Dijagnoza KIFLA
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dijagnoza KIFLA
Kolinda će biti precjednica, tu nema dvojbe. Ja sam uputio poslanicu rodbini u BiH kao i ovoj u matici, kako glasati.
Glede same teme, najbolje bi bilo da veber ili netko drugi s femkastim zagrebačkim naglaskom razbija predrasude o bosancima. Ne mora o hercegovcima.
Glede same teme, najbolje bi bilo da veber ili netko drugi s femkastim zagrebačkim naglaskom razbija predrasude o bosancima. Ne mora o hercegovcima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jebote, dobri smo si. kaj stvarno hoćeš da te izubijam pa da vidiš pederske zagrebačke posle?epikur37 wrote:Kolinda će biti precjednica, tu nema dvojbe. Ja sam uputio poslanicu rodbini u BiH kao i ovoj u matici, kako glasati.
a, ak bumo stvarno ogovarali. ti imaš nazalni glasić homića, pride naglasak iz tuzle.
a, što se tiče bosanaca. u zegeju nemamo predrasuda. posavina je uvijek bila naša. i mi njihovi.
erini su u 55% slučajeva stoka,zato ide taj animozitet.
upoznao sm hercegovce duše od ljudi, ali šupak ero izjebe sve.
veber-
2014-12-30
Veber ima sexy glas potvrđeno više puta
ako to veli peder, znači jeAssadNaPodmornici wrote:Veber ima sexy glas potvrđeno više puta
veber-
2014-12-30
inače, kada smo oko glasova i izgovora, "najčišće" govori dijagram i gramatički.
2014-12-30
napisal bi nekaj, ali kasnije će se raazvlačitikic wrote:AssadNaPodmornici wrote:Veber ima sexy glas potvrđeno više puta
veber-
2014-12-30
veber wrote:jebote, dobri smo si. kaj stvarno hoćeš da te izubijam pa da vidiš pederske zagrebačke posle?epikur37 wrote:Kolinda će biti precjednica, tu nema dvojbe. Ja sam uputio poslanicu rodbini u BiH kao i ovoj u matici, kako glasati.
a, ak bumo stvarno ogovarali. ti imaš nazalni glasić homića, pride naglasak iz tuzle.
a, što se tiče bosanaca. u zegeju nemamo predrasuda. posavina je uvijek bila naša. i mi njihovi.
erini su u 55% slučajeva stoka,zato ide taj animozitet.
upoznao sm hercegovce duše od ljudi, ali šupak ero izjebe sve.
Moj nazalni glas potvrđuje maskulinost, žene mu ne mogu odoljeti.
Naglasak iz Tuzle im je čista egzotika...praktički sam Harison Ford :) ili Liam Neeson.
Kaj se tiče purgera, a dobri ste...di bi mi bez purgeraja, važan kamen u mozaiiku integralnog hravtstva.
ZDS!
2015-08-06
kic wrote:
gay
Kic konačno izašao iz ormara...
darth_vader-
2014-04-17
čekaj, ja sam još tranujasambrend wrote:kic wrote:
gay
Kic konačno izašao iz ormara...
veber-
2014-12-30
Ajme majko, čisti zagrebački dečko :) teški purgerski naglasak, a niste standard u hrvatskom jeziku.veber wrote:inače, kada smo oko glasova i izgovora, "najčišće" govori dijagram i gramatički.
£otk@-
2019-02-12
Žene su retko kvalitetne diskutantice, one kuvaju obed i načinjaju postelje dokle se muški razgovoraju na forumu...normalno je da će se početi razvijati manly affection ko u grčkoj
2014-04-16
ma u debe se to razvijalo od kad se rodioaben wrote:Žene su retko kvalitetne diskutantice, one kuvaju obed i načinjaju postelje dokle se muški razgovoraju na forumu...normalno je da će se početi razvijati manly affection ko u grčkoj
nemere se opet razvit na vec razvijeno,
nemere bit opet progresivan kad je vec sad progresivan
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa nismo standard. između kvartova postoje razlike. slang i govorni jezik nemaju veze.£otk@ wrote:Ajme majko, čisti zagrebački dečko :) teški purgerski naglasak, a niste standard u hrvatskom jeziku.veber wrote:inače, kada smo oko glasova i izgovora, "najčišće" govori dijagram i gramatički.
postoji samo jedan službeni jezik, ostalo su narječja. to je bogatstvo jezika.
a dijagram 90% govori standardni hrvatski jezik.
veber-
2014-12-30
a, znaš li zakaj zapadni nijemci ne vole istočne?
imaju pogrdni naziv ostr, to bi kod nas bilo kurac, a ne pogdni naziv. ono zoveš me istočnjak, moš si mislit uvrede.
