Napadnute četiri đamije u Engleskoj
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Napadnute četiri đamije u Engleskoj
Evo jedna prikladna za ovu temu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
??סמאל wrote:Bog je crknuo,pomirite se s tim.
pomrčina zdravog razuma prije bi se reklo
immortal-
2014-04-16
njeko demolišo kod Menea veceras 50tak auta..zlo..nemaju ljudi vise kulture..
Guest- Guest
Bog i zdrav razum ne mogu ići u istu rečenicu,odnosno,bilo kakvo praznovjerje jes van zdravog razuma.mortal wrote:??סמאל wrote:Bog je crknuo,pomirite se s tim.
pomrčina zdravog razuma prije bi se reklo
2015-07-23
Ti ono bijaše u arapakoj četvrti? Jeftina kirija, ali nesigurno brate.pismejker wrote:njeko demolišo kod Menea veceras 50tak auta..zlo..nemaju ljudi vise kulture..
Srića ti još uvik nimaš auto.
bedak,,to je bilo u centru..kod tvoje mame je jos uvijek badava...AlfaOmega wrote:Ti ono bijaše u arapakoj četvrti? Jeftina kirija, ali nesigurno brate.pismejker wrote:njeko demolišo kod Menea veceras 50tak auta..zlo..nemaju ljudi vise kulture..
Srića ti još uvik nimaš auto.
Guest- Guest
jebiga...garaza skupa, a?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Kojiu rast i kojih 1.2%RayMabus wrote:Nervoza je velika , gospodarski rast Britanije 1,2%
Jeste kad uracunaju sivu ekonomiju, prostituciju, drogu i sta sve ne.
Treba vidjeti deficit pa onda da vidimo kakav je to toboznji rast.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dobro je kod nas kako je kod drugih...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovo jeste istina, ali bogomolje se ne smije rusiti.סמאל wrote:Sora wrote:Divljaci pale bozje kuce
U ime boga
No comennt
Fratri podržaju ustaše,popovi četnike a hodže islamiste,te naravno da to treba sve porušit.
2015-09-24
Da, samo 10%.RayMabus wrote:Said Javid , Pakistanac
Ovako će i u Njemačkoj uskoro , jbga 10% populacije
A koliki je tu procenat populacije mladje od 30 godina. Najmanje 25%.
2015-09-24
Ti mene razumijesסמאל wrote:SRazumijem ja i Soru,kako se primiče svom kraju,njena antifašistička uvjerenja posustaju,te se ona ipak nada kako to nije kraj,jer ipak radije izabrala biti hurija u Allahovom haremu za bombaše samoubojice,nego lešina koju će crvi pojest i nakon toga više ništa.
.
Jebote
Ako mi ista ide na zivce , to su ovi nadobudni klinci koji misle da sve znaju
Jer vise na internetu
Aj goni se u picku svoje matere
I ne izlazi dok ne budes zreo za izaci p
Naravno da te razumijem,te stoga ne mogu ti uzeti za zlo svo to laprdanje.Znam da ti nije bilo lako živit u okruženju gdje jesi,te su razumljive tvoje frustracije.Mislim,i ti si ipak samo ljudsko biće,imaš svoje nekakve osjećaje,ali ne smiješ biti toliko ogorčena.Zašto to vrijeme koje ti je preostalo ne utrošiš u veselju i sreći a ne u ljutnji i mržnji.Sora wrote:Ti mene razumijesסמאל wrote:SRazumijem ja i Soru,kako se primiče svom kraju,njena antifašistička uvjerenja posustaju,te se ona ipak nada kako to nije kraj,jer ipak radije izabrala biti hurija u Allahovom haremu za bombaše samoubojice,nego lešina koju će crvi pojest i nakon toga više ništa.
.
Jebote
Ako mi ista ide na zivce , to su ovi nadobudni klinci koji misle da sve znaju
Jer vise na internetu
Aj goni se u picku svoje matere
I ne izlazi dok ne budes zreo za izaci p
Ponavljam,razumijem te,ali ne opravdavam,jer nije normalno da jedna tako starija osoba,komunicira na način kako ti to radiš,jer kakv primjer daješ mladima.
Nemoj sramotit svoju djecu,unuke ili koga već imaš.
2015-07-23
Pa evo baš čitam :Ringo10 wrote:Kojiu rast i kojih 1.2%RayMabus wrote:Nervoza je velika , gospodarski rast Britanije 1,2%
Jeste kad uracunaju sivu ekonomiju, prostituciju, drogu i sta sve ne.
Treba vidjeti deficit pa onda da vidimo kakav je to toboznji rast.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2071095
Pali su s petog na šesto mjesto po ekonomiji u svijetu radi Brexita a Brexit su izglasali iz straha da njima nedođe miljon Arapa u Britaniju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa neka šta. Na mladima svijet ostaje. Recimo ovaj Savid ima četvero djece. Neće emanicipirane rađat četvero djece nebrini se. Neka neka. Neka islama u Britaniji. Neka ih jebu.Ringo10 wrote:Da, samo 10%.RayMabus wrote:Said Javid , Pakistanac
Ovako će i u Njemačkoj uskoro , jbga 10% populacije
A koliki je tu procenat populacije mladje od 30 godina. Najmanje 25%.
2014-04-11
Ray,nije ti emancipacija kriva što si ostao neoženjen i bez potomstva.Ako nema Dalmatinki,pokušaj nać negdje dalje ženu koja bi ti bila poslušna.
2015-07-23
סמאל wrote:Ray,nije ti emancipacija kriva što si ostao neoženjen i bez potomstva.Ako nema Dalmatinki,pokušaj nać negdje dalje ženu koja bi ti bila poslušna.
albanke...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ukrajinke, ili možda negdje u Bosni,negdje u nekim selima.Mislim,ne treba očajavat i gubit nadu.Jebi ga,ne možeš krivit emncipaciju za sve..flumen wrote:סמאל wrote:Ray,nije ti emancipacija kriva što si ostao neoženjen i bez potomstva.Ako nema Dalmatinki,pokušaj nać negdje dalje ženu koja bi ti bila poslušna.
albanke...
2015-07-23
U biti baš je emanicipacija kriva. Šta ću sad tražit kad me sad to nezanima. Tražit ću kad buden tija napravit klinca a to nije sad.סמאל wrote:Ray,nije ti emancipacija kriva što si ostao neoženjen i bez potomstva.Ako nema Dalmatinki,pokušaj nać negdje dalje ženu koja bi ti bila poslušna.
2014-04-11
RayMabus wrote:U biti baš je emanicipacija kriva. Šta ću sad tražit kad me sad to nezanima. Tražit ću kad buden tija napravit klinca a to nije sad.סמאל wrote:Ray,nije ti emancipacija kriva što si ostao neoženjen i bez potomstva.Ako nema Dalmatinki,pokušaj nać negdje dalje ženu koja bi ti bila poslušna.
ti ko Marcel...sa 50 i kusur...kasno je to bre...
flumen-
2015-08-21
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Belgijske policajke napadnute mačetom
» Brutalno napadnute volonterke Mosta
» U Marseilleu kiselinom napadnute američke turistkinje
» Istanbulska u Engleskoj
» Belgijske policajke napadnute mačetom
» Brutalno napadnute volonterke Mosta
» U Marseilleu kiselinom napadnute američke turistkinje
» Istanbulska u Engleskoj
Page 4 of 8