, od kada je todi oduzet agrokor i postavljen vladin povjerenik hrvatska je de facto nacionalizirala privatnu tvrtku, da ne govorim da je to napravila kako bi prevarila ruse, to tek...a sam lex je neustavan komplet a vjerojatno i gomila kaznenih djelavuksadinare wrote:hrvatska nije vlasnik jer ne pise na papiru vlasnicko ime..hrvatske nego todino...asilovski wrote:Pa to se znalo do početka, Lex je nacionalizirao privatnu tvrtku, te je vladim povjerenik preuzeo upravljanje, pa je jasno da RH-a odgovora za dugove
Kermit-
2014-04-17
Kristina Krstulovic
dakle, da rezimiramo, sukob izmedju todorica i hdz-ovaca ne postoji. ovo sto gledamo zadnjih mjeseci je izrezirana igra a sve kako bi hrvatski gradjani platili ukraden novac. mozgovi koji su osmislili privatizacijsku pljacku 90ih stoje iza ovoga. i poci ce im za rukom i ovaj put jer su hrvati retardiran narod.
dakle, da rezimiramo, sukob izmedju todorica i hdz-ovaca ne postoji. ovo sto gledamo zadnjih mjeseci je izrezirana igra a sve kako bi hrvatski gradjani platili ukraden novac. mozgovi koji su osmislili privatizacijsku pljacku 90ih stoje iza ovoga. i poci ce im za rukom i ovaj put jer su hrvati retardiran narod.
Kermit-
2014-04-17
Dok smo jeli, pili i veselili se, nismo ni mislili da nitko nema love to sve platit.
I sad, kad je fajront, kaj sad? Kaj sad?
I sad, kad je fajront, kaj sad? Kaj sad?
crvenkasti-
2014-04-17
Čardak boys:
Abendblatt:
Ne, ne, Todoricev dug ce vratiti Bernardic i Maras uz pomoc SDpa, koji ga sad zdusno brane, pomoci ce im Grmoja i Petrov iz Mosta, koji su sve ovo "znali" vec puno prije.
14:21 06. 10. 2017.
Abendblatt:
Ne, ne, Todoricev dug ce vratiti Bernardic i Maras uz pomoc SDpa, koji ga sad zdusno brane, pomoci ce im Grmoja i Petrov iz Mosta, koji su sve ovo "znali" vec puno prije.
14:21 06. 10. 2017.
Kermit-
2014-04-17
To ce sudovi rjesavati, bezveze lupetati i prejudicirati.
dijagram-
2015-08-09
Dok ti ruji nešto objasniš već ostade bez jaja. A eno i Toda propjevao, rekao bi čovjek da se probudio s konjskom glavom u krevetu.Oh_Femder wrote:Boli Rusa kiki za tvoje neko mišljenje. Prvo ide ugađanje nožnih prstića cvikcangama, a onda se ti dogovaraj sa predsjednikom kućnog savjeta....o tome što je čiji dug. I kako ćeš ga isplatiti.vuksadinare wrote:je'l hravtska drzava vlasnik agrokora?..nije..jos uvijek je todoric...tko se zaduzio u sveerbank todoric ili hrvatska?...to isto ispadne kao da ne znam moj kredit vraca se iz pricuve zgrade..
U trenutku kada je država preuzela firmu preuzela je i dugove, sve će to platiti stoka sitnog zuba onako kako je i bio plan.
a tak..jestasilovski wrote:Baš Ruse boli kurac što piše na papiru, od kada je todi oduzet agrokor i postavljen vladin povjerenik hrvatska je de facto nacionalizirala privatnu tvrtku, da ne govorim da je to napravila kako bi prevarila ruse, to tek...a sam lex je neustavan komplet a vjerojatno i gomila kaznenih djelavuksadinare wrote:hrvatska nije vlasnik jer ne pise na papiru vlasnicko ime..hrvatske nego todino...asilovski wrote:Pa to se znalo do početka, Lex je nacionalizirao privatnu tvrtku, te je vladim povjerenik preuzeo upravljanje, pa je jasno da RH-a odgovora za dugove
Guest- Guest
naravnodijagram wrote:To ce sud67ovi rjesavati, bezveze lupetati i prejudicirati.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
pisali smo ja marc, i asila šta će se desiti..HDZov nacional socijalizam i nacionalizacija Agrokroa gdje će nas dovesti..
umjesto da smo sve pustili nevidljivoj ruci(rusima) i neka se zajebavaju sa agrokrom.
ali mi smo prepustili opet našim domoljubnim bosansko-vlaškim uhljebima da vode naše živote i sudbinu.. koštat će nas par desetaka milijardi kuna.. neće ti bosansko-vlaški čardakovci plaćat.. oni će opet sutra glasovati za don Anemičnog koji će dizati poreze , i čudit će se "zašto hrvati idu vanka"
umjesto da smo sve pustili nevidljivoj ruci(rusima) i neka se zajebavaju sa agrokrom.
ali mi smo prepustili opet našim domoljubnim bosansko-vlaškim uhljebima da vode naše živote i sudbinu.. koštat će nas par desetaka milijardi kuna.. neće ti bosansko-vlaški čardakovci plaćat.. oni će opet sutra glasovati za don Anemičnog koji će dizati poreze , i čudit će se "zašto hrvati idu vanka"
Guest- Guest
ahamaggie13 wrote:naravnodijagram wrote:To ce sud67ovi rjesavati, bezveze lupetati i prejudicirati.
a, odjednom debela žuri u moskvu, a ero se još hvali.
putin javno rekao: dolazi sim ili si najebala kao i tvoja američka kolonija.
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jugobanka: Neka nam ZABA vrati poslovnice u Splitu ili plati 86 milijuna kuna!
» Netanyahu: za obaranje Il-20 kriva je Iranska aresija, Bolton: Rusi neka dobro razmisle
» Šmit : Neka se Turska, Hrvatska i Srbija dogovore oko BiH
» Dragan Mektić za N1: Neka hrvatska policija objasni zašto je pucala na kombi
» Milojko Pantic:'Neka u Srbiji pukne koga smeta Hrvatska je prvak sveta'
» Netanyahu: za obaranje Il-20 kriva je Iranska aresija, Bolton: Rusi neka dobro razmisle
» Šmit : Neka se Turska, Hrvatska i Srbija dogovore oko BiH
» Dragan Mektić za N1: Neka hrvatska policija objasni zašto je pucala na kombi
» Milojko Pantic:'Neka u Srbiji pukne koga smeta Hrvatska je prvak sveta'
Page 1 of 3