činjenica je da istočni nijemci dijele sva prava kao i zapadni, no u radu baš nisu nekaj.
a za susjede nam u bih imaju naziv boske koji je pogrdan kao i polo. svi kradu unutar tog naziva.
poljaci i sančosi. a kradu bezveznarije.
imaju pogrdni naziv ostr, to bi kod nas bilo kurac, a ne pogdni naziv. ono zoveš me istočnjak, moš si mislit uvrede.
činjenica je da istočni nijemci dijele sva prava kao i zapadni, no u radu baš nisu nekaj.
a za susjede nam u bih imaju naziv boske koji je pogrdan kao i polo. svi kradu unutar tog naziva.
poljaci i sančosi. a kradu bezveznarije.
2014-12-30
veber wrote:ti se opet praviš kifla. dođi u dojčland pa otkrij.aben wrote:veber wrote:ja sam stalno šokiran kako građani druge države objavljuju vijesti o državi koja im je dala putovnice. ne sjećam se da sam ikad napisao ili objavio temu o ny taxistu i spiki.
i ono što mi se sviđa kod nijemaca. ili imaš njemačke papire ili si građanin drugog reda. nemreš imat pet putovnica i osam državljanstva. mene uredno traže ispis iz državljanstva rh.
kako se očituje drugorazrednost građana u njemačkoj?
ako nemaš njemačke papire puno toga ti je nedostupno, recimo kupnja običnog broja za mobitel.
Mobile phone Germany prepaid plans overview:
Most of the SIM cards can be obtained in supermarkets, or local stores for around 10€. They come with no minimum costs and no minimum commitment.
2014-04-16
to iz kifle javljaš. ako nemaš prebivaštile nemaš ni broj.
mislim da samo u aldiju možeš uzet uz ID
dajte si ljudi mira, ne bulaznite.
gugl vam nije uvijek prijatelj.
u njemačkoj samo možeš uz ID dobit broj. a ti seri i dalje.
2014-12-30
veber wrote:a, znaš li zakaj zapadni nijemci ne vole istočne?
Da ali istočni nijemci su vam zdraviji dio nacije...zapadna njemačka se fura na pederluk, liberalizam i ameriku....nemaju djece vodaju pase.
njah.
2015-08-06
Aldi Talk (by Eplus): to be purchased at Aldi onlyveber wrote:to iz kifle javljaš. ako nemaš prebivaštile nemaš ni broj.
O.Tel.O (Vodafone): to be purchased at Media Markt, Saturn, Euronics
Congstar Prepaid (by Deutsche Telekom): to be purchased in T-Stores , Kaufland, Real and Netto
Lidl Mobile (Lidl): to be purchased at Lidl only
Blau (Eplus): to be purchased at Aral, Netto, Real, Rossmann
Edeka Mobile (by Vodafone): to be purchased at Edeka only
Tchibo Mobile (by O2): to be purchased at Tchibo only
Have a look at tip 1 to compare all those plans.
Please be aware for tourists, temporary visitors; a law from 2016 is now making it trickier for you to consider this option. It use to be enough to show your passport to get a sim card and prepaid plan but not anymore. You now need to provide a German address,
2014-04-16
poanta je, veberu, da se drugorazrednost vjerojatno odnosi samo na socijalističke stvori. kbk za socijalističke stvori.
2014-04-16
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» koja je dijagnoza Zrinke K.?
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» Misljenje psihologa i dijagnoza Hrvata kao jedini narod na svijetu kojem se moze prodati lidiotarija
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» Misljenje psihologa i dijagnoza Hrvata kao jedini narod na svijetu kojem se moze prodati lidiotarija
Page 2 of 4