Njemački predsjednik stigao u Zagreb
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemački predsjednik stigao u Zagreb
hehehehe, kayo zajedljiva.kaya wrote:Doso u rimac automobili maznuti kojeg inzinjera koji se skolovao kod nas ili elektricara. Kada njemci dolaze nista ne donesu ali uvijek iznesu. Tako da sklonite nam ovo s ociju..
pogledaj malo drugu stranu. ionako sve kupujemo od nijemaca pa je red da se dio i vrati. uzme inžinjera i da mu plaću. inžinjer ipak kupi njemački auto, kinesku obleku i svrati u hr. potroši lovu koju kao inžinjer u hr ne bi mogao potošiti jer je nema. ionaku kupi njemačke proizvode u njemačkoj koji su jeftiniji od njemačkih proizvoda u hrvatskoj zbog razliike u stopi poreza.
svi sretni i zadovoljni. i dalje kupujemo njemačke proizvode i dalje podržavamo njemačko gospodarstvo i kupnjom njemačkog proizvoda u njemačkoj ne plaćamo pdv i namete uhljebi. što znači da pomažemo hrvatskoj.
ako ćemo gledati stvarno,jedan od rijetkih uspješnih ljud, koji nije stekao muljanje, članstvom u kradezeju isl. je vlasnik mirnovca.
neki dan mi šiptar pokaže člansku od kradezeja, pa jebote nije ni čudno kaj je hrvatska u pizdi materinoj.
veber-
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemačka tone u ludilo: njemački predsjednik napao njemački narod
» Komšić stigao u Zagreb
» Zagreb: komunjara i smutljivac sa križom stigao pred vladu
» Novi američki veleposlanik po izboru Trumpa stigao u Zagreb
» Novi njemački predsjednik: Mi smo uzdanica borcima za demokraciju u svijetu
» Komšić stigao u Zagreb
» Zagreb: komunjara i smutljivac sa križom stigao pred vladu
» Novi američki veleposlanik po izboru Trumpa stigao u Zagreb